Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 20:27:15
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej punce! Kako ste kaj na to deževno soboto? Jaz sem se malo prej z A. vrnila iz enega RD, stuširala Aneja, ki je bil blaten do ušes (ampak dobesedno), zdaj ga je pa mož ravno odpeljal k mojim staršem, kjer bo prespal noč. Anej se namreč kr sam zmeni z babico da sem pa tja prespi kako noč čez vikend tam, pa ga mal razvajata. Midva pa greva na en družabni večer k prijateljem - se dobimo trije pari in igramo "enko" ali pa "katance". Hiša polna smeha Najbrž je to zadnje "lumpanje v dvoje" pred prihodom . Drugače pa danes izredno slabo čutim dete in samo upam, da je vse OK, je pa tud res, da nisem nič na miru in se moram zdele prav vsest mal pred TV pa noge dat gor, da vidm če kaj miga. No jutri pa zjutraj po miškota, potem pa za kosilo na en piknik, ki se ga že zelo veselim. Lepo se imejte in prelepo nedeljo vam želim. Tina p.s. očitno smo se včeraj res fajn naklepetale, da danes že cel popoldan dežuje.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 20:53:42
|
|
|
|
benika
|
Čer žabe! Včeraj je bilo fenomenalno Res sem se imela odlično. Mi smo današnje popoldne preživeli v Atlantisu. Mala dva sta se naplavala, naskakala, tobogan sta čist znucala, skratka uživali smo Če ste opazile..na najnovejših Baby centrovih novičkah je bon za Atlantis. Mi smo ga uporabili in pri 2 kartah prihranili 8€. Če katera ne hodi v Atlantis in ji bon ne pride nič prav, se zanj priporočam. Mi smo tam stalni gostje
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 21:04:27
|
|
|
|
archie
|
zivjo se od mene! nam je danes uspelo pospravit vsa drva, se predno je zacelo dezevat. jaz sem vmes skuhala kosilo, potem sem pa zaspala na kvcu, ker sem bila totalno fuc in fuuul zmatrana. diantal gel: jaz sem drugace ful zainteresirana, ampak bi mogla it najprej v P vprasat, ce ga tam sploh uporabljajo ter pocakat moram, da vidim, ali se mi bo punca obrnila. jaz sem imela to namen kupovati septembra (okoli 10.) srecanje: bilo je super!! edino prevec nas je bilo in potem sta potekali hkrati 2 debati in nisi mogel slediti vsem benika: a to je kupon za 30% popust za svet doziveti in termalni templj? Na prvi strani je? Ce je to ta, ga imam jaz viska. A ti ga posljem po posti? Ce ja, mi poslji naslov in ga dobis.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 21:10:28
|
|
|
|
benika
|
benika: a to je kupon za 30% popust za svet doziveti in termalni templj? Na prvi strani je? Ce je to ta, ga imam jaz viska. A ti ga posljem po posti? Ce ja, mi poslji naslov in ga dobis. Ja, ja, to je to . Hvala Archie, naslednjič kava al sok na moj račun Ti pošljem naslov v ZS.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 21:13:12
|
|
|
|
benika
|
srecanje: bilo je super!! edino prevec nas je bilo in potem sta potekali hkrati 2 debati in nisi mogel slediti vsem user posted image user posted image Na naši strani smo obdelale moške, prirojene napake novorojenčka, moške, ene par malenkosti okoli pregledov, P in G in moške
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 21:13:28
|
|
|
|
Lenca78
|
Jest mam tud višek ta kupon če rabiš?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 21:19:49
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78 Jest mam tud višek ta kupon če rabiš? Ne bom se branila, sploh ne. Najlepša hvala! Pošljem naslov v ZS.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 21:32:30
|
|
|
|
NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika srecanje: bilo je super!! edino prevec nas je bilo in potem sta potekali hkrati 2 debati in nisi mogel slediti vsem user posted image user posted image Na naši strani smo obdelale moške, prirojene napake novorojenčka, moške, ene par malenkosti okoli pregledov, P in G in moške Jaz sem bila ravno na sredini in sem lahko prvih 50% na desno debatirala, ta drugih 50% pa na levo. Sicer, ja je pa jasno zakaj je danes dez! Jaz nazaj iz masaze in moram reci, da je bila super sprostitev. No, tud mene mal zatekle noge matrajo ampak je za pricakovat, ker so moje zile itak ze en k.... Tako, da imam obcutek, da so sedajle po masazi noge prav lahke. Imava pa skoraj ze vse spakirano in jutri dopoldan pocasi proti Primostenu. Se je pa moj odlocil, da bo vzel laptop s seboj, ker mora se par stvari narediti, tako da vas bom ce bo po sreci lahko malo sledila . Sem firbcna, katera gre kmalu v Rim, kaj cmo. Tiste ki boste sle v Rim, srecno in cim lepsi in cim hitrejsi porod. Vsem, ki greste na obrat zelim cim manj tezav, bolecin in veliko crkljanja. Vse, ki pa se boste spopadale z tezavami in tezavicami, pa naj vam bo cim lazje in naj vas vasi mozicki lepo crkljajo.
< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 14.8.2010 21:33:55 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 22:04:09
|
|
|
|
Jinx
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78 Jest mam tud višek ta kupon če rabiš? Ne bom se branila, sploh ne. Najlepša hvala! Pošljem naslov v ZS. Jaz ti ga tudi lahko odstopim
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 22:11:14
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78 Jest mam tud višek ta kupon če rabiš? Ne bom se branila, sploh ne. Najlepša hvala! Pošljem naslov v ZS. Jaz ti ga tudi lahko odstopim O hvala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2010 22:44:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.8.2010 6:56:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! dobra novica je to, da rim zapuščam 2 v 1... pobalinček ima ctg-ja vrh glave, ga je prebrcal na polne hamre še danes zjutraj je pa stanje dejansko tako... odprta za cca 2 cm, mehur napet ven, hvala bogu brez popadkov... doktor mi je napovedal, da menda več kot 14 dni ne bova zdržala, tak da roka po zm ne bom dosegla nikakor... no jaz pa sem doktorju povedla, da se menda že vidimo kar 24., ko je polna luna hehe je pa odgovoril, nič zato, do takrat bo dovolj zrel zdej še sam počakam zeleno luč in krenem po hitrem postopku domu, ker pogrešam že vse povrsti... isto vsi mene z živalicami na čelu hehe punce, pa da vam še tole povem... v tem času sem dala skozi 4 porode in en je bil hitrejši kot drugi... meni se sploh ni zdelo hudo in sem se ful pomirila, tak da me poroda ni strah priznam pa, da sem bla najbolj ranljiva, ko sem zaslišala prvi dojenčkov jok... zajokala sem še jaz, pa čeprav ni bil moj... ko pride pa moj na svet, bo pa menda drava narasla to je res neki nepopisnega... no upam, da sem tut vas kaj pomirila s tem in da ne boste šle v strahu v rim... sploh prvorodke, kot sem sama takle punce, šibam zdaj in se vam naslednjič oglasim že kar od doma... lp
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.8.2010 7:42:54
|
|
|
|
mala
|
Dobro jutro punce Srečanje - bilo je super, kot vedno . Smo se načvekale in bile res prava atrakcija s trebuščki , so nas pa spet ven vrgli-kot se za naša srečanja spodobi -klepetulje. Tudi slikice bodo, jih bom kar tebi Katrinka poslala po mail-u, ker jih jest ne znam sem gor pripopat. Drugače pa smo včeraj šli na izlet na Bled in je bilo zelo luštno , predvsem zato, ker so se tamali čisto navdušili nad vožnjo z vlakcem na katero smo sevedaobvezno šli in me je gor premetavalo, da sem imela pol še do večera krče ...ja bila je res dogodivščina.. Da ne govorim o temu, da sem vse oblekla v dolge hlače in puloverje, ker sem mislila da je napovedano spremenljivo vreme...ja, pol je bilo pa vroče in sončno, ljudje se kopajo mi pa hodimo v dolgih hlačah okrog Se vidi da sem noseča in čisto zmedena Leila - super, da se je vse umirilo in lahko mali še malo uživa v trebuščku Ninibo - uživaj na dopustu Glede porodnišnice - ja res bi bilo fajn, če bi napisale kam gremo rodit - mogoče se pa srečamo No jest grem standardno v LJ Tinkatonka - upam da se še malo spočiješ predno greš v Rim in da izgine to slabo počutje
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.8.2010 8:29:50
|
|
|
|
tinkatonka
|
Dobro jutro! No danes pa nisem vstala tako zgodaj kot ponavadi , saj Anej spi pri babici in dediju. So pa vstali tm že ob 6h, tako da sočustvujem z njima. Včeraj smo se imeli super na družabnem večeru - igrali enko, se naklepetali, domov sva prišla malo do 2h zjutraj, ampak sem se kr naspala. otekanje nog....včeraj so mi prvič v tej noge tako otekle, da mi je mož nogavice obuval, pa spraševal zraven če imam sinove nogavice, ker jih skoraj gor ni mogel dat. So me pa tud bolele zelo, tako da je ob 2h zjutraj še noge masiral. Je pa to klasika za konec lahko samo čimprej upam, da bom v dveh kosih, da se tega otekanja znebim. benika...a veš, da sem šla prav gledat če imam BC novičke in mi jih niso poslali , oz. mi jih poštar ni prinesel..ggggrrrr . Bom šla k tastu pogledat, če se je slučajno poštar zmotil, pa dobiš tudi od mene kupon, saj jaz zaradi nožičnega vnetja raje ne riskiram kopanje na bazenu. lalilela....dobrodošla doma!!!! Zdaj pa noge mal skupaj drži in počakaj še kak teden ali dva
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.8.2010 8:39:25
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc midva pa sva zdaj ravno sestavla zibelko, sva jo dobila z baldahinom, posteljnino in vsem in zgleda super. je pa to moja zibelka v kateri sem jaz spala ko sem bila majhna, ohranjena pa je ohranjena. Spala sem samo jaz, pa zdaj si je sestrična sposodila za svojega otročka (od tukaj posteljnina in baldahin) pa ni uporabljala ker mali ni hotel spat v njej. o super...jaz sem tudi hotela imeti zibko pa je potem nisem kupila ker mi je tast posteljico kupil IZVIRNO SPOROČILO: benika Mi smo današnje popoldne preživeli v Atlantisu. Mala dva sta se naplavala, naskakala, tobogan sta čist znucala, skratka uživali smo Če ste opazile..na najnovejših Baby centrovih novičkah je bon za Atlantis. Mi smo ga uporabili in pri 2 kartah prihranili 8€. Če katera ne hodi v Atlantis in ji bon ne pride nič prav, se zanj priporočam. Mi smo tam stalni gostje mi pa kar nekaj novick nismo dobili,sem ze na bc klicala kaj je to,pa pravijo da na postah pomecejo stran...se bom sla enkrat tok skregat tja, k nas postar je ful uredu in mi pol stvari kar pred bajto prinese ce ne slisim zvonca in vem da on pa ziher tega ne bi jemal IZVIRNO SPOROČILO: benika srecanje: bilo je super!! edino prevec nas je bilo in potem sta potekali hkrati 2 debati in nisi mogel slediti vsem user posted image user posted image Na naši strani smo obdelale moške, prirojene napake novorojenčka, moške, ene par malenkosti okoli pregledov, P in G in moške hehe...res je lalilea - super za odhod domov mala - kar posilji slike
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.8.2010 8:45:07
|
|
|
|
tinkatonka
|
da nadaljujem..... NiNiBo....uživaj na morju, lepo a ne preveč vroče vreme vama želim in obilo morskih užitkov. Jinx.....drži se jutri in nas seveda vsakodnevno obveščaj kaj se dogaja s tabo v Kr. P., me pa bomo držale pesti, da bo obrat uspešen in da bo vse OK! Kateri dan naj bi ti potem delali obrat, v sredo? Sicer pa sem jaz danes noseča polnih 37. tednov in stopam v 38.teden. Otrok je donošen, tak da grem lahko rodit. Ampak mi je danes mož zjutraj že jamral, da bi bilo fajn, da ene 14 dni ni še nič, ker ima ful dela v službi, tak da mogoče ga bomo pa še ubogali. Lepo praznično nedeljo vam želim. Šibam zdaj po sinka in po sladoled za popoldanski piknik. Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 15.8.2010 8:52:37 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.8.2010 8:54:34
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! vreme je katastrofalno tako da bomo kr doma. tejči eh v 2,5 uri boš pa ja fertik da priletiš na kavo če ne bova z natalijo prišle pšo tebe in uzbono nardile klemcy no lepo ti kr pokliči in pridi. spet bo eno malo srečanje. za ljubljansko srečanje. grem gledat kja bi kuhala. tejči plavkice so slive oz so +manjše kot slive in bolj sladke. meni so bolj dobre. grem potem v trgovino po želin in da skuahm marmelado
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.8.2010 9:40:31
|
|
|
|
sarcy21
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja jutro! vreme je katastrofalno tako da bomo kr doma. tejči eh v 2,5 uri boš pa ja fertik da priletiš na kavo če ne bova z natalijo prišle pšo tebe in uzbono nardile klemcy no lepo ti kr pokliči in pridi. spet bo eno malo srečanje. za ljubljansko srečanje. grem gledat kja bi kuhala. tejči plavkice so slive oz so +manjše kot slive in bolj sladke. meni so bolj dobre. grem potem v trgovino po želin in da skuahm marmelado Hm danes je praznik se mi zdi da so trgovine kar zaprte no ja vsaj večinoma
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.8.2010 9:49:00
|
|
|
|
Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja tejči eh v 2,5 uri boš pa ja fertik da priletiš na kavo če ne bova z natalijo prišle pšo tebe in uzbono nardile To ja Mateja, povej ji.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.8.2010 10:22:23
|
|
|
|
archie
|
dober dan, jaz ze kuham robidovo marmelado, moz je sel pa s starejso psico v gozd po gobe. Ko prideta nazaj, bomo pojedli, potem pa sibamo s tamlajso psico v ZOO. upam, da bo vreme zdrzalo. Laliela: juhu, super, da gres lahko domov!!! Doma bos lazje cakala na zacetek kot v P. Jinx: drzim pesti, da ZO uspe. jaz sem se ze v 90% odlocila, kaj bom naredila, ce se mi pupa do drugega tedna ne obrne. NiNiBo: lepo se imejta na dopustu!! Midva tudi se planirava en vikend na Krku, samo ne vem, ce sploh se imava kaksen vikend frej Porodnisnica: jaz grem verjetno na Jesenice.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.8.2010 10:55:12
|
|
|
|
Klemcy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21 IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja jutro! vreme je katastrofalno tako da bomo kr doma. tejči eh v 2,5 uri boš pa ja fertik da priletiš na kavo če ne bova z natalijo prišle pšo tebe in uzbono nardile klemcy no lepo ti kr pokliči in pridi. spet bo eno malo srečanje. za ljubljansko srečanje. grem gledat kja bi kuhala. tejči plavkice so slive oz so +manjše kot slive in bolj sladke. meni so bolj dobre. grem potem v trgovino po želin in da skuahm marmelado Hm danes je praznik se mi zdi da so trgovine kar zaprte no ja vsaj večinoma Ja spar je zaprt, tuš pa do 12ih, se mi zdi. Tut jaz moram zdaj letet v trgovino, sem se kar prestrašla, da ne bomo nič jedli danes oz. v gostilni No če bo kak seznamček za porodnišnice : Jaz grem v Maribor
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.8.2010 11:02:07
|
|
|
|
benika
|
Porodnišnica-jaz grem v LJ.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.8.2010 11:14:57
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Porodnišnica-jaz grem v LJ. tudi jaz
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.8.2010 11:43:02
|
|
|
|
nenka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie Porodnisnica: jaz grem verjetno na Jesenice. a tudi će se ti pupa ne obrne in bi morala iti na CR bi šla na jesenice? jaz glede tega ne vem, kaj bom naredila, če bo potreben CR, G pa tud noče še nič reči... mah, po moje če bo napovedan CR, potem bom šla morda tudi v KR rodzit, naravno bi šla pa raje na JES. kje imaš pa ti drugač G?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.8.2010 11:43:20
|
|
|
|
benika
|
Archie Mala Katrinka Benika Klemcy
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?