|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
13.8.2010 10:39:06   
tannya

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Moj cukr gre v višave, sem slabe volje, ker je bil zjutraj po zajtrku že spet krepko čez sedem...pa po večji dozi inzulina

Kaj si pa jedla? Bova midve zvečer kakšno rekli na ta račun. Ti zaupam skrivnost, kako jaz zjutraj obdržim cukr pod mejouser posted image

O Benika, se res priporočam. user posted image . Danes sem še ketone imela ++user posted image . Za zajtr sem pa popoila 1,5dc mleka z 1,3 mm, kos rženega kruha (60 g) in hruškouser posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 426
13.8.2010 10:42:03   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

. Imam pa težave z hemoglobinom, ga imam samo 93 user posted image , kaj naj še jem????

jaz ze od 6 meseca naprej jem Centrum Materna. In imam trenutno 131 hemoglobin (pa sem na vegi hrani)

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 427
13.8.2010 11:06:37   
mala2001

Dober dan

Pregled za mano, naša princesa lepo raste, obseg glavice ima 32,4 user posted image . Imam pa težave z hemoglobinom, ga imam samo 93 user posted image , kaj naj še jem???? Drugače mi sledi direkt v žilo doza železa, to pa ni nič kaj prijetno pa še žile zelo rade pokajouser posted image  Obrnjena je na glavico in v polni pripravljenosti user posted image

OBSEG:
Uf, pol bo pa naša res glavonja.... na zadnjem pregledu (33t 6/7) je imela obseg glavice 33!

ŽELEZO:
Kupi si šumeče tablete železa v lekarni, samo opozori jih da so za user posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 428
13.8.2010 11:14:00   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Dober dan

Pregled za mano, naša princesa lepo raste, obseg glavice ima 32,4 user posted image . Imam pa težave z hemoglobinom, ga imam samo 93 user posted image , kaj naj še jem???? Drugače mi sledi direkt v žilo doza železa, to pa ni nič kaj prijetno pa še žile zelo rade pokajouser posted image  Obrnjena je na glavico in v polni pripravljenosti user posted image

OBSEG:
Uf, pol bo pa naša res glavonja.... na zadnjem pregledu (33t 6/7) je imela obseg glavice 33!

ŽELEZO:
Kupi si šumeče tablete železa v lekarni, samo opozori jih da so za user posted image .

Si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image

Za mano kura Legoferja 5 steklenic še zadnjo šesto pijem, pijem tudi šumeče tablete - železo, kupila sem si naravne sokove od pese user posted image , tako da nimam pojma, tale moja hčerka mi pobira vse zaloge user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 429
13.8.2010 11:16:22   
archie
a je velikost glavice napisana kje v MK?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 430
13.8.2010 11:18:51   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: archie

meni je vpisala v matrinsko na stran 12, včerraj ko je delala UZ

Uživaj življenje...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 431
13.8.2010 11:24:04   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: mala

Katrinka - ja moj trebuh je že vsega navajenuser posted image ..bolj so problem mišice, ker so že mal zmatrane pa mi nič kaj preveč ne pomagajo pri nošenju otročkauser posted image

obljubi jim masazo ce zdrzijo do konca...

bambinca...kako kaže za danes? Sej prideš, a ne? Ker nekdo mora z mano solato jest

dej pust ze tista drva pa pridi donsuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

jutro

je že kaj novic od lailea pa kaj sedaj pa mislite vse punce prehitevat in imeti doma levčke .No upam da se ji je stanje umirilo in da bo še malo zdržala.

ponoči se je umirilo, zdaj pa spet.. popadki in odpiranje

mam obcutek da se ne bo ustavilo in da bo rodila...

se eno vprasanje:

ena je kupila (se mi zdi, da nenka7) Moltex plenice za novorojencka. Vceraj sem jih gledala v Mullerju, pa jih imajo samo od 3 kg naprej. A bo to ok? Ne bodo prevelike?  Nimajo manjsih?

Bodo kr OK. Itak ni prav nobene razlike med plenicami velikosti 2-5kg in 3-6kg.

tocn to,sploh zato k bos mela otrocka z normalnimi merami - beri,ne bo nedonosencek ali premajhenuser posted image

archie - ne bos pozabila dons name in papirjeuser posted image

no jaz sem pripravila za dojencka vrecko - oblekce za odhod domov in vrecko zase z oblacili za domov - je lepo vse v omari in bo moj prinesel na dan odhodauser posted image
pa celo pospravila sem in zlikala,me caka se da pomijem tla in morm generalno spucat kuhinjo...fuj fejuser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 432
13.8.2010 11:40:30   
archie

super. Sem sla prav gledat. Moja punca je imela vceraj 30,9 obseg.

Katrinka, upam, da bom pozabila user posted image

joj, kako ste vse pridne s tem likanjem in pranjem user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil archie -- 13.8.2010 11:41:49 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 433
13.8.2010 11:46:02   
tpmc
jaz sem pa včeraj prvič prala s kisom in sem zadovoljna user posted image

meni pa ne piše obseg glavice v MK :( zdaj v sredo grem v "napad" z vprašanji ker mam dost tega da mi nič ne pove G, grrr

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 434
13.8.2010 11:47:41   
archie

meni pa ne piše obseg glavice v MK :( zdaj v sredo grem v "napad" z vprašanji ker mam dost tega da mi nič ne pove G, grrr

saj meni tut nic ne pove. Jaz sem podatek nasla v MK. Za tezo sem ga morala pa sama vprasat. On je sam od sebe rekel, da je vse v mejah normale user posted image

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   [Brisano sporočilo]
13.8.2010 11:47:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
13.8.2010 11:50:05   
tpmc
te ki pijete čaj z mal.listov - za kak dolgo ga imate? jaz sem ga kupila prejšnji petek in mi gre pakunga k koncu, zdaj pa ne vem.. mogoče dam preveč v vodo? :)

kot da bi lailea vedla da pišem tukaj in je poslala sms: popadkov ima manj, bolečina je skoraj nehala, je pa bolj odprta ko včeraj n pravi da se ji mehur ven napenja.

lepo čvekajte danes punce!

mene čakajo delovni dnevi, moj ima dopust in bova postorila tazadnje. javim kako je z laileo :)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 437
13.8.2010 11:52:33   
tpmc

saj meni tut nic ne pove. Jaz sem podatek nasla v MK. Za tezo sem ga morala pa sama vprasat. On je sam od sebe rekel, da je vse v mejah normale user posted image

si pa brzinska :) meni niti to ne piše v MK.. nekaj je izpolnjeno nekaj ne... jaz ne vem niti če smo na glavico obrnjeni al ne..

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 438
13.8.2010 12:08:16   
tejči28
jaz tudi nimam napisanega obsega glavice.Očitno je odvisno od zdravnika kolko napiše v MK in kolko ne.user posted image

Me pa že celi dan boli trebuh in pritiska vse dol.

Držim pesti za lalielo kakorkoli se pač razvije,da bo vse dobro.

A Bambinca se je kaj javla? Še je doma? Jaz imam do PDPja še samo 19 dni.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 439
13.8.2010 12:25:57   
maca29
uf a bomo meli velke septemberčke user posted image user posted image .moj je imel obseg glavice pred mesecem dni 30,4 uuuuuu kolk ma zdej pa niti vem ne ampak v mesecu dni je ziher zrastu :).Železo hm jz mam retafer tablete drgač 2 na dan ampak sem zdej pila res samo sok rdeče pese in mi je začel hemoglobin rast.Po prvem porodu sem mela hemoglobina komaj 64 jao.pa sem ga tud z rdečo peso dvignila.Ma tablete so tk tk enim primejo drugim ne.

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 440
13.8.2010 12:42:38   
teodora75

Mah, ta moja G user posted image . Sem šla gledat, pa je pod rubriko obseg glavice vse prazno user posted image
Imam pa obseg trebuha v 31 1/7 31 cm. In potem je na naslednji strani ena tabelca, kjer so kao podatki, koliksna je teža glede na obseg trebuha. In nekako pride, da je bila takrat med 2500 in 3000??? In to konec 7 meseca. Aaaaaaaa, a je to res? A lahko še kakšna prosim pogleda, kakšno vrednost (obseg) ima, če ima...

Drugače sem pa prav fajn. Meni namreč tole vreme še kako sede. Zjutraj sem oddala mojega za 5 dni na 'moški izlet' v Dolomite in bom zdaj te dni 'ljubljanska', kar mi je prav fajn, da končno kaj naredim tukaj.

Se veselim večera! user posted image Vsem ki se ne vidimo pa tudi lep tale petek!

T.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 441
13.8.2010 12:45:14   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

Mah, ta moja G user posted image . Sem šla gledat, pa je pod rubriko obseg glavice vse prazno user posted image
Imam pa obseg trebuha v 31 1/7 31 cm. In potem je na naslednji strani ena tabelca, kjer so kao podatki, koliksna je teža glede na obseg trebuha. In nekako pride, da je bila takrat med 2500 in 3000??? In to konec 7 meseca. Aaaaaaaa, a je to res? A lahko še kakšna prosim pogleda, kakšno vrednost (obseg) ima, če ima...

moja je imela vceraj isti obseg trebuha in glave; kar pomeni pri 34t tocno 30,9.
Ko smo sli na 3D, je imela obseg trebuha cisto malo manj kot je bil obseg glavice.

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 442
13.8.2010 12:47:56   
tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

jaz tudi nimam napisanega obsega glavice.Očitno je odvisno od zdravnika kolko napiše v MK in kolko ne.

katerega zdravnika imaš? mogoče sva na istem..

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 443
13.8.2010 12:49:18   
lumpa6
obseg glavice meni vedno napiše sedaj je 35.5 cm

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 444
13.8.2010 13:19:20   
katrinka
na meni pa tok da ne izvajajo vse mozno a obsega glavce nimam nikjer...hmuser posted image

tinka - kje si na ti nasla meni od kavala - jaz samo dnevni meni dobim...helpuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 13.8.2010 13:21:37 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 445
13.8.2010 13:23:29   
Klemcy
železo - joj jaz tut pijem ta Logofer in v torek grem dat kri, ampak če pravite, da ne pomaga nič, potem itak že vem kaj lahko pričakujem.
corfu - kakšne odmerke pa jemlješ tega sirupa? Kje se pa kupi sok rdeče pese? Joj pa pese vidit ne morem user posted image

tpmc - ja hitro gre ta zavitek čaja. Jaz sem si tut že šla včeraj po novo pakungo. Naj bi dal 2 mali žlički v 2dc. No na dan pa naj bi ga 2x pil, torej so to 4 žličke na dan. Do konca bom še ziher po kake 2-3 čaje šla user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 446
13.8.2010 13:29:15   
archie
zakaj pa ne zacnete jemat kaksnih vitaminskih tablet za nosecnice? Saj mogoce ne bo pomagalo tako na hitrco, ampak jaz dam 10 eur za en mesec za tablete. In se mi je od zadnjic hemoglobin ful zvisal. Pa sem v tem casu jedla peso mogoce 3x. 

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 447
13.8.2010 13:48:45   
Lenca78
Joooooj vse sm mela spisan pa me je vn vrglo grrrrr

čaj malininih listov če ga nameravate kupiti na taglavni tržnici v Ljubljani ga je žal gospe zmankalo in ga dobi šele čez 14 dni. Sama sem ga kupila potem na tržnici v BTCju. Ker sem danes dopolnila 36i teden ga danes začnem pit in stiskat pesti da bo kaj pomagal.

Uživajte danes v Kavalu fajn se načvekejte pa dober tek user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 448
13.8.2010 14:15:34   
sarcy21
Hm glede hemoglobina jaz pa ne jem nobenih tablet ne nobenih šumečk pa mam super kri baje Sicer ne vem odkod ampak ok :)

Sm študerala da bi tudi jaz začela malinov čaj pit zdej k sm v 36 tednu sm se pri Marku zelo lepo odpirala se mi zdi da mi je čaj res pomagal glede na to da je bil sprožen porod Jst bi še en tak porod k mi je bil res super če bi bli vsi taki kot sem ga jaz mela pri Marku grem lahko še 15x rodit :)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 449
13.8.2010 14:31:32   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

tinka - kje si na ti nasla meni od kavala - jaz samo dnevni meni dobim...helpuser posted image user posted image user posted image user posted image

http://kaval-group.si/gostilnica-kaval/ponudba/jedilni-list/

čaj iz mal.listov...jaz ga skuham nanekrat pol litra in dam 4 majhne žličke čaja, drugače mi je premočen.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?