|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
13.8.2010 16:28:54   
Najki
kiara mislim da se dobi usb antenca za wifi, ce je notranji sel, si zunanjega montiraj. Sicer pa lahko da so samo driverji sli, pa jih moras se enkrat instalirat.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
13.8.2010 20:23:56   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mimi, stanovanje? vse ok?

ne, nič ni okuser posted image user posted image user posted image ...našli tolk napak, da te sezuje....nič ne kaže, da bo vse skupaj hitro.....zgleda, da bodo potrebni celo kakšni pravi posegiuser posted image ....grozno, ko se tolk veseliš tega in taki denarji so zadaj potem pa en kup stvari, ki niso ok...laminat ni lepo položen, ploščice niso v celoti fugirane, v kopalnici in wc-ju so prevelika vrata, premalo prostora so pustili za pralni stroj,....user posted image

špela je imela včeraj kar fajn vročino in tudi danes ni bila ravno najboljše razpoložena....prvič, da je tako odreagirala po cepljenjuuser posted image ...zdajle jo je ati dal spat in je bil kar jok, kar pri njej sploh ni v navadi

marta, superca da Tinej uživa v varstu user posted image ....boš vidla tud s spanjem ni problema...jih je kar enih par, ki sploh niso imeli spalne rutine in doma niso hotli spat lepo navadla, da so pri njej šli vsak dan brez problema

Jancci, fajn se imejte user posted image ...izkoristite ostanek poletja...jaz bi tud šla, če bi še kaj dopusta imela

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
13.8.2010 20:33:46   
Ploha
eh mimi, šit tole no...pismo tole zna pa zamorit user posted image ...ti pridem jest sfugirat do konca user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
13.8.2010 21:02:32   
Zvezdica
mimi...user posted image user posted image user posted image fak je to. Pa tko so površni te izvajalci.

In kaj pravijo na te napake? Mislim,a kake penale imate v pogodbi?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
13.8.2010 21:03:03   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

eh mimi, šit tole no...pismo tole zna pa zamorit user posted image ...ti pridem jest sfugirat do konca user posted image user posted image

Plohca no, pejt rodit. Ti a nima tvoj medved zdaj enkrat RD?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
13.8.2010 21:40:35   
marta82
Plohca a maš ti še mojo št. od takrat ko smo se za srečanje v mb menile? Ker jaz bi bila tud med tistimi, ko sms dobijo.user posted image  Se večkrat spomnim nate, če že kaj hitreje dihaš.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
13.8.2010 21:47:33   
marta82
Mimi sranje je to ja. Ampak na žalost kar malo za pričakovat pri novogradnjah.user posted image
Ma ja uvajanje gre pa res fajn. user posted image Tudi pocartat se že pride k "teti" tako da jo je res lepo sprejel. Ma ko pridem pa vsi drugi pritečejo k meni, samo on se mi samo od daleč smeji. Sem pa opazila, da ko prideva domov me sploh ne "spusti", se ful carta pa igra se tako, da je naslonjen name pa pleše tako, da me drži za roke, ... dokler ga kaj ne razjezi (npr. ker se kakšen predmet ne "obnaša" tako, kot si on zamisli) in me ugrizneuser posted image  pol se pa jaz razjezim in je jok. Ampak za 2 sekundi pa pozabi.user posted image user posted image  Ah ta moj žabec.user posted image user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
13.8.2010 22:56:17   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Plohca no, pejt rodit. Ti a nima tvoj medved zdaj enkrat RD?

ja ima, 21.8 user posted image

marta:
zs!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
13.8.2010 23:01:39   
Zvezdica

A ti potihem nameravaš počakat? user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
13.8.2010 23:03:27   
marta82

Ma veš da je Gorenjka...Če skup praznujeta se prišpara.user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
13.8.2010 23:03:56   
marta82
Plohca zs.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
13.8.2010 23:13:58   
Ploha

user posted image user posted image po eni strani ja, po drugi strani pa vem, da bojo 20. mu postavlal mlaje, in takrat se tudi pije user posted image user posted image user posted image in 21. naj bi praznoval, kjer se tudi pije user posted image user posted image user posted image potem bom spet sama v porodni...kr neki...to me ful matra...pa 20 tud nočem, ker je njegov nečak, in ne želim, da je na isti dan...celo življenje bom to poslušala, kako imata na isti dan RD user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
13.8.2010 23:17:45   
Ploha
mah grem kr spat...ker bolj ko razmišljam slabše je...vem kako se bo zgodilo, čutim na vodi...in sem že v naprej jezna na medveda...brez veze...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
13.8.2010 23:21:24   
marta82

user posted image user posted image po eni strani ja, po drugi strani pa vem, da bojo 20. mu postavlal mlaje, in takrat se tudi pije user posted image user posted image user posted image in 21. naj bi praznoval, kjer se tudi pije user posted image user posted image user posted image potem bom spet sama v porodni...kr neki...to me ful matra...pa 20 tud nočem, ker je njegov nečak, in ne želim, da je na isti dan...celo življenje bom to poslušala, kako imata na isti dan RD user posted image

A daj v rit ga brcni... Bo pa ja tolk odgovoren, da bo priseben za v porodno.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
13.8.2010 23:21:42   
Zvezdica

mah grem kr spat...ker bolj ko razmišljam slabše je...vem kako se bo zgodilo, čutim na vodi...in sem že v naprej jezna na medveda...brez veze...

a user posted image dej, smo te znervirale user posted image

jutr greš rodit. Ziheruser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
13.8.2010 23:22:18   
Zvezdica

A daj v rit ga brcni... Bo pa ja tolk odgovoren, da bo priseben za v porodno.user posted image

se popolnoma strinjam!

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
14.8.2010 8:28:35   
Ploha
no sej bomo vidl kako bo...včeraj ni nič rekel, kako in kaj...lahko da me preseneti...jst se pa itak že v naprej nerviram...

pa zdej imam še vnetje pomojem...morm prou v lekarno...user posted image user posted image

kosilo danes: krompirjev golaž z mesnimi kroglicami in krompirjevi svaljki + palačinke

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
14.8.2010 9:34:32   
sonček33
evo, mi se odpravljamo na morje ... vreme bo zgleda fajn...

plohca, čakam čakam in držim pesti, da bo scenarij drugačen kot v tvoji glavi ..vse bo ok ...

uživajte vse

v sredo al četrtek se pa beremo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
14.8.2010 9:44:43   
marta82
Sonček lepo se imejte. Mi gremo pa v sredo in smo v pon. nazaj. Tako da midve se takrat bereva.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
14.8.2010 11:26:18   
Zvezdica
Sonček,uživaj user posted image

Plohca, zdaj pa pejt no. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
14.8.2010 11:27:24   
marta82
Plohca a ime je izbrano?

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
14.8.2010 12:18:24   
Ploha
jooj punce, dej pridte na kromprijev golaž, sem ga nardila kot da mam najmanj menzo user posted image user posted image

marta: že! user posted image na M je...

sonček: uživajte, uživajte, uživate! p.s. medved tud pravi, da bo vse ok na koncu user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
14.8.2010 13:34:46   
*x*y*z*
Poganjalci vem da je Krtekxx neki spraševala, ma se ne spomnem ali ste kej rekle na to temo.

Teli se mi zdijo super samo bolj za drugo leto http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/dvo-kolesni-poganjalci.html

ta pa bi verjetno prišel prav že letos http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/stiri-kolesni-poganjalci/poganjalec-big-flippi.html pa poceni je

user posted image A ste že kej gledaleuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
14.8.2010 15:53:32   
Zvezdica

ta pa bi verjetno prišel prav že letos http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/stiri-kolesni-poganjalci/poganjalec-big-flippi.html pa poceni je

sem ga naročila, pa bom poročala user posted image K mi smo dal 50 € za en avto, pa se tamalček nične igra z njimuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.8.2010 20:40:02   
marta82

sem ga naročila, pa bom poročala user posted image K mi smo dal 50 € za en avto, pa se tamalček nične igra z njimuser posted image

Sporoči, če je uporaben.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?