Najki
|
Ploha js sm prisla v sobo po kosilu in do vecera nisem dobila futra, bla sem pa lacna kt lev. dej si se ksn prigrizek zraven vzemi za vsak slucaj. zjutraj sva z janom skocila v tosamo, pa sem pozabila pogledat za mrezaste hlacke . sem pa kupila vlozke in vate in te reci, je dobil se eno to.to kapico za darilo, pa tester za te vlazne robcke za ritko, ki jih imajo po novem. ma niso poceni, okoli 1,20 eur na paket, pa enih 50 jih je not... js imam muellerjeve in so ene pol eura, sicer jih vzamem itak 6pack. nas se je ponoci spet zbujal in jokal, da ga buba in useska prijemal... ob dveh imava pediatra, me pa jezi to, da je bil v torek na kontroli zaradi angine in vnetega useska, se isto noc ga je pa zvijalo... pa se neki je bla pametna tista pediatrinja. dons jim bom to v nos vrgla, ce bo uho vneto . sva mu morala dati calpol, da je sploh uspel zaspat nazaj. sej ce so zobki, gre komot tudi na uho. farfala midva se stoposto vedno skregava, ko je treba pakirat . k on je pocasen, js sm zivcna k smo pozni pa mu tezim, ma to je kt dve babi v pmsju takrat . tamali se pa cudezno umiri, ce se prerekava. vcasih se celo nalasc glasno pogovarjava, ker ga prav uspava . sploh moj dragi ima tak globok vibrirajoc glas, me je moral vcasih uspavat po telefonu. krtexx kako pa prepoznas, da ima gliste? mene so strije napadle... nimam nobene nove, so se pa tiste tri, ki mi jih je na trebuhu pustil jan mai, zacele daljsati, tako da mi lahko vsak cas trebuh razpoka . pa vecji trebuh imam kot na zacetku in se 2 meseca bo rastel, tako da se bom kar nehala gledat v spegu. danes bova skocila v merkur, imajo vsak dan v akciji belo tehniko ene firme, danes je aeg, jutri bosch, potem electrolux in se candy, morava malopogledat, ce se izplaca, je samo 10% znizano. imajo pa druge stvari 50% znizane ker kokr cistijo.
|