Ploha
|
zdj pa tko, mislm, pojamrala bom, kdor če bere, kdor neče ni treba... mi je prejle meta s pulta padla, na glavo...ma sem skor rodila od šoka...pa ni blo potem tako hudo, ker ni nič buške, vsaj prej je ni blo, mal joka, pol se je pa že smejala, na musko plesala pa naprej zvirala sm mislna, da jih kaj izuči, pa nič... no ko sem meto pestvala in tolažla, sem vmes palačinke delala, se mi je plata užgala oz. olje na plati, sem še to gasila... pol je pa kr medved pršu, vse popedenu, zrihtu meto, spucal plato, jest pa obesedela in jokala... pol pa še folk, kaj me to nervira, prav živčna sm...vsakemu posebej nej zdej povem kolk sm odprta, pa če mam kej popadkov, pa kaj čakam, pa kdaj mislm, pa kako sm? V smislu, a te že kej zvija? Pa če sm že rodila,... k da ne bi hotla povedat ... pa kmal bom mogla vsem povedat, kako mam sluz, k krava k se gon za ****...res ne vem več no, pa kaj folku ni jasn...jest ne morim nobeni nosečki, če je že čez rok...fak noooo...vsi ostali so najbolj naučakani, sam jest ne očitno, k me skrbi miljon in ena zadeva..a bo z otorkam vse ok, a bo porod ok, kako sploh bo porod, kdaj se bo začel, a mi bojo oni sprožil, pa amnia, pa bla bla bla... ne oni so tolk neučakani, ker jih zanima kaj imamo...k da je važn, k vsi misljo, da čakamo fanta, k vsi misljo, da sm zato še 1x noseča, da bi imel fanta, pa o tem da mi je nekdo od bljižnih voščil za RD zdravega fanta, ne govorim men je blo slabo... ma k ma hudič mlade, jih ma pa res velik... evo sitna sm... no pa še mase za palačink sem premal nardila in morm it še 1 pacat...ker dons sm za vse nardila južno, mislim un krompirjev golaž od sobote... pa še nič nism jedla, ker prej nism mogla, k sm se tolk ustrašla, zdej pa tud od palačink ne bo nič, ker jih tko al tko premal... še 1x se mi pa ne da delat... za popi***
|