Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01 Pa čestitke "ta veliki" princeski za 5. rojstni dan . Da bi bila zdrava in da bi sestrica čimprej prišla domov Hvala . Ja naša tavelika sestrica je napolnila čisto petico. Je ful ponosna na to. Je bila njena želja, da pride Gaja za njen rd domov, pa se ji na žalost ni izpolnila. Tudi k njej ni mogla, ker je prav takrat kašljala. Bomo nekaj skombinirali, ko bo čisto fit. Zadnjič sem bila pri Gaji, pa pokličem domov, da se tamali dve malce pogovarjati (bi morali imeti videofon, glede na to, da ne vemo še kako dolgo bo trajalo). Pa mi Lara na koncu reče: mami pa čuvaj Gajo, da ne bo zbolela in umrla. Joj, kar pri srcu me je stisnilo. Še vsaka sreča, da se veliko pogovarjamo in da sva tudi to temo kasneje predebatirali. Ne moreš verjet, kaj se vse podi po glavi našim malčkom in kakšne skrbi si vse delajo. Gaji je v soboto padla vročina, kar tako, kot je prišla in do danes ni več narasla. Tako, da vidite pike poke pomagajo . Sicer pa dobiva AB. Kaj se tiče kamnov in peska, je sedaj najprej na vrsti prehrana, bo dobivala manj soljeno, potem pa na osnovi kontrole, nadaljni ukrepi. Sicer pa je živahna, se smeji, kadar je sama kliče po družbi z eeee, in ko sestre stopijo v sobo se jim smeji. Rada ima družbo. Pokaže če ji kaj ne odgovarja: zadnjič je bila zaspana, bil pa je čas hranjenja, ampak ona očitno ni bila lačna in seveda ne bo jedla, ker hoče spat . Se tudi že "kregava" kadar si najde za nas napačen položaj (gledano iz ntf), seveda z njenega vidika pa ravno pravi . Ampak pri tem ne popuščam, ker so lahko posledice za vedno. Rada namreč steguje glavo nazaj, ker je odzadaj vse bolj zanimivo, kot od spredaj in potem prav grozno zgleda z glavo na hrbtu. Ne vem kako ji to odgovarja . Drugače pa bo, samo da pride domov. Dr., ki sedaj skrbi za Gajo, njena zdravnica je namreč na dopustu, je zavzet, sem zelo zadovoljna. Mislim, ne, vem, da nam bo skupaj uspelo, samo kdaj še ne vem. IZVIRNO SPOROČILO: daisy24 Rubin, včeraj sem prebrala članek v Slovenskih novicah. Upam, da se ta zadeva z plazom čimprej reši, da bo Gaja lahko prišla v varen dom. Večkrat mislim na Gajo in ji pošiljam koš , da bi kmalu prišla v objem svojh najdražjih. lp Daisy24 jaz tudi. Vse kar si želim je: varen dom za moji dve hčerkici. A je preveč?
|