punsha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja Punsha super za razvojno Jaz bi TAKOJ OSTALA ŠE MALO Z MOJO PUNČKO, tako da jaz bi kar "zatežila" tam, da naj ti dajo na tvojem mestu Tako brez veze, če se v redu razvija pa ne bi NIKOLI prosila za podaljšanje in navajala lažne razloge...samo, če bi pa bilo tako, bi pa ziher prosila za podaljšanje. Če bi lahko izbirala, bi bila z mojo punčko doma do septembra 2011, pol eno leto privat varstvo, nato pa vrtec. pa ne bo nič Valentinčica30 tvoj je pravi korenjak. Kako pa je bilo, ko si opustila dojenje? Punce že ene par postov nazaj sem vas spraševala, če ve že kaj telovadite? Glede mleka: tiste, ki dojite boste začele že sedaj uporabljati KM in AM? Ali sem prav prebrala? A niste dobili vrtca ali kaj? Ja...jaz kar telovadim, pravzaprav že od kmalu po porodu ... ne pretiravam - redno delam jogo, malo tečem ... in se psihično pripravljam, da bo treba kaj v hribe . Nisem pa neka huda športnica Glede mleka pa mislim, da je tako - tiste, ki dojimo, bomo seveda dojile, dokler se bo dalo ... potem bomo pa probale s KM in ne z AM. Moja telovadba sedaj so dolgi sprehodi, na čase nekaj teka, pa sedaj smo odprli sezono nižjih hribčkov. Sicer sem pred zanositvijo veliko športala - plezanje, hribi, tek, fitnes, kolo... Vse sorte no. Aja, sedaj pa vejkam tudi . Ok, ampak to ni tko... Najbolj pogrešam hribe...mmmm...zavarovane plezalne poti...mmm . Pa malo več teka tudi ja. Ampak mi kar ne znese. Joj, naš mali je čisto preveč samo z mano . Me je kar groza, ko bo treba ga dati komu v varstvo. No samo jaz športam tako zase, za kondicijo, ker se potem super počutim...ne zaradi hujšanja. Sicer pa ni problema glede tega, z lahkoto lahko začneš. na mleko šport začne vplivat, če bi bila res ekstremna in bi pretiravala. Tako je pa čisto ok.