Zofy
|
uh, ma kaj ste same belokranjke tu gor al kaj? Jaz sem sicer 1/4 iz BK in bi šla z veselje na kak piknik v vaše konce . Kar se pa FBja tiče, pa sem sicer jaz gor, samo bolj redko. Časa zdaj itak da nimam, da bi slike gor dajala. nazadnje sem jih dala po moje kake 4m nazaj... A zdej boste tam čvekale al kaj? Vaney, bravo za kuharsko akcijo Glede količine pa bi jaz rekla, da tvoja Daška res ful popapca . Matej poje za malico (okoli 10.30) npr. breskvo + 2 hruški + kosmiči 4 žita kar pride nekje +/- 170ml, za kosilo (okoli 15.30) okoli 150ml in pol za večerjo (19.40h) rižolino oz. sedaj imam lih od Babylove gres z vanilijo in tega bi rekla, da na oko poje tudi enih 160-170ml. Vmes pa ziza, tako da glede količin mleka, ki ga vmes spije nimamm niti občutka. Doji se ene 7x na dan še, pa j ebilo že 5x. Sedaj se mi od 1h-2h ponoči celo noč doji . A smo že v obdobju zbujanja na 1h . Pa lih sem se hvalila kako je lepo spal, ker sem mu okoli 1h dala, če se je zbudil, pit vodo in sem ga dojila prvič šele ob 4h, naslednjič pa ob 7h. Sej vem ja, to se skozi spreminja... 3Sonček3 - jaz krogljic ne bi dajala še en lep cajt. Julija jih je dobila šele nekje pri 18m. Meni osebno se zdijo ena velika packarija, kot bi čpis ali smoki jedel. Moj mož jih je namesto čipsa in res so ful mastne. V juho lahko brezglutenskega zakuhaš še ajdovo kašo ali pa proseno kašo ali pa kar riž - lih za idejo zobki - spodnji 2 enkici mu že več kot 1 teden ven lezeta, pa ne gre in ne gre... Jaz ne štekam. Sem mislila, da so spodnje 1ke pice of cake, pa ni tako. Julija jih je dobila neopazno, njega pa že več kot 1 teden matrajo. Že prejšnji petek sem mislila, da bojo do prejšnjega ponedeljka zunaj, danes pa nisem več prepričana, če bojo ta ponedeljek ali še ne Zgleda, kot bi obtičali tik pod dlesnijo in nočejo več nikamor. Na koncu bom še jaz po jantarjevo ogrlico v Mueller skočila Bauky - Tudi Matej se na trebuh obrača le z leve, ma po moje zato, ker ga jaz vedno s tiste strani po handlingu dvigujem. Bi ga mogla še z druge strani, da se na obe navadi, pa se nekako vedno spozabim. Ma sej se bo že na vadil. Če ne prej, ko bo sam eksperimentiral. zdaj ga imam že ful na tleh in se je tudi navadil in se lepo zaigra. Samo moram na Julijo ful pazit, ker se mu je danes hotla v igri na glavo usest . Glede dude pa ti lahko povem mojo izkušnjo, ampak se veš, da je 100 ljudi 100 čudi, tako d ani ziher, da bo tudi pri tebi tako. pri Juliji in tudi pri Mateju se držim pravila, da ko je otrok v naročju, nima dude. Da se crklja ali z enim ali z drugim. razen, če je res kriza. Če je bil v vozeku in ni bil tečen, sem dudo vzela oz. sploh nisem dala. Za spat pa je bil avedno duda itak da zakon. No, pri 18m, ko je šla v vrtec, je imela dudo samo še za spanje in so ji tam ukinili dudo pri dnevnem spancu brez problema. Rekli so, da dude ni v vrtcu in to je bilo to. Od takrat je dudo rabila samo še za nočno spanje in ko je bila kaj žalostna, razburjena. In pol smo en dan, ko je bila stara nekje 22m rekli, da dude ni več, da jo je vzel sosedin kuža, ker je bil lačen. in smo ji to cel dan ponavljali in ji sprali možgane . Zvečer je šla spat in se malo jokcala, drugi dan je samo vprašala za dudo, 3. dan pa že bp. Torej moja izkušnja je, da se da dude brez problema odvadit, ko bo enkrat res treba.Prijateljičin fantek, ki je bil res orto navezan na dudo, je rabil 1 teden. To se mi zdi kljub vsemu zelo hitro, zato bom jaz dudo obdržala dokler mi tako krasno koristi Ok, zdaj pa kosilo... lep vikend vam želim so-čvekice