|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
5.8.2010 22:32:11   
punsha
he he...ja včasih ne morem spat user posted image . Ok, ko se mali zbudi, ponavadi še malo sedem za računalnik, če slučajno ne zaspi takoj nazaj, ker potem moram parkrat vstat, da ga obrnem iz trebuha nazaj na hrbet ali bok. No pa je lažje vstat iz stola kot pa iz postelje user posted image . Zato taka ura ponoči user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
   [Brisano sporočilo]
5.8.2010 23:26:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4777
6.8.2010 9:22:22   
3Sonček3
Super da vas je že ob taki uri kr nekej gor, upam da mi bo kera odpisala user posted image  user posted image user posted image
A lahko dam jušne krogljice u juhico umes? Sej bi dala kruh pa je P rekla da naj počakam še ene 14 dni da bo 6 mesecev. Kaj pa mogoče koruzni kruh? Ampak zdejle me najbl krogljice zanimajo user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
6.8.2010 9:23:24   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Super da vas je že ob taki uri kr nekej gor, upam da mi bo kera odpisala user posted image  user posted image user posted image
A lahko dam jušne krogljice u juhico umes? Sej bi dala kruh pa je P rekla da naj počakam še ene 14 dni da bo 6 mesecev. Kaj pa mogoče koruzni kruh? Ampak zdejle me najbl krogljice zanimajo user posted image user posted image user posted image

jaz osebno kroglic ne bi.... so v bistvu zelo masne... pa gluten vsebujejo... pa jajca...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
6.8.2010 9:24:09   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

jaz osebno kroglic ne bi.... so v bistvu zelo masne... pa gluten vsebujejo... pa jajca...

Supr brzina, hvala

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
6.8.2010 9:24:12   
zvesta
aja, pa prosim, preberite moj podpis in pomagajte... punco poznam in bi naredila vse, da ji končam njeno agonijo...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
6.8.2010 9:24:38   
zvesta

Supr brzina, hvala

zakuhaj v juhico koruzni zdrob...

Pomagajte:

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
6.8.2010 9:25:35   
zvesta
če je katera spregledala.... pa lepo je videti vaše obraze .)

Tako... sem odprla eno privat skupino samo za nas:

http://www.facebook.com/groups/create.php?customize&gid=140501122648430#!/group.php?gid=140501122648430&v=wall

Ko pošljete prošnjo, dajte še zraven javit vaš nick :)

Pomagajte:

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
6.8.2010 10:35:55   
vaney
Dan.

Mi smo nekaj kolegici računalnik rihtali in so bili vsi kabli povsod in meni ni nič delalo kot bi moralouser posted image ampak sem nazaj...

Jah, res smo imele težke teme, ampak saj tako je tudi starševstvo, ne...

Kavica v Nm...jaz sem zaaaauser posted image Pa mogoče bi tudi valentinčico nahecala, da pride zraven, samo pri njej so 3 otroci, pa ima z varstvom malo več dela...no, če se bomo res zmenile, ni panike, jaz imam čas, sem na porodniškiuser posted image user posted image user posted image

Dajte mi povedat, koliko vam pojejo vaši user posted image ? Meni se zdi (no, pa komentarji okolice tudi padajo, pa sem že 100x rekla, da jih ne bom sploh poslušala, kaj šele upoštevala), da Daša fulllll poje. Sicer na kilaži ne pridobiva nekaj full oz. se mi zdi, da je iz dneva v dan večja in težja (no, saj je logično, neuser posted image ), ampak da vam dan za primer:
ob 6h 240ml mleka
ob 9h breskev+banana+piškot+riževi kosmiči
ob 11h 240ml mleka
ob 15h precej velik krompir+pol buče (nastane ven pol krožnik za juho)
ob 17h jabolko+2 breskvi+riževi kosmiči
ob 19h 180ml mleka+riževi kosmiči (gost obrok kot čokolino, na žlico)
No, ko je pojedla večerjo, je še odpirala usta in brcala z nogami, ampak se mi je zdelo čisto dovolj in ji nisem več naredila repeteja. Zbudila se je potem naslednji dan ob 5h za jest.
Take obroke ima približno vsak dan, razlike je po nekaj ml oz. žličk. Meni se zdi to veliko. Ali niuser posted image Saj drugače pa začne pljuvat, ko ima dovolj, tako da ni kot sod brez dna.
Sem že pozabila od Anžeta...sicer je rad jedel, ampak ne toliko in tolikokrat. Pa bolj zbirčen je bil, Daša pa je vse.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
6.8.2010 10:39:18   
vaney
aja, FB...nisem najbolj navdušena nad njim, grem samo občasno pogledat, ko dobim na mail obvestilo o novostih

Drugače sem pa včeraj stopila dopoldne v akcijo, skuhala velike količine cvetače, brokolija, bučk, korenčka in cvetače, lepo spasirala in poportala v skrinjo. Nisem nikjer dobila modelčkov za led, pa se kar male (50ml) kozarčke in trše plastike kupila (tiste prozorne), pa so mi glih prav. Dan npr. en lonček cvetače, en korenčka, dodam krompir in kosilo je tuuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
6.8.2010 11:40:01   
valentinčica30
Tut jaz sem za kavico, sam napište še kdaj da se uskladimo.

To sredo mamo pregled in cepljenje, tako da smo zasedeni, načeloma druge dni bi pa šlo. Bi pa morali moji trije z mano, ker jih nimam nikomur za pustit, mama ma pljučnico, tašča pa zelo bolanega tasta, varuške pa kljub iskanju ni na vidiku.
Kaj bom naredila januarja, nimam pojma, saj vrtec dobim šele v septembru 2011user posted image user posted image .

Imejte se.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
6.8.2010 13:22:18   
kora33
hi...
sploh ne vem al sem se že javila kaj odkar smo prišli z morja al ne...sploh nimam časa za forum več....
bom zdej malo za nazaj prebrala...pol pa kaj pokomentiram...
sicer pa smo ok...
6700-62...pridno papamo sadnje ...zelenjavo malo manj....kak keks...
zelo zelo malo jokamo...skratka uživamo....
lp vsem

sreča je

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
6.8.2010 13:54:32   
vaney
kora, pa sem glih včeraj mislila na tebe, da se nič ne javiš...in evo tebe....ja, super, da uživate, pa javi se še kajuser posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
6.8.2010 16:01:03   
Zofy
uh, ma kaj ste same belokranjke tu gor al kaj? Jaz sem sicer 1/4 iz BK in bi šla z veselje na kak piknik v vaše konceuser posted image .

Kar se pa FBja tiče, pa sem sicer jaz gor, samo bolj redko. Časa zdaj itak da nimam, da bi slike gor dajala. nazadnje sem jih dala po moje kake 4m nazaj... A zdej boste tam čvekale al kaj?user posted image

Vaney, bravo za kuharsko akcijouser posted image user posted image user posted image
Glede količine pa bi jaz rekla, da tvoja Daška res ful popapcauser posted image . Matej poje za malico (okoli 10.30) npr. breskvo + 2 hruški + kosmiči 4 žita kar pride nekje +/- 170ml, za kosilo (okoli 15.30) okoli 150ml in pol za večerjo (19.40h) rižolino oz. sedaj imam lih od Babylove gres z vanilijo in tega bi rekla, da na oko poje tudi enih 160-170ml. Vmes pa ziza, tako da glede količin mleka, ki ga vmes spije nimamm niti občutka. Doji se ene 7x na dan še, pa j ebilo že 5x. Sedaj se mi od 1h-2h ponoči celo noč dojiuser posted image . A smo že v obdobju zbujanja na 1huser posted image user posted image . Pa lih sem se hvalila kako je lepo spal, ker sem mu okoli 1h dala, če se je zbudil, pit vodo in sem ga dojila prvič šele ob 4h, naslednjič pa ob 7h. Sej vem ja, to se skozi spreminja...

3Sonček3
- jaz krogljic ne bi dajala še en lep cajt. Julija jih je dobila šele nekje pri 18m. Meni osebno se zdijo ena velika packarija, kot bi čpis ali smoki jedel. Moj mož jih je namesto čipsauser posted image in res so ful mastne. V juho lahko brezglutenskega zakuhaš še ajdovo kašo ali pa proseno kašo ali pa kar riž - lih za idejo user posted image

zobki - spodnji 2 enkici mu že več kot 1 teden ven lezeta, pa ne gre in ne gre... Jaz ne štekam. Sem mislila, da so spodnje 1ke pice of cake, pa ni tako. Julija jih je dobila neopazno, njega pa že več kot 1 teden matrajo. Že prejšnji petek sem mislila, da bojo do prejšnjega ponedeljka zunaj, danes pa nisem več prepričana, če bojo ta ponedeljek ali še neuser posted image Zgleda, kot bi obtičali tik pod dlesnijo in nočejo več nikamor. Na koncu bom še jaz po jantarjevo ogrlico v Mueller skočilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Bauky -
Tudi Matej se na trebuh obrača le z leve, ma po moje zato, ker ga jaz vedno s tiste strani po handlingu dvigujem. Bi ga mogla še z druge strani, da se na obe navadi, pa se nekako vedno spozabim. Ma sej se bo že na vadil. Če ne prej, ko bo sam eksperimentiral. zdaj ga imam že ful na tleh in se je tudi navadil in se lepo zaigra. Samo moram na Julijo ful pazit, ker se mu je danes hotla v igri na glavo usestuser posted image user posted image .
Glede dude pa ti lahko povem mojo izkušnjo, ampak se veš, da je 100 ljudi 100 čudi, tako d ani ziher, da bo tudi pri tebi tako.user posted image pri Juliji in tudi pri Mateju se držim pravila, da ko je otrok v naročju, nima dude. Da se crklja ali z enim ali z drugim. razen, če je res kriza. Če je bil v vozeku in ni bil tečen, sem dudo vzela oz. sploh nisem dala. Za spat pa je bil avedno duda itak da zakon. No, pri 18m, ko je šla v vrtec, je imela dudo samo še za spanje in so ji tam ukinili dudo pri dnevnem spancu brez problema. Rekli so, da dude ni v vrtcu in to je bilo to. Od takrat je dudo rabila samo še za nočno spanje in ko je bila kaj žalostna, razburjena. In pol smo en dan, ko je bila stara nekje 22m rekli, da dude ni več, da jo je vzel sosedin kuža, ker je bil lačen. in smo ji to cel dan ponavljali in ji sprali možganeuser posted image . Zvečer je šla spat in se malo jokcala, drugi dan je samo vprašala za dudo, 3. dan pa že bp. Torej moja izkušnja je, da se da dude brez problema odvadit, ko bo enkrat res treba.Prijateljičin fantek, ki je bil res orto navezan na dudo, je rabil 1 teden. To se mi zdi kljub vsemu zelo hitro, zato bom jaz dudo obdržala dokler mi tako krasno koristiuser posted image

Ok, zdaj pa kosilo... lep vikend vam želim so-čvekice user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
6.8.2010 17:00:45   
Bauky
Dan,

mi2 sva pa imela včeraj cepljenje in se je en majhen krogec rdeč naredil ob vbodu, pa fuulll zaspan je.... zdaj ne vem, mislim , da ga ta smotan vreme uspava (dežne kapljice trkajo na okno)

obračanje .... ja tudi jaz ga vedno iz ene strani dvigujem in lahko da je to to... pa saj še imajo čas, a ne

Vaney.... tvoja punca pa po mojem tud veliiiik poje, kok pa ima kg, pa hvala bogu, bolj to, kot pa da ne bi jedla in da bi ti hujšala al pa malo pridobivala .....
Naš ima tako - res pa da smo šele uvedli cel obrok GH za kosilo in polovico za pop.malico....... ob 5.00 je 210 ml mleka, takoj zaspi nazaj do 9.00 ko poje cca 180 ml, ob 12.00 je kosilo cca 160 ml gh, ob 16. ima pop. malico cca 80 ml sadja ali žit.kašice pa še 90 ml mleka, ob 19 uri pa ima zadnji obrok 180 ml mleka in potem gre spat ob 20.30 uri in spi (zaenkrat še!!!) nepretrgoma do 5. zjutraj.
Res pa je da mi na momente kakšne dneve tudi štrajka in mi namesto 180 ml, poje 140ml...ej pa se ne sekiram , ker to dela samo pri flaši mleka... če je pa na žlico pa bi on vse pojedel in se kar trese.

kavica v NM ... mi gremo v torek na morje za 10 dni... pa bi se lahko potem konec avgusta dobile.... pa ko bo brez dežja !!??

Rok: 18.2.2010 - 3210 g, 53 cm
1. mesec: 4285 g, 55 cm
2. mesec: 5330 g, 56 cm
3. mesec: 6550 g, 61 cm
4. mesec: 7380 g, 65 cm
5,5 mes: 8200 g, 69 cm

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
6.8.2010 20:32:31   
vaney
zlate kroglice; jaz jih ne bi še dajala...sem pa nasplošno nasprotnik čipsev, smokijev in podobnih zadev, tako da še Anže ne dobi take hrane glih velikokrat, kaj šele Daša...mogoče tam po 1 letu, prej pa ne

zobki; Daša nima še nič

obračanje, kotali se kot pujsek na roštiljuuser posted image na trebuhu je pa v obe smeri v 2 sekundah, zraven se pa režiuser posted image pa trudi se plazit, ampak ji je včeraj ratalo samo par cm, pa še to je zraven take zvoke spuščala kot da se bo glihkar fajn pokakalauser posted image (no, to je Anže rekel, ker je bil zraven in je poslušal njeno naprezanjeuser posted image )

zofy; Daša ima slabih 70cm in enih 7,5 kg. Sploh ni debeluško (razen ličk), je pa zelo kompaktna in močna in zgleda, da rabi toliko hrane. Sem pa tudi jaz mnenja, da je lažje, če bi otrok preveč jedel, kot pa, če sploh noče jest, tako da se ne sekiram preveč.

Tako, možek je šel na deci s kolegi...pa naj uživa, jutri sem jaz na vrsti-kebab in kakšna pijačka here i comeuser posted image

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
6.8.2010 20:55:24   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja

Zofy
jaz govorim o otrocih oz. dojenčkih, ki so toliko stari kot naši februarčki 2010, in ne o starejših otrocih. In sem mnenja, da dojenčki pač ne jočejo iz dolgčasa!!! Za otroke pa tudi bolj težko verjamem, da bi kar iz dolgčasa jokali...moje mnenje! Tudi mi ne jokamo iz dolgčasa, ali pač? Glede knjig, meni ni vsaka knjiga o vzgoji in odnostih ok, oz. sem zelo izbirčna glede tega. Najboljša knjiga, ki sem jo prebrala glede odnosov mati-otrok, mi je Rahločutnost do otrok, avtorica Katarina Kompan Erzar. Čudovita knjiga na temo stik matere z otrokom do prvega leta starosti, kako zelo pomemben je ta pristen stik, kako pomembni so prvi meseci v življenju  otroka, so temelji, ki jih postavljamo otroku kot osebi itd. res je dobra knjiga in ta avtorica je super, že berem druge njene knjige:) Nasledni avtor, ki mi je super je Jesper Jull. Vse njegove knjige(zdaj pa ne vem, ali ima 3 ali ima 4 knjige) so super, mogoče bi izpostavila knjigo Kompetenten otrok, ki predstavlja bolj nove vzgojne metode, ki so meni blizu. On predstavlja smernice za vzgojo, ki ni permisivna in tudi ne atoritetivna. Meni je superuser posted image Drugače pa jaz berem zvečer, ko punčka zaspi, namesto da gledam TVuser posted image

O, ja. Pa še cvilijo, razmetavajo stvari po tleh, vreščijo, mečejo hrano na tla, itd... da bi pritegnili pozornost. Boste vidle kaj nas še čaka.user posted image  Lan je pri 6 mesecih oz. celo malo prej pogruntal, da če zakašlja, da takoj pritečem do njega. In je skoz pokašljeval pa se režal. Smo šli k zdravniku, če je kaj narobe z njim ker tolk kašlja, pa je rekla da na ta način priteguje pozornost nase.

Aaaaa? To je to. Naša tudi že kakšna 2 tedna "pokašljuje"! Ti vragec mali ti!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
6.8.2010 21:33:38   
Tinca Malinca
Evo mene nazaj z dopusta. Morali bi ostati do jutri zjutraj, pa je bilo takoooo slabo vreme in tako slaba hrana, da smo raje kar danes spakirali domov.
Drugače je bilo pa super. Zrihtali smo spanje - 12 ur v enem kosu, pa ne vem, a samo od morskega zraka user posted image . Bomo videli danes ponoči. user posted image user posted image user posted image Zdaj se dojiva samo še 4x na dan + en obrok gh (pol fruteka). Vaney, jaz mislim, da tvoja res veliko poje user posted image user posted image user posted image , sploh če primerjaš z našo user posted image , ampak mi imamo zaloge kolikor hočeš user posted image .

Tamala je res totalno uživala, začela se je zanimat za svoje podplate user posted image user posted image user posted image ... se ful smejala, opazovala; namakala se je žal samo v banji, ker je morje imelo celih 23 stopinj - je bilo še meni malo mrzlo.

Jok - se zelo strinjam z vsem povedanim. Jaz je nikoli ne pustim, da bi jokala na ves glas, če pa malo jamra, se pa od daleč pogovarjam z njo; se pa res ukvarjam z njo 100%. Se mi zdi, da se lepo zna zaigrat sama (tudi do pol ure se ukvarja s kakšno igračo ali samo s svojimi okončinami), pod pogojem, da je prej dobila zahtevano dozo crkljanja - to pa itak vedno dobi.

Obračanje - še vedno nismo pretirano napredovali, obrne se le približno 1x na dan, če jo kaj res res res zanima - ponavadi kaj čisto nepričakovanega.

Privat varstvo -Punsha, ti si ena srečnica. Da si našla odgovorno in normalno osebo za tak denar!!!! Super user posted image user posted image user posted image user posted image

FB
- super za to skupinico user posted image user posted image user posted image . Jaz sicer fotk ne smem objavljat (user posted image cenzura), bom pa lahko vaše gledala user posted image user posted image user posted image . Pa itak imate čudovite otročke. A niso ti naši februarčki zakon.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
6.8.2010 21:37:16   
dskubin
ha ha, naš tudi pokašljuje, ko:
- hoče vzbuditi pozornost, naprimer medtem, ko se odrasli pogovarjamo, v stilu, "glejte me, tudi jaz sem tu, spet ste me pozabli"!
- mu ni všeč hrana, v stilu, "a ne vidiš, da se dušim, dušim se, glej me, ne gre po grlu, a ne vidiš!"
- noče goste hrane, ampak bi se rajši dojil, v stilu "umakni že to žlico, dej joško ven, a ne vidiš, da hooooooočem joško!"
- mu tavečja dva posvečata "preveč" pozornosti, v stilu "mama, očka, glejta, kaj delata z mano, rešta meee!" user posted image user posted image user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 4794
6.8.2010 22:30:26   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

- hoče vzbuditi pozornost, naprimer medtem, ko se odrasli pogovarjamo, v stilu, "glejte me, tudi jaz sem tu, spet ste me pozabli"!
- mu ni všeč hrana, v stilu, "a ne vidiš, da se dušim, dušim se, glej me, ne gre po grlu, a ne vidiš!"
- noče goste hrane, ampak bi se rajši dojil, v stilu "umakni že to žlico, dej joško ven, a ne vidiš, da hooooooočem joško!"
- mu tavečja dva posvečata "preveč" pozornosti, v stilu "mama, očka, glejta, kaj delata z mano, rešta meee!" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

no naša še ni poštudirala tega

moja princeska Monika:
rojena 8.2.2010 3950g in 54cm
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
6.8.2010 22:34:27   
Lara73
Tinca Malinca: ja za kok časa ste pa šli? se mi zdi, da ste ravno včeraj pakirali...

mene pa morje še čaka user posted image

sem pa danes spet pakirala, gresta jutri fanta še na Deb.R. za en teden. Pol pa še skupaj user posted image

moja princeska Monika:
rojena 8.2.2010 3950g in 54cm
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
6.8.2010 22:40:35   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Tinca Malinca: ja za kok časa ste pa šli? se mi zdi, da ste ravno včeraj pakirali...

mene pa morje še čaka user posted image

sem pa danes spet pakirala, gresta jutri fanta še na Deb.R. za en teden. Pol pa še skupaj user posted image

V nedeljo smo šli in naj bi se v soboto vrnili ... itak čisto prehitro mine. Pakiramo pa non-stop, malo sem malo tja, se mi zdi, da sem kot en nomad.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
7.8.2010 8:55:58   
Kati81
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

No pr nas je mal drugače, pokašlujemo ravno ne. Jemo itak full radi na žlico in če ni doza dost hitr v ustih je cviljenje.
Ko vidi da mi jemo je joj, stokanje in cmokanje in amamamama.
Če mu pa Kaja nagaja v smislu kot si dskubin napisala je pa tak užaljen jok, da vsi na kup letijo.
Ma so prebrisani da je joj.

Neposredna povezava do sporočila: 4798
7.8.2010 9:50:51   
gapii27
ojla babike

ja naš jakob tudi pokašljuje in tako vzbuja pozornost, ažbe pa se zelo rad igra skrivalnice in se pokriva in odkriva s plenicouser posted image  

drugače pa lepo vas je še videt mal user posted image  na FB, upamo, da kmalu v živo...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
7.8.2010 9:57:28   
ne_ja

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

uf punsha sem vidla uro kdaj si pisala. A ti ne moreš spat?

To si jo pa fino ulovila user posted image

Tudi mi danes dobivamo prvi zobek, kot zgleda. Smo že od nedelje tečkani, danes pa je razpoka na dlesni in rahel hribček...

Tašče... Jada jaz te popolnoma razumem, ker se očutim ravno tako kot ti, samo s to razliko, da jaz še ne razmišljam o varstvu, ker sem zaenkrat doma in upam da mi ne bo treba, ker ne vem kako se bi privadla na idejo. Vsekakor bo šla v vrtec, če bo le mogoče. Mogoče smo res nesramne, kot nekatere mislite, ampak zase osebno vem zakaj mi e tako pri srcu.

GH še zmeraj ne ¸gre. Zdaj smo probali še brokoli in rdečo peso. Da ne opisujem obraza, ki ga je naredila. Fuj fej. Nismo pospravili niti žličke...

Obračanje- naša se je do sedaj samo 1x, pa sem jo danes nahecala, ko sva se hranli na postelji, sem se odmaknila n mi je sledila toliko časa, da se je prekucnila na trebuh. Je pa tudi pri nas samo na eno stran. Pa vem da se lahko kotal, ampak noče. Obrne se samo na bok, naprej pa ne. Pa tudi ta hec sem jo skušala đe večkrat, pa ni nikoli potegnilo. Čeni dobila zze v jok. user posted image

FB se strinjam, če bo tema res zaprta. No sej je že nastala user posted image
Je pa fino, da se med sabo malo bolje spoznamo,če že delimo take in drugačne nasvete. Smo že kot ena big family... Sej ne vem, kaj je bilo potem s tistim piknikom, ki ga je organaiirala zimska (če se prav spomnim), pa bi blo fino če bi se res kdaj dobile in bolj spoznale. No sej posameznice to kar prakticirate in prav je tako!

sem zdaj ful časa iskala en odgovor zdravnice glede uvajanja GH, samo ga ne najdem. V glavnem piše, da če dojenček zavrača hrano, priporoča, da se uporabi malo soli ali masla, da ne naredi nič škode, a dela čudežeuser posted image . Moja, če ne bi hotela jesti bi tudi to poizkusila.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?