Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Oj To je pa res tu mač no ... nisem nič huda, pa nič. Sam enostavno sem začela ta čas, ki sem ga prej prebila na netu drugače izkoriščat ... Ker sem že prej o tem razmišljala ... enostavno preveč časa prebijem za računalnikom, medtem, ko bi lahko naredila svega i svašta. Zdej rajš berem ta čas al pa kej relaksiram. Občasno še na hitro preletim, kaj pišete, to je pa to. Nisem jezna, itak da ne, sej sem rekla, da komentarje, ki mi niso všeč, enostavno ignoriram .... mogoče je le mal spodbudil mojo odločitev, da pa res ne bom 1/4 dneva preživela za računalnikom. Ampak je pa ful fajn, k me tok pogrešate Sem prav vesela. Evo, se bom še kdaj javla tko na hitro. Drugač mi je pa zdej res boljš, k sem manj za rač., se mi zdi, da ful več naredim tko ... sem bla prej kar mal obsedena Na hitro: naša Iza je ok, raste, mamo že cunje 68 čist prav, ima okoli 6 kg, gosta hrana nama gre kar fajn. Hranjenje poteka takole: okol 8-9h zjutraj 120-150 ml mleka (občasno z riževimi kosmiči), okoli 11h do 13h kosilo (krompir, korenje, bučka, meso, riž .... polenta, kar koli, poje polovico njene male skledice, je kar dovolj, npr. včer je 120 ml korenčka + en srednje velik krompir), potem malo mleka, okoli 15h do 17h sadna malica (npr. okoli 200 ml ...npr. Hipp ali doma narejeno jabolko, breskev, 2 piškota ...), zvečer okoli 19h do 20h mlečna kašica in pa še ponoč 1 obrok mleka 160-180 ml. U glavnem, mešano hrano ima veliko raje kot pa mleko Je pa tud skoz bolj zabavna, smeje se itd. Skratka fajn se mamo, jutri gremo pa na morje! Evo, pa še kdaj kej pišem. Pa pa. Jada, popolnoma podpiram tvojo odločitev. Tudi jaz razmišljam, da bi malo omejila svojo navezanost na internet ... ampak me vedno znova premami, sploh ker MORAM sedet pred računalnikom in pisat magisterij. Je pa res nekaj - nikoli se ne bi odrekla času z otročkom za karkoli drugega. Toliko pa tudi nisem odvisna od računalnika .
|