Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010 pozdravljene , sem sicer iz novemberskega foruma, pa vsake toliko casa kaj na vasem forumu preberem, ker se vedno najdejo kje kaksne koristne informacije Upam, da ne zamerite :) Me pa zanima ali je v tej Tosamini beli stacuni kaj ceneje kot npr. v dm ali intersparu? Se splaca v Domzalah zaustaviti in tam kaj kupiti? Lep pozdrav! Ne vem kako je s primerjavo cen, zato sem par cen zapisala, ce ksna pozna cene v drugih stacunah za primerjavo. Jaz sem bila v tej stacuni prvic, pa sicer teh stvari ne kupujem, tako da nimam reference, razen da je vec izbire kot recimo v dmu, tosaminih izdelkov seveda. imajo pa se bombazne kapice, bodije, zabice ipd. se mi pa zdi, da je en bodi 11 eur, kar je ful drago. nekje jih dobis 5 ali 10 za to ceno. samo nisem dobro gledala vseh cen in ce niso mogoce kompleti ali kaj takega. majabar kako bos imela pa ti porodnisko urihtano? trenutno nisi zaposlena ne? a bos imela slovensko porodnisko in kako obracunano? caroline1 se vedno razmisljas, da bi zamenjala flet? si rekla, da ti lastniki ne stimajo. al si ga ze menjala od takrat? Midva pa likalnik sele kupujeva . Ima pa merkur en boschev v akciji za 53 eur na kartico, polna cena je pa 84 eur, me kar mika. niso mi vsec tezki likalniki, pri malih otroskih cunjicah se bo teza kar poznala na roki. Polmaja cebricek je baje otrockom vsec, ko tako zlozeni cepijo notri in v vodi, ker spominja na maternico ipd. Sam js si ne predstavljam, kako ga tam notri sploh umijes . Mogoce samemu umivanju sploh ni namenjem, samo sproscanju. Mnenje pediatrov je pa nekaj v smislu tega, da se otrocki rodijo v svet, v katerem se morajo stegnit, zravnat hrbtenico itd., ne pa ostat zabubljeni. Naj ne bi blo fajn za razvoj hrbtenice in kolkov v glavnem. Pa po moje tudi niso misljeni za dolgo casa, verjetno bos cez par mesecev itak rabila banjico. Samo pa osebnih izkusenj z njim nimam niti ne poznam nikogar, ki bi ga imel, samo vtis sem dobila, da ni fajn. Mi je pa mamljiv zaradi majhnosti in manj vode rabis, prirocen pac. Sej pobrskaj po netu, to je samo moj vtis. Pa tale link ti bo mogoce prav prisel http://www.podarimo.si/65182-tummy-tub Grem dedca spravt v postlo, tasca je sla okoli polnoci, s tamalim sta enih 5 ur norela po tivoliju, zdej smo pa crknjeni in je ze ena ura. Lahko noc oziroma dobo jutro
|