Najki
|
Anju imel je angino do prejsnjega tedna, v torek kontrolo in je blo ok, ponoci se je pa zbujal da ga spet uho boli, pa v nedeljo je zadnji antibiotik spil... Zdej je imel 2 dni vrocince pa uha kazal da bolijo in sva se sla spet pokazat, ima vneto grlo spet in usesa, ma ne bo vzela kri do jutri, ce bo ponoci se vroc... Kr neki. Jutr ga peljem kri dat ne glede na vse itak ga ne bo ista dohtarca gledala, od operila se mu pa tud ne bojo usesa pozdravla.. Sem zvedla, da je nasa P na porodniski, noseca je 2m, tko da je zdej 2 leti ne bo... Nas nikoli ne joka zaradi pregleda, za kri nikoli ne crhne pa so mu jo ze od vsepovsod vzeli in masakrirali, usta normalno pokaze, useska, srcek, miren kt ovcka. Sam ce mu pa dohtarca ne potegne pa tuli, enih ljudi pac ne sprejema v redu. Al pa ce je zaspan k medved. Mu je pa zadnjic dala pri kardiologu stempiljko, pa je takoj zahteval, da mu jo snamemo . Ja kuhno ze imava samo bela tehnika manjka. Stedilnik, pec, napa in pomivalni. Tosama ima tovarnisko trgovino v Viru pri domzalah, ce gres z avtoceste na odcep domzale in potem samo naravnost proti Viru, bos prakticno padla pred tovarno in trgovino. Vir nature s krilci so 1,46 eur za paket, kolk so pa drugje? Sem sla tja bolj zato, ker imajo vecjo izbiro kot drugod. Recimo tista perforirana baby vata mi je ful velika, imajo pa pod jasmin linijo se dve manjsi velikosti, pa jih obicajno ne ujamem v drugih stacunah. par cen vam lahko napisem z racuna: to.to krpice za umivanje 100kom 2,28 eur, 50kom 1,20 eur (manjsi paket vzela za s sabo nosit), to so tiste, ki jih v vodo namocis za ritko brisat in stran vrzes. jasmin zarezana vata sirsa je 100g 0,90eur, manjsa je 50g 0,54 eur baby vata ta velika dimenzija je 200g paket 1,72 eur vzela sem se paket 50 zlozencev 5x5 cm in so 2,50 eur Tolk sm zmatrana, da se mi ne da ene stvari premaknit, tasca pride pa cez pol ure. Pa se v merkur moram. Js bi se pa najraj v postlo zvrnila, se mali bi bil za.
|