Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 14:40:57
|
|
|
|
mala
|
Super Zalcy in Neža Žabice - te žabice so mišljene, ki jih je Klemcy prikazala..na tak način imajo tudi v porodnišnici ...jest jih bom imela za spodaj, sem jih zmeraj dajala, vsaj dokler popek ne odpade, kar je pri nas vedno trajalo kak teden...pa še pretoplo bo najbrž za taprave žabice tako da bom imela te Clarkove žabice spodaj in potem ene tanke hlačke čez, pa nogavičke...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 14:41:43
|
|
|
|
bambinca
|
Benika dobr šiht sva dons oddelali se bo treba še dobit in kakšno temo obdelat
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 14:51:30
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca Benika dobr šiht sva dons oddelali se bo treba še dobit in kakšno temo obdelat Pod nujno...vsakič bo bolj luštno in več tem za predebatirat
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 14:54:12
|
|
|
|
Klemcy
|
Jeeeeeeeeeeee zalcy in neža Že čakamo na kakšne super novičke še od vaju!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 15:00:05
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ja seveda archie,spodaj das ene nogavicke pa bodi pa je - prfektno,manj kompliciramo boljs je...jaz mam ful takih stvari k so lepe pa prakticne tud za previjanje ja se strinjam, to so zame tut bolj hlačke, kot žabice in nima smisla na to gor vlečt še enga pajaca, razen če je za eno številko večji pa doma tko ni panike,kje bos ziher mela termometer da ves kok je stopinj,pa z dekco pokrijes al pa odrijes...pa je IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 Neža in zalcy dobrodošli doma, kaj več vam bo pa zalcy povedala ko bo utegnila. super...kok sm vesela, pa jima je ratal prej k v 14 dneh IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: bambinca Benika dobr šiht sva dons oddelali se bo treba še dobit in kakšno temo obdelat Pod nujno...vsakič bo bolj luštno in več tem za predebatirat cveke
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 15:00:44
|
|
|
|
katrinka
|
recinko je napisal da mi jutri vse posljejo...bemtis - torej sele v pon dobim...grrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 15:07:25
|
|
|
|
NiNiBo
|
blanci in malecka_mateja se ze veselim brati vajinih novick, boste bolj kot ne prve med nami, seveda pa morata ostati in klepetati z nami. Sploh za nas na koncu meseca bo super brati vase izkusnje. zalcy in neza sta ze doma, o to je pa super IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 Apetit mam pa še kar na višku... jem kot termit, k sreči pa kile ostajajo na istem, oz. gredo kar mičkeno dol... Eni imate pa sreco, jaz pa jem in gredo kile gor IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 Zanimivo, ko berem, da jeljete šampon za lase s sabo.... nam v brežiški P niso dovolili las umivat.... sicer mi ni jasno zakaj ne.... V Ljubljanski P dovolijo, s tem da svetujejo da si vzems fen, ker ni tam fena. Danes je bila na MS fizioterpija in, ko bom imela mal vec casa bom napisala kako se delajo Keglove vaje in vaje za globoke hrbtne misice (kolikokrat na dan etc.). Te ta zadnje vaje so fine za zmanjsevanje bolecin v hrbtenici. Z izabelino greva jutri na kofi po MS, a se nama pridruzis tinkatonka? Danes nabavla Weledino olje za mazaso presredka (hvala Archie, da si napisala enkrat da obstaja), uredila DM bonus za nosecnice in sla iskat papirje za darovanje popkovnicne krvi v javno banko, jutri jih oddam. Potem pa vidimo ce sva ustrezna darovalca in ce nama bodo poslali set za odvzem krvi. Tako, obiski ki sva jih imela ta teden so odsli in koncno nobenih obiskov ni vec napovedanih . Sva se pa z mojim tudi domenila, ko pride najina strucka na svet nobenih obiskov prve dva tedna ko pridem domov. Ce pa prideta tast in tasca iz Nizozemske bodo sli pa kar lepo v hotel in ne bodo pri nama. Sem bila vesela, da je to tudi mojemu uredu. Se pa zelo veselim jutrisnjega srecanja!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 15:14:29
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo sla iskat papirje za darovanje popkovnicne krvi v javno banko, jutri jih oddam. Potem pa vidimo ce sva ustrezna darovalca in ce nama bodo poslali set za odvzem krvi. Tako, obiski ki sva jih imela ta teden so odsli in koncno nobenih obiskov ni vec napovedanih . Sva se pa z mojim tudi domenila, ko pride najina strucka na svet nobenih obiskov prve dva tedna ko pridem domov. Ce pa prideta tast in tasca iz Nizozemske bodo sli pa kar lepo v hotel in ne bodo pri nama. Sem bila vesela, da je to tudi mojemu uredu. jaz sem papirje ze oddala in sem ok darovalec, set bova pa sama prevzela na dan poroda glede obiskov se pa cist strinjam
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 15:22:47
|
|
|
|
sanje2
|
hay! ne vem katera je napisala da jo prsi bolijo, no mene tudi tak malo špika v eni bolj kot v drugi, samo ne skoz,...ni pa to grozna bolečina.. žabice: ko sem jaz kupovala cotike za tamalo pred petimi leti so mi tudi prodajalke( te žabice iz baby centra )predstavile kot da so to žabice. rekle so tudi da so obvezen del oblačila za novorojenčka, samo jaz jih nisem skor nič rabila, so tudi melce tesne če široko povijaš, tak da ne vem,..jaz jih imam in bom tudi polek nesla za iz P, sam verjetno jih ne bom rabila. dojenčka bom oblekla v dolg bodi, potem pa pajaceka prek enodelnega ali dvodelnega,.. mislim da bo to dovolj, aja pa kapico in dekico,.. vse je odvisno od vremena, če bo hudo grdo pa še žabice, sam dvomim. zalcy in neže dobrodošle doma , si kar predstavljam kako se zaj počutita ko sta v domačem okolju.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 16:10:30
|
|
|
|
NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka jaz sem papirje ze oddala in sem ok darovalec, set bova pa sama prevzela na dan poroda Super, upam da bo tako tudi pri nama!! No prejela pricakovani, vendar nezazeljeni, telefonski klic. Le ta prinesel tudi pricakovane, slabe, novicke. Ampak bravo jaz, se vsaj jokat nisem zacela, tako kot vceraj in sem ohranila trezno glavo in srce. Ce pa po drugi strani obrnem, hei na easy sem zanosila, nimam nobenih tezav, verjamem da bo otrok zdrav in imam super moza, enkratne starse ki mi stojijo ob strani..imam pa ze raje to kot denar.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 17:31:56
|
|
|
|
tpmc
|
kako je danes soparno.. kaj pa kakšne motorične igrače boste nabavle? sem gledala da jih imajo že 0+ jaz pa vsak dan s vprašanji...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 17:34:28
|
|
|
|
Natalija28
|
Klemcy - ti samo pridi, da bomo s5 malo zabluzle ob kavici. No, jaz sem se pa odločila, da grem rodit še ta mesec. Sem bila na razgovoru za EA in mi je povedala, da se zna zgodit, da nam od septembra dalje anesteziologi ne bodo tako na voljo kot sedaj. Saj ste slišale, da zdravniki ne mislijo več delat nadur itd. in posledično ne bodo tudi anesteziologi skoz na voljo.
< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 12.8.2010 17:37:54 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 17:43:38
|
|
|
|
mala2001
|
Bravo zalcy in neža! No jst sem pa danes kupila 4 kose teh opevanih žab z naramnicami za 11,04€ (za vse 4 ) v dm-u... Joj, ne smem več v mesto, ker bomo bankrot!!! Pa v Kiku so nove cotike dobili za .... Groza!!!! SAMOKONTROLA!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 17:52:54
|
|
|
|
bambinca
|
mene je pa moj zdele totalno v slabo voljo spravil- sem mu rekla, da grem jutri zvečer ven, on pa meni, da ga do osmih verjetno ne bo domov, ker mora k mehaniku po avto in blablabla...sicer se zdaj nekaj trudi, da bi danes vse zrihtal, pa nič ne kaže, da mu bo uspelo upam, da vas vseeno na hitro ujamem za en čvek
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 18:13:35
|
|
|
|
Klemcy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 Klemcy - ti samo pridi, da bomo s5 malo zabluzle ob kavici. No, jaz sem se pa odločila, da grem rodit še ta mesec. Sem bila na razgovoru za EA in mi je povedala, da se zna zgodit, da nam od septembra dalje anesteziologi ne bodo tako na voljo kot sedaj. Saj ste slišale, da zdravniki ne mislijo več delat nadur itd. in posledično ne bodo tudi anesteziologi skoz na voljo. No jaz imam na srečo EA na voljo kadarkoli! Če se pa pri tebi kaj zaplete, pa ti bomo že zrihtali
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 19:00:00
|
|
|
|
Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 Klemcy - ti samo pridi, da bomo s5 malo zabluzle ob kavici. No, jaz sem se pa odločila, da grem rodit še ta mesec. Sem bila na razgovoru za EA in mi je povedala, da se zna zgodit, da nam od septembra dalje anesteziologi ne bodo tako na voljo kot sedaj. Saj ste slišale, da zdravniki ne mislijo več delat nadur itd. in posledično ne bodo tudi anesteziologi skoz na voljo. No jaz imam na srečo EA na voljo kadarkoli! Če se pa pri tebi kaj zaplete, pa ti bomo že zrihtali Ja, prosim lepo.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 20:05:13
|
|
|
|
tpmc
|
drage sem dobila sms od laliele ki se počasi odpira in je bila napotena v P. Držimo pesti zanjo in za sinčka ki želi malo prezgodaj na svet
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 20:10:24
|
|
|
|
sanje2
|
uf, jaz že držim, joj pa smo tam, začelo se je dekleta
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 20:14:55
|
|
|
|
amelie010
|
Mene pa še nekaj zanima... Ve, ki že imate otročke- je katera junakinja šla rodit z kontaktnimi lečami? Posteljnina, hitro pri vas, verjetno pride tako hitro tudi ostalo, kar ponujajo: www.galeb.eu Istega proizvajalca trži Recinko, ampak tu imajo malenkost večji izbor vzorčkov kar se tiče posteljnine. Smo pa tudi pri nas danes končno sestavili sobico, če katera še nima česa, komot se kupi tudi po elementih, ni treba kompletov vzet: http://www.lagea.com/sobe-za-novorojencke-galipette.html Prav tako pri njih sva vzela še jogi, tudi v Pikapolonici jih prodajajo ampak so malo dražji, kot direkt pri njih. Šibam počivat.. Čestitke prvima prehitevajočima septemberkama ob prihodu domov.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 20:29:56
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2 hay! ne vem katera je napisala da jo prsi bolijo, no mene tudi tak malo špika v eni bolj kot v drugi, samo ne skoz,...ni pa to grozna bolečina.. jaz sem tista - mene pa kr orng,pa samo v desno...cudn to,bom ze prezivela a ne ninibo - super odnos,tako je...vrjemem da si jezna in zalostna glede denarja a glavo gor,se ti bo pa kje drugje poznalo bos vidla IZVIRNO SPOROČILO: tpmc kako je danes soparno.. kaj pa kakšne motorične igrače boste nabavle? sem gledala da jih imajo že 0+ jaz pa vsak dan s vprašanji... jaz prvic nisem nic kupovala, imela sem igralno podlogo in lezalnik - tm jih je blo neki,drugace pa k je tamala se zacela ozirat za drugimi stvarmi pa sem kar je blo pri roki ji dala da je gledala...pol k so ble pa ze usta na vrsti za preiskusanje pa je dobila tiste mehke igracke k so tud za dlesni pa tko... ne pretiravat k na koncu je miljon igrac pri bajti otrok se pa igra s prazno plastenko in kuhavco... IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 Bravo zalcy in neža! No jst sem pa danes kupila 4 kose teh opevanih žab z naramnicami za 11,04€ (za vse 4 ) v dm-u... Joj, ne smem več v mesto, ker bomo bankrot!!! Pa v Kiku so nove cotike dobili za .... Groza!!!! SAMOKONTROLA!!!! nehi pisat take stvari k bom se jaz bankrotirala...ufff si me zdrazla...ti porednica IZVIRNO SPOROČILO: tpmc drage sem dobila sms od laliele ki se počasi odpira in je bila napotena v P. Držimo pesti zanjo in za sinčka ki želi malo prezgodaj na svet a res...kdaj ma rok...a ze...drzim pesti bambinca - upam da rata
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 20:43:49
|
|
|
|
mala2001
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 Bravo zalcy in neža! No jst sem pa danes kupila 4 kose teh opevanih žab z naramnicami za 11,04€ (za vse 4 ) v dm-u... Joj, ne smem več v mesto, ker bomo bankrot!!! Pa v Kiku so nove cotike dobili za .... Groza!!!! SAMOKONTROLA!!!! nehi pisat take stvari k bom se jaz bankrotirala...ufff si me zdrazla...ti porednica IZVIRNO SPOROČILO: tpmc drage sem dobila sms od laliele ki se počasi odpira in je bila napotena v P. Držimo pesti zanjo in za sinčka ki želi malo prezgodaj na svet a res...kdaj ma rok...a ze...drzim pesti Saj sem napisala SAMOKONTROLA!!!!, a misliš da to samo za mene velja?! laliela ima rok 20.9, in res pošteno prehiteva.... packa... a jo niso doma učili, da je treba v vrsti počakat!!! Resno.... želim njej in njenemu vse najboljše in čim lažji in nekompliciran prihod na svet!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 20:51:17
|
|
|
|
tejči28
|
čveke,čveke laliela je že šla? Pa sma se zmenle,da bo mene počakala. Torej je imela prav,ko je rekla,da ima občutek,da bo rodila že ta mesec. Držim pesti za njo in njenega fantka. bravo,da sta zalcy in neža že doma. klemcy,ne vem če boš imela čas in volj si v P prat lase.Jaz sem tudi imela namen,pa mi pol ni zneslo,ker mi ni bilo za pustit tak dolgo samega v sobi.Kaj če se začne jokat in me ni tam . No,saj boš sama videla,da ti bo takrat zadnja briga kak zgledaš. V torek imam jaz tudi pregled,CTG,če bom gotova pravi čas,se vama pridružim na kavi. mene pa boli že vse pri sramni kosti,rit,bedre,da ko ležim,se komaj obrnem na drugo stran.Mogoče bo pa pri meni tudi kaj prej?!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 20:51:37
|
|
|
|
tejči28
|
Naši pregledi! Redni pregledi 12.8. archie,hanizali,corfu,laliela 16.8. amelie010 17.8. božička09 ,benika APN,malecka_mateja 18.8. inčy,mala,tpmc,bambinca,nenka7 19.8. natalija28 20.8. eva2010,izabelina,klemcy,lenca78 tinkatonka 23.8. katrinka 25.8. teodora75,lillchy123,mala2001 tannya,janjja 30.8. sanje2 31.8. natalija28,T.Z. 01.9. NiNiBo 07.9. nadka30 08.9. natalija28,almera UZ pregledi 12.8. archie 16.8. katrinka 17.8. benika 18.8. tpmc,blanči 20.8. lenca78 23.8. lillchy123 30.8. sanje2 31.8. T.Z. CTG 12.8. archie,hanizali,katrinka 16.8. katrinka 17.8. tejči28,benika,malecka_mateja 18.8. tpmc,bambinca 20.8. malecka_mateja,tinkatonka,lenca78 tinkatonka 23.8. katrinka 25.8. lillchy123,mala2001 26.8. sanje2 31.8. T.Z. 01.9. NiNiBo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 20:52:16
|
|
|
|
tpmc
|
evo še en sms od laliele: pravi da je glih prišla v sobo kjer je dobila infuzijo in pa injekcijo za pljučka, poskusli bodo umirit popadke, če ne pa pač gre rodit. Pravi naj obvestim tejči da jo čaka :)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 12.8.2010 20:55:55
|
|
|
|
Lenca78
|
Joj laliele pa sm ji rekla da nej kr čiča pa čaka madona nič ne uboga srarejših No če bo že rodila ji želim pa da bo šlo hit pa da bo vse ok.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?