|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
12.8.2010 13:38:32   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Zanimivo, ko berem, da jeljete šampon za lase s sabo.... nam v brežiški P niso dovolili las umivat.... sicer mi ni jasno zakaj ne....user posted image

Ma, saj najbrž ga ne bo jemala s sabo. Si bom glavo probala oprat preden bom šla v P. Optimistka, kajne? user posted image  Mam problem, da si moram pogosto prat glavo, pa ne bi rada bila neurejena v P.user posted image

Ma kaj jih pa briga!! Jaz si bom oprala glavo, pa če se na trepalnice postavijo, ker sem pač navajena si vsak drugi dan oprat lase. Sej ne vidijo kaj jaz delam pod tušem. Aja sam pol bi si pa mogla še fen zraven vzet, a ne?user posted image  No sem si pa danes šla v Mullerja po nedrček in vzela preveliko št. user posted image  V soboto nesem nazaj. Pa te majhne tuš gele, šamponček, kremico... ki so kao testerčki, sem kupla za v P, da ne bom celih pakung zraven nosla, ker potem res rabim potovalko user posted image  Pa v Baby Centru kup stvari, pa v Dm-u, pa v lekarni, .... pa ni več keša user posted image . V torek pa mogoče tut jaz pridem se malo podružit z vama!! Kupovala v Mullerju ne bom nič, ker imam vse, eno dobro user posted image pa bom user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 326
12.8.2010 13:48:06   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

archie - sporoc ce si dobila na mail prosmuser posted image

dobila, je ze sprintano in dobis jutri.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
12.8.2010 13:57:26   
tinkatonka
torba za v P....bo toaletni kovček. Šampona za lase ne bom jemala s seboj, bo več elastik, špangic, rajf, da bom vsaj spodobno zgledala. Torba je sicer nastavljena v otroški sobi in notri mečem stvari, ki naj bi jih rabila,ampak dejansko notri še pol stvari manjka. Če bo pa res sila z mastnimi lasmi, bom pa moža prosila da mi prinese šampon in fen, da se bom umila, ampak dvomim, da bo res tako.  Poročni list imam kr v tej torbi, ker se zdele ne spomnim al imaš mat.knjižico po porodu pri sebi ali jo dobiš šele ob odpustu, matičarka pa kolikor vem pride drugi dan v sobo.

katrinka....zal ti ne morem dosti pametnega svetovat zaradi bolecin v dojki, kaj pa če si mal zmasiraš pod tekočo toplo vodo?

obleka za user posted image za odhod iz P....body na preklop, hlačke do pasu, nogavičke, bombažni pajacek (celi), kapica, dekica. Če bo vroče, pajacka ne bo imel oblečenega, če bo mrzlo, pa zraven še jopica in dekca seveda.

No danes sva bila z A. v njegovem bivšem vrtcu, je bilo res luštno, čeprav so otroci v enem letu tako zrastli in se spremenili, da jih kar nekaj nisem prepoznala. No on se je lepo zaigral, jaz pa zaklepetala z Anejevo bivšo vzgojiteljico. Potem sva šla po sleepya (sem se zmenila z ga., ki mi ga je prodala in ga imam že doma...iiiii user posted image ), pa po kosilo v vvrtec in domov pojest, zdaj pa A. počiva pred TV-jem, jaz pa pred kompjutrom.

očetovski dopust...joj dobr, da je katrinka napisala za te papirje, jutri bi jih bilo dobro odnest na CSD. Že pišem na listek, da moram to naredit.

NiNiBo...jutri pridem v MŠ, se vidimo.

gnezdenje...jaz mislim sicer, da imam zdaj vse doma, da je vse nakupuljeno, imam pa še nekaj luštov, ki jih bom upam, da uresničila (kot nor. bombažna dekica). Ampak zdaj je treba pa vse na svoje mesto dat, pa prištimat.  Do 15.8. zihr en bo vse pripravljeno. user posted image

bomb.dekica...jaz imam samo iz flisa, si pa želim še kakšno bombažno ( iv HM imajo trenutno samo eno rjavo in eno punčkasto, se izogibam temu, glede na to da ne vem spola). A to imejo tud v CA-ju? Ne bi dala ravno 30€ za eno dekico v kakšnem BC. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 12.8.2010 14:01:24 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 328
12.8.2010 13:59:23   
tpmc
zdaj pa še jaz z enim vprašanjem,.. enim se bo pa butasto zdelo.. kaj so žabice? malo debelejši štumfki? ker tisto kar je pokazala na praktičnem delu v šoli mi je blo nekam neznano.. :) piše pa da naj bi šel oblečen tudi v žabicah domov...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 329
12.8.2010 14:04:20   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

zdaj pa še jaz z enim vprašanjem,.. enim se bo pa butasto zdelo.. kaj so žabice? malo debelejši štumfki? ker tisto kar je pokazala na praktičnem delu v šoli mi je blo nekam neznano.. :) piše pa da naj bi šel oblečen tudi v žabicah domov...

po moji logiki (ki je sicer precej boga pri novorojenčkih), so žabice tole:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/qubLe2lGTdSJs7YV0-F2pA

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 330
12.8.2010 14:04:37   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

bomb.dekica...jaz imam samo iz flisa, si pa želim še kakšno bombažno ( iv HM imajo trenutno samo eno rjavo in eno punčkasto, se izogibam temu, glede na to da ne vem spola). A to imejo tud v CA-ju? Ne bi dala ravno 30€ za eno dekico v kakšnem BC. user posted image

Jaz sem v BC kupila tri v kompletu za 22 € user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 331
12.8.2010 14:05:25   
archie
... ceprav tukaj so pa zabice nekaj drugega user posted image

http://nakup.pikapolonica.com/tekstilni-izdelki/kgo-Zabice-baby-pliS/141015996315141017

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 332
12.8.2010 14:05:39   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

a res...no vidš, jim delam krivico. Kakšne barve pa imajo?

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 333
12.8.2010 14:05:52   
Jinx

http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=619&ParentClassID=619

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 334
12.8.2010 14:06:49   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

ja to so žabe, žabice na ramenih so pa te, ki jih je rpilepial archie. Lahko so iz pliša ali bombažne, kot so te: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=21349

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 12.8.2010 14:07:19 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 335
12.8.2010 14:07:09   
Jinx

a res...no vidš, jim delam krivico. Kakšne barve pa imajo?

Jaz sem vzela komplet bela, bela z oranžnimi zvezdicami in oranžna. Imajo pa svega i svašta. v BTC-ju jih imajo v zgornjem nadstropju tik ob stopnišču user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 336
12.8.2010 14:09:08   
tinkatonka
Jaz sem vzela komplet bela, bela z oranžnimi zvezdicami in oranžna. Imajo pa svega i svašta. v BTC-ju jih imajo v zgornjem nadstropju tik ob stopnišču user posted image

waw lepo... a kaj zelenega imajo tudi user posted image , se spomniš mogoče?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 337
12.8.2010 14:10:22   
Jinx
Ja mislim, da imajo tudi v zeleni, nisem pa ziher. Vem, da je ogromno črtastih in vzorčastih v vseh možnih barvah.

Neposredna povezava do sporočila: 338
12.8.2010 14:10:23   
katrinka

archie - sporoc ce si dobila na mail prosmuser posted image

dobila, je ze sprintano in dobis jutri.

uuuu to je blo pa hitro...hvalauser posted image

bomb.dekica...jaz imam samo iz flisa, si pa želim še kakšno bombažno ( iv HM imajo trenutno samo eno rjavo in eno punčkasto, se izogibam temu, glede na to da ne vem spola). A to imejo tud v CA-ju? Ne bi dala ravno 30€ za eno dekico v kakšnem BC.

Jaz sem v BC kupila tri v kompletu za 22 €

to je pa kr ok cena, v kiku so ble tud - rumena,roza,rdeca...jaz sem lansko leto kupila rdeco in oranzno - ugante kje - v obiju...pa so prfektne,ble pa ene eur vsakauser posted image

ja to so zabice - do pasu,ce je do ram - so bolj pajacki - po moji logikiuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 339
12.8.2010 14:11:45   
katrinka
a ja - tinka - bom probala pod tusem - sej bolecina kr zgine,pa spet pride...mah,bom prezivelauser posted image

pa se recinko se je javil in sem izbrala vzorce tko da sedaj cakam samo se kdaj bodo poslali - upam da dons ker drugace sele v pon dobim k cez vikend v nasi necivilizaciji ni posteuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 340
12.8.2010 14:12:36   
Klemcy

Ne žabice so to:

Lahko so do pasu, ali pa se zapenjajo pri ramenih.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 341
12.8.2010 14:15:21   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

Ne žabice so to:

Lahko so do pasu, ali pa se zapenjajo pri ramenih.

samo zame so to cisto lepe hlace. jaz jih imam nekaj komadov in se mi zdi, da cez to ne mores nic drugega oblect. A so lahko samo v tem?

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 342
12.8.2010 14:16:54   
katrinka
ja seveda archie,spodaj das ene nogavicke pa bodi pa je - prfektno,manj kompliciramo boljs je...jaz mam ful takih stvari k so lepe pa prakticne tud za previjanjeuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 343
12.8.2010 14:19:40   
nadka30
Neža in zalcy dobrodošli doma, kaj več vam bo pa zalcy povedala ko bo utegnila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 344
12.8.2010 14:20:08   
Klemcy

ja seveda archie,spodaj das ene nogavicke pa bodi pa je - prfektno,manj kompliciramo boljs je...jaz mam ful takih stvari k so lepe pa prakticne tud za previjanjeuser posted image

ja se strinjam, to so zame tut bolj hlačke, kot žabice in nima smisla na to gor vlečt še enga pajaca, razen če je za eno številko večji user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 345
12.8.2010 14:25:23   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Neža in zalcy dobrodošli doma, kaj več vam bo pa zalcy povedala ko bo utegnila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 346
12.8.2010 14:25:27   
tinkatonka

user posted image user posted image user posted image user posted image waw, super!!! Komaj čakam na njeno sporočilo! Očitno Neža lepo napreduje in pridobiva grame! user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 347
12.8.2010 14:30:53   
Jinx

Juhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 348
12.8.2010 14:36:33   
tpmc
Jaaa, super.. Neža in zalcy dobrodošli domaaa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 349
12.8.2010 14:37:45   
tpmc
ja jaz sem bila prepričana da so žabice samo do pasu, malo čez no.. kot eni debelejši štumfki. Temu kaj smatrajo na bc za žabice mi rečemo pajac :)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?