tinkatonka
|
torba za v P....bo toaletni kovček. Šampona za lase ne bom jemala s seboj, bo več elastik, špangic, rajf, da bom vsaj spodobno zgledala. Torba je sicer nastavljena v otroški sobi in notri mečem stvari, ki naj bi jih rabila,ampak dejansko notri še pol stvari manjka. Če bo pa res sila z mastnimi lasmi, bom pa moža prosila da mi prinese šampon in fen, da se bom umila, ampak dvomim, da bo res tako. Poročni list imam kr v tej torbi, ker se zdele ne spomnim al imaš mat.knjižico po porodu pri sebi ali jo dobiš šele ob odpustu, matičarka pa kolikor vem pride drugi dan v sobo. katrinka....zal ti ne morem dosti pametnega svetovat zaradi bolecin v dojki, kaj pa če si mal zmasiraš pod tekočo toplo vodo? obleka za za odhod iz P....body na preklop, hlačke do pasu, nogavičke, bombažni pajacek (celi), kapica, dekica. Če bo vroče, pajacka ne bo imel oblečenega, če bo mrzlo, pa zraven še jopica in dekca seveda. No danes sva bila z A. v njegovem bivšem vrtcu, je bilo res luštno, čeprav so otroci v enem letu tako zrastli in se spremenili, da jih kar nekaj nisem prepoznala. No on se je lepo zaigral, jaz pa zaklepetala z Anejevo bivšo vzgojiteljico. Potem sva šla po sleepya (sem se zmenila z ga., ki mi ga je prodala in ga imam že doma...iiiii ), pa po kosilo v vvrtec in domov pojest, zdaj pa A. počiva pred TV-jem, jaz pa pred kompjutrom. očetovski dopust...joj dobr, da je katrinka napisala za te papirje, jutri bi jih bilo dobro odnest na CSD. Že pišem na listek, da moram to naredit. NiNiBo...jutri pridem v MŠ, se vidimo. gnezdenje...jaz mislim sicer, da imam zdaj vse doma, da je vse nakupuljeno, imam pa še nekaj luštov, ki jih bom upam, da uresničila (kot nor. bombažna dekica). Ampak zdaj je treba pa vse na svoje mesto dat, pa prištimat. Do 15.8. zihr en bo vse pripravljeno. bomb.dekica...jaz imam samo iz flisa, si pa želim še kakšno bombažno ( iv HM imajo trenutno samo eno rjavo in eno punčkasto, se izogibam temu, glede na to da ne vem spola). A to imejo tud v CA-ju? Ne bi dala ravno 30€ za eno dekico v kakšnem BC.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 12.8.2010 14:01:24 >