|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 11:05:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Renesme**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3801
   RE: Oktobrčki 2006-6
10.8.2010 11:18:39   
frrrr
Evik uživa na morju.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
10.8.2010 12:54:54   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Mene pa zanima, če mi sme dat zobozdravnik protibolečinsko injekcijo? Mene je tok groza zobarjev da je joj. Pa lih zdej moram uredit 2 zoba. Brez injekcije bom znorela. Res. Me boli k 300 user posted image

Mi imamo eno zobarco med novembrkami in je imela ena tak problem: Je rekla, da lahko, saj si že ven iz 1.trimesečja....ker je samo lokalno (pa da tud na začetku naj nebi bil problem) drugače je pa tako kot z vsemi drugimi zdravili- manj je, boljše je!!

(odgovor članu Lu)
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

moci- a daš naslov in telefonsko od Andreje, če bomo v prihodnosti kaj rabili....

http://www.zdravo-gibanje.si/index.php

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
10.8.2010 14:29:37   
*anč*
oj!

mi smo doma že nekaj časa ... hodimo v zoo na kavice piknike in sprehode (ne delajo mi vejice .. da ne boste mislile da mamo piknike v zoo-ju user posted image ). drug teden se mi pa že začne praksa tako da gresta otroka spet v vrtec in varstvo jst pa v porodno.
žal mi je da nisem uspela priti v arboretum .. smo meli glih tisti dan babi na obisku.

mimam kej pametnega za napisat zato vas sam lepo pozdravljam!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 14:50:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3805
10.8.2010 15:37:48   
Lu
Bila v shoppingu in dobila sam za malega v bistvu trenirke dost ugodno. user posted image Mal bolj hlače pa sem plačala 9 eur, ene za T. in ene za M. Pa seb superge, T. superge in M. superge dobila bolj za doma za 4 eur. user posted image v Hervisu.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3806
10.8.2010 15:58:06   
pikapolona2
sivkamivka....a bo blaž dobil kakšno plombo? Jaz jo moram tudi naročiti....hvala k si me spomnila.

jaz sem bila tudi prejšnji teden malo v šopingu....
sem našla v CA bodije iz bio bombaža za 2,90 EUR pa trenerke spodnji del za Brino za 6 EUR.......
večinoma sem pa Ajdi kupovala....HM kavbojke za 5EUR.....pa še ene hlačke za 7 EUR....sem luštne stvari nabrala.....sam vse skupaj sem zapravila na koncu 120 EURuser posted image ....kak gre to hitro denar...pa vsaka stvar je čist mal...sam skupaj pa je pol velik.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
10.8.2010 17:29:55   
Lu
pikapolona, a ne.... pr men je tud na konc kar naneslo user posted image

Se pa malemu spet nekaj kuha. Zdaj mi toži kako ga boli trebuh. Bom še mal počakala pa da vidim, kaj ga daje. Sem mu skuhala janež, da se sprda. Mogoče gre tud kakat. Pa upam, da mine. Ker ima kot neke vrste krče. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 18:38:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3809
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 18:44:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3810
10.8.2010 20:01:35   
frrrr
mi tut prejšnji teden šopingirali za tamauga. v h&m trenirke spodnji del nabavla - 3 za jesen, 3 pa že eno številko večje za pomlad. ko pridem zraven, kupim, ker se mi ne da na vrat na nos skakat v trgovino. tut majčke in kratke hlače za drugo poletje sem kupila v oazi ugodja, z motivom bakugan in ben10. malemi veliko govori o teh "grdih" likih, risank sicer še ni gledal in tut igrač teh nima, mi ni všeč in bomo odlašali dokler ne bo nujno. no, sem mu pa majčke kupila, da bo vsaj nekaj imel.

v vrtcu so skupaj z velikimi in vsak dan kaj novega domov "prinese". danes je novo kdor ne skače, ni slovenc, hej, hej, hej. v času svetovnega prvenstva je pa rekel, da slovenci navijamo olimpija, olimpija user posted image včeraj je bilo na sporedu pica mica in benga denga user posted image
ni nam dolgčas. aja, še to vam morm povedat... ena od vzgojiteljic je karmen in tega imena ni znal sklanjat, je rekel da so bili pri karmeno user posted image eden od starejših fantov je pa teo in to tolk smešno izgovori te-O user posted image

zdaj pa grem pogledat, če mala zaspala... pol pa še z Jašo se mau pocrkljat in pravljico prebrat.

Neposredna povezava do sporočila: 3811
11.8.2010 8:59:57   
piskot
Dan.

Mi smo tudi zapravljali. Vceraj smo oba opremili z novimi supergami. Lu kje si pa dobila take za 5 eur? Mi smo ta cenejse vzel, pa so bile po 30.

Za oblect imata tudi ze za zimo. Tamalemu sem se par gat kupila, ker sem ga zadnjic opazila kako si jih iz riti vlece in ugotovila, da so mu ze malo premajhne. Hvala bogu, upam da se je malo poredil, ampak vaga se vedno kaze tistih revnih 14kg.

bakugane, ben10 in gormite imamo tudi mi dnevno na sporedu. imamo celo enega ben10, pa za rojstni dan si zeli uro od ben10, pa namesto kinder jajckov zdaj tezi da hoce imet ben10 jajce, in potem noter dobi kaksnega nagravznega pajaca in je cisto hepi. bakugane je ze pogubil, pa gormita tudi. no sej, ena skrajnost. druga je pa potem ko se igramo winxice in mora bit on stela, jaz sem tekna, ana je musa, vsaj ati je lahko sky. svasta.

a vasi ze vsi recejo r? do kdaj naj bi  to obvladali. ker nam je P rekla, da ce mu ne bo slo, da mu nekaj tam pri jeziku odrezejo, ker ima tako kratko tisto, da ne more jezika dat na nebo in potem ne more rect r.

frrr martin je dolgo govoril tlem kla. potem smo ga vztrajno popravljali, da so t, tla. in zdaj imamo tkla. da si zlomis jezik user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
11.8.2010 9:12:47   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

a vasi ze vsi recejo r? do kdaj naj bi  to obvladali. ker nam je P rekla, da ce mu ne bo slo, da mu nekaj tam pri jeziku odrezejo, ker ima tako kratko tisto, da ne more jezika dat na nebo in potem ne more rect r.

Ne, Lan niti L ne reče oziroma ga, če se potrudi. Ampak se ne sekiram. Lani smo z Maxom hodili k logopedinji, v dveh mesecih je spregovoril R. Tako da ima tudi Lan še čas.
Za tisto odrezat pa mislim, da je @lina imela tako izkušnjo, saj se bo verjetno oglasila. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
11.8.2010 9:59:32   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Bila v shoppingu in dobila sam za malega v bistvu trenirke dost ugodno. user posted image Mal bolj hlače pa sem plačala 9 eur, ene za T. in ene za M. Pa seb superge, T. superge in M. superge dobila bolj za doma za 4 eur. user posted image v Hervisu.

po 4 €, kakšne pa so?

Ja no... Imajo že kao nekej zadnje kose, ki jih niso mogli prodat. Zgledajo kar ok. So pa črne in roza user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3814
11.8.2010 10:01:53   
Lu
Joj da bi mojga Tiana slišal govorit.Kakšen R. Mi imamo vse L, pa šumniki nam zelo zelo nagajajo. Logoped nam 100% ne uide. Ampak govori pa tko počasi in zelo pravilno. user posted image Seveda brez ruser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 12:31:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3816
12.8.2010 15:13:53   
Lu
Danes imela pregled. Vse ok. Zadnje preglede mi dela kar skoz Uz jaz pa čist happy k vidim malo dete na ekranu user posted image Imam pa malo vnetja tam spodaj, amapk se bo poštimalo.

A ima katera namen kupovat oz. kak vaš znanec pralni stroj. Imam enega viška ( sem ga zadela v eni nagradni igri ) Model Candy GO1282D.

Zdaj pa šibam po male zverinice v vrtec.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3817
   [Brisano sporočilo]
12.8.2010 20:30:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
12.8.2010 20:43:41   
moci
kako je s cepljenjem, je še vedno obvezno?
sem jezna nase kot hudič. jakob je imel v torek sistematski in sem rekla, da ga ne bi cepila in so rekle: gospa, žal je še vedno obvezno. in ga cepile.
potem pa včeraj dopoldne z zojo prideva od zobozdravnika in je imel na ličku rdeč flekec. sem rekla možu, lej, komar ga je, a nisi videl? gledam, tudi drugo lice. ok, sem si mislila hudiči komarjevi. no, zvečer je bil bolj rdeč, danes zjutraj spet manj, čez dan se je malo selilo po obrazu, zdaj je spet bolj rdeč. to so ene take pike, kot mozoljčki, pa redče okrog.  mali pa joka in ne more zaspat, razen, ko sem ga vozilauser posted image
kaj pravite, je to od cepljenja ali ne? jutri itak kličem P, danes sem jo pa zamudila, je delala dopoldne. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3819
12.8.2010 20:56:41   
moci
lu, čestitke za nagrado. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
   [Brisano sporočilo]
12.8.2010 20:59:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
   [Brisano sporočilo]
12.8.2010 21:00:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3822
12.8.2010 21:03:36   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

mojca, zakon se še ni spremenil, predlog je pripravljen, a ti lahko odkloniš cepljenje, na silo ga ne smejo cepit.

mi smo se s P zmenili za odlog cepljenja, ker je mož alergik, in ta odlog smo do enega leta prestavili na nedoločen čas. ona se s tem ne strinja, a "spoštuje" najino odločitev. sem morala podpisat, da odklanjam cepljenje. ampak sem podpisala, itak je otrok moj in ne njen

ma ja, jaz nimam hrbtenice. sem rekla, ne bi. so rekli bomo, jaz pa mhm.

Neposredna povezava do sporočila: 3823
   [Brisano sporočilo]
12.8.2010 21:24:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3824
12.8.2010 22:03:12   
frrrr
uf, js za prvo in drugo cepljenje nisem komplicirala, ker bila mala zdrava. tretje sem pa prestavljala, ker skoz neki kašljala ponoči, čez dan bila pa ok.

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Hm ime za fantka
Slavi 01

Hm ne vem kako naj bi dala s partnerjem ime fantku? Ampak ta imena ni niso niti podrazno ušeč.

Robi (16%)

Uroš (13%)

Kevin (17%)

Matjaž (30%)

Andrej (11%)

Izidor (14%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!