frrrr
|
aha, sivkamivka, vi torej spite namesto nas naša mala danes čez dan spala kakšne pol urce. firbec mali je. dopoldne sem tamauga hotela mau zmatrat, da bi opoldne spal, smo šli po PSTju do Murgel. Brina je v vozičku slabe pol urce spala, vmes vsakih 5 minut pokukala kje smo. Jaša je pa s poganjalcem šibal. do tja prišel mož po nas. očitno ga nisem dost zmatrala, ker ni spal. po kosilu smo šli pa do Peričnika. po poti Brina spala 5 minut, Jaša pa 10 minut nazaj sta bila oba budna. po kopanju in večerji sta se pa še po postelji premetavala in jokcala, če nista bila skupaj. sem ju pol kr pustila, da se mečkata in počneta bedarije. joj, jima je to smešno. včeraj smo šli pa do Iškega vintgarja. tam tut zelo lepo. sva bila pa oba z možem besna kot , ko je sine ob vodi med kamenčki našel injekcijsko brizgo ves navdušen kaj je našel vsaj pospravijo naj za sabo horserji neumni. lekcijo smo imeli. upam, da se takih stvari neu več dotikal. drgač smo pa fajn. mati vsake tolk časa nori. a verjamem, da me čaka še veliko težjih nalog v vlogi starša naš tamau najraje ne bi nič jedel. tolk ima dela in tolk ima za povedat, da ni časa jest. včeraj sva začela grozit, da bova iz njegovega šparovčka vzela denar za tisto, kar stran vržemo, ker ne poje. in je potem vsaj mau jedel, ker za svoj denar se pa blazno boji. ne silimo, da vse poje, ampak nekaj pa le mora. tamala pa tut začela že z izsiljevanjem. ne morem verjet, da se tolk hitr začne. v petek je izsiljevala joško. včasih oboževala sadje, zelenjave ni marala. odkar dobi zelenjavo s čim drugim (testenine, riž, meso, juha), bi pa samo to jedla. no, kakšna sliva, ki si jo lahko pod drevesom sama posreže, je super. kašice, ki jih pa mati naredi, pa po novem niso ok. imam vprašanje za vse, ki imajo doma adrenalinske otroke. Jaša je previden fant. Brina pa divja in skoz pleza, da bi bila čimvišje. kako obvarovat takšnega otroka? v Jaševi sobi spleza na eno klopco. od tam bi pa na radiator in proti okenski polici. sej to ji ne more uspet, sam lahk pa na poti do tja fajn pade. vsaj 100x smo ji že rekli NE. obstaja še kaj, al je to to? lepo spite!
|