|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
6.8.2010 8:35:21   
piskot
kaksno neurje ste pričvekale!

vse perilo mi je zmetalo dol z balkona po travi user posted image .

Močno upam da se bo tale jesen naveličala in bo septembra ful lepo vreme. zebe me v noge. Pa nisem v sandalah.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
6.8.2010 9:49:56   
Renesme**
Ja, mogoče pa naslednjič res pridem....user posted image

Pri nas vse po starem...rastemo, se širimo, kile gredo kar vztrajno goruser posted image , sem danes brala, da znajo v nosečnosti prsi, vsaka tehtati tudi po 800g- ja pri meni sigurnouser posted image ...mali brca, ritem ima tak da se ti zmeša, ob 22ih in ob 5ih zjutraj ima on žurke po trebuhuuser posted image ...spim vedno slabše...dost jamranja

Na morju je bilo lepo, 2 dni mal mrzlo, pa smo se v notranjem bazenu kopal, Tinkara je uživala, tako je fino, jo držiš za eno roko in ona plava...tako da gre jeseni kar v plavalni tečaj, pa bomo videli kako hitro bo splavala...v hotelu so imeli ful stvari za otroke, vsak večer je bila v MINI Disku in je uživala z drugimi otroki in animatorji...bom kasneje kakšno slikico prilimala..

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 22:21:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Renesme**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3778
   [Brisano sporočilo]
7.8.2010 22:22:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
7.8.2010 22:48:08   
Maxica
Mi smo pa malo prej šele prišli domov, smo se napraznovali Maxovega rojstnega dne. Otroci pridni, so se ful lepo igrali, najedli in napili smo se, Hana je bila potrpežljiva, v glavnem, idealen dan je za nami. user posted image  Zdaj pa spaaat počasi. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 3780
   [Brisano sporočilo]
8.8.2010 19:59:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3781
8.8.2010 22:22:57   
Lu
Čer!

Smo že doma.

Maja in možek sta odšla domov že v sredo. Midva z Tianom pa sva ostala še v Jadranovem do danes. Maja je hotela domov, v vrtec pogledat frende, možek čist konc z zdravjem. Poleg nohta ima zdaj še na nosu en ognojek, Tian ima ognojek na glavi, nogi,.. Mater kot tur izgleda user posted image Greva jutri k P. No jaz sem pa v sredo začutla prvo oreng brco. Sem že pozabla kako gre. Od začetka bolj počas na par dni al kako že?...

Zmenki. Sem za. Itak, sam če bo čas. user posted image

Pozdravljam vse in lahko noč.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3782
8.8.2010 23:10:50   
frrrr
aha, sivkamivka, vi torej spite namesto nas user posted image naša mala danes čez dan spala kakšne pol urce. firbec mali je. dopoldne sem tamauga hotela mau zmatrat, da bi opoldne spal, smo šli po PSTju do Murgel. Brina je v vozičku slabe pol urce spala, vmes vsakih 5 minut pokukala kje smo. Jaša je pa s poganjalcem šibal. do tja prišel mož po nas. očitno ga nisem dost zmatrala, ker ni spal. po kosilu smo šli pa do Peričnika. po poti Brina spala 5 minut, Jaša pa 10 minut user posted image nazaj sta bila oba budna. po kopanju in večerji sta se pa še po postelji premetavala in jokcala, če nista bila skupaj. sem ju pol kr pustila, da se mečkata in počneta bedarije. joj, jima je to smešno.
včeraj smo šli pa do Iškega vintgarja. tam tut zelo lepo. sva bila pa oba z možem besna kot user posted image , ko je sine ob vodi med kamenčki našel injekcijsko brizgo ves navdušen kaj je našel user posted image user posted image user posted image vsaj pospravijo naj za sabo horserji neumni. lekcijo smo imeli. upam, da se takih stvari neu več dotikal.

drgač smo pa fajn. mati vsake tolk časa nori. a verjamem, da me čaka še veliko težjih nalog v vlogi starša user posted image naš tamau najraje ne bi nič jedel. tolk ima dela in tolk ima za povedat, da ni časa jest. včeraj sva začela grozit, da bova iz njegovega šparovčka vzela denar za tisto, kar stran vržemo, ker ne poje. in je potem vsaj mau jedel, ker za svoj denar se pa blazno boji. ne silimo, da vse poje, ampak nekaj pa le mora. tamala pa tut začela že z izsiljevanjem. ne morem verjet, da se tolk hitr začne. v petek je izsiljevala joško. včasih oboževala sadje, zelenjave ni marala. odkar dobi zelenjavo s čim drugim (testenine, riž, meso, juha), bi pa samo to jedla. no, kakšna sliva, ki si jo lahko pod drevesom sama posreže, je super. kašice, ki jih pa mati naredi, pa po novem niso ok.

imam vprašanje za vse, ki imajo doma adrenalinske otroke. Jaša je previden fant. Brina pa divja in skoz pleza, da bi bila čimvišje. kako obvarovat takšnega otroka? v Jaševi sobi spleza na eno klopco. od tam bi pa na radiator in proti okenski polici. sej to ji ne more uspet, sam lahk pa na poti do tja fajn pade. vsaj 100x smo ji že rekli NE. obstaja še kaj, al je to to? user posted image

lepo spite!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
9.8.2010 7:55:10   
pikapolona2
dobro jutro....po nekajdnevnem mrku siola...sem spet tukaj. matr res upam da se letos tole s cesto konča in da bodo končno položili asfalt in bodo pustili te kable pr mir.....ker jih vsakič k neki odkopljejo ene par pretrgajo.

Mene pa zanima če bi ktera mamica hodila na pilates z dojenčkom.......najverjetneje bo ob torkih okoli 10 00 v KR. Upam da se nas najde vsaj 5 in lahko s septembrom začnemo....jaz parv pogrešam miganje......pri Brini je bil tale pilates super! Moci? Sivkamivka?

Drgač pa je danes takšno zatišje klele...Brina je šla po 5 tednih v vrtec.....Marko v službo....Ajda še spi...jst sem že pozajtrkovala in malo srfam.ž

Za vikend smo bili na štajerskem ....mojadva sta včeraj celo v bazen skočila...jaz imam tiste dneve v mesecu in nisem. Prav fajn toplo je bilo po dolgem času.

Frrrr....meni je iški vintgar res lepa lokacija....ko sva midva še na Ižanki stanovala sva bila redna obiskovalca....sploh ko je bilo poleti v LJ fuuuul vroče sva pobasala v nahrbtnik knjigo, križanke in brisačo in sva šla kar po strugi reke navzgor (kar po vodi) ....sva našla res neokrnjene kotičke kjer sio se lahko ohladil in izoliral. Sam da so pa že v vintgarju igleuser posted image user posted image  to me pa čudi.
Pa Podpeško jezero in Kurešček nama je bil tudi všeč.

lep začetek tedna

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
   [Brisano sporočilo]
9.8.2010 8:22:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3785
   [Brisano sporočilo]
9.8.2010 8:26:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3786
9.8.2010 9:19:39   
frrrr
pikapolona, midve sva full uskaljene. sva iste dni v mesecu tečne user posted image
glih mi je poštar prinesel mooncup. bom sprobala, ker mam  dost vložkov, tamponi pa po porodu ne sedejo več.

smo bili že v hoffru, šla kupit športne copate za Jašo. ima ene take zdaj in jih super nosi. sem mu kr kupla 25 za jesen in 26 za zimske športe v telovadnici.
Brina že spi... je komaj čakala, da smo prišli domov. danes bo spaaaala user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
9.8.2010 9:33:36   
moci
pikapolona, načeloma sem za. zanima me še cena in kaj delajo dojenčki. ker drugače načrtujem vadbo pri andreji semolič v sept. samo to je samo za otroke. 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
9.8.2010 12:05:59   
Lu
hELLO!

Jaz moram tudi malemu nabavit ene superge. Pa mi je kapnilo, da bi mogoče izkoristila še razprodaje in jima malo nabavila zimske robe. Predvsem hlače. Saj je še razprodaja, ne user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
   [Brisano sporočilo]
9.8.2010 15:28:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3790
9.8.2010 19:28:04   
Lu
sivkamivka iščem predvsem hlače. To pomojem dobim. user posted image Trenirke, kavbojke,....Sta maledva malček zrastla in so jima hlače že precej kratke user posted image

Sva bila pa danes z malim pri P zaradi teh ognojkov in moj sum se je potrdil. Ima ture. user posted image Dobil AB. Samo me res zanima kaj smo to fasali. Ker očitno sem štartala jaz z temi zadevami. Potem mož. Zdaj še pišče malo. Za Majo trkam, je še ok.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3791
9.8.2010 22:51:13   
Maxica
Ojej, Lu, vam se pa res kr skoz nekaj vleče, kaj to počnete. user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
9.8.2010 22:52:18   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pikapolona, načeloma sem za. zanima me še cena in kaj delajo dojenčki. ker drugače načrtujem vadbo pri andreji semolič v sept. samo to je samo za otroke. 

Kje pa boš hodila k njej? Jaz sem tudi mislila s Hano iti, ker se spomnim, kako je Lan ful napredoval takrat. Samo bi tudi počakala, takrat so imeli kakih sedem mesecev otroci, kajne?!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
10.8.2010 8:03:02   
moci
zdaj ima v ljubljani prostore, na fužinah. ja, ravno včeraj sem šla gledat, kdaj je bilo to. sedem mesecev so bili stari, jap. mogoče bom raje še malo počakala. 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
10.8.2010 8:49:59   
Lu
Vidim da govorite od Andreje. Našga Tiana je tok fajn poštimala, da je kaj user posted image Sva imele par urc individualnih in je res pomagalo.

Ja in spomnim se teh časov, ko smo se še pri ˝nočnemu strahcu˝ dobivale user posted image Luštno smo se imele. user posted image Kaj pa je kaj z Evik? KAtera ve?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
10.8.2010 8:53:07   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Vidim da govorite od Andreje. Našga Tiana je tok fajn poštimala, da je kaj user posted image Sva imele par urc individualnih in je res pomagalo.

Ja in spomnim se teh časov, ko smo se še pri ˝nočnemu strahcu˝ dobivale user posted image Luštno smo se imele. user posted image Kaj pa je kaj z Evik? KAtera ve?

Ja, res je bilo fino. user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 9:04:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3797
10.8.2010 9:55:29   
Lu
Mene pa zanima, če mi sme dat zobozdravnik protibolečinsko injekcijo? Mene je tok groza zobarjev da je joj. Pa lih zdej moram uredit 2 zoba. Brez injekcije bom znorela. Res. Me boli k 300 user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3798
10.8.2010 10:16:04   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Mene pa zanima, če mi sme dat zobozdravnik protibolečinsko injekcijo? Mene je tok groza zobarjev da je joj. Pa lih zdej moram uredit 2 zoba. Brez injekcije bom znorela. Res. Me boli k 300 user posted image

Mi imamo eno zobarco med novembrkami in je imela ena tak problem: Je rekla, da lahko, saj si že ven iz 1.trimesečja....ker je samo lokalno (pa da tud na začetku naj nebi bil problem) drugače je pa tako kot z vsemi drugimi zdravili- manj je, boljše je!!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
10.8.2010 10:17:30   
Renesme**
moci- a daš naslov in telefonsko od Andreje, če bomo v prihodnosti kaj rabili....

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

kozmetika za novorojenčka
tina202

katero firmo kozmetike ste uporabljale za novorojenčka? ( šampone, hladilna mazila... ). kaj mi priporočate?

to.to (32%)

bubchen (35%)

nivea (23%)

makra (10%)

Število vseh glasov: 107

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!