Anonimen
|
TMS ti pa si smešna s temi povštri . Jah staraš se zato te pa vse boli. Mojmu je zadnjič tud neki na nogo padl, ga je full bolel pa se ga je pol napil, da ga ne bo več . Aja pa drugač sm Nina, ne Tina . Za službo zvem drug teden. Psička je pa že tri dni čez rok, nč še ni, še kr čakamo. AS ti pa tko boga, dej probi mal počivat, čeprov ne vem kako boš lahko, ko mate tolk stvari. Mateja a ti si še kr sama? Kdaj se tvojadva vračata? Mi mamo tud že neki časa, ene pol leta tako lojtrco z dvema stopničkama, da pol tamala gor spleza pa si umiva zobe. Dons pa mal pakiram, grem jutr na morje pa morm spakirat zase, pa za tamalga , gre k tašči. Tamala pa k našim, pol bojo šli pa, če bo vreme na velko planino za tri dni. Joj komi čakam, da se ga mal odklopim, po drugi strani pa že vidm kolk bom tamaledva pogrešala. No pa sej je itak sam dva dni. Greva pol v ponedeljem tud midva s T. na velko za en dan, da vidim G. TMS pol ste pa tm nekje kot mi, čez ovinke pa v hribe... Njamka a vidve pa doma,ojoj? Kako je S.? Pri nas morm rečt , da je že od januarja zdrava, prej je bl pa tri mesece skoz neki. Že trkam. AS uživajte v legolendu, pa kr z avtodomom, to bo dogodivščina. Lunca ne tolk na fb viset , morš tud mal na rr . Moja mami je tud tekla na maratonu , pol si je pa dve leti nazaj kolk zlomila pa zdej ne more. Mogoče drugo leto. BS a pol bo jutr akcija a?
|