M&A
|
Pripravila sem si brezalkoholni radler (pol 0% piva, četrt jabolčnika, četrt vode + četrt limete) in ga zdaj v miru in tišini počasi srkam Mulčka sta omagala, pa ima moški - športni večer. missD - za trebušček! Sem že hotela predlagat, da napopaj kako slikico. Pokora - recept in slikice so videti njamsi, ma za nas je zaenkrat še preveč jajc (jih že uvajamo, ampak v malih količinah). Glede potovanj pa se strinjam s tabo - tudi mali otroci lahko veliko odnesejo, pač malo prilagodiš tempo njim in se za vse dobro izide. Mi zaenkrat na žalost nismo prakticirali nekih ekstremov (le 1 teden Barcelone in 2 tedna potepanja po Korziki z avtom in šotorom), ker smo do sedaj zaradi alergij imeli težave s prehrano. No, zaenkrat kaže, da sta prerasla in da si bomo lahko dali duška , seveda če se zadeva ne ponovi pri mame in tašče - živimo v isti hiši s taščo (ločena vhoda) in se super razumemo. Pusti nas pri miru, pomoč obzirno ponudi (se še boji, da je preveč vsiljiva), če pa jo kdaj kaj prosimo, z veseljem pomaga. Se vedno pohvalim, da imam zlato taščo! No, moja dva sta pravo nasprotje, niti približno ne bi mogla živet pod isto streho, ker sta nagnjena k temu, da hočeta organizirat življenje drugih, sicer na prefinjen način, ampak TOO MUCH! Prav zaradi tega so v zadnjih letih naši odnosi precej bolj hladni. Še dobro, da živita 120 km stran in se vidimo na 2-3 tedne (slišimo pa 1-2x tedensko). Otroka sicer z veseljem vzameta in sta še prizadeta, če ju "nočem" dat za par dni na počitnice, mala dva pa ju tudi obožujeta in sta rada pri njima. Najki - mislim, da je to dobro za krepitev vezi med starimi starši in vnuki, pri 1,5 let sva tastarejšega pustila za 1 noč, mlajšega pa (sicer skupaj z bratcem) pri isti starosti že za 3 dni. Zdaj sta brez problema na počitnicah 1 teden, bolj trpim jaz, ker ju pogrešam Da ne bom samo kritizirala - vsi trije stari starši se držijo najinih navodil in se ne vmešavajo v vzgojo Moj pravi, da moraš znat vzgojit tastare Se pa večkrat sprašujem, kakšen odnos bom imela s svojimi otroki čez recimo 20 let, ko bojo šli na svoje. A bom tudi jaz ratala tako čudna kot moja mama Keglove vaje - poskušam delat vsak dan, pa pozabim Se mi zdi, da je vedno slabše - po drugem porodu nisem prišla več v tako formo kot po prvem, kaj bo zdaj? Kihanje, kašljanje, smejanje - moram prekrižat noge. Po lulanju tudi meni priteče še par kapljic. Med mi je začelo uhajat, čeprav imam prazen mehur - na srečo se ne obremenjujeva s tem, pač podloživa brisačo. Joj, sem se razpisala! Moram še zložit cunje, pol pa takoj spat! To noč sem bedela (prvič, odkar sem noseča), zaspala sem šele okrog 4h za pribl. 2 urci.
|