|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
11.8.2010 17:51:57   
born*to*be*wild
Ah te tašče...nevem kaj je danes na tem ampak je tudi moja mene razjezila: smo bili zmenjeni da skuha kosilo, ker sva z user posted image mela UZ danes ob dveh (pač on lačen po celodnevnem šihtu, jaz pa tudi od zajtrka nič...) in kaj se zgodi...ob pol 4h prideva domov lačna ko user posted image , kosila pa ni skuhala ker je ob dveh šele prišla od dohtarja!!! Ja a se ne da v uri pa pol pa ja nekaj skuhatuser posted image Plus to da sestra od mojega živi še doma in je ziher za njo mogla nekaj skuhat... grrrrr sem jeznauser posted image
Drugače pa mi živimo v sosednji hiši...tako da nekaj zasebnosti in samostojnosti je...pa upam da bo po drugi strani taka bližina tudi kdaj prav prišlauser posted image
Se pa tudi jaz bojim da bom ˝preveč težila˝ ko bodo drugi držali mojega otročkauser posted image in bom vsa na trnjih...no upam da ne...bomo videli.

Aja na pregledu je bilo super, tale nadomestna G je zakon proti mojemu G user posted image .
Vse mere se točno ujemajo s pdp-jem, mi je sprintala tiste grafe povprečij in so zvezdice (mere od naše user posted image ) povsod točno na sredini user posted image Ja pa dobili smo še zadnjo potrditev da je 100% user posted image .

A katera slučajno ve kam grem lahko v Lj na testiranje za streptokok B, ker moj G meni da ni potrebe po testiranju če ni grozečega prezgodnjega poroda (sicer ne vem kaj ima to veze), samoplačniško ga pa tudi ne dela?

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
11.8.2010 18:05:43   
Pokora
Najki hvala za nasvet. Zdaj si ga moram samo zapomniti user posted image

Mi smo tudi na srečo na svojem. če bi bili pri nas doma, bi se po mojem mi2 z mami že takoj prvi dan pobili. Tako pa še dobro leto in kredita za obnovo hiške ne bo večuser posted image

BTBW, če se ne motim sem v Dravljah videla da jemljejo bris za streptokok B.  Evo, sem poiskala njihove številke:
user posted image

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
11.8.2010 18:14:57   
missD
Pokora, ker imaš težave z MV, pa ker si dobila tudi inekcijo za razvoj pljučk, imaš že napotnico za rešilca? za vsak slučaj...? Te imajo kaj bolj pogosto na pregledih?

no pa še moja slikica od včeraj (29T5D) user posted image
user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
11.8.2010 18:15:57   
BRinME
Ah ja...tašče...če bi imela luknjo v glavi, bi mi vsaj enkrat na dan pihala para ven...user posted image
Ma sem na mojo in njeno srečo kar potrpežljiva in grem rajši ven kot pa da kaj rečem...sej kakšen dan, ko sem na volji, ji pa tudi direkt povem če mi kaj ne paše...
Komaj čakam, da bova na svojem na vrhu...in sem kar povedala mojemu, da če bo preveč gor hodila, da bom začela kar zaklepat. Prej smo meli notri v hiši stopnice, pa smo jih podrli in jih naredili odzunaj...je bla kr malo šokirana...pa sem ji en dan rekla, da morjo bit mladi vsaj tolk daleč od tastarih, da se mora tašča preobut, če hoče na obisk...pa se je nasmejala in mi dala prav...user posted image
Sej drugače je v redu ženska, se da marsikaj pogovorit z njo in tudi varstvo me ne skrbi, ker je dala skoz tri svoje otroke in pet vnukov...edino leta ma že...71 let...tko da prav veliko ne morem več računat na njo...
Bo pa moja mama tolk bolj vesela, če bo lahko pazila na svojega prvega vnučka...user posted image

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
11.8.2010 18:35:54   
sasadejan
missD - iiii kok imaš luškan trebušček. Pa vidi se da si prava suhica.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
11.8.2010 18:42:35   
nejkec
missD, ful luškan trebušček, ampak ne bi nikoli rekla, da nosiš dvojčke! Če se prav spomnim imava celo na isti dan PDP pa se mi zdi moj kar precej večji in mi je še G na pregledu rekla, da mam malo majhnegauser posted image

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
11.8.2010 19:13:09   
Pokora
MissD si ti prepričana da sta v tvojem trebuščku kar dva? user posted image  Morata biti kar dobro nabasana. Je pa res zelo lep trebušček!

Jaz bi morala po priporočilu iz P včeraj imeti pregled, samo kaj ko je moj G na dopustu. Pride v ponedeljek, bom takoj klicala sestro in upam da bom lahko prišla čim prej na pregled. Potem pa ne vem kako naprej. Verjetno odvisno od dolžine MV. So tebi kaj rekli kdaj ti bojo sneli obroček na MV?

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
11.8.2010 19:14:09   
3x mami
missD, prav lusen trebuscek user posted image kam si pa dva skrila, ko te skoraj nic nic skupaj? user posted image

mame in tasce vedno ostanejo pac mame enega al drugega. sam ce so vsaj toliko dalec, da ti jih ni treba stalno gledat, imas vsaj malo miru, da odmislis. pravijo, da morajo biti starsi toliko dalec, da ne morejo do tebe v copatah, in tvoj dom mora biti izven njihovih obicajnih poti. moja tasca je blizje od moje mame, kar mi kar odgovarja. kljub temu, da je precej starejsa od moje mame, ji ni problem kaj priskocit na pomoc. po prvem porodu se je takrat dve uri peljala do nas samo zato, da je prinesla juho in golaz za vse, na hitro pobozala vnucka in sla spet domov, ker ni hotela motit. user posted image moja se bolj ko ne pusti streci in se cesa takega ne bi nikoli spomnila...

glede cuvanja. jaz sem rabila nekaj casa, da sem otroka upala dat od sebe. ampak to je odvisno od nas. se mi zdi, da tisti vic o stevilu otrok, ki je pred caom krozil okoli, kar drzi. bil je v stilu, kako neko stvar delas pri prvem, drugem in tretjem otroku. poznate? glede cuvanja je bil: pri prvem prezivis vecino casa s tem, da bulis v specega otroka in se ne mores nacudit... pri tretjem porabis vecino casa, da se poskusaz za par minut skriti pred otroci. al nekaj takega. uh, bi morala poiskati, dober vic je!

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 11.8.2010 19:15:27 >

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
11.8.2010 19:27:55   
sasadejan
Da se malo pohvalim - samo še 2x grem v službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
11.8.2010 20:04:58   
missD
user posted image user posted image
vceraj sem na pregledu videla 2 glavi.... nic najbols da pocakam da videm a pride ven eden ali 2.user posted image

nejkec tudi meni se za 2 zdi majhen, pa moj G pravi da je dovolj velik in da imata dovolj plodovnice.
Ampak kot sem brala se dvojcki do 30.tedna razvijajo tako kot enojcki...mogoce bosta v prihajajocih tednih pokazala svojo pravo velikost.

Pokora, ko sem prvic prisla na to raziskavo sem vprasala kako dolgo se ima notri ta obrocek pa mi je rekla da imajo zenske ponavadi to notri do poroda.

ravno to, da sva se preselila iz Ljubljane mi je med drugim všeč: nobenmu se ne da na obisk priti. No moje mami sploh se ni blo-pa je na obali trenutno in sva blizje kot pa Ljubljana.

Glede čuvanja... jaz si zaenkrat še ne predstavljam, da bi lahko moji štručki pustila pri komurkoli. Tudi pri mojih ne. Pa vem da jima ne bi blo hudega.

Neposredna povezava do sporočila: 4810
11.8.2010 21:38:42   
M&A
Pripravila sem si brezalkoholni radler (pol 0% piva, četrt jabolčnika, četrt vode + četrt limete) in ga zdaj v miru in tišini počasi srkam user posted image Mulčka sta omagala, user posted image pa ima moški - športni večer.

missD - user posted image za trebušček! Sem že hotela predlagat, da napopaj kako slikico.

Pokora - recept in slikice so videti njamsi, ma za nas je zaenkrat še preveč jajc (jih že uvajamo, ampak v malih količinah). Glede potovanj pa se strinjam s tabo - tudi mali otroci lahko veliko odnesejo, pač malo prilagodiš tempo njim in se za vse dobro izide. Mi zaenkrat na žalost nismo prakticirali nekih ekstremov (le 1 teden Barcelone in 2 tedna potepanja po Korziki z avtom in šotorom), ker smo do sedaj zaradi alergij imeli težave s prehrano. No, zaenkrat kaže, da sta prerasla in da si bomo lahko dali duška user posted image , seveda če se zadeva ne ponovi pri user posted image  

mame in tašče - živimo v isti hiši s taščo (ločena vhoda) in se super razumemo. Pusti nas pri miru, pomoč obzirno ponudi (se še boji, da je preveč vsiljiva), če pa jo kdaj kaj prosimo, z veseljem pomaga. Se vedno pohvalim, da imam zlato taščo! No, moja dva sta pravo nasprotje, niti približno ne bi mogla živet pod isto streho, ker sta nagnjena k temu, da hočeta organizirat življenje drugih, sicer na prefinjen način, ampak TOO MUCH! Prav zaradi tega so v zadnjih letih naši odnosi precej bolj hladni. Še dobro, da živita 120 km stran in se vidimo na 2-3 tedne (slišimo pa 1-2x tedensko). Otroka sicer z veseljem vzameta in sta še prizadeta, če ju "nočem" dat za par dni na počitnice, mala dva pa ju tudi obožujeta in sta rada pri njima. Najki - mislim, da je to dobro za krepitev vezi med starimi starši in vnuki, pri 1,5 let sva tastarejšega pustila za 1 noč, mlajšega pa (sicer skupaj z bratcem) pri isti starosti že za 3 dni. Zdaj sta brez problema na počitnicah 1 teden, bolj trpim jaz, ker ju pogrešam user posted image Da ne bom samo kritizirala - vsi trije stari starši se držijo najinih navodil in se ne vmešavajo v vzgojo user posted image Moj user posted image pravi, da moraš znat vzgojit tastare user posted image
Se pa večkrat sprašujem, kakšen odnos bom imela s svojimi otroki čez recimo 20 let, ko bojo šli na svoje. A bom tudi jaz ratala tako čudna kot moja mama user posted image

Keglove vaje - poskušam delat vsak dan, pa pozabim user posted image Se mi zdi, da je vedno slabše - po drugem porodu nisem prišla več v tako formo kot po prvem, kaj bo zdaj? Kihanje, kašljanje, smejanje - moram prekrižat noge. Po lulanju tudi meni priteče še par kapljic. Med user posted image mi je začelo uhajat, čeprav imam prazen mehur - na srečo se ne obremenjujeva s tem, pač podloživa brisačo.

Joj, sem se razpisala! Moram še zložit cunje, pol pa takoj spat! To noč sem bedela (prvič, odkar sem noseča), zaspala sem šele okrog 4h za pribl. 2 urci.    

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
11.8.2010 21:43:12   
anju
missD zelo zelo lepuser posted image sam kako se ta2 stiskata že zdej, kake carte bosta!

Pokora to je tisti recept, te si jedla? hvala, sam še farhajte pretvorim:)

cel popoldne sem prespalauser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
11.8.2010 22:07:40   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

Da se malo pohvalim - samo še 2x grem v službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne skominaj!!

M&A tasca bi ga za cel teden na morje peljala, to je drugo kot pri njej doma cez noc =$. Pa ful je hotla, da bi ga pripeljali v toplice, ko je bila tam, sicer je potem zbolel, ker smo razmisljali prit za en dan, sam mali je atopik in se ga sploh ne upam v toplice peljat zaradi klora in ona se zaveda teh problemov, pa se zmeri je nesrecna, ce ne pridemo. Sej razen te njene potrebe po vnuku, k bi ga najraj kr pri sebi doma imela brez naju, torej igrala njegovo mamo, se prav dobro razumeva. Sam se pa zavedam njenih razocaranj, ceprav mi jih ne mece v obraz. Tudi rada jo razveselim z obiski, samo je skor tko, kot da moras odvisniku redne fikse dajat user posted image . Ce se ne izide videt vec tednov, ce je mali bolan ali imamo druge obveznosti, pol je en tak stres, da ji ga moram pripeljat cimprej, da se ne ona spomni prilaufat ob najmanj primernem casu user posted image . K pol je tko da se zjutri najavi da popoldan prleti... Po moznosti bo na vratih preden jaz pridem domov s tamalim. Je sprasevala za dones, ce bi prisla, pa smo se zmenili za jutri user posted image .

Kolk je dons spet vroce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4813
12.8.2010 7:10:48   
tinaaleks
Jutro!

missD-user posted image  trebušček, samo ali imaš res 2? Še moj se mi zdi večjiuser posted image .

Vidim, da ste se razpisale o "babicah" pa malo manj o "dedkih". Na srečo sva midva na svojem, ker drugače bi se najbrž pobili med sabo, ne glede na to pri katerih bi bila. Tako se pa kar v redu razumemo. Za taščo lahko rečem, da je zlata (dokler je na svojem)user posted image .

Danes pa pride moja mala nazaj z morja!user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
12.8.2010 8:41:43   
3x mami
jutro!

tinaaleks, alse boste crkljali danes user posted image kako s krci, jih se imas v sluzbi al je kaj boljse?

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
12.8.2010 8:51:31   
tinaaleks
3Xmami- je veliko bolje. Včeraj me je matralo kar cel dan, no proti večeru, se je umirilo... Danes sem pa prav v redu, ker se je zgleda tudi otrok prestavil malo višje in me ne boli več sramna kostuser posted image  Grem lahko že plesat!user posted image

kar se male tiče-se bomo crkljali, potem jo bom pa mela spet poln kufr.... ampak bolje to, kot da mi je dolgčas domauser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
12.8.2010 9:08:57   
anju
hej

tinaaleks finouser posted image  a se rada carta? z mulčkom bi se tako rada cartala in ga mečkala, pa me ne pride niti pozdravit, ko se vrnem iz službe, je vedno preveč zaposlen.

Neposredna povezava do sporočila: 4817
12.8.2010 9:15:09   
Pokora
Jutro!

Da najprej še z vami malo podelim dobrote:

user posted image

Me je zjutraj zbudil sosed s košarico jagod v rokah. Ma sem ga bila vesela user posted image

Mene je tudi včeraj nekaj stisakalo. Sem se kar zgodaj spat pobrala zaradi tega. Upam da bo danes bolje!

Tinaaleks le fino se mojčkajteuser posted image

No če se bo katera lotila delat te tarte naj poroča kako ji je uspelo. Jaz sem včeraj možeku naročila naj mi prinese ameriške orehe (upam da jih najde), drugače bom pa kr z navadnimi naredila. Samo še ne vem kdaj. Verjetno čez par tednov, ko ne bo več take panike če se mala rodi...

Kot kaže se nam obeta še en lep, sončen danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4818
12.8.2010 9:15:39   
3x mami
anju, nasa dva se zelo rada crkljata, ampak samo takrat, ko onadva hoceta. pa tudi ce je to en objem. ce sta zatopljena v igro, me pa se vidita ne...
me je pa vceraj mala presenetila. ko sem prisla iz sluzbe k mojim in jih pozdravila, me je sicer pozdravila, v naslednji sapi pa vprasala, kaj sem sploh prisla gor, zakaj nisem sla domov user posted image da se imajo cisto fino sami. pa se danes zjutraj mi je rekla, naj se kar pozno vrnem, naj ne hitim prevec.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
12.8.2010 9:16:16   
tinaaleks
Moja je pač moja lubica-se vedno rada stiska. To so pa punčke, ker ji pa jaz tudi vedno govorim kako jo mam rada, zna tudi ona to že lepo sama od sebe povedat. Se mi kar srček ogreje ko to slišim. Psa ima tudi rada, če jo pa vprašaš, če ima rada ata, je pa ne!user posted image  je pa takoj slabe volje, če mu pozabi dat slubča za lahko noč ali pa preden gre v vrtec, takrat se še na vratih obrne, steče do njega in reče lubčka.user posted image
Je vidt, da komaj čakam da pride ne?user posted image

Evo, danes je 12, glede na moje plane rodim že čez en mesec! Upam, da me bo ubogal!user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
12.8.2010 9:17:56   
tinaaleks
pokora-jaz bi tudi jagode!!!!! Bi takoj naredila jagodno torto! mmmmmmmmmmmmmmmmm in s kakšnim veseljem bi jo pojedla!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
12.8.2010 9:47:13   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

me je pa vceraj mala presenetila. ko sem prisla iz sluzbe k mojim in jih pozdravila, me je sicer pozdravila, v naslednji sapi pa vprasala, kaj sem sploh prisla gor, zakaj nisem sla domov user posted image da se imajo cisto fino sami. pa se danes zjutraj mi je rekla, naj se kar pozno vrnem, naj ne hitim prevec.

user posted image

tinaaleks naš je pa tak diplomat in vedno reče da ima najbolj rad tatita in mamo. včasih reče tatita in name pozabi ma se hitro spomni. pol pa mam občutek da me kar tako doda... kar tako, no. pa tako se zna prikupljat, pacek! recimo, ko pridem iz službe me noče prit objet, če se v naslednjem momentu spomni na čokolado al da bi kam rad šel, pa je že zraven mene in drgne lička ob moja... ja valda da mi paše!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
12.8.2010 9:50:04   
anju
user posted image  

1 l smetane imam doma in nekaj domačih jajčk... in 6 ur do doma! Pokora kaj res morašuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
12.8.2010 10:14:37   
3x mami
uh, jaz bi pa sveze, brez nic zraven. ooooh, kako mi pase sveze sadje in zelenjava, sam to bi se jedla!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
12.8.2010 10:18:25   
Pokora
ja no, jaz sem samo še z vami hotela mal dobrote podelit user posted image  Mah, pol pa raj sploh nam pisala da so ful dobre in sladkeuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?