|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
11.8.2010 11:30:26   
mojškra
HOJLA

Jaz pa sem danes doma ostala, ker se dejansko nisem mogla vstatiuser posted image user posted image user posted image , tako da sem danes vzela dopust. Naša dva sta šla na Krvavc, jaz pa počivam doma.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
11.8.2010 14:39:57   
jona klara
oj!
ŠE MOJE POROČILO IZ MORFE DANES:
z bebijem je vse uredu, velik za 2 tedna več ampak je rok pustil isti, kdo ali kaj je pa spet ne želi razkriti, ležal na hrbtu, pestke in užival z nogicami skupaj, že tretjič isto, pravi uživač bo, tudi brcala čist narahlo še vedno.Tudi ust ni odprl, da bi mu lahko še nebo pogledal, to je edino kar ni pogledal, naj uživa še naprej v toplem in mirnem bazenčku.

teta m- kako pa pri tebi?

bit, hermy- kako kaj dihanje? upam, da sta dobro

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
11.8.2010 14:47:48   
Urshy78
jonči, samo da je vse ok, spol bo pa že nekaj časa ostal skrivnost zgleda user posted image

tetaM, nestrpno čakam na tvoje poročilo

jaz se grem pa zdele basat s sladoledom, ker sem včeraj zamudila user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
11.8.2010 14:52:38   
lina10
Še moje javljanje iz pregleda:še vedno sta dvauser posted image user posted image , oba kako je že G rekla oba vitalna le da je naj bi bila po velikosti tri dni razlike
tako ,da za dvojčke naj bi imela PDP 28.2., v materinsko pa mi je napisala PDP po najmanjšem 12.3. tako da bomo videli na NS kako in kaj
se bom jutri naročila tako ,da smo veliki A user posted image 2,47cm in B 2,77cmuser posted image .
lp pa vsem srečno in uspešno nosečnost še naprejuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1379
11.8.2010 15:14:51   
upanje81
Jona, lepo, da je blo na pregledu vse ok, še tako naprej ti želim.
Lina10  a ti tudi dva super, no vidim, da si enih 10 dni za mano, jaz mam pdp 2.3.2011. A to si imela prvi pregled?  Kako pa se drugače počutiš?

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
11.8.2010 15:15:12   
jona klara
lina 10- čestitke za user posted image user posted image velikančka! vso srečo še naprej

urshi- res je spol bo še kar skrivnost, pa ni važno, samo, da je vse okej....sem full vesela, bo veseli decemberčekuser posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
11.8.2010 15:19:34   
jona klara
upanje 81- oj še tukaj lepo, da si se nam pridružilauser posted image user posted image user posted image , kako si kaj? bebici rasteta? glede tvojega vprašanja pa ti ne znam pomagati, ker meni ni bilo nikoli treba kopirati materinske za komisijo, res ne vem.

pa imamo spet 2 nosečki zuser posted image user posted image , super!

zanima me če katera ve, sem dobila info, da ti po 6 mesecih bolniške pripada neka denarna pomoč od socialne, a ima katera izkušnje oz. ve kaj o tem
????

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
11.8.2010 15:55:37   
upanje81
Jona, ja otročka rasteta, se že malo po bušiju pozna. Drugače sem ok komaj čakam naslednji teden na pregled pa potem nuhalno, sam tole s komisijo me pa zdaj prav skrbi.
Kar  se tiče pomoči po 6 mesecih od socialne za to ne vem, mi je pa ravo zadnjič ena kolegica rekla, da če si na bolniški več kot 3 mesece, ti pripada enkratna solidarnostna pomoč (samo 1x v letu), sam to ti plača delodajalec. In jaz mam v pogodbi o zaposlitvi res to napisano.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
11.8.2010 16:09:45   
Teta M
Hello drage moje!

Evo me...user posted image
Super novičke iz morfologije, z otročkom je vse ok, vse bp, velikost glavice in vseh ostalih zadev(stegnenica, obseg trebuščka,..),ki jih je izmerila ustreza ravno starosti 20 t in 4 dni,toliko kot smo tudi noseči...me happyuser posted image .Datum PDP ostaja 25.12.2010. je rekla da je ogromno punc nosečk pri njej,ki imamo takrat rok...user posted image
Z mamico tudi vse ok, je rekla da komot kolesarim če želim-seveda brez pretiravanja, zeleno luč smo dobili tudi za user posted image user posted image ,pa rekla je, da zaenkrat ne rabim nič magnesola piti,če nimam nobenih težav še z otrdevanjem trebuha.
Aja,vas zanima spol? Princeska bo....user posted image user posted image ,tako kot so na nuhalni rekli, tako da si je mami danes že dala duška in kupila velikoooo cunjic ....nisem mogla da ne bi... .:-),vse pa velikost 62,nekaj celo že 68. Manjših ne upam zaenkrat kupovati.
To je to,sem zelo pomirjena in srečna da je z obema vse ok.
Naslednji pregled 8.9.2010.

LP

< Sporočilo je popravil Teta M -- 11.8.2010 16:13:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 1384
11.8.2010 16:15:18   
Teta M
Lina in Upanje: čestitke da je vse ok, da lepo napredujete,naj tako ostane do konca nosečnosti in še naprej....
Jona. user posted image user posted image user posted image ,samo da je vse ok, očitno je tvoje dete sramežljivo,pa še špila se skrivnostneža user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
11.8.2010 17:12:36   
lina10
Upanje 81 počutim se še kar v redu čeprav mi je skozi slabo ampak glavno je pri meni ,da ne bruham,ker to je zame najhujše, ja danes sem imela prvi pregled pri svoji G in mi je že vse napisala v materinsko knjižico,pa dala mi je napotnice za krvne preiskave.
Ja jaz sem imela ET 22.6. v Ljubljani pa sem šla tja čisto sproščena kot da nič ne bo iz tega in evo sedaj grejem kar user posted image user posted image ,malo še ne dojemammpak sem zelo vesela samo da se bo vse srečno končalo.
lp

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
11.8.2010 17:25:30   
mojškra
Jona klara, Lina 10, Teta M -super za preglede, le tako naprej.

Lina, nikar ne skrbi, saj nosiš dvojčke in boš sigurno doma ostala. Ti zdaj uživaj v nosečnosti, komisija pa ti bo odobrila boš videla.

Teta m- princesko maš? Fino? Kaj pa kg? Je kaj rekla G, ko te je tako skrbelo? Na kolo lahko greš pa slonkate se lah? O ti zavidam.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
11.8.2010 18:10:42   
Fargesia
jona, po 3 mesecih ti pripada 577 evrov. delodajalec mora naprej poslat (pomoje na zzzs) in ti oni plačajo in ne delodajalec. mal se pozanimaj.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
11.8.2010 18:17:14   
Teta M
Mojškra: moja teža? ni me tehtala.....user posted image ,sem vesela....
Princeska je pa težka 490 g.
Jaaaaaaa.....lubčkamo se lahko........jupiiiii....danes bo potres...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
11.8.2010 18:45:45   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

zanima me če katera ve, sem dobila info, da ti po 6 mesecih bolniške pripada neka denarna pomoč od socialne, a ima katera izkušnje oz. ve kaj o tem
????

Jona, bom vesela če kaj izveš in še mene o tem obvestiš...A prav razumem,da poleg plače,ki jo dobivaš ko si na bolniški, ti po 6 mesecih pripada še neka denarna pomoč?

Neposredna povezava do sporočila: 1390
11.8.2010 19:19:53   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

jona, po 3 mesecih ti pripada 577 evrov. delodajalec mora naprej poslat (pomoje na zzzs) in ti oni plačajo in ne delodajalec. mal se pozanimaj.user posted image

hvala, ampak še vedno ne vem kaj mora on naprej poslati in kam, delam pa pri zasebniku, a je to kaj pomembno? saj ne vem kam naj sploh vprašam

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
11.8.2010 19:20:36   
jona klara
teta m- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pupiko, uživaj v user posted image in gibih princeske.

Neposredna povezava do sporočila: 1392
11.8.2010 19:57:30   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hvala, ampak še vedno ne vem kaj mora on naprej poslati in kam, delam pa pri zasebniku, a je to kaj pomembno? saj ne vem kam naj sploh vprašam

računovodjo vprašaj. oni vejo kam morajo poslat, samo se morajo "spomnit"...jaz sem jih morala v službi sama malo povprašat po tem.

Neposredna povezava do sporočila: 1393
11.8.2010 20:02:17   
upanje81
Jona, kakor jaz vem to urejaš pri svojem delodajalce (kadrovska, računovodstvo) iz kje pa gre potem denar pa res ne vem al od njega ali zzzs. Znesek pa je po mojem odvisen od tvojega dohodka mislim, da ni fiksen. Malo poglej kaj ti piše v pogodbi o zaposlitvi. Pa malo še pobrskaj na netu vtipkaj "enkratna solidarnostna pomoč".
Lina jaz pa sem imela ET 14.6.2010 tudi v LJ, ti si potem nekje v 10 tednu. Super, da imaš materinsko knjižico in da je vse notri vpisano, jaz se zdaj kar bojim kaj bo komisija odgovorila. A če imaš dvojčke kaj drugače gledajo na nosečnost? Pri meni je bla na začetku nenormalna utrujenost, bruhala sam 1x, slabosti so ble ampak nič hujšega, pa kar naprej sem imela izcedke. Zdaj pa utrujenost popušča in imam kar več energije, to opazijo tudi moji domači. Od začetka so rekli, da sem prav neprepoznavna, ker običajno nisem nikol počivala čez dan in sem bla polna energije.
A ti si na bolniški? Že od začetka postopka al kasneje?

Neposredna povezava do sporočila: 1394
11.8.2010 20:10:21   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

Jona, kakor jaz vem to urejaš pri svojem delodajalce (kadrovska, računovodstvo) iz kje pa gre potem denar pa res ne vem al od njega ali zzzs.Znesek pa je po mojem odvisen od tvojega dohodka mislim, da ni fiksen. Malo poglej kaj ti piše v pogodbi o zaposlitvi. Pa malo še pobrskaj na netu vtipkaj "enkratna solidarnostna pomoč".

znesek je fiksen.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
11.8.2010 21:36:02   
bit
oooo Fargič...

komi čakam.....

no kavo spila dopoldne... pop bla pri frizerju... zdej sem pa "redi stedi go"

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
11.8.2010 22:05:29   
cukica
Jona,lina10,teta m čestitke za dobre rezultate in fajn odpravljene preglede,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
11.8.2010 22:15:59   
upanje81
Ja Fargesia res je sem še malo pobrskala, no pa saj ti itak veš, ker si to že dala čez, jaz nisem še tak daleč.
"Delavcu oziroma njegovi družini pripada solidarnostna pomoč v višini povprečne mesečne čiste plače v gospodarstvu Republike Slovenije za pretekle tri mesece"

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
12.8.2010 6:50:27   
Petyyyy
Dobro jutro user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image , za dobre rezultate na NS in Morfi, za skrivnostne in manj skrivnostne user posted image .

Včeraj popoldan me je moj zvlekel na Dolenjsko k tastu na obisk in glej ga zlomka, tast je nabral 30 jurčkovuser posted image , polna velika košara. Mnjamiiiiiiii user posted image

He, he vemo kaj bo danes za kosilo, samo upam da ne bo stranskih učinkov.

Urshy hvala, bom poskusila danes uredit.user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
12.8.2010 7:48:57   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

Dobro jutro user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image , za dobre rezultate na NS in Morfi, za skrivnostne in manj skrivnostne user posted image .

Se podpišem!!!

Jaz grem pa sedaj malo pokukat našo pupo kaj počne in kakšni so njeni nameni user posted image .

Imejte se lepo, se tipkamo!!

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?