|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
10.8.2010 19:28:45   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

SREČANJE KINDER JAJČK-ZAPISNIK ŠT. 2   user posted image user posted image user posted image

Na srečanju smo bile štiri kinder jajčke. Vse štiri imamo zelo lepe bušije, tako da se nismo mogle zgrešiti. In štiri kinder jajčke so odšle nekaj pojest.  Najprej smo se delale fino in smo jedle solato, no potem pa smo še tri kinder jajčke šle na tortice in sladoled-BAJSKEuser posted image user posted image user posted image . Urshy škoda da si mogla tako hitro  v MŠ in nisi mogla z nami na tortico.  Zrihtale smo tudi, da ne bo dežja, ker smo najele fotografa, da nas je pofotkaluser posted image user posted image user posted image . Skratka kmalu moramo ponoviti vajo-čimprej.

Punce hvala za prečudovito druženje in klepetanje in upam, da se naslednjič pridruži še katera.

Se podpišem pod to,zelo lepo vas je bilo spoznati še v živo in se že veselim naslednjega druženja...
Mojškra imaš ZS.

< Sporočilo je popravil Teta M -- 10.8.2010 19:32:27 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
10.8.2010 19:28:55   
cukica
Ne notranjska,imam 45 minut do Ljubljane,nimam izpita,moja pomankljivost,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
10.8.2010 19:34:57   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

Zadeva je takale, govorila sem z svojo osebno ji razložila vso situacijo in je rekla naj jim pošljem dopis in tako kot sem njej opišem celotno situacijo. Je rekla, da so se mogoče zmotili pri izračunu, da so že zahtevali materinsko knjižico in da itak imajo v kartonu obvestilo zdravniku in vse ostale dokumente.

Mojškra saj jaz sem dobila materinsko knjižico, sam je prazna nič ni notri vpisano, samo moji osebni podatki, to pa zato, ker jo običajno dajo v 11 tednu, jaz pa sem bila na prvem pregledu v 8 tednu in jo izjemoma takrat tudi dobila, ker bo moj ginekolog cel avgust na dopustu in bom morala na drugi pregled k nadomestnemu gin. (čez 1 teden) in prav tako jo bom potrebovala za pregled nuhalne (čez 14 dni). Skratka, dopis sem oddala zdaj pa čakam na odgovor, moram pa reč, da je tole prav stresno.

Ja vem da je prazna, sam oni itak ne vedo da imaš ti že MK, sem mislila, da bi jim rekla, da je še sploh nisi dobila-v tem smislu sem mislila. Sam tukaj bi mal prevzela riziko. Čakanje odgovora-ojoj-jaz sem čakala 3 mesece :-)

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
10.8.2010 20:02:49   
mojškra
Teta M- vrnila ZS

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
10.8.2010 20:12:16   
bit
Bitka.... je še tuki..nehalo dogajat...

imam še polno randijev za opravit.... jutri ena kava.. pa frizer... pa v petek kava.... pol pa res grem....obljubimuser posted image

lepo da ste se imele lepo.... kar nadaljujte to tradicijo.... taki klepetki kar pašejo za dušo in telo user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
10.8.2010 20:22:22   
Petyyyy
AAAAAAAAAAAA Mojškra, super si to uredilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

torej K.J. lepo vas je bilo spoznat, Ursi hvala za darilce,Bitka ti kar pridno treniraj.

Tortica in sladoledek sta se že ulegla,malo pomagajo še brcike.

Nove nosečke dobrodošle in lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
10.8.2010 20:31:56   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

imam še polno randijev za opravit.... jutri ena kava.. pa frizer... pa v petek kava.... pol pa res grem....obljubimuser posted image

lepo da ste se imele lepo.... kar nadaljujte to tradicijo.... taki klepetki kar pašejo za dušo in telo user posted image

Se pod večino stvari podpišem!!

Tud pri nas je nehalo dogajat...očitno so bile za dopoldanske bolečine krive slive user posted image !! Pa tak lep datum!

Jaz pa ne bom nič obljubljala, kdaj grem, ker me je ta prva pustila čakat 9 dni čez rok. Še dobro, da imam datum za CR 18.8., če bo le prehudo čakat user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
10.8.2010 21:29:21   
upanje81
Mojškra, ja saj jaz sem mela tud to v mislih, sam potem mi je moja osebna svetovala naj kar tako napišem kot dejansko je.
Zdaj si me pa res prestrašla 3 mesece, ja kaj pa delajo. A so ti potem odobril al zavrnil? A ti si bla te tri mesece doma al si šla delat? Jaz sem namreč doma.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
10.8.2010 21:32:29   
Teta M
Jona: srečno jutri na morfologiji in držim pesti da izveš tudi spol....

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
10.8.2010 21:41:14   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

user posted image user posted image user posted image user posted image teta m- tudi tebi, pa da vidimo jutri ali bomo kupovale barbike ali tovornjake, ha, ha - samo, da bo vse okej, pa čestitam za brcikeuser posted image user posted image user posted image

kinder jajčke- upam, da sem naslednjič zraven, zdej mi pas že full lušte delate!!!
zdej pa grem počivat, ker sem bila cel dan na terenu, na 2 uri s kolegicami na pijački, frizer, full sem crkjena, komaj čakam, da jutri vidim pikija.
Sicer se mi nekaj dozdeva da so brce, ampak še v blagi obliki, ni vidno da gre trebuh noter ali ven.....upam, da je to to in da bo vsak dan močneje.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
10.8.2010 22:18:10   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

Mojškra, ja saj jaz sem mela tud to v mislih, sam potem mi je moja osebna svetovala naj kar tako napišem kot dejansko je.
Zdaj si me pa res prestrašla 3 mesece, ja kaj pa delajo. A so ti potem odobril al zavrnil? A ti si bla te tri mesece doma al si šla delat? Jaz sem namreč doma.

Ne niso mi odobrili. Bla sem vmes na dopustu, potem mi je moj zdravnik napisal bolniško za en mesec za drugo diagnozo, potem sem šla za 4 ure delat in po treh dneh sem spet krvavela. Potem pa so mi spet dali novo bolniško. Zdaj pa sem v službi, mi nič ne manjka več, in se dobro počutim, pa še čas hitreje mineva. Saj bodo mogoče pri tebi to prej uredili. Nisem pa edina od nas tukaj na forumu ki je tako dolgo čakala na Bežigrajski odgovor, samo njen so odobrili, men pa ne. Saj veš da ti bodo podaljšali, nič se ne boj, vse bo ok. Pri men se je pač zakopliciralo, da mi ni dolgčasuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
10.8.2010 22:20:24   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

user posted image user posted image user posted image user posted image teta m- tudi tebi, pa da vidimo jutri ali bomo kupovale barbike ali tovornjake, ha, ha - samo, da bo vse okej, pa čestitam za brcikeuser posted image user posted image user posted image

kinder jajčke- upam, da sem naslednjič zraven, zdej mi pas že full lušte delate!!!
zdej pa grem počivat, ker sem bila cel dan na terenu, na 2 uri s kolegicami na pijački, frizer, full sem crkjena, komaj čakam, da jutri vidim pikija.
Sicer se mi nekaj dozdeva da so brce, ampak še v blagi obliki, ni vidno da gre trebuh noter ali ven.....upam, da je to to in da bo vsak dan močneje.

No le glej da si naslenjič prisotna , da ne bo minus točk-bomo uvedle tabelo prisotnosti user posted image user posted image user posted image . Pa srečno jutri.

Teta M- upam da boš jutri lahko videla spol.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
10.8.2010 22:22:12   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Ja tole pa moraš res še zrihtati. Ti se lepo uštimaj, sfriziraj, nakafetkaj-skratka mal se še razvajaj, potem pa ko bosta pripravljena bomo pa vsi dihali, a pravuser posted image user posted image .

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
11.8.2010 6:26:50   
cukica
Dobro jutro vsem skupaj in lep dan vam želim,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
11.8.2010 7:32:46   
hermy1
Dobro jutro tudi z najine strani in lep dan vsem!!

midve sva krasno in začenjava zadnji teden user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
11.8.2010 7:42:40   
jona klara
jutro!!!!

sedaj pa se grem urediti za na uz, komaj čakam, da jo- ga vidim kaj dela in da je vse ok, pa če bo želel tudi kdo je....

teta m- srečno, pa uživaj!

mojškra- ja upam, da naslednjič pridem, ni pa to tako enostavno ko vam, ko ste vse tam doma in v bližini še celo v službi, ker sedaj sem odvisna od mojega dragega s prevozi, pa kako urco imam do ljubljane, tako, da volja je velika, samo ni tako blizu- drugače pa komaj čakam, da vas vidim, da počvekamo

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
11.8.2010 8:06:01   
bit
Jutroooo,

danes vas je pa kar nekaj tazgodnih

kaj pa kava...

user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
11.8.2010 8:19:21   
S*
Upanje dobrodošla, upam da boš uspešno uredila bolovanje.

Kinder jajčka, me veseli da ste se imele lepo na srečanju. Škoda ker sem jaz kar daleč od Lj, no 1h z avtom, ampak v tem stanju se mi včasih še do našega mesta ne da it na kavouser posted image , sem se nekam polenila, pa še ta toplota me ubija.

Mojškra, te bolečine imam tudi jaz in to že od 3 meseca dalje. Predvsem me zaboli če na hitro naredim kakšen gib, ali pa če ponoči obrnem. Meni je ginekologinja rekla da je to normalno, ker so mišice in kite pač občutljive.

Jona in tetam fajn odpravita danes na morfologiji in uživajta ob gledanju svojih user posted image .

Hermy in bitka a ni imela današnja prazna luna nič upliva na vajine user posted image ?

Jaz se pa moram pohvalit da sem včeraj kar nekaj zlikala in bom danes počivala. No za večerjo sem si pa ribic zaželela, tako da moram zdaj do ribarnice kaj ulovituser posted image .

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
11.8.2010 9:12:48   
špica84

user posted image

špelka (17.07.2010)
Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
teta M (25.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
Womanpolice

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (15.11.2010)

user posted image

hermy1 (18.08.2010)

Tanja_Jes (06.08.2010)

user posted image

gasilka    (28.07.2010)
atina1
Lina10
upanje81(3.2.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

sreda-11.8
Teta m-morfologija
Jona klara-morfologija
Lina10-pregled

torek, 17.08.
Urshy78 - pregled
cukica - pregled
upanje81¸-pregled
sreda, 18.08.
S* - pregled

pondeljek,23.8
upanje81-NS

torek,24.8
honey-morfologija
špica84-morfologija+pregled

četrtek,26.8
Urshy78-3D UZ
torek,31.8
mojškra-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

torek,7.9.
Foxylady-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

četrtrk, 19.10.
S* - UZ

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)
Ivvy (PO)
Registrirana (MB)
Lina 10 (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil špica84 -- 11.8.2010 9:13:44 >

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
11.8.2010 9:20:02   
špica84
Teta M-uživaj na morfologijii,pa da se vajin sonček pokaže kaj skriva med nogcami

Jona-tudi ti lepo se imej ob gledanju na pikija

Lina dobro opravi na pregledu

A je kdo za da se vidmo čez 14 dni oz. 24.8

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
11.8.2010 9:32:36   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

SREČANJE KINDER JAJČK-ZAPISNIK ŠT. 2   user posted image user posted image user posted image

Na srečanju smo bile štiri kinder jajčke. Vse štiri imamo zelo lepe bušije, tako da se nismo mogle zgrešiti. In štiri kinder jajčke so odšle nekaj pojest.  Najprej smo se delale fino in smo jedle solato, no potem pa smo še tri kinder jajčke šle na tortice in sladoled-BAJSKEuser posted image user posted image user posted image . Urshy škoda da si mogla tako hitro  v MŠ in nisi mogla z nami na tortico.  Zrihtale smo tudi, da ne bo dežja, ker smo najele fotografa, da nas je pofotkaluser posted image user posted image user posted image . Skratka kmalu moramo ponoviti vajo-čimprej.

Punce hvala za prečudovito druženje in klepetanje in upam, da se naslednjič pridruži še katera.

super in izčrpno poročilo user posted image  o bajske, a kr na tortico ste šle user posted image
ja škoda da se nisem mogla basat z vami user posted image user posted image
TetaM in Petyyy, Mojškra, lepo je bilo počvekati, škoda ker je čas tako hitro minil.
že komaj čakam naslednje srečanje user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
11.8.2010 9:34:19   
Urshy78
Jona, TetaM, dobro opravita danes na morfologiji, upam, da se  vama bo user posted image  razkril

Lina,  tudi ti dobro opravi na pregledu.

Jonči, o, vidim da že malo čutiš brcike, ja sigurno je to to user posted image  boš videla, zdaj bodo vsak dan malo močnejše user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
11.8.2010 9:35:40   
Urshy78
jaz sem pa šele zdaj prišla v službo, se mi zjutraj ni dalo vstati user posted image user posted image

ko bom zvečer prišla domov pa upam, da bo v zgornjem nadstropju že položen laminat user posted image

lep sončen dan vsem user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
11.8.2010 9:48:11   
Urshy78
Petyyy, zs user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
11.8.2010 9:48:36   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Jona, TetaM, dobro opravita danes na morfologiji, upam, da  vama bo user posted image  razkril spol.

Lina,  tudi ti dobro opravi na pregledu.

Jonči, o, vidim da že malo čutiš brcike, ja sigurno je to to user posted image  boš videla, zdaj bodo vsak dan malo močnejše user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?