Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 17:19:46
|
|
|
|
TEDIGO
|
v glavnem jaz ne pričakujem v soboto: prejšnji teden me je prvo začelo špikat in sem bila napihnejena kot ponavadi dober teden pred (sem že mislila, da ne bo nič, kot prejšnji mesec). Potem pa so ta špikanja in napihnjenost izginila in me je začelo bolet okrog popka (pekoča bolečina, taka neprijetna) in joški...počasi je vse to zginilo in me je začelo špikat tam spodaj (podobno kot pri jajčnikah) samo bolj dol na sredini-v bistvu podobno kot med prvo nosečnostjo (ma ne v začetku) ko sem bila utrujena in sem preteravala z službo, shoping,... No dane sem še vedno špika tam doli (bolj v popodanskem času) in joški me spet bolijo.. TAKO, DA ZDAJ SEM SI ZAPISALA, ČE SLUČAJNO BOM KDAJ RABLA-DA BOM ZAGLEDALA V SOBOTO IN ČEZ KAKO LETO SE BOM SPET SPRAŠEVALA....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 17:22:31
|
|
|
|
TEDIGO
|
IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO v glavnem jaz ne pričakujem v soboto: prejšnji teden me je prvo začelo špikat in sem bila napihnejena kot ponavadi dober teden pred (sem že mislila, da ne bo nič, kot prejšnji mesec). Potem pa so ta špikanja in napihnjenost izginila in me je začelo bolet okrog popka (pekoča bolečina, taka neprijetna) in joški...počasi je vse to zginilo in me je začelo špikat tam spodaj (podobno kot pri jajčnikah) samo bolj dol na sredini-v bistvu podobno kot med prvo nosečnostjo (ma ne v začetku) ko sem bila utrujena in sem preteravala z službo, shoping,... No dane sem še vedno špika tam doli (bolj v popodanskem času) in joški me spet bolijo.. TAKO, DA ZDAJ SEM SI ZAPISALA, ČE SLUČAJNO BOM KDAJ RABLA-DA BOM ZAGLEDALA V SOBOTO IN ČEZ KAKO LETO SE BOM SPET SPRAŠEVALA.... PA ŠE TO MALCE VRTOGLAVICE IMAM....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 17:46:19
|
|
|
|
ajtak
|
Pa še če bi točno vedela vse znake ki si jih prvič čutila ti nebi nič pomagalo... sej veš vsaka nosečnost je drugačna. Skratka joške me bolijo za ****
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 18:59:01
|
|
|
|
lily32
|
Me je premagala radovednost in sem naredila test. Ni ne duha ne sluha o drugi črtici Niti tiste, za katero nisi prepričan, ali je ali je ni. No, nekaj malega upanja še ostaja, dokler ni .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 19:50:10
|
|
|
|
TEDIGO
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Me je premagala radovednost in sem naredila test. Ni ne duha ne sluha o drugi črtici Niti tiste, za katero nisi prepričan, ali je ali je ni. No, nekaj malega upanja še ostaja, dokler ni . nič panike je še prezgodaj za test... Meni v prvo se je rahla senca pokazala šele dva dni pred . Prejšnji mesec pa sem dan pred naredila test (sem imela 1 test star) in je pokazal rahlo črtica-drugi dan pa ....TAKO DA
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 19:51:31
|
|
|
|
ajtak
|
TEDIGO mislim, da so kr dobre šanse za , držim pesti LILI ne se sekirat, mal si bla prehitra, držim pesti
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 20:03:50
|
|
|
|
TEDIGO
|
IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Me je premagala radovednost in sem naredila test. Ni ne duha ne sluha o drugi črtici Niti tiste, za katero nisi prepričan, ali je ali je ni. No, nekaj malega upanja še ostaja, dokler ni . nič panike je še prezgodaj za test... Meni v prvo se je rahla senca pokazala šele dva dni pred . Prejšnji mesec pa sem dan pred naredila test (sem imela 1 test star) in je pokazal rahlo črtica-drugi dan pa ....TAKO DA ME JE SKINLO DOL... TAKO, DA OPTIMISTIČNO GLEJ KER TO POMENI VEČKRAT NAJVEČ!!!! SAJ VEŠ VSE JE V GLAVI....ČE SI ŽE ZDAJ DAŠ V GLAVO, DA NE BO NIČ IMAŠ MALO MOŽNOSTI DA BO!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 20:16:39
|
|
|
|
ajtak
|
Punce, ne vem če gre za nakazovanje na , al za prve znake ... ampak js bi JEDLA!! Ravno sem si pripravila veliko skledo paradižnikove solate z lečo, mnjam, mnjam
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 20:31:11
|
|
|
|
TEDIGO
|
DOBER TEK
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 21:15:22
|
|
|
|
jacki
|
Megi20...hvala za ... ...se beremo pri aprilčicah Vse ki tako nestrpno pričakujete...držim pesti , da je ta mesec USPEŠEN, da nas bo čimveč pri aprilčicah Dajmo punce, dajmo punce, lulajte
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 10.8.2010 7:21:05
|
|
|
|
ajtak
|
Dobro juutro Smo že 10., še 2 dni . Moja BT še vedno povišana!!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 10.8.2010 7:44:34
|
|
|
|
smeška83
|
Navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 10.8.2010 9:22:24
|
|
|
|
lily32
|
TEDIGO, ajtak, hvala za spodbudne besede. Saj vem, da sem bila malo prehitra, a skrbi me, ker sem delala First sign duo, na katerem piše, da pokaže že majhno vsebnost hormona "kmalu po oploditvi, še pred izostankom menstruacije" in v prvi nosečnosti mi je pokazal tri dni pred pričakovano M. Zato sem malo v dvomih. Imam pa še vedno visoko BT, danes se mi je celo dvignila iz 36,9 (včeraj) na 37. Kako že pravijo? Upanje umre zadnje!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 10.8.2010 15:05:55
|
|
|
|
twetka
|
Dan pupe Javljam samo, da moje tečke ni, pa verjetno je nebo, noseči kolker vem nismo, testa sploh zdej ne bom delala,znakov nobenih, v glavnem lahk me barvate modro. Pridružla se bom septemberkam. Ste že odprle temo?Čestitke vsem novim nosečkam pa mirno in lepo nosečnost vam želim, ostalim pa veliko roza barve.
< Sporočilo je popravil twetka -- 10.8.2010 15:06:47 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 10.8.2010 16:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: twetka Dan pupe Javljam samo, da moje tečke ni, pa verjetno je nebo, noseči kolker vem nismo, testa sploh zdej ne bom delala,znakov nobenih, v glavnem lahk me barvate modro. Pridružla se bom septemberkam. Ste že odprle temo?Čestitke vsem novim nosečkam pa mirno in lepo nosečnost vam želim, ostalim pa veliko roza barve. Zakaj pa bi se že kar barvala modro.Še vedno smo avgusta in še ima čas ,da pride ali ali .Držim pesti,da je nebo in ugledaš +. (jaz sem te vseeno barvala modro,če bodo spremembe,pa javi,te z veseljem barvam roza) bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 11.8.2010 6:50:37
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Me je premagala radovednost in sem naredila test. Ni ne duha ne sluha o drugi črtici Niti tiste, za katero nisi prepričan, ali je ali je ni. No, nekaj malega upanja še ostaja, dokler ni . tudi mene je premagala radovednost... rezultat enak kot pri tebi Sam jaz še vedno verjamem, prsi me bolijo za umret, BT že 10.dan povišana!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 11.8.2010 8:41:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Me je premagala radovednost in sem naredila test. Ni ne duha ne sluha o drugi črtici Niti tiste, za katero nisi prepričan, ali je ali je ni. No, nekaj malega upanja še ostaja, dokler ni . tudi mene je premagala radovednost... rezultat enak kot pri tebi Sam jaz še vedno verjamem, prsi me bolijo za umret, BT že 10.dan povišana! Počakaj še malo..in ponovi vajo .jaz držimmmmmm pesti za ++++++++++ bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 11.8.2010 8:44:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutrooooooo Zame se je današnje jutro kljub glavobolu začelo zelo veselo.Namreč danes en teden po tisti krvavitvi sem še enkrat naredila testek in .....ja dobili bomo 8 člana naše družinice.Fulllll sva hepi z možekom. bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 11.8.2010 8:57:43
|
|
|
|
lily32
|
anonimna bm, četitke Res krasno, da si tudi ti zagledala . Ta avgustovski seznam je res čudovit! ajtak, tudi ti prehitevaš. Če je povišana šele 10 dni, je verjetno prezgodaj ta test. Počakaj, da je vsaj 14 dni povišana BT. Jaz še vedno upam. Danes je moj 30. dan, kar je ponavadi običajna dolžina mojega cikla, in BT je še vedno povišana. Čakam petek, da naredim drugi test.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 11.8.2010 8:59:20
|
|
|
|
agataema
|
Anonimna bm, vse čestitke. Saj veš, maja sva na iste dneve testirali zato sem hodila kukat, kdaj bo . Lepo in zdravo nosečnost ti želim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 11.8.2010 9:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: agataema Anonimna bm, vse čestitke. Saj veš, maja sva na iste dneve testirali zato sem hodila kukat, kdaj bo . Lepo in zdravo nosečnost ti želim! Hvala punce.In nimam pojma kako je ratalo saj niti en dan nisem imela nikakršne slavne sluzi...vse prej kot to...imela sem čisto suhe dni ...jao hudo težko če ni mokro bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 11.8.2010 9:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 anonimna bm, četitke Res krasno, da si tudi ti zagledala . Ta avgustovski seznam je res čudovit! Hvala ajtak, tudi ti prehitevaš. Če je povišana šele 10 dni, je verjetno prezgodaj ta test. Počakaj, da je vsaj 14 dni povišana BT. Se strinjam Jaz še vedno upam. Danes je moj 30. dan, kar je ponavadi običajna dolžina mojega cikla, in BT je še vedno povišana. Čakam petek, da naredim drugi test. Držim pesti bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 11.8.2010 9:28:17
|
|
|
|
lily32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hvala punce.In nimam pojma kako je ratalo saj niti en dan nisem imela nikakršne slavne sluzi...vse prej kot to...imela sem čisto suhe dni ...jao hudo težko če ni mokro bm saj se da pomagat s kakšnim lubrikatom, pa tudi suhi dnevi postanejo prav prijetni
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?