|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2010
9.8.2010 17:19:46   
TEDIGO
v glavnem jaz user posted image ne pričakujem v soboto:
prejšnji teden me je prvo začelo špikat in sem bila napihnejena kot ponavadi dober teden pred user posted image  (sem že mislila, da ne bo nič, kot prejšnji mesec). Potem pa so ta špikanja in napihnjenost izginila in me je začelo bolet okrog popka (pekoča bolečina, taka neprijetna) in joški...počasi je vse to zginilo in me je začelo špikat tam spodaj (podobno kot pri jajčnikah) samo bolj dol na sredini-v bistvu podobno kot med prvo nosečnostjo (ma ne v začetku) ko sem bila utrujena in sem preteravala z službo, shoping,...
No dane sem še vedno špika tam doli (bolj v popodanskem času) in joški me spet bolijo..
TAKO, DA ZDAJ SEM SI ZAPISALA, ČE SLUČAJNO BOM KDAJ RABLA-DA BOM ZAGLEDALA user posted image  V SOBOTO IN ČEZ KAKO LETO SE BOM SPET SPRAŠEVALA....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 376
9.8.2010 17:22:31   
TEDIGO
IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO

v glavnem jaz user posted image ne pričakujem v soboto:
prejšnji teden me je prvo začelo špikat in sem bila napihnejena kot ponavadi dober teden pred user posted image  (sem že mislila, da ne bo nič, kot prejšnji mesec). Potem pa so ta špikanja in napihnjenost izginila in me je začelo bolet okrog popka (pekoča bolečina, taka neprijetna) in joški...počasi je vse to zginilo in me je začelo špikat tam spodaj (podobno kot pri jajčnikah) samo bolj dol na sredini-v bistvu podobno kot med prvo nosečnostjo (ma ne v začetku) ko sem bila utrujena in sem preteravala z službo, shoping,...
No dane sem še vedno špika tam doli (bolj v popodanskem času) in joški me spet bolijo..
TAKO, DA ZDAJ SEM SI ZAPISALA, ČE SLUČAJNO BOM KDAJ RABLA-DA BOM ZAGLEDALA user posted image  V SOBOTO IN ČEZ KAKO LETO SE BOM SPET SPRAŠEVALA....user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ŠE TO MALCE VRTOGLAVICE IMAM....

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 377
9.8.2010 17:46:19   
ajtak
Pa še če bi točno vedela vse znake ki si jih prvič čutila ti nebi nič pomagalo... sej veš vsaka nosečnost je drugačna.
Skratka joške me bolijo za **** user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 378
9.8.2010 18:59:01   
lily32
Me je premagala radovednost in sem naredila test. Ni ne duha ne sluha o drugi črtici user posted image user posted image user posted image Niti tiste, za katero nisi prepričan, ali je ali je ni.

No, nekaj malega upanja še ostaja, dokler ni user posted image .

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 379
9.8.2010 19:50:10   
TEDIGO
IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Me je premagala radovednost in sem naredila test. Ni ne duha ne sluha o drugi črtici user posted image user posted image user posted image Niti tiste, za katero nisi prepričan, ali je ali je ni.

nič panike je še prezgodaj za test... Meni v prvo se je rahla senca pokazala šele dva dni pred user posted image . Prejšnji mesec pa sem dan pred user posted image  naredila test (sem imela 1 test star) in je pokazal rahlo črtica-drugi dan pa user posted image ....TAKO DA

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 380
9.8.2010 19:51:31   
ajtak
TEDIGO mislim, da so kr dobre šanse za user posted image , držim pestiuser posted image

LILI ne se sekirat, mal si bla prehitra, držim pesti user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 381
9.8.2010 20:03:50   
TEDIGO
IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO

nič panike je še prezgodaj za test... Meni v prvo se je rahla senca pokazala šele dva dni pred user posted image . Prejšnji mesec pa sem dan pred user posted image  naredila test (sem imela 1 test star) in je pokazal rahlo črtica-drugi dan pa user posted image ....TAKO DA

ME JE SKINLO DOL...
TAKO, DA OPTIMISTIČNO GLEJ KER TO POMENI VEČKRAT NAJVEČ!!!!user posted image user posted image user posted image
SAJ VEŠ VSE JE V GLAVI....ČE SI ŽE ZDAJ DAŠ V GLAVO, DA NE BO NIČ IMAŠ MALO MOŽNOSTI DA BO!!!!

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 382
9.8.2010 20:16:39   
ajtak
Punce, ne vem če gre za nakazovanje na user posted image , al za prve znake user posted image ... ampak js bi JEDLA!!
Ravno sem si pripravila veliko skledo paradižnikove solate z lečo, mnjam, mnjam

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 383
9.8.2010 20:31:11   
TEDIGO
DOBER TEK

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 384
9.8.2010 21:15:22   
jacki
Megi20...hvala za user posted image ...user posted image ...se beremo pri aprilčicah user posted image

Vse ki tako nestrpno pričakujete...držim pestiuser posted image , da je ta mesec USPEŠEN, da nas bo čimveč pri aprilčicahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dajmo punce, dajmo punce, lulajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 385
10.8.2010 7:21:05   
ajtak
Dobro juutro user posted image
Smo že 10., še 2 dni user posted image . Moja BT še vedno povišana!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 386
10.8.2010 7:44:34   
smeška83
Navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 387
10.8.2010 9:22:24   
lily32
TEDIGO, ajtak, hvala za spodbudne besede.

Saj vem, da sem bila malo prehitra, a skrbi me, ker sem delala First sign duo, na katerem piše, da pokaže že majhno vsebnost hormona "kmalu po oploditvi, še pred izostankom menstruacije" in v prvi nosečnosti mi je pokazal user posted image tri dni pred pričakovano M. user posted image Zato sem malo v dvomih. Imam pa še vedno visoko BT, danes se mi je celo dvignila iz 36,9 (včeraj) na 37.

Kako že pravijo? Upanje umre zadnje! user posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 388
10.8.2010 15:05:55   
twetka
Dan pupe
Javljam samo, da moje tečke ni, pa verjetno je nebo, noseči kolker vem nismo, testa sploh zdej ne bom delala,znakov nobenih, v glavnem lahk me barvate modro. Pridružla se bom septemberkam. Ste že odprle temo?Čestitke vsem novim nosečkam pa mirno in lepo nosečnost vam želim, ostalim pa veliko roza barve. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil twetka -- 10.8.2010 15:06:47 >

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 389
10.8.2010 15:58:52   
Anonimen

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.8. latka (37. krog)
user posted image x.8. smehec81 (x. krog)
user posted image x.8. anonimna bm (x. krog)

user posted image 1.8. anonimna user posted image (1. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image  1.8. Florecita (3. krog)     user posted image user posted image  user posted image
user posted image 1.8. LeJo (x. krog) user posted image user posted image user posted image

user posted image 1.8. Meba (1. krog)
user posted image 2.8. Arual (34. krog)
user posted image 2.8. Norica (x. krog) user posted image
user posted image 2.8. didi82 (x. krog)user posted image
user posted image 2.8. *viva* (x. krog) user posted image
user posted image 2.8. anonimnaD (x. krog)
user posted image 4.8. mojamura (10. krog)
user posted image 4.8. MEGi20(8. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 5.8. bučkabb (1. krog)
user posted image 6.8. jacki (5. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image 9.8. twetka ( x.krog) user posted image
user posted image  12.8. ajtak (3. krog)
user posted image  12.8. Ula33 (x. krog)
user posted image 12.8. pikicaa25 (2. krog)
user posted image 14.8. coris (2. krog klomifena)
user posted image 14.8.TEDIGO (?)
user posted image 15.8. lily32 (4. krog)
user posted image 18.8. witch (7. krog)
user posted image 20.8. mladika (10. krog)
user posted image 20.8. Klaraklara30 (1. krog)
user posted image 20.8. Nitkica11 (2.krog)
user posted image 20.8. cori (x. krog)
user posted image 23.8. ToTally (4. krog)
user posted image 26.8. anonimnauser posted image (5. krog)
user posted image 26.8.smeška83 (8.krog)
user posted image 28.8. RAKICA2007 (4. krog)
user posted image 28.8 ribica88(3.krog)
user posted image 29.8. Meba (2. krog)
user posted image 30.8. Monstera (x. krog)

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 32

user posted image

NOSEČK: __5__

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

witch, AniR, lananai
zaljubljena23, twetka
mag3, S*, zvezdan,

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
10.8.2010 16:01:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: twetka

Dan pupe
Javljam samo, da moje tečke ni, pa verjetno je nebo, noseči kolker vem nismo, testa sploh zdej ne bom delala,znakov nobenih, v glavnem lahk me barvate modro. Pridružla se bom septemberkam. Ste že odprle temo?Čestitke vsem novim nosečkam pa mirno in lepo nosečnost vam želim, ostalim pa veliko roza barve. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa bi se že kar barvala modro.Še vedno smo avgusta in še ima čas ,da pride ali user posted image ali user posted image user posted image .Držim pesti,da je nebo in ugledaš +.
(jaz sem te vseeno barvala modro,če bodo spremembe,pa javi,te z veseljem barvam roza)

bm

(odgovor članu twetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
11.8.2010 6:50:37   
ajtak

tudi mene je premagala radovednost... rezultat enak kot pri tebi user posted image

Sam jaz še vedno verjamem, prsi me bolijo za umret, BT že 10.dan povišana!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 392
11.8.2010 8:41:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

tudi mene je premagala radovednost... rezultat enak kot pri tebi user posted image

Sam jaz še vedno verjamem, prsi me bolijo za umret, BT že 10.dan povišana!

Počakaj še malo..in ponovi vajouser posted image user posted image .jaz držimmmmmm pesti za ++++++++++

bm

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
11.8.2010 8:44:35   
Anonimen
Jutrooooooo

user posted image user posted image user posted image

Zame se je današnje jutro kljub glavobolu začelo zelo veselo.Namreč danes en teden po tisti krvavitvi sem še enkrat naredila testek in .....ja dobili bomo 8 člana naše družinice.Fulllll sva hepi z možekom.

bm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
11.8.2010 8:48:12   
Anonimen

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.8. latka (37. krog)
user posted image x.8. smehec81 (x. krog)
user posted image x.8. anonimna bm (x. krog)user posted image user posted image user posted image

user posted image 1.8. anonimna user posted image (1. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image  1.8. Florecita (3. krog)     user posted image user posted image  user posted image
user posted image 1.8. LeJo (x. krog) user posted image user posted image user posted image

user posted image 1.8. Meba (1. krog)
user posted image 2.8. Arual (34. krog)
user posted image 2.8. Norica (x. krog) user posted image
user posted image 2.8. didi82 (x. krog)user posted image
user posted image 2.8. *viva* (x. krog) user posted image
user posted image 2.8. anonimnaD (x. krog)
user posted image 4.8. mojamura (10. krog)
user posted image 4.8. MEGi20(8. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 5.8. bučkabb (1. krog)
user posted image 6.8. jacki (5. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image 9.8. twetka ( x.krog) user posted image
user posted image  12.8. ajtak (3. krog)
user posted image  12.8. Ula33 (x. krog)
user posted image 12.8. pikicaa25 (2. krog)
user posted image 14.8. coris (2. krog klomifena)
user posted image 14.8.TEDIGO (?)
user posted image 15.8. lily32 (4. krog)
user posted image 18.8. witch (7. krog)
user posted image 20.8. mladika (10. krog)
user posted image 20.8. Klaraklara30 (1. krog)
user posted image 20.8. Nitkica11 (2.krog)
user posted image 20.8. cori (x. krog)
user posted image 23.8. ToTally (4. krog)
user posted image 26.8. anonimnauser posted image (5. krog)
user posted image 26.8.smeška83 (8.krog)
user posted image 28.8. RAKICA2007 (4. krog)
user posted image 28.8 ribica88(3.krog)
user posted image 29.8. Meba (2. krog)
user posted image 30.8. Monstera (x. krog)

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 32

user posted image

NOSEČK: __6__

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

witch, AniR, lananai
zaljubljena23, twetka
mag3, S*, zvezdan,

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
11.8.2010 8:57:43   
lily32
anonimna bm, četitke user posted image user posted image user posted image Res krasno, da si tudi ti zagledala user posted image . Ta avgustovski seznam je res čudovit!

ajtak, tudi ti prehitevaš. user posted image Če je povišana šele 10 dni, je verjetno prezgodaj ta test. Počakaj, da je vsaj 14 dni povišana BT.

Jaz še vedno upam. Danes je moj 30. dan, kar je ponavadi običajna dolžina mojega cikla, in BT je še vedno povišana. Čakam petek, da naredim drugi test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
11.8.2010 8:59:20   
agataema
Anonimna bm, vse čestitke. Saj veš, maja sva na iste dneve testirali zato sem hodila kukat, kdaj bo user posted image .

Lepo in zdravo nosečnost ti želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 397
11.8.2010 9:07:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Anonimna bm, vse čestitke. Saj veš, maja sva na iste dneve testirali zato sem hodila kukat, kdaj bo user posted image .

Lepo in zdravo nosečnost ti želim!

Hvala punce.In nimam pojma kako je ratalo saj niti en dan nisem imela nikakršne slavne sluzi...vse prej kot to...imela sem čisto suhe dni ...jao hudo težko user posted image če ni mokrouser posted image

bm

(odgovor članu agataema)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
11.8.2010 9:11:57   
Anonimen

anonimna bm, četitke user posted image user posted image user posted image Res krasno, da si tudi ti zagledala user posted image . Ta avgustovski seznam je res čudovit!

Hvalauser posted image

ajtak, tudi ti prehitevaš. user posted image Če je povišana šele 10 dni, je verjetno prezgodaj ta test. Počakaj, da je vsaj 14 dni povišana BT.

Se strinjamuser posted image

Jaz še vedno upam. Danes je moj 30. dan, kar je ponavadi običajna dolžina mojega cikla, in BT je še vedno povišana. Čakam petek, da naredim drugi test.

Držim pesti

bm

(odgovor članu lily32)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
11.8.2010 9:28:17   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala punce.In nimam pojma kako je ratalo saj niti en dan nisem imela nikakršne slavne sluzi...vse prej kot to...imela sem čisto suhe dni ...jao hudo težko user posted image če ni mokrouser posted image

bm

user posted image saj se da pomagat s kakšnim lubrikatom, pa tudi suhi dnevi postanejo prav prijetni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?