|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
10.8.2010 20:54:38   
Tina1
Zgleda da se bova za datum malo še načakala. 12.8. naj bi bil datum, ko morajo biti dokumenti v Ukrajini na uradu, potem si pa baje vzamejo do 3 tedne da sporočijo datum za prvi obisk. Mene bodo pa živčki pojedel. Evo, sedaj se bo pa tudi pri nas počasi začel vleči vsak dan. Ampak nismo več daleč, upam vsajuser posted image .

1ali, čestitke za obletnico in lepo napisano sporočilouser posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
10.8.2010 20:54:48   
DaisyE
Evo maili so šli ven. Jaz mislim, da glede na vse, kar ljudje forvardirajo, bo pa že kdo podpisal. Povej, a je kje dostopna tale peticija, da lahko pogledamo, kdo je podpisal?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
10.8.2010 20:57:58   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

Zgleda da se bova za datum malo še načakala. 12.8. naj bi bil datum, ko morajo biti dokumenti v Ukrajini na uradu, potem si pa baje vzamejo do 3 tedne da sporočijo datum za prvi obisk. Mene bodo pa živčki pojedel. Evo, sedaj se bo pa tudi pri nas počasi začel vleči vsak dan. Ampak nismo več daleč, upam vsajuser posted image .

1ali, čestitke za obletnico in lepo napisano sporočilouser posted image .

Evo, glih sem te hotla vprašat, kako živčki. Papirji so pa že gor, predpostavljam?

Tri tedne... čekiram koledar...2. 9. 2010 je tvoj datum (najkasnejši seveda)! Ma, bo treba dat na seznam! user posted image user posted image user posted image  Wajtkofi a si ti zdaj moderatorka? Jaz sem se izkazala za ultra nezanesljivo. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
10.8.2010 21:01:05   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

zdaj ko bosta posvojila, pa boš ziher zanosla! Jaz poznm tega in tega, ki so tudi posvojili, potem so pa še svoje imeli.

Saj, tule je pa odgovor ultra jasen - jaz mam že zdaj
user posted image SVOJGA user posted image otroka. user posted image user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
10.8.2010 21:07:36   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Wajtkofi a si ti zdaj moderatorka? Jaz sem se izkazala za ultra nezanesljivo. user posted image

aaa, to pa ne, ta čast pripada tebi  user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
10.8.2010 21:09:35   
Tina1
DaisyE, papirji so že zdavnaj gor, mislim da je prevajalka rekla da jih pošlje maja gor, ravno zaradi dopustov, da jih imajo toliko prej in ne zadnji moment.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
10.8.2010 21:09:37   
bela.kava

Tri tedne... čekiram koledar...2. 9. 2010 je tvoj datum (najkasnejši seveda)!

bravo za lep datumuser posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
10.8.2010 21:14:52   
bela.kava

Mene bodo pa živčki pojedel. Evo, sedaj se bo pa tudi pri nas počasi začel vleči vsak dan. Ampak nismo več daleč, upam vsajuser posted image .

itak, vsak dan si (smo) bližje ... če je cilj jasen, se tudi pot najde... in prevozno sredstvo (spomni se dejzi, vulkanskega prahu in vlakauser posted image )

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
10.8.2010 21:21:08   
Tina1
bela kava, imaš prav. In vsakič ko me zvije, se spomnim na tebe in tvoj pogum. To mi daje še več optimizma, volje in celo svoje živčke spravim ob živceuser posted image , saj je cilj zelo jasen, želja pa tako zelo močna, da nam nič ne more do živega. Celo vreme neuser posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
10.8.2010 21:25:42   
1ali
Tina1, kaj pa je malo čakanjauser posted image proti letom hrepenenja, kar je že za teboj.
Hitro bo minilo, bomo čakale s teboj.

Neposredna povezava do sporočila: 2710
10.8.2010 21:33:46   
Tina1
1ali, hvala, mi veliko pomeni, ko vem da boste čakala in navijaleuser posted image user posted image user posted image . Imaš prav: kaj je še en mesec čakanja v primerjavi s 14leti, ki so se pri nama nabralauser posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
10.8.2010 21:39:25   
DaisyE

1ali, hvala, mi veliko pomeni, ko vem da boste čakala in navijaleuser posted image user posted image user posted image . Imaš prav: kaj je še en mesec čakanja v primerjavi s 14leti, ki so se pri nama nabralauser posted image

No evo! Tako se govori! Wajtkofi nam je pa itak vsem za zgled. user posted image user posted image user posted image  Taj pa grem tale seznam iskat, čeprav, se ne name silno zanašat...

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
10.8.2010 21:48:15   
bela.kava

Evo maili so šli ven. Jaz mislim, da glede na vse, kar ljudje forvardirajo, bo pa že kdo podpisal. Povej, a je kje dostopna tale peticija, da lahko pogledamo, kdo je podpisal?

naa mislim, da tole ne bo šlo, saj
Ringeraja.mk se zavezuje, da bodo vaši podatki uporabljeni SAMO v tej akciji in NE BODO uporabljeni v druge namene!

mislim, da se to nanaša tudi na radovednostuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
10.8.2010 21:51:45   
DaisyE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image   

miklarom
user posted image    čakamo nadaljnje odločitve

Pija76 - Rusija
user posted image    jeseni kontaktirajo prevajalko user posted image

Tina1 - Ukrajina
user posted image  2.9.2010- najkasneje izvejo datum prvega srečanja user posted image

bela.kava - Makedonija   user posted image user posted image
user posted image    RAZTUR user posted image  user posted image user posted image
user posted image  besno navijamouser posted image user posted image user posted image

user posted image  in podpisujemo peticijo

Matejčika - Makedonija
user posted image  papirji zbrani

Iza12345 - Rusija user posted image
user posted image     11. 8. - sodišče

Saša27 -  Kosovo
user posted image     zbirajo dokumente

ŽE DOMA user posted image  

Eva**
user posted image Slovenija 2004user posted image user posted image Rusija 2009user posted image sanjajo Afriko   

1ali
user posted image Rusija 2006 user posted image

DaisyE 
user posted image  Rusija 2010 user posted image
Tia-na user posted image   Rusija  2010 user posted image   user posted image  

user posted image  FENKLUB user posted image  

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala, Fargesia, mlinčka, Ribica RR, MC09, štrumfek,witch, RAČKAPK, Luna*,buhtlčk

user posted image

user posted image  ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

user posted image   AKTUALNO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2714
10.8.2010 21:56:20   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava
 mislim, da se to nanaša tudi na radovednostuser posted image user posted image user posted image  

No, saj to je logično. Čeprav user posted image  - tolk me zanima, če bo keri od mojih podpisu.
Pa nič mi ne bo nerodno - ko si mali, te itak ful hvalijo, če si radoveden. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2715
10.8.2010 21:58:14   
DaisyE
Ej, kaj pa če bi tole še v kako časopisje spravili? Vem za slovenski politični tednik, ki ful rad zbira peticije. user posted image user posted image user posted image

Čeprav ne vem, kako to gre...user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
10.8.2010 22:14:03   
DaisyE
No, samo toliko da veste - jaz sem z vami! Kot pove moj podpis - pomagam, kjer se da! Ampak zdaj pa nujno potrebujem svoj bjutislip, da lahko jutri spet galamim.

Vsem ene pozdravčke.

Evič, za tebe me pa zanima, kako je s kužoni? A so sploh še doma?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
11.8.2010 7:34:21   
DaisyE
Dobro jutro!

En kufe, da vas zbudimo,
user posted image

pol pa se pripravite na navijanje, čez slabe pol ure se začne obravnava za našo Izo!
user posted image

Še slabo urco, pa boste familija - madona, bom kar jokat začela.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
11.8.2010 8:13:58   
Tina1
pol pa se pripravite na navijanje, čez slabe pol ure se začne obravnava za našo Izo!
user posted image

Še slabo urco, pa boste familija - madona, bom kar jokat začela.

Pod tole se pa podpišem, čeprav so verjetno že pri koncu. Dajmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
11.8.2010 8:28:07   
buhtlčk
Navijam, čeprav upam, da je že vse poštempljano in je familija kompletna user posted image

Drugače pa, Daisy, glede časopisov. Sem jaz tudi že pomislila, na časopise, televizijo, radio, urad predsednika....ampak da kaj kam posredujemo, mora biti naša bodoča mamica bela.kava za to (pa je nisem niti upala vprašat user posted image , ker sem mislila, da bi najbrž že sama, če bi hotela). Torej BK če želiš lahko tudi (po svojih močeh) v to smer kaj naredimo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
11.8.2010 8:30:05   
Kerensa*
pol pa se pripravite na navijanje, čez slabe pol ure se začne obravnava za našo Izo! Še slabo urco, pa boste familija - madona, bom kar jokat začela.

Huh... tukaj pa še mene stisne...

www.youtube.com/watch?v=0MaWgHKWGIg

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
11.8.2010 8:31:16   
Kerensa*
Ej, kaj pa če bi tole še v kako časopisje spravili?

Če se boste odločili za to, vas lahko povežem z nekom, ki bo zagotovo pripravljen napisati članek in pa tudi z nekom, ki bi pripravil TV prispevek (Preverjeno).

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
11.8.2010 8:32:55   
špelin@
Ohoho, DaisyE is back user posted image

Tudi jaz se veselim za Izo12345 user posted image user posted image user posted image

Tina1, še malo in boš tudi ti na poti, september bo mimogrede tu user posted image

bela.kava, sem čisto navdušena, ker vidim, da se podpisi še kar zbirajo in nabirajo user posted image  user posted image user posted image

Eva** in 1ali, se kar raznežim ob vajinih opisih, iz vsega srca vama privoščim praznovanje vseh teh obletnic user posted image

Ah, Matejčika, ljudje velikokrat uporabijo/uporabimo neke bebaste fraze, ko si česa niti predstavljati ne morejo/moremo in ne znajo/znamo, ampak se jim/nam zdi, da bi bilo fajn kaj blekniti in soliti pamet nekomu, ki mu je že tako težko. Nič se sekirat user posted image Saj meni so po izgubi otroka nekateri tako zagreto razlagali, da bom itak še imela otroke, pa da je narava naredila selekcijo, da naj bom srečna, ker že imam enega otroka, blablabla... Najbolje preslišat oz. si dopovedati, da to govorijo iz nevednosti, ne zato, ker bi bili slabi.

Pozdravčki še vsem ostalim user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
11.8.2010 9:03:21   
buhtlčk
Tina mogoče bo pa prej, ko tak fajn vse tu navijamo user posted image user posted image user posted image

Kot sem že napisala tudi ustno širim informacije o težavah, as katerimi se soočate (najboljše ste, res!). Meni je to nov svet in zato večkrat ostanem odprtih ust ob kakšnih ''pametnih'' komentarjih ljudi, ki so rodili ali pa nimajo otrok. Tako da Matejčika, še jaz, pacifist, bi kdaj koga na ...., no nekam že user posted image . Na srečo je veliko ljudi, ki niso taki.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
11.8.2010 9:26:50   
DaisyE
Ma ja buhtlčk, itak da maš prav, mora Kofi povedat. Je pa fajn vedet, da mamo opcije. Kerensa, s tem komadom si pa še meni polepšala dan.

Špelin je res, kar praviš. ljudje nič slabega nočejo, samo pomagat hočjo in bit prijazni, pol pa rečejo tako al pa drugačno stvar. Sem prepričana, da sem jih tud jaz že zmetala mnogo debilnih v svet. Ampak glavno da se razumemo. jaz vem, da mi noben nič noče in to tud tako vzamem, paše se pa it na to temo malo črnega humorja. user posted image

Eh kolovratim. Stavki so tako sestavljeni, da jih še jaz ne razumem. user posted image  Moram it v delovne brigade user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker sem glih brez dedcev. Drugač me itak skos en al pa drugi natirava, najraj pa oba skup. user posted image user posted image

Iza je pa zdaj že ziher fertik! In malo kiča je definitivno na mestu.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Najbolj poznani naravni afrodiziaki
Afrodiziak oz. grško afrodisios, kar pomeni ljubezenski užitek, je substanca, ki povečuje spolno poželenje. Obstajajo št...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?