DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ DaisyE, kako kaj pri vas? Je mali že osvojil kakšno slovensko besedo - kako vaju kliče, kako kaj preživljate dneve? Mali reče bum in hvala, pa avto se matra povedat, z mamo pa nič, pa tolk se matram. Zaenkrat sem zanjga DAJ! (navadno futer vsekakor). Pa lubčke mi daje, najrajši takrat ko je ves svinjski okol ust. Ampak lubčku ne morš rečt ne, a ne? Pol pač riskiram tisti čokolino, pašteto, puter oz. karkoli pač ima na meniju. Pijič, jaz sem vse pozabla. Bomo po malem spravljeni v red od tega silnega dopustovanja, pa mi bodo možgani spet počasi začeli delat. Bova uletela, kaj pa drugega. IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika Tiste, ki ste že posvojile. Nekaj me zanima. Kaj so vam, ko ste pač povedle, da boste posvojile, tudi iz vseh strani trobli, zdaj ko bosta posvojila, pa boš ziher zanosla! Jaz poznm tega in tega, ki so tudi posvojili, potem so pa še svoje imeli. Kaj vam gre to kdaj na živce? Ker meni kr možgane kravžla!!! Pa, nevem če sem kje zasledlila, in če ni skrivnost, zakaj pa nemorete imet svojih otrok? Jp Matejčika, tale je zmagovalna! Nekje v rangu - samo sprostiti se moraš, pa bo. Mah, če narava ne da, nobeno sproščanje ne pomaga. Midva mama za sabo 5 ICSIjev - vsi falirani, nikoli druge črtice. Vajtkofič, si pridna s tem seznamčkom. Jaz pa poskušam bit pridna s podpisovanjem peticij in posredovanjem mailov. Če sem še kje kaj sfalila, me prosim updejtaj. Bom vse nardila, kar se da. Ti pa pazi nase in na svoje živčke. V Moskvi je ura deset, mogoče Iza pravkar čaka na svojega malčka. Jutri pa sodišče in jaz že dons navijam.