pety78
|
Hojla, Smo nazaj. Z Makarske smo odšli v torek zvečer in se vrnili domov v sredo ob cca enih zjutraj. Čakalo me je en kup cunj. Sem že čisto proti koncu. Kaja mi je vse zaflekala, da dol ne spravim, ker je tako zbedlava, da se mi meša. Sem šla včeraj kupiti barve za tekstil in sem nekaj pack že uspešno prekrila. Makarska je bila super, vreme super, hrana v hotelu več kot super. Preveč sem jedla, ja. So me bile same oči. Res pa je, da je ful gužva, ampak meni to ustreza, ker se dogaja. Hodili smo na eno plažo 3 minutke od hotela, tam so meli bungee jumping in je vsake toliko kdo skočil. Dvakrat je pa bilo, da je bila ženska nekaj časa gor in so začeli vsi na plaži ploskati, žvižgati, ko je skočila pa velik aplavz. Ena se je opogumila, druga pa ne. Imeli smo fino senčko, direkt pod borovcem, smo že zjutraj šli rezervirati. Nekajkrat smo šli peš v Makarsko, Vid je ponavadi v vozičku zaspal, Kaja pa ne. Oba sta pa uživala ne tem otroškem vrtiljaku, pa ujeli smo karneval in jima je bilo ful zanimivo. 10 dni je prehitro minilo. Mi je bilo v sredo cel dan kar malo težko, čeprav se je lepo vrniti domov. Vid je plaval z rokavčki, dobil masko in plavutke, v bazenu je pa celo brez rokavčkov nekaj mahal, s plavutkami, seveda. Kaja se je pa bolj malo namakala v morju, ker jo je zeblo. Smo pa nekajkrat koristili hotelski bazen, sploh v hudi vročini, ko je Kaja itak spala v vozičku, jaz ob njej pila kavico na plaži, moška sta pa čofotala skrita pred soncem. Super je bilo, res, Hrvati pa vsi, ma čisto vsi prijazni. Evo, bistvo sem zajela. Za datume se pofočkam, ko temeljito preštudiram kaj imamo kdaj. Sem vas včeraj na hitro preletela, ampak potem nisem nič posala, ke mi je nekaj štekalo, pa se mi ni dalo čakati. Ob 18. uri pa šibam v Lj, ker je sodelavec dobil punčko in bo naredil žurko. Valla., si dobila ponudbo? LP