Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 7:37:54
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro! Včeraj sem napisala glih en post,ko je začelo grmet in bliskat.Smo izklopli vse skup in zijali v luft,dokler nismo šli spat.No,ja,jaz sem zijala v knjigo pravljic . Zdaj pijem kavo,potem pa počasi na teren...sicer mi ni,ko tak dežuje,ampak kaj se mora,ni težko .
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 7:43:59
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nazaj Katy...tista ko je imela tolk proti Umagu......ga sedaj biksa na temi varstvo in vzgoja(vzgojiteljica v vrtcu)....milibože, s takimi imet opravka Sem videla včeraj in sem se takoj na tebe in na Umag spomnila ,grem brat...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 8:13:36
|
|
|
|
Sacherca
|
Dobro jutro Jaz sem se pa tam oglasila preden sem tu Sarayo prebrala ker taksno kompliciranje pa mi res dlake pokonci vrze Meni je tudi cisto mimo to vreme..Avgust je- vreme pa nikakvo Upam,da bomo na morju imeli sonce in vroce,cez en teden taksen cas,bomo ze drugi dan doli Zdaj pa kavico pocasi posrkat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 8:45:17
|
|
|
|
rina22
|
Drage moje, vsem najlepša hvala za lepe želje ob rojstnem dnevu moje Timeje Na žalost od petka dalje, ko sem se javila pa do včeraj popoldan nisem sploh prišla do računalnika, kaj šele do neta, da bi se vam zahvalila No, pa je praznovanje roj. dne in krsta za nami Bilo je lepo Bi še kar enkrat ponovila, čeprav je bilo bolj slabo vreme Ampak vzdušje je pa bilo res nepozabno Slikice bom dala na fb, ko bom dobila še tiste, ko jih je fotografinja poslikala, zdaj mam še samo tiste, ki smo jih mi posneli Šibam zdaj, se še pozneje javim Lep dan, čeprav oblačen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 10:27:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar smo šli za MS na Dragrace! Svetovno! Maks je tako delal,še zaj sanja o dirkanju pa audiju,pa ni da ni...Bo celo noč sanjal o tem! Če ma tak rad avte,te pa pridite še v soboto v Sladki vrh na Extreme car show Če z mojim ne boma šla na morje čez vikend,ziher pridemo gledat.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 12:45:45
|
|
|
|
marta82
|
Tortica kakšna je druga priložnost - tako dobra kot 1. umor?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 13:35:34
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Malo sem si izborila časa za net ...zjutraj bile pridne...sva že ob osmih trenirale z matcar ...potem pa malo po opravkih, pa sprehod...sedaj pa se igrata in mamico češeta Kuhala....nič...ker še imam od včeraj..(restan krompir, pa 3 vrste mesa(ražnjiči, puranji kordon blu in pa rebrca), pa goveja juha seveda
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 13:37:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nazaj Katy...tista ko je imela tolk proti Umagu......ga sedaj biksa na temi varstvo in vzgoja(vzgojiteljica v vrtcu)....milibože, s takimi imet opravka Sem videla včeraj in sem se takoj na tebe in na Umag spomnila ,grem brat... aleluja bože...ma ta za vsako stvar komplicira
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 13:38:26
|
|
|
|
arabela*
|
Katy...reci mi...ti ko si zadnjo položnico plačala,si dobila kaj domov,kak dopis,da je poravnano vse? oz s čem se potem nastaniš tam?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 14:53:19
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Jaz pa sem prej šla z Maksom na kontrolo v B in tam ugotovila,da sem datume zaštrikala. Bi mogla it v petek na ko.Tak,da naju je prenaročla na 3.9.Mater,jaz sem že res za v penzijo!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 14:53:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nazaj Katy...tista ko je imela tolk proti Umagu......ga sedaj biksa na temi varstvo in vzgoja(vzgojiteljica v vrtcu)....milibože, s takimi imet opravka Sem videla včeraj in sem se takoj na tebe in na Umag spomnila ,grem brat... aleluja bože...ma ta za vsako stvar komplicira Grem še te jaz gledat,kaj to mate spet!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 14:56:52
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nazaj Katy...tista ko je imela tolk proti Umagu......ga sedaj biksa na temi varstvo in vzgoja(vzgojiteljica v vrtcu)....milibože, s takimi imet opravka Sem videla včeraj in sem se takoj na tebe in na Umag spomnila ,grem brat... aleluja bože...ma ta za vsako stvar komplicira Grem še te jaz gledat,kaj to mate spet!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 14:59:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem še te jaz gledat,kaj to mate spet! me nič...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 15:00:11
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar....kdaj v sredo začneš delat?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 15:11:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar....kdaj v sredo začneš delat? Ob pol 5-h.Zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 15:12:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem še te jaz gledat,kaj to mate spet! me nič... Sem prebrala,pa še na bom-nbonih sem bla! Ej,pa kaj ene majo res luft namesto mozga v buči? Vprašam samo!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 15:15:15
|
|
|
|
matcar
|
Čez pol ure pa na šiht!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 15:15:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem še te jaz gledat,kaj to mate spet! me nič... Sem prebrala,pa še na bom-nbonih sem bla! Ej,pa kaj ene majo res luft namesto mozga v buči? Vprašam samo! itak
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 15:16:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar....kdaj v sredo začneš delat? Ob pol 5-h.Zakaj? lahko grema ob devetih na fitnes?...Jaz lahko v sredo...pa si čas vzameva
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 16:14:14
|
|
|
|
katy83
|
ojla babike. No, ker imam modernega dedeka, ki ima dostop do interneta , sem si vzela malo časa da se vam javim. T spi, jaz pa sem mislila zraven zaspat, pa me je računalnik preveč premamo. Saraya, jaz še zadnje položnice nisem plačala, imam do 15. avgusta čas, kolikor pa mi je znano, dobiš voucher na dom 14 dni pred odhodom. Če ne boš dobila, pa pokliči tja. Saraya+Matcar resnčno vama vsa čast za fitnes. Jaz ne sfolgam s časom, ker moj dragi dela skoraj vsak dan od 10-18. To pomeni da greob 9-ih od doma in pride domov ob19-ih. btw, kaj katera pozna "kopališče" Mali moravci? Bi z mamo šli tja v sredo, pa T zraven, pa me zanima če je ok? lep pozdrav iz Goričkega, se "čujemo" kaj zvečer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 16:34:06
|
|
|
|
rina22
|
katy, "mali moravci" so bioterme v Mali Nedelji - misliva enako? No, če imaš v mislih to, je fajn Mi smo se hodli kopat in je Timeja full uživala, sicer še nekaj delajo (oz. takrat so), ampak nas ni motilo Imajo pa kar nekaj bazenov, tak da je res fajn. Meni se dopade, res. Uživaj na Goričkem Pa sporoči, če se boste šli kopat, kak se ti je dopadlo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 16:37:41
|
|
|
|
Sacherca
|
http://www.bioterme.si/ Moja mami je bila tukaj na izletu,so imele kosilo in kopanje in so bile zelo zadovoljne. Sama pa se nisem bila tam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 18:53:45
|
|
|
|
ly117
|
Ojla! Se pokorno javlam po več kot 24h. Mam pa dober izgovor, je včeraj med nevihto strela vdarila v el. omarco od Telemaha in smo zvečer ostali brez signala pa še monitor nam je skurlo. Še dobro da nam ni še pc in TV crknil. Že trkam na les.Zdaj sma si pa monitor sposodla od svaka za dan ali dva. Tak da če ima katera kaki monitor odveč in seveda če dela bi jo prosla če nam ga posodi. Zdaj pa grem še hitro vse slike shranit kaj jih imam na pc. Se tipkamo ko L zaspi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 18:55:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katy, "mali moravci" so bioterme v Mali Nedelji - misliva enako? Mi se tudi gremo tja kopat, ko bo moj imel dopust.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?