|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
9.8.2010 7:37:54   
sami0804

Jutro!

Včeraj sem napisala glih en post,ko je začelo grmet in bliskat.Smo izklopli vse skup in zijali v luft,dokler nismo šli spat.No,ja,jaz sem zijala v knjigo pravljic user posted image .

Zdaj pijem kavo,potem pa počasi na teren...sicer mi ni,ko tak dežuje,ampak kaj se mora,ni težkouser posted image .

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
9.8.2010 7:40:53   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
smo šli za MS na Dragrace! Svetovno!user posted image user posted image user posted image Maks je tako delal,še zaj sanja o dirkanju pa audiju,pa ni da ni...Bo celo noč sanjal o tem!user posted image

Če ma tak rad avte,te pa pridite še v soboto v Sladki vrh na Extreme car showuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
9.8.2010 7:43:59   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

nazajuser posted image

Katy...tista ko je imela tolk proti Umagu......ga sedaj biksa na temi varstvo in vzgoja(vzgojiteljica v vrtcu)....milibože, s takimi imet opravkauser posted image

Sem videla včeraj in sem se takoj na tebe in na Umag spomnilauser posted image ,grem brat...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
9.8.2010 8:13:36   
Sacherca
Dobro jutro user posted image

Jaz sem se pa tam oglasila preden sem tu Sarayo prebrala user posted image ker taksno kompliciranje pa mi res dlake pokonci vrzeuser posted image
Meni je tudi cisto mimo to vreme..Avgust je- vreme pa nikakvo user posted image Upam,da bomo na morju imeli sonce in vroce,cez en teden taksen cas,bomo ze drugi dan doli user posted image user posted image

Zdaj pa kavico pocasi posrkat.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
9.8.2010 8:45:17   
rina22
Drage moje, vsem najlepša hvala za lepe želje ob rojstnem dnevu moje Timeje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Na žalost od petka dalje, ko sem se javila pa do včeraj popoldan nisem sploh prišla do računalnika, kaj šele do neta, da bi se vam zahvalilauser posted image

No, pa je praznovanje roj. dne in krsta za namiuser posted image Bilo je lepouser posted image Bi še kar enkrat ponovila, čeprav je bilo bolj slabo vremeuser posted image Ampak vzdušje je pa bilo res nepozabnouser posted image Slikice bom dala na fb, ko bom dobila še tiste, ko jih je fotografinja poslikala, zdaj mam še samo tiste, ki smo jih mi posneliuser posted image

Šibam zdaj, se še pozneje javimuser posted image

Lep dan, čeprav oblačenuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
9.8.2010 10:27:00   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

smo šli za MS na Dragrace! Svetovno!user posted image user posted image user posted image Maks je tako delal,še zaj sanja o dirkanju pa audiju,pa ni da ni...Bo celo noč sanjal o tem!user posted image

Če ma tak rad avte,te pa pridite še v soboto v Sladki vrh na Extreme car showuser posted image

Če z mojim ne boma šla na morje čez vikend,ziher pridemo gledat.user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
9.8.2010 12:45:45   
marta82
Tortica kakšna je druga priložnost - tako dobra kot 1. umor?

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
9.8.2010 13:35:34   
arabela*
Danuser posted image

Malo sem si izborila časa za netuser posted image ...zjutraj bile pridne...sva že ob osmih trenirale z matcaruser posted image ...potem pa malo po opravkih, pa sprehod...sedaj pa se igrata in mamico češetauser posted image

Kuhala....nič...ker še imam od včeraj..(restan krompir, pa 3 vrste mesa(ražnjiči, puranji kordon blu in pa rebrca), pa goveja juha sevedauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
9.8.2010 13:37:25   
arabela*

nazajuser posted image

Katy...tista ko je imela tolk proti Umagu......ga sedaj biksa na temi varstvo in vzgoja(vzgojiteljica v vrtcu)....milibože, s takimi imet opravkauser posted image

Sem videla včeraj in sem se takoj na tebe in na Umag spomnilauser posted image ,grem brat...

aleluja bože...ma ta za vsako stvar komplicirauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
9.8.2010 13:38:26   
arabela*
Katy...reci mi...ti ko si zadnjo položnico plačala,si dobila kaj domov,kak dopis,da je poravnano vse? oz s čem se potem nastaniš tam?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
9.8.2010 14:53:19   
matcar
Dan!

Jaz pa sem prej šla z Maksom na kontrolo v B in tam ugotovila,da sem datume zaštrikala.user posted image user posted image Bi mogla it v petek na ko.Tak,da naju je prenaročla na 3.9.Mater,jaz sem že res za v penzijo!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
9.8.2010 14:53:45   
matcar

nazajuser posted image

Grem še te jaz gledat,kaj to mate spet!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
9.8.2010 14:56:52   
sami0804

nazajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
9.8.2010 14:59:46   
arabela*

me nič...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
9.8.2010 15:00:11   
arabela*
Matcar....kdaj v sredo začneš delat?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
9.8.2010 15:11:30   
matcar

Ob pol 5-h.Zakaj?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
9.8.2010 15:12:38   
matcar

Sem prebrala,pa še na bom-nbonih sem bla!user posted image user posted image user posted image Ej,pa kaj ene majo res luft namesto mozga v buči?user posted image Vprašam samo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
9.8.2010 15:15:15   
matcar
Čez pol ure pa na šiht!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
9.8.2010 15:15:23   
arabela*

Sem prebrala,pa še na bom-nbonih sem bla!user posted image user posted image user posted image Ej,pa kaj ene majo res luft namesto mozga v buči?user posted image Vprašam samo!

itakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
9.8.2010 15:16:08   
arabela*

Ob pol 5-h.Zakaj?

lahko grema ob devetih na fitnes?...Jaz lahko v sredo...pa si čas vzamevauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
9.8.2010 16:14:14   
katy83
ojla babike.
No, ker imam modernega dedeka, ki ima dostop do internetauser posted image , sem si vzela malo časa da se vam javim. user posted image T spi, jaz pa sem mislila zraven zaspat, pa me je računalnik preveč premamo. user posted image

Saraya, jaz še zadnje položnice nisem plačala, imam do 15. avgusta čas, kolikor pa mi je znano, dobiš voucher na dom 14 dni pred odhodom. Če ne boš dobila, pa pokliči tja.
Saraya+Matcar resnčno vama vsa čast za fitnes. user posted image user posted image user posted image Jaz ne sfolgam s časom, ker moj dragi dela skoraj vsak dan od 10-18. To pomeni da greob 9-ih od doma in pride domov ob19-ih. user posted image

btw, kaj katera pozna "kopališče" Mali moravci? Bi z mamo šli tja v sredo, pa T zraven, pa me zanima če je ok?

lep pozdrav iz Goričkega, se "čujemo" kaj zvečer

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
9.8.2010 16:34:06   
rina22
katy, "mali moravci" so bioterme v Mali Nedelji - misliva enako? No, če imaš v mislih to, je fajnuser posted image Mi smo se hodli kopat in je Timeja full uživala, sicer še nekaj delajo (oz. takrat so), ampak nas ni motilouser posted image Imajo pa kar nekaj bazenov, tak da je res fajn. Meni se dopade, res.

Uživaj na Goričkemuser posted image Pa sporoči, če se boste šli kopat, kak se ti je dopadlouser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
9.8.2010 16:37:41   
Sacherca
http://www.bioterme.si/

Moja mami je bila tukaj na izletu,so imele kosilo in kopanje in so bile zelo zadovoljne. Sama pa se nisem bila tam.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
9.8.2010 18:53:45   
ly117
Ojla!

Se pokorno javlam po več kot 24h. user posted image Mam pa dober izgovor, je včeraj med nevihto strela vdarila v el. omarco od Telemaha in smo zvečer ostali brez signala pa še monitor nam je skurlo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Še dobro da nam ni še pc in TV crknil. Že trkam na les.Zdaj sma si pa monitor sposodla od svaka za dan ali dva. Tak da če ima katera kaki monitor odveč in seveda če dela bi jo prosla če nam ga posodi.
Zdaj pa grem še hitro vse slike shranit kaj jih imam na pc.
Se tipkamo ko L zaspi.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
9.8.2010 18:55:23   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

katy, "mali moravci" so bioterme v Mali Nedelji - misliva enako?

Mi se tudi gremo tja kopat, ko bo moj imel dopust.user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?