Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 20:20:31
|
|
|
|
arabela*
|
Lutali cel dan.... nekaj utrinkov od danes... kamni pa so zakon....))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 20:31:15
|
|
|
|
marta82
|
Čar. Saraya kje ste to bili?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 20:43:08
|
|
|
|
arabela*
|
Tista prva fotka je še pri tašči...ostale pa so....iz Čolnarne...smo šli tam v gozd...po hribih malo...zelo lepo ...pa mir, narava, svež zrak..))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 20:43:56
|
|
|
|
arabela*
|
bom izklopla pc...ker grmi zunaj....pridem kasneje
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 20:44:56
|
|
|
|
marta82
|
Kje pa je sploh Čolnarna?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 21:07:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kje pa je sploh Čolnarna? Limbuško nabrežje,pri marlesu greš dol z glavne ceste pa ob progi do konca,pa prideš do gozda,tam pa so 3 čolnarne.1. je čisto zapuščena,pa zgorelo je vse,pol je Hugo,pol pa je Marina!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 21:07:50
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 21:09:03
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo bli malo na hofu dopoldan,pol je sledilo kosilo pa spanje,okoli pol 4-h pa smo šli za MS na Dragrace! Svetovno! Maks je tako delal,še zaj sanja o dirkanju pa audiju,pa ni da ni...Bo celo noč sanjal o tem!
< Sporočilo je popravil matcar -- 8.8.2010 21:10:28 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 21:11:25
|
|
|
|
botrca
|
Čer , mi smo tudi popoldan preživeli zunaj, v naravi. Jan je tudi malo plesal...tiste na fb-ju ste videle video posnetek. Saraya lepo je videt tu kje ste danes bili in matcar hvala za razlago kje to sploh je. Drugače pa je vse po starem. Grem Jana skopat in dat spat. Se tipkamo čao
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 21:35:10
|
|
|
|
matcar
|
Grem pred tv malo. Se ju3 tipkamo! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 22:52:30
|
|
|
|
katy83
|
Vidim, da ste danes vse uživale v naravi, vsaka na svoj način. Matcar vapša uživancija se mi najbolj dopade. Pomoje bi bla jaz tudi tak navdušena kot Maks. Naš piknik uspel, moški so nogomet igrali, ker smo imeli one velike gole, pa so bili prav hecni, ko niso kondicije imeli. Ženske smo čvekale, posledice so že vidne , T je bil full priden, res fulllllllllll. Samo da se dogaja okoli njega pa je pravi veseljak. Še na hrano pozabi. T je spet pokasiral nekaj €, pa tavelik paket plenic (132) je dobil. Skratka dan je minil lepo, jutri pa greva s tamalim in mojo mamo k moji babici in dedeku na Goričko. Ima ta teden moja mami dopust, tak da bo bolj pestro. Žal moj dragi non stop dela, tak da bom vsaj z mamo uživala. Saraya, lepe slikce. pijača ta teden - meni je v bistvo vseeno kdaj, se bom probala prilagodt, da pridem. Sicer imam še neke plane, tako da 100% ne morem obljubit, ampak mislim da bo. Zdaj pa grem pod tuš in spat. Nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 22:56:19
|
|
|
|
arabela*
|
nazaj Katy...tista ko je imela tolk proti Umagu......ga sedaj biksa na temi varstvo in vzgoja(vzgojiteljica v vrtcu)....milibože, s takimi imet opravka
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 22:58:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar 3 čolnarne.1. je čisto zapuščena,pa zgorelo je vse,pol je Hugo,pol pa je Marina! Hugo je zaprt... Jaz samo Marino poznam ...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 22:59:28
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nazaj Katy...tista ko je imela tolk proti Umagu......ga sedaj biksa na temi varstvo in vzgoja(vzgojiteljica v vrtcu)....milibože, s takimi imet opravka grem brat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 23:00:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nazaj Katy...tista ko je imela tolk proti Umagu......ga sedaj biksa na temi varstvo in vzgoja(vzgojiteljica v vrtcu)....milibože, s takimi imet opravka grem brat ma ne vem,kaj ima človek tolk za komplicirat, pa še v nekem privat varstvu jo imajo baje...ker ...eh
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 23:03:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nazaj Katy...tista ko je imela tolk proti Umagu......ga sedaj biksa na temi varstvo in vzgoja(vzgojiteljica v vrtcu)....milibože, s takimi imet opravka grem brat ma ne vem,kaj ima človek tolk za komplicirat, pa še v nekem privat varstvu jo imajo baje...ker ...eh in že mam lase pokonci, pa pritiska 200 Pa who the f... je ta ženska? Kaj učiteljice bo tudi zbirala v šoli al kaj? jao, sem hotla nekaj napisat, pa se mi res ni s takimi za ukvarjat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 23:04:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kje pa je sploh Čolnarna? Limbuško nabrežje,pri marlesu greš dol z glavne ceste pa ob progi do konca,pa prideš do gozda,tam pa so 3 čolnarne.1. je čisto zapuščena,pa zgorelo je vse,pol je Hugo,pol pa je Marina! jaz še zdaj ne vem kje je to? pa ki te jaz živim?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 23:05:19
|
|
|
|
katy83
|
S Sarayo sva same, pa vseeno zadnjih 5 objav: Mariborčanke.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 23:25:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nazaj Katy...tista ko je imela tolk proti Umagu......ga sedaj biksa na temi varstvo in vzgoja(vzgojiteljica v vrtcu)....milibože, s takimi imet opravka grem brat ma ne vem,kaj ima človek tolk za komplicirat, pa še v nekem privat varstvu jo imajo baje...ker ...eh in že mam lase pokonci, pa pritiska 200 Pa who the f... je ta ženska? Kaj učiteljice bo tudi zbirala v šoli al kaj? jao, sem hotla nekaj napisat, pa se mi res ni s takimi za ukvarjat. daj napiši ji......
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 23:26:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz še zdaj ne vem kje je to? pa ki te jaz živim? ne veš...kje je Čolnarna?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 23:31:31
|
|
|
|
arabela*
|
grem pred tv...nočka
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 8.8.2010 23:32:34
|
|
|
|
Sacherca
|
Čer Uzivali cel dan pri mojih doma...Fajn je it vsak vikend malo ven iz mesta, na selo . Prebrala 2.priloznost -se vidi,da sedaj proste minute namenjam knjigam in ne netu Zdaj pa pocasi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 7:28:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar 3 čolnarne.1. je čisto zapuščena,pa zgorelo je vse,pol je Hugo,pol pa je Marina! Hugo je zaprt... Jaz samo Marino poznam ... Vse,razen Marine,je že 10 let zaprto. Al pa še več.1.je sicer bila odprta en čas,pol pa je vse zgorelo in ni več nič,razen razbitin,pa svinjarije!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 7:31:19
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Ja,mi pokonci že od 6-h spet,zaj sem na netu malo brskala,pa slike iz Poreča sem prečekirala,da vidim,kaj delajo otroci. Zaj pa se grem počasi porihtat,pa na fitnes. Pa spet dežuje!!!! Mater,kak sovražim tako vreme,pa dež.Bom res šla vun iz Slo,ker ne prenesem več tega.Nekam,kjer je sončno pa toplo skozi celo leto!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?