Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 9:54:40
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu tims, štok, je pa res že ornk mim , jaz ga še naprej ne bi mogla nikomur dati Sej. Najboljš da se kr midva z mojim usujeva z njim . Al ga bom pa v četrtek vzela s sabo . Btw jest bi bila tud na dopustu.
< Sporočilo je popravil tims -- 9.8.2010 9:55:02 >
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 9:56:56
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Za trenerkico grem pa pol tud jaz v Hofer pogledat, imamo ogromno premalih in ogromno prevelikih bom šla popoldne pogledat, če bom imela še kaj časa
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 10:00:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 10:01:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 10:09:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 10:11:57
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis Za trenerkico grem pa pol tud jaz v Hofer pogledat, imamo ogromno premalih in ogromno prevelikih bom šla popoldne pogledat, če bom imela še kaj časa majuska neki te za čas baše, kaj se dogaja? :) razen dopusta nič posebnega
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 10:17:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 10:18:58
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Kam smo že rekle da gremo v četrtek ? Nekam v staro Lj? Tko mi je GR včeraj rekla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 10:19:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 10:22:41
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis tims: ker si želiš dopust ti predlagam sledeče, sicer je bolj kratkorolna rešitev pa vseen boljš kot pa cegu v hrbet . Usuješ se Stocka pol greš pa na bolniško za kak dan da prideš k seb , na Kodeljca, da voda mačka ven potegne pol pa počas nazaj delat Dober plan, dober. Ampak kokr je men štok bljaki, bi bla to kr dolgotrajna rešitev. Po moje bi se 14 dni cajtala . Ampak a si predtavlaš..... Pokličeš v službo:" Ejga, šefe, mene ne bo, ker sem nasuta..."
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 10:36:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 10:37:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 10:46:48
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis Za trenerkico grem pa pol tud jaz v Hofer pogledat, imamo ogromno premalih in ogromno prevelikih bom šla popoldne pogledat, če bom imela še kaj časa majuska neki te za čas baše, kaj se dogaja? :) razen dopusta nič posebnega Aha OK, potem pa v redu :). Kdaj si rekla da štartate? 30.08.
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 10:47:36
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: populis Kam smo že rekle da gremo v četrtek ? Nekam v staro Lj? Tko mi je GR včeraj rekla. Saj res, sem čist pozabla. Ne vem zakaj sem imela kino v mislih ? Kr neki za nazaj podoživljam ... moramo res glih v center?
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 11:14:26
|
|
|
|
glugluglu
|
majuska, ravno v centru se ful dogaja . Moja mami ima pa dopust od četrtka in sem ji rekla, če lahko odpotuje na vikend na Kolpo en dan kasneje (v petek namesto v četrtek), da bi mi malo otroke počuvala, da bi jaz lahko šla ven in se ne pusti motit . Izgovor pa je, da oče komaj čaka, da gre nazaj, ker je on tudi prišel v Lj. Ma bo že. Tašča je pa na Štajerskem, tiste, ki mi pa še kdaj čuvajo tamale pa na morju .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 11:22:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 11:22:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 11:30:14
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu majuska, ravno v centru se ful dogaja . Moja mami ima pa dopust od četrtka in sem ji rekla, če lahko odpotuje na vikend na Kolpo en dan kasneje (v petek namesto v četrtek), da bi mi malo otroke počuvala, da bi jaz lahko šla ven in se ne pusti motit . Izgovor pa je, da oče komaj čaka, da gre nazaj, ker je on tudi prišel v Lj. Ma bo že. Tašča je pa na Štajerskem, tiste, ki mi pa še kdaj čuvajo tamale pa na morju . Ojej škoda glu da se ti ne izide z varstvom obstaja še kak druga varianta za začasno varstvo? ne, bom pa še malo težila , mami se pa tudi ne da, je rekla naj grem v sredo, pa ji nisem mogla dopovedat
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 11:30:52
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis Za trenerkico grem pa pol tud jaz v Hofer pogledat, imamo ogromno premalih in ogromno prevelikih bom šla popoldne pogledat, če bom imela še kaj časa majuska neki te za čas baše, kaj se dogaja? :) razen dopusta nič posebnega Aha OK, potem pa v redu :). Kdaj si rekla da štartate? 30.08. Boš videla kako hitro bo mesec naokorg. upam, da bo res, jaz čakam pa na 31.8.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 11:38:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 11:39:58
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu majuska, ravno v centru se ful dogaja . Moja mami ima pa dopust od četrtka in sem ji rekla, če lahko odpotuje na vikend na Kolpo en dan kasneje (v petek namesto v četrtek), da bi mi malo otroke počuvala, da bi jaz lahko šla ven in se ne pusti motit . Izgovor pa je, da oče komaj čaka, da gre nazaj, ker je on tudi prišel v Lj. Ma bo že. Tašča je pa na Štajerskem, tiste, ki mi pa še kdaj čuvajo tamale pa na morju . Ojej škoda glu da se ti ne izide z varstvom obstaja še kak druga varianta za začasno varstvo? ne, bom pa še malo težila , mami se pa tudi ne da, je rekla naj grem v sredo, pa ji nisem mogla dopovedat Kaj pa če bi se za sredo zmenile? Zarad mene gremo lahko tud v sredo ven. Kaj pa ostalim to pomeni, če bi spremenile dan?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 11:46:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 11:59:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 12:03:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 12:32:19
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu upam, da bo res, jaz čakam pa na 31.8. a bo za dokončno?????? ja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
katero ime se vam zdi lepšesirenettalan (
48%)
val (
21%)
ruj (
2%)
tai (
24%)
griša (
5%)
Število vseh glasov: 798Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!