Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 12:34:40
|
|
|
|
glugluglu
|
umpalumpa, za Luka!
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 12:36:52
|
|
|
|
glugluglu
|
ja meni je sreda ok , če bodo res vse za, tiste, ki so se že javile
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 12:39:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 12:44:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 13:02:47
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Špricanje je vedno zakon Tale mi je pa ful lepa Umpa, upam, da bo Luka ok in bosta lahko šla na pregled. En velik koš , pa da bi pomagale.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 14:09:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 14:24:54
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Meni je sreda OK! Verjetno še skoraj boljše, ker se zna zgodit, da v četrtek pičimo v Bovec (ampak ni še nič ziher). Se mi pa zdi, da bi znala biti GR brez varstva, ker je takrat fuzbal na Stožicah na sporedu, pa bo šel verjetno dragi gledat jap, imaš prav. Ve kar pejte v sredo, Glu je že prevečkrat manjkala, jaz sem pa skoraj vedno poleg. Bom pa tako mislila na vas, da tud jest ne boste mogle, ker se vam bo kolcalo. Umpa & Luka: Tako, dan se počasi preveša v popoldne in za mano je dopoldne, polno tekanja naokrog in urejanja stvari. Mi je pa Anina vzg. zjutraj tlak dvignila na 380 C, ko je rekla Ani: kaj pa ti tu delaš? A nisi doma? ipd opazke... da bi jo strela!!! Sicer sem površno brala, ampak 3jeMi pa nisem ali sem??danes zasledila.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 14:32:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
Aja, a sem že povedala, da sem pred morjem končno našla pravi nahrbtnik za v vrtec za Staša? Iskala sem takega z več predali ali žepki in sem ga na koncu našla v Mullerju za 7 €. Ga je danes ponosno nesel v vrtec.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 14:33:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 14:48:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 14:49:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 14:55:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 15:13:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 15:13:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 15:24:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 15:51:01
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu majuska, ravno v centru se ful dogaja . Moja mami ima pa dopust od četrtka in sem ji rekla, če lahko odpotuje na vikend na Kolpo en dan kasneje (v petek namesto v četrtek), da bi mi malo otroke počuvala, da bi jaz lahko šla ven in se ne pusti motit . Izgovor pa je, da oče komaj čaka, da gre nazaj, ker je on tudi prišel v Lj. Ma bo že. Tašča je pa na Štajerskem, tiste, ki mi pa še kdaj čuvajo tamale pa na morju . Ojej škoda glu da se ti ne izide z varstvom obstaja še kak druga varianta za začasno varstvo? ne, bom pa še malo težila , mami se pa tudi ne da, je rekla naj grem v sredo, pa ji nisem mogla dopovedat Kaj pa če bi se za sredo zmenile? Zarad mene gremo lahko tud v sredo ven. Kaj pa ostalim to pomeni, če bi spremenile dan? Men čist nič, lahko komot na sredo prestavimo . Pride še katera iz daljne okolice: Mojcek, aurora,HD? Imate cca 45 min do LJ. Jaz če bi bila na vašem mestu bi zihr prbremzala do LJ kdaj točno? kam točno? JS TUT! če ne bo deža...
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 15:58:46
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 od tistih, ki ne vprašajo, pa je letos dobila ta velik hula hop obroč 2x pajkice za 6 let majica za 6 let staro punčko, ki ji izpadajo lasje in plastelin da dol padeš..,
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 16:41:28
|
|
|
|
Inigo
|
almera - ful čedne fotke! una mi je najbolj všeč ko z atijo po vodi šarita glu3 - kaj sm zamudila? kaj bo dokončno?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 17:33:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 17:50:34
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Meni so tudi Almerine fotke vedno zakon, že na pol profi. Všeč so mi pa tudi vse od Inigo, še posebej tiste, kjer Brin igra z glasbeniki. Inigo - a si dala peharček na tla? Ste kej zaslužli? ja res! ker majo ful dobr foto. mi mamo tako starega... je bil takrat 150€ skupaj z nekim tiskalnikom... vreden skoraj nič. ma še vedno dela glede na to kolikokrat ga Brin po tleh vrže... smo rekli, da si na božička kupimo novega smo že malo gledali. Zimska - smo nastavili narobe obrnjen tamburin. in je blo mimoidočim tk včeš, ko je mali pomagal... mislim, da so misli, da je njihov in je folk ful notr metal
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 19:36:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 20:32:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 20:35:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 20:38:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.8.2010 20:49:21
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 kdaj točno? kam točno? LJ center, zvečer po 20 00 uri. Kaj pa če gremo jutri zvečer, kolk nas lahko gre? Meni je prav.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razvadeuršula83Ali kadite tudi v nosečnosti?Da, okoli 1 škatlice (
8%)
Da, 10 cigaret (
5%)
Da, 5 cigaret (
8%)
Da, zelo redko prižgem (
5%)
Ne, sem prekinila (
22%)
Ne, nisem niti prej (
51%)
Število vseh glasov: 183Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!