glugluglu
|
oj, jaz sem pa spet malo na dopustu ta teden, ... inigo, luštne slikce! auroraa, pozabila sem še pohvalit vaše sobice, res so lepe populis, naša Nina je bila tudi zelo zgodaj na rolerjih, ker je Marka posnemala, glede lulanja, pa ne bo problem iskat in spraševat za wc, ali iskat primeren prostor z avtom za ustavit, potem ko se navadi še malo zadržat, ampak zdaj ko so zadeve bolj na začetku pa predno bi jaz našla prodajalko, vprašala kje je wc in bi mi ona pokazala, jaz še malo iskala v trgovini, bi bila že zdavnaj lužica... . Drugače imam pa jaz naštudirane wc-je po vseh raznih trgovinah še iz nosečnosti in še od Marka in Nine, razen za Muelerja, ki sem ga omenila. Tian tudi zelo uživa na kolesu, najraje grem na tak način z njim kam, da imam še jaz kaj od tega. Sem mu pa sedaj kupila novo čelado, ker je bila prejšnja, ki jo je imel od Nine že čisto boga, ker Nina in Mark sta imela te otroške čelade bolj za svoja mala kolesa, se mi pa zdi, da za na ta velik kolo mora imeti nekaj malo boljšega. Like a bike pa sploh še nismo poskusili Zdaj so imeli v BC-ju neko akcijo podobnih teh, ampak čisto drugačni, neki plastični. Pa rada bi ga naučila, da se navadi na triciklu in traktorju poganjat pedala, to sploh noče, a vaši že poganjajo kolesa? tims, štok, je pa res že ornk mim , jaz ga še naprej ne bi mogla nikomur dati malo reklame: http://www.youtube.com/watch?v=lWz04KJIf6E
|