Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: MissLady IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana jst to nonstop pozabljam, da mam prazn telefon. oz. pozabljam da sploh mam telefon, tud če ni prazenuser posted image Podpis. Jaz včasih pogledam na telefon in vidim da imam neodgovorjene klice in ko pogledam datum so cca 3 dni nazaj ali pa kar cel teden. Pa ko se mi sprazni ga par dni ne napolnim, ker mi je to komplicirano Ampak moji so navajeni da je tako in jih ne skrbi če se ne javim na telefon. Bi jih pa verjetno skrbelo, če bi bili navajeni da se vsakič javim ob prvem zvonenju potem se pa kar naenkrat ne bi... Ne vem no....... javte se takrat, ko boste v visoki nosečnosti in bo vaš mož 1300 km stran, ve same doma... on pa vas bo za 24 ur pozabil ...... Pa dobro no, saj si se sama odločila, da ne greš z njim. Tudi njemu je težko, a tebi ne bi bilo, če bi bila ti iz makedonije, pa on ne bi hotel s tabo, bi ignoriral tvoje domače, pa zdelo bi se mu kako že rečeš, bogu izza noge, ap bi doma ostal . Kaj pa potem, če bi šla z njim? Saj makedonija tudi ni glih nek konec sveta. Čist normalni ljudje so tam, pa gotovo bi te lepo sprejeli, če bi te pripeljal, umrla glih ne bi od hudega. Pa v končni fazi imaš še več kot 10 tednov do konca, če prav razumem, čisto na koncu nos. tudi nisi. Pa sladkorna se tudi da uravnavat. Ma ne vem no, osamljena se mi zdiš. Zato pa je tako, da ti je tako hudo, ker ga ne slišiš. Problem ni v njegovem klicu, niti v mobiju, problem je, ker ga ni pri tebi zdaj. Pogrešaš ga. Normalno je to. Ampak ni kriv mobi, veš.... kriva si čist sama, ker nisi šla z njim, se ti je zdelo manj boleče. Saj bo hitro minilo, še malo počakaj, bo kmalu nazaj.
|