MissLady
|
Moram se mal skašlat...... ker bom drgač eksplodirala od jeze Moj dragi mož, je šel za nekaj dni k svoji družini v Makedonijo. Jaz nisem šla zraven, ker sem pač 28 tednov noseča in komaj sedim doma na stolu, kaj šele da bi se 13 ur vozila v avtu v eno smer. Zato nisem šla zraven, kar mi je on do smrti zameril. Njemu se pač to, da sem nosečas skoraj 7 mesecev, ne zdi razlog zakaj nebi šla z njim v Mekedonijo, v eno vas bogu iza nogu. OK, to sva dala nekako čez. Šel je sam, sicer z dolgim nosom, ampak zgleda da se je v teh dneh izpihal. No včeraj in danes ponoči pa doživim šok..... zadnjič sva se po telefonu slišala včeraj ob 12h opoldne. Popoldan ga nisem nič klicala, da mu nebi težila glih vsako uro. Zvečer še vedno ni bilo nobenega klica ali SMSa, zato sem mu ob 22h poslala SMS jaz. Nobenega odgovora. Se odločim, da ga pokličem, kao za lahko noč in .... št. ni dosegljiva. Tako nekajkrat počakam do polnoči in še vedno št. ni dosegljiva. Si mislim OK, mogoče je šel ven žurat (ker je bil petek) in je v kakšnem zabačenem lokalu, kjer ni signala. Grem spat. Se zbudim ob 4h ponoči in spet poskusim srečo. Ampak št. še vedno ni dosegljiva. Začne me skrbet in vse sorte misli mi grejo po glavi. Itak nimam nobenega telefona od njegovih sorodnikov, domačega telefona itak nimajo .... Nekako zaspim nazaj. Zjutraj spet kličem, spet ista pesem. Vse do 12h opoldne. Začnem zgubljat živce, težim si.mobilovim operaterjem da preverjajo če je kaj narobe s številko ... itd. No in gospod se ob 12h oglasi in pove, da se mu je izpraznil gsm in da je šele sedaj to opazil. HALOOOOO???? Po 24ih urah si se spomnil, da imaš nekje v Sloveniji 7 mesecev nosečo ženo in da bi bilo mogoče dobro vklopiti telefon?!?!?!?!?! Njegov odgovor je bil: ja sori, se mi je spraznil telefon. A je to normalno???? Jst sem že skor klicala policijo v MKD, da bi jim težila če je bila kje kakšna prometna nesreča. Hotla sem začet težit kolegu, ki ima starše v sosednji vasi, da naj jih pošlje pogledat kaj se dogaja..... on pa je pozabil, da ima ceu večer, celo noč in še cel dopoldne prazen telefon???? Ne vem no..... full sem užaljena. A moram to pač od tipa pričakovat, al je to res višek ignorance??? No tolk, da sem se skašlala...... zdej pa komentarji. :)))
|