|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozabil da ima prazen telefon
7.8.2010 16:29:32   
MissLady
Moram se mal skašlat...... ker bom drgač eksplodirala od jeze

Moj dragi mož, je šel za nekaj dni k svoji družini v Makedonijo. Jaz nisem šla zraven, ker sem pač 28 tednov noseča in komaj sedim doma na stolu, kaj šele da bi se 13 ur vozila v avtu v eno smer. Zato nisem šla zraven, kar mi je on do smrti zameril. Njemu se pač to, da sem nosečas skoraj 7 mesecev, ne zdi razlog zakaj nebi šla z njim v Mekedonijo, v eno vas bogu iza nogu.

OK, to sva dala nekako čez. Šel je sam, sicer z dolgim nosom, ampak zgleda da se je v teh dneh izpihal.

No včeraj in danes ponoči pa doživim šok..... zadnjič sva se po telefonu slišala včeraj ob 12h opoldne. Popoldan ga nisem nič klicala, da mu nebi težila glih vsako uro. Zvečer še vedno ni bilo nobenega klica ali SMSa, zato sem mu ob 22h poslala SMS jaz. Nobenega odgovora. Se odločim, da ga pokličem, kao za lahko noč in .... št. ni dosegljiva. Tako nekajkrat počakam do polnoči in še vedno št. ni dosegljiva. Si mislim OK, mogoče je šel ven žurat (ker je bil petek) in je v kakšnem zabačenem lokalu, kjer ni signala. Grem spat. Se zbudim ob 4h ponoči in spet poskusim srečo. Ampak št. še vedno ni dosegljiva. Začne me skrbet in vse sorte misli mi grejo po glavi. Itak nimam nobenega telefona od njegovih sorodnikov, domačega telefona itak nimajo .... Nekako zaspim nazaj. Zjutraj spet kličem, spet ista pesem. Vse do 12h opoldne. Začnem zgubljat živce, težim si.mobilovim operaterjem da preverjajo če je kaj narobe s številko ... itd. No in gospod se ob 12h oglasi in pove, da se mu je izpraznil gsm in da je šele sedaj to opazil.

HALOOOOO???? Po 24ih urah si se spomnil, da imaš nekje v Sloveniji 7 mesecev nosečo ženo in da bi bilo mogoče dobro vklopiti telefon?!?!?!?!?! Njegov odgovor je bil: ja sori, se mi je spraznil telefon.

A je to normalno???? Jst sem že skor klicala policijo v MKD, da bi jim težila če je bila kje kakšna prometna nesreča. Hotla sem začet težit kolegu, ki ima starše v sosednji vasi, da naj jih pošlje pogledat kaj se dogaja..... on pa je pozabil, da ima ceu večer, celo noč in še cel dopoldne prazen telefon????

Ne vem no..... full sem užaljena. A moram to pač od tipa pričakovat, al je to res višek ignorance???

No  tolk, da sem se skašlala...... zdej pa komentarji. :)))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pozabil da ima prazen telefon
7.8.2010 16:36:57   
Felicita
pomoje totalno pretiravaš. sploh z zbujanjem ob 4ih zjutri. but it's just me.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2010 16:45:30   
MissLady
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

pomoje totalno pretiravaš. sploh z zbujanjem ob 4ih zjutri. but it's just me.

no, da ne bo pomote, nisem mela vkloplene budilke za ob 4h, ampak se ponavadi vsako noč zbudim za lulat... sej veš, nosečnost pa to :)

Sej se tudi meni zdi da pretiravam, samo jaz pa imam celo noč telefon pri sebi, skoz čakam če se bo gospod kej spomnu in me poklical, kako se kaj počutim, ampak zaman. V vsem tem času, ko ga ni doma, me je samo 1x on poklical in to prvi dan, da je povedal da je srečno prispel (pa še to se je spomnil ob 4h popoldne, prišel pa je  ob 2h zjuraj), pomoje še to samo zato, ker so mu njegovi sorodniki tam tolk najedal kako sem kaj jaz, da je moral že zaradi njih poklicat. Drgač bi mi pa lahko brada zrasla, če bi čakala na njegov klic.

Ne vem no, men se zdi, da bi vsaj tolk občutka moral imet, da bi pomislil, da me bo zaskrbelo, če bo imel 24 ur št. nedosegljivo. Se pravi, da se ves ta čas ni spomnil, da bi pogledal na telefon če sem ga kaj klicala, in bi že zato opazil, da ima prazno baterijo.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2010 17:12:29   
*Pija
Uh še kako dobro te razumem. Tudi mojemu se zdi to normalno, da pač ne pokliče ali pa kaj, ker pozabi. Ja verjetno malo pretiravaš ampak potem pretiravam tudi jaz. pač ne morem si pomagat, ker me skrbi in tudi jaz danes čutim neznasko jezo, ker se tudi moj gospod danes ni javil, da bi mi sporočil kakšne ima kaj plane jaz pa čakam ko en bučman na koncu pa se bu jutri spomnil, da še obstajam. Uh ja jeza. Ker sem tudi sama takšen paničar te lahko potolažim, da si upravičeno jezna. Pa ne gre se tu za kontrolo ali pa karkoli kot to nekateri vzamejo. Te 10000% razumem. Ampak to so pač moški. Nekateri nimajo občutka za to, da njihove žene, dekleta skrbi in bi bilo fajn da se malo javijo. 

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2010 17:28:20   
MissLady
IZVIRNO SPOROČILO: *Pija

Pa ne gre se tu za kontrolo ali pa karkoli kot to nekateri vzamejo. Te 10000% razumem. Ampak to so pač moški. Nekateri nimajo občutka za to, da njihove žene, dekleta skrbi in bi bilo fajn da se malo javijo. 

Ja Pija, res ga nočem kontrolirat. No sej kako nej bi ga pa sploh kontrolirala, če je 1300 km stran user posted image  Nič nimam proti, če so šli s starimi frendi žurat, zard mene tud če so se celo noč okol gonil do zjutrej (sam da ni po kakšnih babah lezu, to pa upam da niuser posted image ). Samo zakaj hudiča mi ni mogel zvečer, preden so šli naprimer ven, men poslat en kratek SMSič ali pa mi (bog ne daj) namenil en par sekund trajajoč klic???

No, ker vem, da če bi bi bila situacija obrnjena, in bi jst to nardila, bi on že pisal papirje za ločitev user posted image user posted image  No, malo heca... ampak zameril bi pa 100%

(odgovor članu *Pija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2010 17:31:53   
Anonimen
Razumem, da te je skrbelo, ampak včasih ne smeš takoj pomisliti na najslabše stvari, ki se lahko zgodijo, ampak predvsem najbolj logične. user posted image

(odgovor članu MissLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2010 17:32:13   
Anonimen
Oba pretiravata, on ker je užaljen, da nisi šla z njim, in ti, ker se ti ni oglasil. Se mu je pač spraznil telefon. Meni se večkrat.  In ga pozabim nafilat. Mojemu  se tudi. Nobeden pa ne dela panike vnaprej. Niti se ne muli zaradi tega.

(odgovor članu *Pija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2010 18:31:34   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: MissLady

Samo zakaj hudiča mi ni mogel zvečer, preden so šli naprimer ven, men poslat en kratek SMSič ali pa mi (bog ne daj) namenil en par sekund trajajoč klic???

zato, ker je moški, njim se pa take stvari sploh ne zdijo pomembne.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2010 18:33:39   
zvezdica_1
ja no... ne vem, če je gospod mož že slišal za prezgodnji porod ali kaj...

mislim, da bi v taki situaciji lahko imel malo več odgovronosti. drugače je pa že malo čudno, da eno v tako visoki nosečnosti pusti samo doma in gre na obisk k sosornikom. lahko bi šel prej ali kasneje, ne pa zdaj, koga ona potrebuje.... da pa pričakuje, da bo šel z njo, je pa itak čisto preveč. pa naj njeogvi gor pridejo.. saj vize dobit tud ni taka znanost... greš na velesopslanštvo, sorodnik da garatno pismo  in je. če imaš seveda "čiste roke"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2010 18:43:32   
MissLady
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica_1

ja no... ne vem, če je gospod mož že slišal za prezgodnji porod ali kaj...

mislim, da bi v taki situaciji lahko imel malo več odgovronosti. drugače je pa že malo čudno, da eno v tako visoki nosečnosti pusti samo doma in gre na obisk k sosornikom. lahko bi šel prej ali kasneje, ne pa zdaj, koga ona potrebuje.... da pa pričakuje, da bo šel z njo, je pa itak čisto preveč. pa naj njeogvi gor pridejo.. saj vize dobit tud ni taka znanost... greš na velesopslanštvo, sorodnik da garatno pismo  in je. če imaš seveda "čiste roke"

No po novem je itak tko, da Makedonci niti vize ne rabijo več za v Slovenijo (kot turisti do 3 mesece).
Pa sej me niti ne moti tolk, da je šel... jaz itak do zdej nisem mela nobenih zapletov, tud svoje starše imam samo 1 km stran... tko da ni panike.

Samo to da pa izklopi mobitel za ene 20 ur, to se pa tudi meni zdi višek vsega..... tud če bi rodila, bi mu lahko to samo po SMSu sporočila, pa ko bi gospod blagovoril prižgat mobitel, bi to izvedel user posted image

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2010 18:46:37   
MissLady
in ko sem mu to v navalu jeze razložila, je bil odgovor: Jah, a ti je kej blo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2010 19:47:38   
*Pija

in ko sem mu to v navalu jeze razložila, je bil odgovor: Jah, a ti je kej blo? user posted image user posted image user posted image

To je najpogosteje uporabljena fraza. Ma sej jih je večina takšnih, da pač pozabijo. In je hudo, ker smo na drugi strani pa takšni, ki malo preveč panike vzganjamo in takoj pomislimo na slabe stvari. Logika je pač zadnja stvar, ki ti pade na pamet, če se ti nekdo tako dolgo ne oglasi. Samo, da je sedaj vse vredu in sta se slišala in vse superuser posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2010 20:23:57   
posh
Upravičeno si jezna. Tudi jaz bi bila. Nekako nespoštljivo obnašanje in neodgovorno tudi. Pa še nekulturno povrh. Razen če se ne poznata od včeraj in ne veš kaj naj pričakuješ od osebe, kar pa sigurno ni slučaj. Mogoče pa je to naredu zanalašč.
Ne vem, moški gor ali dol, saj zaradi tega ni brez možgan. Le grdo ravnanje.

(odgovor članu *Pija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2010 20:50:51   
mamamajča
Ne, ne pretiravaš. V normalnih okoliščinah bi pretiravala, ja, zdaj si pa sedem mesecev noseča..... In njegova dolžnost je, da je dosegljiv, ker se lahko kadarkoli kaj zgodi.
No, to je moje mnenje.

Jaz sem se tudi včeraj na tem forumu spihala, pa zaradi totalno bolj nedolžne stvari, ampak midva imava nekako razčiščeno- kjerkoli in kadarkoli bo dosegljiv, zato, ker sem 30. tednov noseča. Tu zame ni pardona.....

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2010 20:51:47   
mamamajča

in če bi ti res kaj bilo? Kak bi pa potem komentiral.... joj, kak me razjezi to....

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.8.2010 21:23:05   
m_o_i
tolko o spostovanju tvojega casa/obcutij/strahov...
OK, se zgodi, da se telefon sprazni-ne pa med finisem nosecnostiuser posted image

tudi jaz bi po plafonu plezala-priznam! v preteklosti sem dozivljala te scene; dandanasnji mi gre vcasih pa ze na zivce nenehno javljanje kje in zakaj je (ampak se hitro potolazim, da dela pokoro za grehe vseh mojih bivsihuser posted image )

ja, danes mi telefon zvoni tudi za 10 min zamudouser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.8.2010 21:47:27   
Arwenko
Absolutno ne pretiravaš, tu gre za spoštovanje in odgovornost. Jaz sem imela nekaj "prijateljev", ki so se v pol manj pomembnih situacijah tako obnašali, pa sem jih enostavno skenslala, s takšnimi ljudmi enostavno ne želim imeti opravka. Tu gre za neko osnovo bontona, spoštovanje do druge osebe in odgovornost odraslega človeka. V tem primeru ni šlo za to, da mu je ona težila vsake pol ure, pa jo je imel poln kufer, ni šlo za to, da ji ni bil na voljo, ampak šele čez 2 ali 3 ure klical nazaj, šlo je za to, da je nekdo več kot 1000 km stran, pa nima osnovne kulture, da se doma javi, da je vse ok. Jaz zelo veliko hodim naokrog, tako da sva z možem večkrat narazen in priznam, v tem času ponavadi komunicirama zelo malo, ampak zjutraj in zvečer kak sms, sorry, to pa mislim, da ni preveč pričakovano, ne z ene, ne z druge strani, toliko da veš, da je vse ok. 

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.8.2010 21:55:21   
Gina
Pišeš kot mojuser posted image .  NJemu se zdi, da me mora x-krat na dan slišat in je čist fertik, če sem jaz kje, pa me ne dobi takoj. KO sem bila s ta malimi na morju, pa je bil moj telefon en dan do petih popoldne nedosegljiv, je klical frende v kampu, naj preverijo če je vse ok z mano....
Skratka, meni se tudi telefon izklopi in ga pozabim nafilat. NI mi to tako pomembno.

Hočem reči, da pretiravat ni treba, v nobeno smer. Jaz na tvojem mestu zihr ne bi bila niti malo vznemirjena. Razen če bi me skrbelo, da se mu je kje na cesti kaj zgodilo ali kaj takega. Ampak tvoj je bil že dol, a ne, ni glih vozil tisti dan domov ali tja... Te pa razumem, ker v mlajših letih sem bila jaz podobna. Umrla bi, če ga ne bi vsak dan videla ali slišala večkrat. Potem pa z leti to malo popusti.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.8.2010 21:57:55   
arabela*
Imam tak feeling, da je nalašč izklopil gsm...ker je bil jezenuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.8.2010 22:03:25   
m_o_i
ja..sem bila poslana v P zaradi suma na zahiranost mulca in ko se nisem oglasila na klic, mi je poslal sms (ker je-pravilno-predvideval, da sem na CTG/ju in imam telefon na tiho)

ko pa je ostal neodgovorjen sms 5 min, je takoj vedel, da se nekaj resnega dogajauser posted image  in je gnjavu sestre na oddelku, da kje sem jaz. one njemu, da sem na CTG/ju, on njim, da sem ziher kje drugje...
in ja - 2 minuti po tistem, ko mu je poslal sms, je postal ati (urgentni carski rez)user posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 7.8.2010 22:04:28 >

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.8.2010 22:03:41   
Anonimen
Ne vem...a sta bila zmenjena, da se zvečer ponovno slišita?

Zdi se mi, da igrata vsak svojo trapasto igrico, on te ignorira, ti pa težiš user posted image .
Dobro pašeta skupaj.

(odgovor članu MissLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
7.8.2010 22:10:25   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Zdi se mi, da igrata vsak svojo trapasto igrico, on te ignorira, ti pa težiš user posted image .
Dobro pašeta skupaj.

user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.8.2010 22:12:19   
samado
Jaz bi pa bila zelo žalostna, če bi bila na tvojem mestu. Svojega sem komaj prepričala, da je šel na tridnevni tradicionalni izlet s fanti, sem bila v 8. mesecu. Pa me je skoz klical. Če bi se pa slučajno v teh treh dneh kaj zgodilo, njega pa ne bi bilo zraven, bi se pa požrl. Sploh pa se mi tak odnos - saj ti nič ni bilo - zdi zelo nespoštljiv, noseča ali ne.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.8.2010 22:30:19   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Absolutno ne pretiravaš, tu gre za spoštovanje in odgovornost.

MOje videnje tega je drugačno. Ne spoštovanje in neodgovornost bi bili, če se ne bi par dni skup javil. Če pa mu popoldne crkne mobi, pa sta se prej isti dan slišala, potem gre pa zvečer nekam ven in pozabi, da mu je mobi crknil, pa to res ni neka katastrofa. Zjutraj spi do desetih, saj je na dopustu, pogrunta, da je mobi razfilan, ga da filat in pokliče čez dve uri. Me ne vem no, to pa res ni nek big deal. Saj sta se slišala prejšnji dan, pa naslednji tudi. Pa bil je daleč proč, ne moreš najbrž glih ne vem kolikorat komunicirat. Če bi to hotela, potem bi si skajp sabo nesel najbrž, al pa se javil na facebooku zvečer, al pa na mail. V končni fazi, gotovo ima tudi mobi od očeta, matere ali od staršev od doma, pa bi lahko poklicala, ne da siol kliče.

Mah ne štekam no, jaz razumem tudi moje frende, če izklopijo mobi, pa se ne javijo. Saj imajo pravico do zasebnosti. Se tudi meni to zgodi, sicer resnično zelo zelo redko, ampak se mi. Da izklopim in hočem mir. Kaj je pa v tem slabega? Moji frendi me imajo radi tudi kadar sem tečna - to je bistvo prijateljstva. Vsakega imajo vsi radi, dokler je v dobri koži. Težko je nekoga prenašat takrat, ko je v slabi. Zašla sem. Skratka, pol dneva ne pokliče, pa je hudič na strehi in kao neko nespoštovanje...ma dajte mu dihat no.  

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.8.2010 22:39:22   
MissLady
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Dobro pašeta skupaj.

Ne vem no, al nisi pozorno prebrala mojih ''prispevkov'' al se pa ne razumemo dobr.
Mislim, da mu nisem težila in mu nisem visela za vratom, ker nazadnje sva se slišala ob 12h opoldne, potem pa do 22h nič. Takrat sem mu poslala SMS in ker ni bilo nobenega odgovora, sem ga poklicala, to je moralo biti okoli 23h (torej 12 ur po tem, ko sva se nazadnje slišala). In ker je bila št. nedosegljiva, sem šla spat. Šele pozno dopoldne (tam okoli 11h) sem nagnala ''paniko'', ker je bila številka še vedno nedosegljica.

In tudi mislim, da ne gre toliko za to, da me je ignoriral, ker mu tega ni treba, ker mu načeloma ne visim za vratom (če bi bla taka, tud nebi doma ostala, ampak bi tvegala svoje zravje in bi šla z njim, da bi ga imela pod kontrolo).

Gre bolj za to, da se mi zdi tako dejanje neodgovorno, če vzameš v obzir da sem 28 tednov noseča in on izklopi telefon za cca. 24 ur ........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?