womanpolice
|
Punce, prav vsaki izmed vas - ki vas je tooooooooooolikooooooooooo - se zahvaljujem za čestitke. Še sedaj ne morm verjet, da nama je uspelo. Še sedaj, ko kaj ven priteče, letim gledat ali je vse ok. In še sedaj mi hodijo po glavi brezvezne misli "kaj pa če nisem več noseča"... kar ne morm in ne morm verjet res... Vam bom sproti poročala. V ponedeljek defenitivno javim beto. Upam da bo lepa. Sem mislila it dans še enkrat na krvnega, da bi bila pomirjena, ampak se mi zdi brezveze po en stran vozit v eno stran 40 km, ker je test res včeraj pokazal tako lep , in če ne bi bla nosečnost, bi se ta plus bolj meglil ne pa postajal bolj viden. To pomeni, da je še več nosečniškega hormona v meni... in, daj no, wp, daj že verjemi, da si Kaj vse prestaja naša psiha,še potem ko vidimo magični plus. Občutek pa je res bil nepopisen. Pa saj tko same veste. Jst sm mislila, da bo mi srce ven vrglo tak mi je razbijalo... V sredo sem čepela na wc in gledala v tisti test in molila, da bi bla črtica. In najprej ni kazalo nič dobrega. In že začnem v mislih preklinjat in si govorit "pa zakaj spet ne? pa kdaj bova midva na vrsti? al sploh kdaj?" No, pa se še enkrat obrnem k testu in vidim neko črtico. In vzamem test v roke in gledam in gledam in gledam, če res prav vidim. Ja, pa je to črtica, rahla, ampak je. Pa še kr gledam... No, včeraj pa se polulam na test, ga dam na bide in po treh sekundah začne nastajat črtica, ki je bila v le nekaj trenutkih tako dobro vidna, da bi jo videl z aviona .In še sedaj gledam tisto lepo vidno črtico na CB, ki ga imam kar na nočni omarici in ga občudujem in se opominjam, da ja, da je končno . Punce, skoz kaj vse gremo, ane? Nekaterim pa vržete pospermane gate zraven pa je že kr noseča... Ajajaj... Rada vas imam moje soborke! Lp, wp
|