|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
6.8.2010 9:48:56   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: S*

mojškra, jaz bi raje vidla, da prideš k meni za vajenko user posted image , se boš ravno vpeljala in boš vse obvladala še zaseuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -velja, če daš kaj za pod zobuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
6.8.2010 9:54:29   
womanpolice
Mi je včeraj rekla sestrična: "pa zakaj si sploh komu že pravila, da si noseča?" Halooooo? Dve leti in pol matranja po umetnih oploditvah in ne bom delila s prijatelji to, da sem končno videla na testu user posted image . Jst se zelo zavedam, da še lahko marsikaj gre narobe, tako kot lahko gre narobe pri naravni nosečnosti. A zdej bom 3 mesece čakala in šele potem pravila, da sem imela user posted image na testu? A moja družina in tisti prijatelji, ki so nama že res tako zelo privoščili in SEVEDA tudi VE moje soborke, ki ste mi VEDNO ob vsakem neuspehu stale ob strani in me bodrile, si ne zaslužite te vesele novice? Si jo, pa čeprav vem,da lahko gre še marsikaj narobe. Verjamem v Boga in verjamem da je z menoj, da bo me varoval in mojo pikico, ki jo nosim pod srčkom. Verjamem, da bo vse v redu. Sem pa tudi s tem pluskom dobila odgovor na vprašanje, ki se mi je zastavljalo zadnje mesece "ali je kaj narobe še kaj drugega, da se ne prime? kaj pa če nisva kompatibilna?" no, in ta plusek mi je dokazal, da sva, in da če je sedaj uspelo, bo tudi kdaj drugič še. Verjamem pa, da bo vse dobro. Bog je z menoj.

Lp, wp.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
6.8.2010 10:09:39   
špica84
MOjškra jaz sem rh negativna tko da jo bom verjetno dobila,moram naslewdnjič vprašat kako je s tem 

Neposredna povezava do sporočila: 1228
6.8.2010 10:10:40   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

MOjškra jaz sem rh negativna tko da jo bom verjetno dobila,moram naslewdnjič vprašat kako je s tem 

Ja saj vem, da jo moramo dobiti, sam mene skrbi ker me je naročila šele v 30 tednu, ne v 28 tednu

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
6.8.2010 10:11:26   
Urshy78
Mojškra, ja skleroza je huda reč, vem user posted image user posted image
boš pa v ponedeljek poklicala, pa zapiši si nekam user posted image

drugače pa ni problema, ko zrihtam pri sebi, pridem še k tebi, z največjim veseljem...NOT user posted image

WP, jaz tudi kar nekaj časa nisem še dojela, da sem dejansko user posted image . sem skurila 3 teste, ki so pokazali lep in močen plus, pa še kar nisem mogla verjeti. šele ko so prišle prve brcike, sem se začela zavedati, da pod mojim srčkom raste malo bitjece.

sem pa gledala tvojo zgodovino  IVF in ti res iz srca privoščim to srečo user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1230
6.8.2010 10:11:40   
cukica
WP ne sekiraj se to je tvoje in ti si tista,ki boš odločala kdaj boš komu povedala. JAz sem tud našim takoj po Beti sporočila,da smo zanosili,čeprav je bilo vse strah,zdaj čakajo na vsak pregled,na nove slikice in novičke. Moj brat je bil bolj skeptičen,ker je vedel kolikokrat sem bila v 5 letih razočarana,koliko solz,živcev,čustev,psihe in vsega je šlo. Ko pa sem mu zdaj prnesla pokazat slikice in filmčke iz NS,me je pa objel in čestital. Verjeten se je bal ponovnega razočaranja,....
Tko,da ja ti kr deli novico,če se ti zdi v redu in važen je,da sta vidva srečna,vesela in,da veš,da bo vse v redu,...Sam pazi nase,...

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1231
6.8.2010 10:25:48   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Ali je katerea RH negativna, in mora dobiti inekcijo? Jaz imam eno vprašanje. Tale inekcija naj bi se dobila v 28 tednu nosečnosti, mene je pa set___ra od G naročila ful pozno, mislim da bom takrat že v 30 tednu-ne vem če je to ravno ok.

ni panike meni so dali inekcijo v 30 T... so mi pa prej kri vzeli in dali na testiranje..

< Sporočilo je popravil bit -- 6.8.2010 10:30:58 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
6.8.2010 10:27:05   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Mojškra, ja skleroza je huda reč, vem user posted image user posted image
boš pa v ponedeljek poklicala, pa zapiši si nekam user posted image

drugače pa ni problema, ko zrihtam pri sebi, pridem še k tebi, z največjim veseljem...NOT user posted image

WP, jaz tudi kar nekaj časa nisem še dojela, da sem dejansko user posted image . sem skurila 3 teste, ki so pokazali lep in močen plus, pa še kar nisem mogla verjeti. šele ko so prišle prve brcike, sem se začela zavedati, da pod mojim srčkom raste malo bitjece.

sem pa gledala tvojo zgodovino  IVF in ti res iz srca privoščim to srečo user posted image

Hvala ti, Urshy78. Ja, moja  zgodovina oz. najina je kr dala nekaj čez... Verjamem oz. vem pa, da so punce, ki so dale še več čez. Nobena ne bi smela dajat to čez. Hvala ti še enkrat.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
6.8.2010 10:28:07   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

WP ne sekiraj se to je tvoje in ti si tista,ki boš odločala kdaj boš komu povedala. JAz sem tud našim takoj po Beti sporočila,da smo zanosili,čeprav je bilo vse strah,zdaj čakajo na vsak pregled,na nove slikice in novičke. Moj brat je bil bolj skeptičen,ker je vedel kolikokrat sem bila v 5 letih razočarana,koliko solz,živcev,čustev,psihe in vsega je šlo. Ko pa sem mu zdaj prnesla pokazat slikice in filmčke iz NS,me je pa objel in čestital. Verjeten se je bal ponovnega razočaranja,....
Tko,da ja ti kr deli novico,če se ti zdi v redu in važen je,da sta vidva srečna,vesela in,da veš,da bo vse v redu,...Sam pazi nase,...

Sej sem ji takoj povedala, da je to čist moja oz. najina odločitev kdaj in komu. Zavedava se nevarnosti, ki še lahko nastopijo, vendar uživava v tem trenutku in upava na najboljše.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
6.8.2010 10:37:05   
Urshy78
jaz sem svoji mami povedala takoj naslednji dan, ko sem zagledala plusek. svoji najboljši prijateljici pa po prvem pregledu. sem bila pa ful jezna na mojega, da je sploh razlagal naokoli da sva šla v postopek in potem sem bila okupirana z vseh strani kako je bilo, je kaj bolelo, se je prijelo, itd..za znort user posted image  

WP, res je čisto vajina odločitev komu in kdaj bosta povedala za veselo novic.  jaz sem ostalim povedala šele po NS, večina, sploh od mojega prijatelji so pa itak že vsi vedeli prej..

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1235
6.8.2010 10:47:18   
womanpolice
Ja, Urshy78, se strinjam.

Veste, da sem včeraj začela pisati dnevnik za najinega otročka. Rajši sedaj pišem, ko se še kaj spomnim, kot pa npr. pri 5 mesecih... Pišem pa najprej od trenutka ko sva začela z umetno oploditvijo naprej. Začetki v LJ, težave v LJ, prehod v MB, nato pa postopek v MB in transfer zamrznjenčka. Želim, da bo imel lep spomin in da bo videl, kako zelo sva se trudila in matrala, da sva prišla do najinega zaklada. Predvsem pa, da bo imel lep spomin.. Pisala bom celo nosečnost - npr. prvi UZ, bitje srčka, prva brca, itd. To se mi res zdi dobra ideja... potem pa naprej rojstvo, prvi nasmeh, prva beseda, prvi koraki... itd. Kar porodila se mi je ideja, in včeraj sem kupila en zelo lep zvezek ki navzven zgleda kot knjiga. Mogoče dobra ideja za še ktero...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
6.8.2010 11:05:08   
Urshy78
WP, super in lepa ideja. meni se sicer dnevnika ne da pisati, sem bolj lene sorte user posted image
imava pa doma knjigico, v katero se zapisujejo različni podatki (kot so naprimer prvi pregled, prve brcike,...) Knjigico sva pa dobila kot darilo ob naročilu revije Moj malček.
pa tudi bušija si slikam vsakih 14 dni. iz tega bom naredila album, da bo lahko user posted image  videl, kako je rastel v mojem trebuščku.

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 6.8.2010 11:06:07 >

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1237
6.8.2010 11:10:49   
womanpolice

WP, super in lepa ideja. meni se sicer dnevnika ne da pisati, sem bolj lene sorte user posted image
imava pa doma knjigico, v katero se zapisujejo različni podatki (kot so naprimer prvi pregled, prve brcike,...) Knjigico sva pa dobila kot darilo ob naročilu revije Moj malček.
pa tudi bušija si slikam vsakih 14 dni. iz tega bom naredila album, da bo lahko user posted image  videl, kako je rastel v mojem trebuščku.

Poznam to knjigico. Ko bo čas, si jo bom kupila. Ko bom slišala utrip srčeka user posted image . Tud to je dobra ideja -fotkanja bušija - hvala ti za to dobro idejo.

Midva bova še prosila tega fotografa, ki nama bo fotografiral poroko, da potem, ko bomo tako daleč, da bo že res lepo velik trebušček, da nas nekje v naravi fotografira. Spomnim se, da je Krucefiks enkrat objavil te fotke in so prečudovite. Ta fotograf pa fotka tud takšne stvari. Poglej na internetu Bojan Težak iz Kamnika. ima tud vse to objavljeno gor. Res je nadarjen in fotografiranje je njegov hobi, njegove fotografije pa so zelo primerljive z tistimi dragimi fotografi. Res sem vesela,da mi je sodelavka povedala zanj. Res obvlada. In kakšne poročne fotke zna delat... adijo pamet...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 11:11:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
6.8.2010 11:41:29   
cukica
Punce tiste,ki hodite v Leonišče:sestra mi je dala listek za vodo in rekla naj grem dat vodo 17.8. zdaj pa nevem al naj grem dat preden grem k zdravniku ali naj grem najprej tja pa potem dat vodo. Sem pozabljiva,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
6.8.2010 11:42:41   
jona klara
wp- tudi jaz sem zate zelo vesela, da se ti je končno uresničila želja.Res je, da je treba za otroka dati marsikaj skozi...samo verjami, da bo vse uredu in bo, boš videla, me tukaj pa držimo tako pesti za vsako posebej.

bit- tudi jaz že diham, seveda tudi držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image

urshy,S*, mojškra- a že cote bote prale? pridne pupe, joj pa res nekam čas beži....

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
6.8.2010 11:55:53   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

wp- tudi jaz sem zate zelo vesela, da se ti je končno uresničila želja.Res je, da je treba za otroka dati marsikaj skozi...samo verjami, da bo vse uredu in bo, boš videla, me tukaj pa držimo tako pesti za vsako posebej.

bit- tudi jaz že diham, seveda tudi držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image

urshy,S*, mojškra- a že cote bote prale? pridne pupe, joj pa res nekam čas beži....

hvala ti. Verjamem, da bo vse v redu. Verjamem v to. Moram. :-)

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
6.8.2010 12:27:04   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Injekcijo za RH negativne bi naj dobile v 28.tednu, če se prav spomnim. Po porodu jo tudi dobiš. 

Ja, pri prvem sem dobila v 28. tednu, skrbi me, da me je prepozno naročila. nič bom poklicala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
6.8.2010 12:28:33   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Ali je katerea RH negativna, in mora dobiti inekcijo? Jaz imam eno vprašanje. Tale inekcija naj bi se dobila v 28 tednu nosečnosti, mene je pa set___ra od G naročila ful pozno, mislim da bom takrat že v 30 tednu-ne vem če je to ravno ok.

ni panike meni so dali inekcijo v 30 T... so mi pa prej kri vzeli in dali na testiranje..

BIT-hvala, potem je moja skrb odveč.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
6.8.2010 12:28:46   
FoxyLady
WP- čestitke tudi iz moje strani.user posted image user posted image

Naj vam sporočim še moje izvide iz pregleda in nuhalne. Na pregledu vse ok. Sma vlka že 76 mm. kar ne morm vrjet kako se že vidi. Zdaj se zavedam da nisem več sama in da nekaj raste pod mojim srcem.

Glede nuhalne pa takole sem morala dati še kri ker naš falot ni hotel da bi ga dobila v pozo ki bi lahko pokazala optimalne rezultate. Tako da jih dobim v ponedeljek ali torek.

Zanima me ali je kira tudi mogla dati kri za nuhalno?

Naslednji pregled pa imam 7.9.10!

Neposredna povezava do sporočila: 1245
6.8.2010 12:39:52   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Poznam to knjigico. Ko bo čas, si jo bom kupila. Ko bom slišala utrip srčeka user posted image . Tud to je dobra ideja -fotkanja bušija - hvala ti za to dobro idejo.

Midva bova še prosila tega fotografa, ki nama bo fotografiral poroko, da potem, ko bomo tako daleč, da bo že res lepo velik trebušček, da nas nekje v naravi fotografira. Spomnim se, da je Krucefiks enkrat objavil te fotke in so prečudovite. Ta fotograf pa fotka tud takšne stvari. Poglej na internetu Bojan Težak iz Kamnika. ima tud vse to objavljeno gor. Res je nadarjen in fotografiranje je njegov hobi, njegove fotografije pa so zelo primerljive z tistimi dragimi fotografi. Res sem vesela,da mi je sodelavka povedala zanj. Res obvlada. In kakšne poročne fotke zna delat... adijo pamet...

ful lepe slikce user posted image
jaz se pa ful ne maram slikat. saj  vem, potem mi bo pa žal, da imam tako malo slik iz obdobja user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1246
6.8.2010 12:41:46   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Punce tiste,ki hodite v Leonišče:sestra mi je dala listek za vodo in rekla naj grem dat vodo 17.8. zdaj pa nevem al naj grem dat preden grem k zdravniku ali naj grem najprej tja pa potem dat vodo. Sem pozabljiva,...

jaz sicer nisem v leonišču, ampak mislim da je postopek povsod enak. voda se da pred pregledom, jaz jo dam ponavadi kakšne pol ure prej, medtem v laboratoriju pregledajo vodo, setra ti pa potem ko si na vrsti pove če je vse ok, oz če so prisotne bakterije itd..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
6.8.2010 12:44:44   
Urshy78
jona, kako si? se je stanje kaj umirilo, se bolje počutiš?

ja, pranje cunjic je v načrtu, ampak midva bova še prej rabila omaro, da jih bom lahko sploh kam dala user posted image
sem pa ravnokar prišla iz HM, sem šla na malico, pa sem morala še zaviti noter user posted image  imajo tako luškane cunjice za user posted image , da bova šla jutri z mojim kupit kakšno, saj jih imava doma že več kot preveč, ampak so tako luškane, da se ne bom mogla upreti nakupu user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
6.8.2010 12:46:01   
Urshy78
FoxyLady, čestitke za dobro opravljeno NS user posted image user posted image

kri sem pa tudi jaz morala dati zaradi malo slabšega izvida NS, ampak je bilo potem hvala bogu vse ok.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
6.8.2010 13:18:44   
jona klara
urshy- sem bolje, po dveh dneh diete s prepečencom, čajem in nič kaj pametnega...bomo vidli kaj bo ko bom spet pojedla kaj več druge hrane...samo, da je s pikijem vse ok, me je že mali skrbelo, da mu ne dam nič pametnega, bom dane snaqdoknadila.

ja te cotke so tko cotkane res-midva sva že kr nekaj nabavila, saj sem dobila same slabe od drugih, res zelo nikakve.Moj je že kupil 2 dudiciuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?