živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M Me pa še nekaj zanima drage Srakice. Ali katera ve ali so boleče bradavice vedno znak nepravilnega pristavljanja ali to pač spada v sklop "utrjevanja bradavic"? Moje namreč niso nič razpokane, krvave ali pordele, ampak samo dokaj občutljive na dotik. Ko Vala priklopim najprej kar zoprno zabolijo, potem se pa ta občutek malo unese. To je normalno. Če nimaš ran, pristavljaš pravilno, bradavice pa se utrjujejo. V mesecu dni je bilo pri meni ok - pri prvem otroku, pri drugih dveh že prej. Ampak jaz sem imela pri palčku tudi kakšno ragado, tako da bo pri tebi zagotovo prej minila bolečina. Ti kar čim več pristavljaj, da boš imela več mleka, veliko pij, kupi čaj za dojenje, če ga še nimaš, menda pomagata tudi kurja juha in polenta in pa pivo . Vsaj glede na stare recepte . Aja, pa maži bradavice z lanolinom ali bepantenom po vsakem dojenju. IZVIRNO SPOROČILO: cojka Zdaj me je pa začel grist. No, saj me je samo 2-krat. Samo, če bo tako nadaljeval, ko bo zobke dobil, se najina zgodba o dojenju konča . Navadno grizejo, PREDEN dobijo zobe, ker jih dlesni srbijo/bolijo. Ko pridejo zobje ven, sta moja dva nehala grizt. Aja, saj mi je nerodno, mami s 3. otrokom, ampak moram priznat, menda mezinček še nima zobka. Pojma nimam, kaj jaz tipam. Moj pravi, da to še ni zobek, pa tudi vidi se ne. Kaj naj potem drugega, kot da mu verjamem. Pa vendarle nimam tako zelo naprednega dojenčka . Kaj je zdaj so to ponedeljkovo kavo - Tivoli, ampak kje in kdaj? Jutri gremo vendarle na morje za vikend - sem prejle klela, ker je bila slaba napoved za popoldne in se meni ni dalo z mezinčkom v dež v prikolico, no, pa so imeli sonce. Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 6.8.2010 20:24:16 >
|