Masha_M
|
Kiwa, Candy in mkbk: Hvala še vam za čestitke! Mi smo imeli danes hudo pestro noč. Od 23h do 1h je spal, potem se je zbujal na 1h do 4 in nekaj. Sva se podojila, sem mu dodala še malo Aptamila, tako da je bil 100% sit. Ga odloživa, pa sirena. Podremo kupček, odložimo in sirena. Gremo previt in preobleč, ker je bil polulan in pokakan, odložimo in sirena. Potem sem ga za 5 sekund še priklopila in je takoj zaspal in tako ob meni ni bil noben problem zdržat 3 ure in pol. Potem sva ga zjutraj spet previla in nafutrala in je spal spet dobre 3 ure. Jebeš tak timing. Potem je prišla patronažna (sem komaj upala verjeti, da bova danes klicala za naročit in bo že danes prišla) in glih uredila vse z mano, nakar se je Val zbudil. Umila ga je in previla, mali pa tulil, tulil in tulil. Je komentirala, da je zelo vztrajen, močen (fizično) in očitno trmast, ker ko nekaj hoče, hoče to TAKOJ. Zna biti še pestro z njim. Potem sem ga podojila na eni strani in na koncu navdušeno ugotovila, da je samo na eni dojki popil 50ml. Je pa res, da je bilo za to potrebno veliko truda, da smo vmes +na koncu skupaj trikrat podirali kupček, čohali smo ga po podplatih, dlaneh, ušesih, ličku, tapkali po hrbtu, celo nosnice mu je zamašila, da bi se prebudil, ampak on je SPAL in pika. Na koncu sem izčrpala iz iste dojke še 25ml, ker je bila še malo trda, kar pomeni, da mleka bo dovolj, se bomo pa hudičevo namatrali (vsaj na začetku) Vala pripraviti do tega, da bo čim dlje in močneje sesal. Evo, to je moj update, zdaj se grem pa naprej nalivat s tekočino. 4l na dan?!?! Matr vola je to nehumano.
|