|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
6.8.2010 9:00:08   
tinaaleks
pregledi user posted image , kar vsi skupaj!

3Xmami-ti pa mene počakaj, sva zamnjeni da skupaj dihavauser posted image . Sem odločena da grem 12.9 rodit (najraje imam nedelje), ker moram priti nazaj domov, ko ima moja 21.9 rojstni dan. Tako da se zmeniva kar fiksno za 12!user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
6.8.2010 9:06:29   
anju
ja sevedauser posted image  si me prehitela 3x mami. super da je vse prav, čeprav malo nižje:)

sem gledala po ikeini strani in bla tam 2x pozimi saj zato vprašam, ker preverjanje zaloge in dejansko stanje ne štima vedno. sploh pa imajo teh manših stvari tako, kot pač pride... nisem zares prepričana kam naj grem nabavit še take manjše stavri. bi pa rada dobila vse na enem mestu:) recimo še kakšno tetra plenico, baje imajo pisaneuser posted image  a to so te? pa tudi ni vse na spletu kar potem tam opaziš, zato sem vprašala.

smotki kam tako hitita?user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
6.8.2010 9:08:47   
katis
Jutro!

Punce bravo za preglede in da so bebice OK user posted image .

Mi imamo tud prepoved sexa že skor od pamtiveka pri tej nosečnosti. Pol pa skoz računam, da do Božiča bo tudi po porodu že vse zaceljeno in si bova z možem dala duška. Do takrat pa, khm, no ... mal drugače, a ne?

Fantki in ROZA user posted image  naš Bor je čist navdušen nad rozaa barvo, tudi mi potem z rdečo in oranžno kompneziramo (no take barve bi mu itak kupila). Lansko zimo je imel take ful fajne modre skibucke in jih je skoz lepo noszil. Pol mi pa kolegica od svoje pupe prinese ene roza, za preobut, ker jih je njena glih sredi zime prerasla. In evo, naš mali skor ni hotel več svojih ampak samo še roza. Smo ga komaj prepričali, da za v vrtec naj pa vseeno raje modre obujeuser posted image .

Jaz si bom ta vikend pripravila pairje za CSD kar dol z neta CSD Šiška. Sam so pa nekatere na CSDjih res čudne. Sem si v 1.user posted image  obrazce z neta dol potegnila, vse izpolnila, ona tam na CSD me pa čudno gleda, kake obrazce to sploh imam. Po par minutah preučevanja pa pravi: " A vi imate pa že ta nove obrazce? Ja kje ste jih pa dobili? Veste, mi jih še nimamo!"user posted image Še dobro, da jih je vseeno sprejela... Mi pa moja G tokrat tudi ni dala potrdila - odkar je privatnica, jih ne daje več. Tako da bom kar z materinsko okol skakala.

Aja, pa G mi je na pregledu rekla, da tokrat nam pa ne bo treba v materinsko, ker itak imamo praktičnih izkušenj že dovolj user posted image . Faca tale moja G.

LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
6.8.2010 9:13:24   
tinaaleks
anju- kam neki? Rodit!user posted image  Podjemna pogodba se izteče 12! Samo upam da bo podnajemnik to upošteval.user posted image . Ker če ga bom morala nosit čez rok, jih bo fajn slišal, ko pride ven. Mu bom vse zaračunala!user posted image
Je pa res, da nočem bit ravno v P, ko ima moja 2.rojstni dan. Lahko pojemo lepo torto in grem potem takoj... Je pa itak 23.9. polna luna, samo takrat je ponavadi gužva. Se je bolje s podnajmenikom zment prejuser posted image

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
6.8.2010 9:19:13   
anju
3x mami ne nisi me zmedla, mogoče le toliko da preverjam če se mi slučajno ne obeta kje še kak dnaruser posted image
a sirup misliš pit?

tinaaleks ma 12.9. je cel mesec pred mano! in js bom šla tako, zelo verjetno še kaj čez rok...
ma js bom takrat komi pralauser posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
6.8.2010 9:30:17   
missD
anju ja, to je tisti za 28€ user posted image

kar se tiče urejanja papirjev...jaz grem danes najprej uredit si novo osebno (z novim priimkom) ker od poroke še ničesar nisem zamenala in me razen pri zdravniku povsod vodijo še pod dekliškim priimkom user posted image

ko bo to urejeno grem pa na CSD podrezat še za vse te papirje

sem pa bila v ikei v sredo, nekaj luštnih posteljin imajo...isto kot na spletni strani...res najboljše, da se tam najprej pogleda.

villesse je pa res blizu, sicer ko sva z dragim 1 mesec nazaj tam naročevala kuhinjo kot zakleto ni bilo nobenega, ki bi znal slovensko...amapk sva uspešno nakupila kar sva rabila pa še več user posted image

pranje cunjic...ah jaz sem jih ta teden komaj nakupila (na žalost ne poznam nobene mamice, ki bi cunjice posodila ali kaj podobnega tako da sem morala začet iz 0) operem in zložim jih pa ob priliki. do 23.9. tako nimata kej iskat na zunanji strani trebuha.user posted image

no, pa vsem user posted image za preglede. sam da se držimouser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
6.8.2010 9:31:05   
Pokora
Tinaaleks, velik bolš modri za punčko, kot roza za fantka. user posted image  Bomo pa mi tudi probali našo punčico čim manj oblačiti v roza. Vsaj na začetku nam bo verjetno v veliki meri uspelo, ker imamo od prej cunce od fantka. No res pa je, da sem dobila tut cunce od dveh punčk...

MissD, tale jogi je na videz kar visok. Tisto obrobo za okoli posteljice - si to kupila v kompletu, ali posebej? Jaz namreč rabim uno ta višjo (te ta nizki imam že dve), pa ne vem če je to ta ista kot tvoja.

Majabar, ne sekiraj se preveč zaradi krvi. Ko sem bila v P, so mi vzeli kri, pa sem imela previsoke levkocite in prenizke eritrocite, ter Ht-je (kar niti ne vem kaj je), pa se noben dohtar ni ob to spotaknil. Bom sicer svojega G vprašala kaj to pomeni, sam verjetno ni nobene panike, če ne bi že v P ukrepali.

Super za vse pregledeuser posted image  Tebi 3x mami pa eno user posted image  da bi te čim manj dol tiščalo.

Jaz sem pa učeri zvečer spet mislila da bom morala v P. Me je spet tako navijalo in dol tiščalo da joj. Pa zdej itak cele dneve samo počivam. Se je pa poznalo da je bila včeraj na obisku prijateljica s tamaučkom in sem parkrat morala vstati, pa je očitno že bilo preveč. No ponoči se je vse lepo umirilouser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
6.8.2010 9:33:39   
tinaaleks
Jaz sem pa ravno včeraj oprala mojo prvo rundo oblačil za user posted image .

missD-tudi jaz v prvo nisem imela nobene, ki bi mi posodila. Sem prva rodila v družini in med prijateljicami,... Zdaj ko je drugi na poti imam lepo še vse od prve. Na srečo nevtralne barve. Če ima pa kdaj vijolčni odtenek oblečen, pa naj ga ima, saj je viola letos modernauser posted image .
Pri tebi je samo smotano, ker moraš imeti vse dvojni.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
6.8.2010 9:35:33   
mamamajča
Dober dan!

cunjice- mislite, da je prezgodaj, če jih že operem in pospravim? Pa saj jih bom še 100x prej pregledalauser posted image

mrzzzzloooouser posted image prav nič mi ni všečuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
6.8.2010 9:39:10   
pixieM
Pozdravljene punce!

Juhej, danes je zadnji delovni dan, potem pa 2 tedna dopusta!!! Juhuhuhu. Tako, da če bo danes vreme postalo kaj lepšem jo mahnema kar na morje za 10 dni.

MissD - najlepša hvala na informacijah. Tudi jaz bom naročila ta jogi. Popolnom zaupam tvoji presoji user posted image . Super, da si pripisala, da je antialergijski, to me je najbolj zanimalo poleg višine. Glede na to, da sem alergična na pršice, me je pač malo skrbelo za user posted image . Če je jogi visok 13 cm je to še toliko boljše! Hvala!!!

Ikea - midva grema po vrnitvi iz morja v Ikeo, ker imam namen nakupit posteljnino (je zelo ugodna in večinoma 100% bombaž). Malo sem edino skeptična za kovterček. Bom videla kako izgleda in če mi bo všeč ga bom kupila, če pa ne, ga pač ne bom!

3x mami, mamamajča - user posted image user posted image za preglede!

CSD - jaz imam namen oddati točno en dan pred porodniško. Bi rada, da se mi vpišejo te višje plače, ker jo imam kanček višjo zadnje par mesecev. Tako da na NP dobim papirje, potem pa veselo na CSD rihtat papirje za naprej.
Saj ne bom prepozna s papirji?

Pokora - iii rdeči škorenjci user posted image res boljše kot roza. Ne sekiraj se, fanti so včasih res malo vrženi na roza. Saj jih tudi hitro mine, ko se ostali začnejo delati norce. Sem včasih delala v trgovini z obutvijo. Vsi fantki so vedno najprej zagrabili roza Benettonove gumi škornje. In potem je bilo mamicam tako nerodno. Pa kaj, saj je samo barva!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
6.8.2010 9:45:25   
Pokora
Katis, sej naš ima doma pa oranžne škorenjčke. Zdaj bo imel na izbiro ali oranžne ali pa rdeče. Meni je bilo, ko je bil manjši dosti vseeno glede tega, zdaj pri štirih letih se mi pa zdi da ga znajo že v vrtcu kaj zafrkavati zaradi tega. Ker on si tudi trenirkico izbere rdečo, pa oranžen anorak in jaknico...

Jaz cunjic vsaj ta teden še ne bom prala. To pa iz čisto preprostega razloga - moram počakati da fanta prideta domov, da bo možek prebarvala sobico in mi iz rumplkamre znosu vse vrečke in škatle, da pregledam vsebino. Po drugi polovici avgusta pa zna bit, da bom že začela kej v stroj basat.

Anju, jaz tudi nič ne likam (razen kakšnih hlač in moževih srajc, no pa moje tut). user posted image  Pa sem v materinski šoli vprašala da če je nujno za novorojenčke likat, če se cunce posušijo v sušilcu? Ni jih treba likat. No jaz sem tetra plenice vseeno likala, ker so bile iz sušilca preveč nagbrančene.
To so te pisane plenice iz Ikeje, od katerih si prilepila link. Meni si lepe, samo po kvaliteti se mi zdijo Tosamine boljše - se mi zdi da lepše vpijajo. Samo je vseeno lepo imeti tudi kakšne pisane vmes.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
6.8.2010 9:49:15   
Pokora
Uh Pixie, mi je kar malo lažje, ko si napisala da se vsi fantki  zapodijo najprej v roza barve :-)

Vi2 kar pojdita na morje, jutri popoldne je že lepo vreme napovedano. Pa uživajta! In čim manj neprijetnosti - to sta že prvič vse dala skos user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
6.8.2010 9:53:34   
anju
hvala Pokora!! take podatke o plenicah rabim. torej bom dokupila tosamine, ki odlično vpijajo, so naboljših mer, še vedno jih imam in uporabljam, samo malo moram prebrat, katera je res za stran ali za prah brisat. najboljše obrišejo 100x boljše kot brisača. in za široko povijanje so 70x70 skoraj premale, ne da se jih tako lepo zložit. sem takrat kupila tudi DMove ampak so manjše, take gostejšega materiala, manj prijetne in manjše. skoraj nove so še vedno v mamini omari. me je že kregala naj spraznim:)

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
6.8.2010 9:58:25   
katis
Jap Pokora, oranžna je bila tud naša 'roza' user posted image . Je imel ful bodijev s kako oranžno zadevo, pa obrobo za posteljico, pa majčke v bež in oranžni... sicer je pa meni zelo všeč, da imajo tudi fantki pisano. Modrega razen kavbojk in tenirke nismo prej imeli skoraj nič. Ker sem tudi razmišljala, da naslednje dete bo pa mogoče punčka, in sem zanalašč imela ful nevtralnih barv na začetku - oranžno, rdečo, rumeno, zeleno in rjavo. Pa nekja modrga itak. No zdej, ko smo pa zvedli da bo ta drugi tudi fant, sem pa skor samo modre stvari dobila. Ker sem bila sama v bolnišk, možek pa cele dneve v službii, sta šla v šoping dedo in babi, ker je Bor poleti kar precej prerastel. In evo, je dedo sam modro gledal...

Jaz sem za dojenčka likala samo prvič user posted image , ko sem si pripravlila vse skupja. Pol ni bilo ne časa ne volje. Ostalo pa itak direkt iz sušilca zložim. No, razen hlač in srajc.

Tetra plenice sem jaz v Tosami nabavla. Pa imela sem še moje 30 let stare user posted image  (šparovna, ni kaj). Ampak definitivno so stare boljš vpijale, kot pa ta nove. Pa ne vem, al zato, ker so bile tolikokrat preprane, al je bil kak drugačen material. Pa so bile ta stare tud iz Tosame.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
6.8.2010 10:00:08   
missD
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

Jaz sem pa ravno včeraj oprala mojo prvo rundo oblačil za user posted image .

missD-tudi jaz v prvo nisem imela nobene, ki bi mi posodila. Sem prva rodila v družini in med prijateljicami,... Zdaj ko je drugi na poti imam lepo še vse od prve. Na srečo nevtralne barve. Če ima pa kdaj vijolčni odtenek oblečen, pa naj ga ima, saj je viola letos modernauser posted image .
Pri tebi je samo smotano, ker moraš imeti vse dvojni.

No, vsaj za spol že vem...tako da sem si dala duška. user posted image
Bolj kot barve sem bila zelo nesigurna glede velikosti. Lahko je reči da bosta manjša...po drugi strani pa berem kako se nekaterim dvojnim nosečkam kar veliki korenjaki rojevajo... nočem pa da se zgubita v oblačilcih.

fantje in roza barve...oz na sploh punčkaste stvari. Ko je bil moj bratec še majhen (2 ali 3 leta) se je zelo rad igral z mojimi barbikami in barbi kuhinjo. Da ne omenjam lego kock namenjenih za punce... mislim da imajo otroci neko obdobje ko so pač stvari za punce oz fante bolj zanimive. Pa je prav da dajo to čez.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
6.8.2010 10:01:12   
missD
katis praviš da si jih kupila v tosami, se mogoče spomniš do kdaj je trgovina pri njih odprta čez dan? :)

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
6.8.2010 10:04:54   
Pokora
MissD, delovni čas od Bele štacunce:

Odprto:

ponedeljek - petek

8 - 19

sobota

8 - 12

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
6.8.2010 10:06:28   
katis
missD, pojma nimam. Jih je mož direktno kar iz službe šel iskat. Po moje je bil pri njih pred 16.uro. Poskusi poklicat, ti bojo že povedal, ker imajo itak industrijsko prodajlno tam zraven tovarne. Sam mislim pa, da cene niso kaj drugačne kot drugje v trgovinah.

men je takrat prinesel vse, od plenic, ta malih tetra 'pleničk', palčk, vate in gaze.... celo blazinic za prsi. Vate skor nismo rabli, blazinice mi pa niso pasale (mi je bilo prevroče z njimi).

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
6.8.2010 10:06:56   
katis
Evo, Pokora je na tekočem user posted image

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
6.8.2010 10:08:46   
mamamajča
joj, punce, pomagajte!

Tiste, ki ste imele OGTT- kaj ste morale bit tešče?
Zdaj berem po netu, da obvezno bit tešč vsaj osem ur, men so pa rekli, da ni treba in da lahko jem karkoliuser posted image Ker sem imela šele ob 12, tako da sem bila do 13. tam, zjutraj sem pa pojedla čokolinouser posted image

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
6.8.2010 10:11:20   
pixieM
Pokora - hvala za lepe želje. Upam, da bo tokrat res dopust brez neprijetnih presenečenj!
In brez skrbi, fantkom je všeč roza, ravno tako, kot se punce rade igrajo z avtomobilčki. Tako, da brez skrbi!!! user posted image

tetra plenice - jaz sem jih zadnjič nekaj kupila v Kiku. Imajo zelo luštne, barvaste. V kompletu za 3€ so tri. Ena barvna, ena bela in ena z vzorčki. Sem jih že oprala, pa delujejo take res fine. Upam, da bom še istega mnenja, ko jih bom uporabljala za user posted image .
Kupila bom verjetno tudi tosamine bele, saj menda teh pleničk ni nikoli dovolj. Aja, in v Ikei bom vzela tudi njihove barvaste user posted image .

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
6.8.2010 10:21:04   
missD
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

joj, punce, pomagajte!

Tiste, ki ste imele OGTT- kaj ste morale bit tešče?
Zdaj berem po netu, da obvezno bit tešč vsaj osem ur, men so pa rekli, da ni treba in da lahko jem karkoliuser posted image Ker sem imela šele ob 12, tako da sem bila do 13. tam, zjutraj sem pa pojedla čokolinouser posted image

NE!
sem prišla 1. na tešče in zdržala 20min potem pa vse zbruhala. sem rekla da sem na netu prebrala da moraš bit na tešče tudi pri enournem testu. pa mi je sestra v ordinaciji rekla da je to neumnost naj naslednič vseeno nekaj pojem. In sem ubogala, zjutraj pojedla kos kruha namazanega s sirčkom in je bil test ok, sladkor normalen (5,2).

Neposredna povezava do sporočila: 4522
6.8.2010 10:31:36   
mamamajča
missD, hvala! No, res me je zdaj malo skrbelo, ker na internetu pa piše, da strogo na tešče.........
Ja, jaz sem komaj spila tisto, mi je kar slabo postalo. Zdaj pa čakam na rezultat, upam, da bo vse ok, glede na diagnoze v družiniuser posted image

tetra plenice- jaz jih imam eno tonouser posted image bele in pisane, ampak vem, da vedno prav pridejo, tako da jih ne bo nič preveč

Pa dobro je kiupiti kakšno pisano ali vzorčasto, za čez voziček npr., je kar lepše, kot pa če tisto belo povezneš.

V porodnišnico obvezno copatke za user posted image in kake rokavičke (ali nogavičke)- se spomnim od prvič, v pajacku mi ga je dala šele, ko so mi moji prinesli copatke, pred tem so ga popolnoma zavile.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
6.8.2010 11:18:35   
3x mami
hvala user posted image

uh, tinaaleks, meni pa 12. lih ne pase. ima takrat tasca rd. no, mogoce po torti bi ze lahko sli user posted image jaz pa imam rd 15., tako da ravno na isti dan ne bi. najrajsi po 15. al pa v drugem tednu, ker ima moj ze zrihtan dopust in bi blo vse lazje.

pranje. jaz bom prala in dala v omaro vse takoj, ko pride s posoje. zdaj imam cas to delat, lepo susi, potem pa vprasanje. tudi za vecje, sem ze vse pripravila za naslednjo velikost. zakaj bi sploh kako zimsko stvar jeseni pajcala, ko se ne bi hotelo posusit, ce mi zdaj to lepo naredi v par urah?
imam pa sreco, da nas prijatelji in sorodniki (vsi z vecjimi otroci) zalagajo z oblekami, da skoraj nic ne rabim dokupit. ok, nisem ravno zbircna, ampak imata toliko tega, in sploh tako ohranjeno, da se jima nic ne pozna. zdaj, ko sta skoraj enake velikosti (se malo, pa ga bo mala sisala), je prav fajn, da imam obojega dovolj. sicer je za moje okuse ona prevec punckasto oblecena, ampak tako uziva v tem. sem zacela jima dajat zjutraj na izbiro par hlac in majic, ki se mi zdijo primerne, pa vzameta, kar hoceta. in se jima zdi prav fino. uh, nas pa noce roza - to je za punce, pravi. mu pa zelo pase rdeca, mali pa svetlo modra.

tetra plenice. pri prvem smo kupili aljazeve (takrat ni bilo tolko zbire, al pa je nisem vidla...), pa so zelo v redu. lepo drzijo obliko, zarobljene. se vedno kot na zacetku so.

pixieM, zakaj bi pa cakala dan pred porodnisko? po moje ne bodo lih veseli na csd... kdaj pa se ti zacne porodniska, in kdaj se ti izplacuje placa? jaz bom oddala vse danes.

Pokora, kar cuvaj se!

anju, ne, zelo verjetno ne bom jemala sirupa. bom bolj na hrano pazila. v drugo sem imela, v tem tednu, se malo nizje zelezo, pa se mi je do poroda celo zvisalo. za magnezij pa res moram pit, se pozna pri zategovanju. mi je pa rekel, da to, ko mi parkrat na dan trebuh otrdi kot kamen in cez cas popusti, da je v redu. ce bo kaj bolj rednega, pa pac na ctg pogledat.

aja, je katera ze dobila napotnico za resilca? sem vceraj pozabila vprasat, pa se mi je zdelo, da je ze cas?

mamajaca, mislim, da je odvisno od porodnisnice? v PO sta bila ze od zacetka v pajacu oz majici in zabicah, pa sem dobila lahko se rokavicke, zaradi nohtkov.

Neposredna povezava do sporočila: 4524
6.8.2010 11:28:30   
anju
Pokora malo sem premalo pozorna, eno user posted image  za vaju s user posted image . dobra si, res!

se mi je zdelo 3x mami da ne boš sirupa. v pon sem dobila (samo) napotnico za P.
že kar nazaj si pisala, da te sin sprašuje zakaj grejo vsi na dopust on pa mora v vrtec - kako si mu odgovorila? še sprašuje?
v ponedeljek bo pri nas borba po 4 tednih počitnic...

Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?