|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
6.8.2010 10:15:22   
marta82
A ste se včeraj ko me ni bilo kaj za kafe zmenile?

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
6.8.2010 11:19:57   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Hvala vsem za pikapoke.

No, sem bila pri zdravniku, mi je dal ene druge tablete, pa sirup Legofer, ker se mi je zdaj po vsej verjetnosti kar dosti kri poslabšala, glede na to, da sem je dosti zgubila.
Skratka sem malo pomirjena, ampak me razkuri to naše zdravstvouser posted image , ko te noben ne pogleda prav, ampak te samo filajo s tabletami. Vsepovsod.
Upam, da se vse porihta kmalu.

Hm...katy,so ti naredli kaki UZ ali kak?
Ker to se meni glih ne zdi stvar,ki bi jo lahko kar z enimi tabletami porihtal...verejnmi,da vem,kaj govorim.Nobena moja taka malo bolj čudna krvavitev se ni dobro končalauser posted image ,tak da s tem se res ni za hecat.

ne, nič me niso pogledaliuser posted image
in ja...zavedam se, da to ni ok. Ampak tak je pač naše zdravstvo.
Naj povem, da sem nazadnje, ko sem imela napad ledvičnih kamnov oz. sem predvidevala da je to v hudih bolečinah šla na urgenco...in kaj so naredli...nafilali so me s tramalom in apaurinomuser posted image in vsa blaženauser posted image sem lahko odšla domov. Ja, tak je to pri nas. user posted image

Ne vem kaj sploh naj naredim, zdaj bom itak te tablete jedla, pa bom vidla kak pa kaj, čeprav verjetno bo vse ok, ker kemija naredi svoje. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
6.8.2010 11:21:46   
katy83
aja, pa dobro jutro vsemuser posted image

mi smo danes super spali, sploh zato, ker je tamali od 1-ih dalje spal pri nama in samo tako spi celo noč in ko bubica malauser posted image , spal do 8-ih, popapcal in sva nazaj zaspala do 10-ihuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
6.8.2010 11:22:35   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

A ste se včeraj ko me ni bilo kaj za kafe zmenile?

ja, za naslednji teden, ampak nič fiksnega
Itak ti javimo kdaj pa kje, ne skrbi. user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
6.8.2010 11:28:53   
sami0804

Ne vem kaj sploh naj naredim, zdaj bom itak te tablete jedla, pa bom vidla kak pa kaj, čeprav verjetno bo vse ok, ker kemija naredi svoje. user posted image

Če se ti ne bo začelo v par dnevih vstavljat,idi nazaj!Kake tablete si te dobila?Dabroston?

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
6.8.2010 11:31:54   
katy83
Timeja vse najboljše!!!

user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
6.8.2010 11:32:44   
katy83

Če se ti ne bo začelo v par dnevih vstavljat,idi nazaj!Kake tablete si te dobila?Dabroston?

kontracepcijske QLAIRA  user posted image   ne poznam

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
6.8.2010 11:33:29   
katy83

ja, če se ne bo ustavlo, itak grem nazaj, magari samoplačniško, samo da mi UZ naredijo

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
6.8.2010 11:41:07   
sami0804

Ups,na tem področju pa sem jaz malo zakrnelauser posted image .
Lahko pa greš direkt v bolnico na ginekološki oddelek,če boš mela srečo,ti bojo vsaj UZ naredli,preden te odslovijo.
Aja,v bolnico je fajn it med vikendom(ne rabiš napotnice oz.si jo urejaš kasneje)

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 6.8.2010 11:42:42 >

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
6.8.2010 11:45:48   
katy83

Lahko pa greš direkt v bolnico na ginekološki oddelek,če boš mela srečo,ti bojo vsaj UZ naredli,preden te odslovijo.
Aja,v bolnico je fajn it med vikendom(ne rabiš napotnice oz.si jo urejaš kasneje)

hvala za nasvet, upam, da se samo od sebe porihta in mi ne bo treba it

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
6.8.2010 11:48:21   
koala
katy ne daj se kar odsloviti, magari jamraj da te boli (četudi te ne) pa izsiti UZ, ker to ni OK.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
6.8.2010 11:50:07   
sami0804

Upam samo,da ti nisem dala kakih napačnih nasvetovuser posted image ,ti moji izleti na gin.odd. so bolj starejšega datuma,ampak vseeno semi zdijo tam zdravniki in sestre od vseh v bolnišnici še najbolj človeški.
Držim pa pesti,da vsega tega res ne boš rabla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
6.8.2010 11:51:31   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: koala

katy ne daj se kar odsloviti, magari jamraj da te boli (četudi te ne) pa izsiti UZ, ker to ni OK.

ok, če do ponedeljka ne mine samo od sebe. bom šla in jamralauser posted image do takrat pa ne bom tablet začela jest

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
6.8.2010 11:53:54   
katy83

Upam samo,da ti nisem dala kakih napačnih nasvetovuser posted image ,ti moji izleti na gin.odd. so bolj starejšega datuma,ampak vseeno semi zdijo tam zdravniki in sestre od vseh v bolnišnici še najbolj človeški.
Držim pa pesti,da vsega tega res ne boš rabla user posted image user posted image user posted image

je še vedno tak, vem iz nosečnosti, ko sem imela težave, pa še nisem bla 16 tednov noseča, da bi me v porodnišnici obravnavali

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
6.8.2010 12:56:08   
arabela*

Hvala vsem za pikapoke.

No, sem bila pri zdravniku, mi je dal ene druge tablete, pa sirup Legofer, ker se mi je zdaj po vsej verjetnosti kar dosti kri poslabšala, glede na to, da sem je dosti zgubila.
Skratka sem malo pomirjena, ampak me razkuri to naše zdravstvouser posted image , ko te noben ne pogleda prav, ampak te samo filajo s tabletami. Vsepovsod.
Upam, da se vse porihta kmalu.

Hm...katy,so ti naredli kaki UZ ali kak?
Ker to se meni glih ne zdi stvar,ki bi jo lahko kar z enimi tabletami porihtal...verejnmi,da vem,kaj govorim.Nobena moja taka malo bolj čudna krvavitev se ni dobro končalauser posted image ,tak da s tem se res ni za hecat.

ne, nič me niso pogledaliuser posted image
in ja...zavedam se, da to ni ok. Ampak tak je pač naše zdravstvo.
Naj povem, da sem nazadnje, ko sem imela napad ledvičnih kamnov oz. sem predvidevala da je to v hudih bolečinah šla na urgenco...in kaj so naredli...nafilali so me s tramalom in apaurinomuser posted image in vsa blaženauser posted image sem lahko odšla domov. Ja, tak je to pri nas. user posted image

saj ne vem...kaj naj rečem...
meni se še to ni zgodilo....pa upam da se ne bo....
idi do svoje osebne zdravnice in naroči preiskave....
Glede ledvičnih kamnov pa je res,da to ni nekaj, kar bi morali komplicirat zdravniki...(jaz sem 4krat dala skozi)...ampak pregledat bi te morali....če so bili res ali ne..., ker se radi ponavljajouser posted image

bolečina pa je enaka kot pri tahudih popadkihuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
6.8.2010 12:57:07   
arabela*

aja, pa dobro jutro vsemuser posted image

mi smo danes super spali, sploh zato, ker je tamali od 1-ih dalje spal pri nama in samo tako spi celo noč in ko bubica malauser posted image , spal do 8-ih, popapcal in sva nazaj zaspala do 10-ihuser posted image

super..

mi tudi...M je prišla ponoči k meni...in me cartala ko zmešanauser posted image ..spale sta 12 uruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
6.8.2010 13:00:04   
arabela*
Natrenirale sva se......bile pridneuser posted image ...matcar pa kar direkcione na šiht....svaka ji častuser posted image

Jaz pa malo na netu....se pogovarjam s kolegico iz Londona....še fajn da so internet izumliuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
6.8.2010 13:01:17   
arabela*
Aja...danes sem si kupila clearblu...test..)))))...))))...končno....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
6.8.2010 13:08:15   
koala
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

In kdaj boš polulala magično palčko?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
6.8.2010 13:10:05   
katy83

saj ne vem...kaj naj rečem...
meni se še to ni zgodilo....pa upam da se ne bo....
idi do svoje osebne zdravnice in naroči preiskave....
Glede ledvičnih kamnov pa je res,da to ni nekaj, kar bi morali komplicirat zdravniki...(jaz sem 4krat dala skozi)...ampak pregledat bi te morali....če so bili res ali ne..., ker se radi ponavljajouser posted image

bolečina pa je enaka kot pri tahudih popadkihuser posted image

Saraya, poznam to, ja. user posted image Sem bla že v bolnici zaradi tega, ker se je desna ledvica zaustavila. Nekak tak so rekli. So mi v bolnici naredili preiskave in me filali s 5 litri tekočine na dan in se je porihtalo. user posted image Se pa ponavlja ja, na žalost. bolečine pa...meni je to tako kot praviš...najhujši popadki...user posted image

Ko se mi je letos ponovilo, se mi je 1 mesec po porodu in sem zato šla v bolnico, ker pač nisem bila ziher al je to aj je še kaj s "porodom" povezano.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
6.8.2010 13:10:36   
katy83

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
6.8.2010 13:12:53   
katy83

Natrenirale sva se......bile pridneuser posted image ...matcar pa kar direkcione na šiht....svaka ji častuser posted image

Jaz pa malo na netu....se pogovarjam s kolegico iz Londona....še fajn da so internet izumliuser posted image user posted image

full dobro. Jaz sem ravno zadnjič bila razočarana nad tem, da nobenega iz Anglije ne poznam, razen Braneta Kastelicauser posted image , ker sem hotla nekaj za krst naročit, pa v Slovenijo ne pošiljajo. user posted image No, sem se pač sprijaznila, da živimo bogu za hrbtom in da smo nepomembni. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
6.8.2010 13:41:01   
arabela*

full dobro. Jaz sem ravno zadnjič bila razočarana nad tem, da nobenega iz Anglije ne poznam, razen Braneta Kastelicauser posted image , ker sem hotla nekaj za krst naročit, pa v Slovenijo ne pošiljajo. user posted image No, sem se pač sprijaznila, da živimo bogu za hrbtom in da smo nepomembni. user posted image

jaz imam prijateljico tam...(eno izmed nekdaj najboljših...se je vženla tja), pa še en kolega tam živi...samo je trenutno v slo..user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
6.8.2010 13:41:21   
arabela*

sem jo že.....zdavnajuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
6.8.2010 13:45:28   
sami0804

sem jo že.....zdavnajuser posted image

Glede na ta post...user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam za ne-user posted image !!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?