|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 12:56:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Hvala vsem za pikapoke. No, sem bila pri zdravniku, mi je dal ene druge tablete, pa sirup Legofer, ker se mi je zdaj po vsej verjetnosti kar dosti kri poslabšala, glede na to, da sem je dosti zgubila. Skratka sem malo pomirjena, ampak me razkuri to naše zdravstvo , ko te noben ne pogleda prav, ampak te samo filajo s tabletami. Vsepovsod. Upam, da se vse porihta kmalu. Hm...katy,so ti naredli kaki UZ ali kak? Ker to se meni glih ne zdi stvar,ki bi jo lahko kar z enimi tabletami porihtal...verejnmi,da vem,kaj govorim.Nobena moja taka malo bolj čudna krvavitev se ni dobro končala ,tak da s tem se res ni za hecat. ne, nič me niso pogledali in ja...zavedam se, da to ni ok. Ampak tak je pač naše zdravstvo. Naj povem, da sem nazadnje, ko sem imela napad ledvičnih kamnov oz. sem predvidevala da je to v hudih bolečinah šla na urgenco...in kaj so naredli...nafilali so me s tramalom in apaurinom in vsa blažena sem lahko odšla domov. Ja, tak je to pri nas. Ne vem kaj sploh naj naredim, zdaj bom itak te tablete jedla, pa bom vidla kak pa kaj, čeprav verjetno bo vse ok, ker kemija naredi svoje. saj ne vem...kaj naj rečem... meni se še to ni zgodilo....pa upam da se ne bo.... idi do svoje osebne zdravnice in naroči preiskave.... Glede ledvičnih kamnov pa je res,da to ni nekaj, kar bi morali komplicirat zdravniki...(jaz sem 4krat dala skozi)...ampak pregledat bi te morali....če so bili res ali ne..., ker se radi ponavljajo bolečina pa je enaka kot pri tahudih popadkih
|