Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 6:57:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in kaj si ugotovila? Da imaš/imate full preveč cot. Jaz bi to tud mogla jutri naredit. Ima katera kako sestro/sestrično/kogarkoli, ki rabi kake majčke velikost s ali m. Jaz imam kar nekaj tega, pa nekak ne bom več nosla ali pa mi ni prav. So pa vse lepe in ohranjene, tak da rečite, če ne bom dala na temo podarim. ena izmed redkih,ki ima v omari res samo to,kar nosi...ostalo je v drugih omari zgoraj
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 6:58:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kje ste vse? ja če pa je bila tuga tu... sem pospravljala omare,pa nohte lakirala,pa juhico sem si skuhala in kaj si ugotovila? Da imaš/imate full preveč cot. Jaz bi to tud mogla jutri naredit. Ima katera kako sestro/sestrično/kogarkoli, ki rabi kake majčke velikost s ali m. Jaz imam kar nekaj tega, pa nekak ne bom več nosla ali pa mi ni prav. So pa vse lepe in ohranjene, tak da rečite, če ne bom dala na temo podarim. Jaz se javljam za cote. Nosim M št zaj,ko sem nekaj kg zgubla. ej nisem na tebe pozabla...))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 7:00:14
|
|
|
|
arabela*
|
eh...kolk ste naklotale včeraj...bom kasneje v miru brala Jaz pa sem vse izklopila, ker je bliskalo, pa sem šla brat))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 7:33:47
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 7:40:41
|
|
|
|
ly117
|
Timeja za tvoj 1. rojstni dan.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 7:45:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Timeja za tvoj 1. rojstni dan. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 7:49:31
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 7:50:40
|
|
|
|
matcar
|
Spala fantastično,zaj nekaj v sebe vržem na brzino,pol pa na fitnes.Maks je že tudi porihtan,nahranjen...mi je pa tak čudno,ko sma sama doma.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 7:56:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Spala fantastično,zaj nekaj v sebe vržem na brzino,pol pa na fitnes.Maks je že tudi porihtan,nahranjen...mi je pa tak čudno,ko sma sama doma.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 8:09:18
|
|
|
|
rina22
|
ly in matcar, hvala za voščilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 8:25:07
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa fročeke oddala v varstvo ...sedaj na brzake pojem nekaj,pa pičim na fitness...jupiii
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 8:25:48
|
|
|
|
arabela*
|
Timeja....čestitke
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 8:26:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar mi je pa tak čudno,ko sma sama doma.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 8:28:09
|
|
|
|
tasa_m
|
Timeja, ob 1. svečki vse najlepše in najslajše ! Mamici in atiju pa prav tako čestitke ob 1.letu materinstva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 8:47:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Hvala vsem za pikapoke. No, sem bila pri zdravniku, mi je dal ene druge tablete, pa sirup Legofer, ker se mi je zdaj po vsej verjetnosti kar dosti kri poslabšala, glede na to, da sem je dosti zgubila. Skratka sem malo pomirjena, ampak me razkuri to naše zdravstvo , ko te noben ne pogleda prav, ampak te samo filajo s tabletami. Vsepovsod. Upam, da se vse porihta kmalu. Hm...katy,so ti naredli kaki UZ ali kak? Ker to se meni glih ne zdi stvar,ki bi jo lahko kar z enimi tabletami porihtal...verejnmi,da vem,kaj govorim.Nobena moja taka malo bolj čudna krvavitev se ni dobro končala ,tak da s tem se res ni za hecat.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 8:57:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, jaz imam spet eno vprašanje: Ste seznanjene s tem pod kakimi pogoji lahko zaprosiš za izredno socialno pomoč? Tisto, ki jo dobiš 2x na leto? Mislite, da če jaz zaprosim, bom dobila? Ne sprašujem za zdaj, ko sem študentka, ampak potem konec leta enkrat. Bi kao navedla, da moram olje za kurjavo kupit. Za IDSP lahko zaprosiš tudi ,če presegaš cenzus za normalno DSP,oz.,kot je napisala matcar,če imata oba partnerja dohodke. Izpolniš vlogo (jaz sem to naredla kar na občini),vpišeš podatke,dohodke zadnjih treh mesecev,zakaj rabiš denar in opišeš življenjsko situacijo... Aja,podatki iz prve roke,sem vložila vlogo za nakup šolskih potrebščin-ni pa nujno,da jo odobrijo,samo kot sem rekla,zgubit nimaš kaj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 9:03:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki pa se Sami danes skriva? bere in lubenico je pa o kamp opremi razmišlja si pozabla točno...bo dobila idejo kam it kampirat... al pa se je ona tud spravla zmrzovalnik pucat Lepo,da ste me pogrešale,samo ste vse v meglo brcnile .Namesto vsega tega sem jaz spala kot .
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 9:18:34
|
|
|
|
koala
|
JUtro! rina iskrene čestitke tvoji pupi ob prvi svečki. Naj bo zdrava in razigrana punčka. Za čvek naslednji teden popoldan sem derinitivno ZA!!!!! Upam da bom končno spoznala Rubin, ker njo si pa resnično želim spoznat. Pa še katero "novo".
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 10:14:47
|
|
|
|
marta82
|
Timeja še enkrat vse najboljše.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?