3x mami
|
dan! danes sem si vzela cas in prisla malo kasneje v sluzbo. vreme: vceraj na poti s pregleda me je ujela nevihta, da se ceste nisem vidla... potem se nekaj dezja in zjutraj sonce. a z juga spet crni crni oblaki polni grmenja, tako da bomo vidli, kaksno bo danes. porocilo s pregleda: vse ok! na uzju pogledal lego - mali je sedel na ritki (toliko o mojih ugibanjih - sam ima se cas, da se obrne), plodovnico (primerna) in utrip. mv cvrst in lepo zaprt. tole moje tiscanje dol je pa posledica tretje nosecnosti in mojih cisto zmajanih misic in koze, ki ne drzijo vec nic gor kot bi morale. je pa priznal, da je vse skupaj res bolj nizko od tega, kar je obicajno. bo pac treba s tem drzat. NP je 1.9. mi je rekel, naj se do takrat cimbolj cuvam (nic naporov, dvigovanja, hoje, sexa), najboljse bi bilo postelja-kavc. da pridemo do septembra, po pregledu pa je rekel, da si lahko dam duska se za nazaj . dala kri in urin: v redu, hemoglobin edino ostal na 93 kot pri prejsnjem pregledu. kar je tudi v redu, ker ne pada vec. priporocil magnezij (donat) in napisal sirup legofer. lepe novice, sam tega tiscanja dol bi me lahko mal odresil anju. ja, oprosti, ce sem te zmedla. tisto nagrado ti da obcina. sam mene na te stvari opozori ze na csdju. majabar, ce je vse ok, se pregledi sploh ne gostijo. no, odvisno od prakse ginekologa. mene je pri obeh do konca narocal na 4-5 tednov. aja, caroline1, glede csd-ja. vse se ureja tam, kjer imas ti stalno bivalisce. tvoje in njegove stvari, tudi ce ima on bivalisce na drugem koncu slovenije. midva imava razlicne naslove uradno, pa je vedno pri meni vse uredil.
|