nimanorwen
|
ojla so in mamice! najprej: ČESTITKE AMOSS ZA LEIO KLARO drugač pa se počutim fulll slabuuuu....že par dni skp mi je slabu po malem, sm dons mi je pa že ceu dan. se čudm, da nism nč tečna zarad tega. kr mirno prenašam. čist ne moj stil a je še keri slabu? drgač sm mela pregled pr g in me je po 100 letih vaginalno pregledala in sm še zaprta k radenska al pa k coca cola. skratka neprebojno še čist. damn. zamerm pa še 10 dni do pdp. obnašam se pa k da sm 10 dni po pdp itak tamala dons ni hotla sodelvat na ctg. najprej je spala, ni blu nč od nje, pol drugo rundo (po enournem čakanju in hranjenju mame se pravi mene) se je gospodična pa zbudila in skakala po trebuhu, je mogla bt sestra skus pr men in lovit njen utrip. jao bože, ta k bo vn pršla bo terminator. tk da nasledn pregled 12.8. miska333 - globoko sočustvujem s tabo. maš vso pravico na svetu bit tečna in in vse spust - moja je full spuščena že en mesc skp. pa mi nč kej ne pomaga tu, sm boli me vse duda - bom vzela s sabo. ampak tu sm zatu, ker mam skor čist prazno torbo, pa se mi neumn zdi tuk prazno s sabo vlačt (pa sploh ni velika, sm kr nekk nimam prtlage) in sm pač uzela. zapakirani v tuperware kastrolci požrešnost - zdej mou bl jem ja, ker sm pogruntala, da če mam kej v želodcu, da mi je manj slabu. mayci - joooj, nimate sreče z zdravjem. tk k jest z mački ne. upam, da bo tamali ok, da se pocajta in da bo uživou na morju barbet - joj, boga, da moraš bit sama. upam, da mu bojo pol, med očetovskim, res dal mir! limma - dej mi pošlji na zs tvoje ime in priimek za fb, mene ne boš mogla najt, mam tk naštiman. anchy82 - boga ... sm če tk pogledaš, so moški ful ubistvu revčki. ker so samu opazovalci. in so pomoje zrt tega full živčni, ker pač ne morjo nč ukrent glede ničesar drugač pa jest tut še sama vozm, pa se usi čudjo. nekk upam in mislim, da ne bo že 1. popadk tuk močan, da bi se kr zabila km. al pa tuk boleč, da bi skp padla al pa kej aisha86 - jooooj, držim pesti, da se bo kej začel ... k čist brez svojih it rodit res najbrž ni fajn ... drži se mrde bi res s probala ... pol itak ne bo nč neki časa še dolgčas mi je. u knižnci so use knige izropane in ni nč pametnga za brat in sm čist nesrečna. paše mi jest full, ampak itak se že 8,5 mescu full nazaj držim in ne mislm usega pokvart na konc. lepo se mejte!
|