|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
5.8.2010 9:59:50   
limma
Pa še to, vedno pozabim user posted image user posted image

Jaz sem tudi na FB. Bi lepo prosila, če mi lahko katera pošlje vaše kontakte na ZS? Hvala user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 5.8.2010 10:00:09 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
5.8.2010 10:18:52   
žabica 22
jutro user posted image

amoss drži se upam da že pestvaš svojo pupiko. če pa še ne ti pa želim da čim prej in pa veliko sreče ti želim, čimanj bolečin po cr!user posted image user posted image user posted image

danes sem tako tečna vse me boli čez noč hodim skos lulat in slabo spim, križ me boli da je za znoretuser posted image user posted image user posted image , da o bokih in medenici ne govorim!user posted image nisem najbolj pri voli tako da vas špotem pokomenteram.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
5.8.2010 10:44:32   
anchy82
IZVIRNO SPOROČILO: žabica 22

amoss drži se upam da že pestvaš svojo pupiko. če pa še ne ti pa želim da čim prej in pa veliko sreče ti želim, čimanj bolečin po cr!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se pridružujem željam! Pa srečno, amoss!!!user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa tud jaz danes bolj tečnauser posted image ... Verjetno je nekaj takega v zrakuuser posted image Sem se včeraj s svojim user posted image spričkala, in to samo zarad tega, ker mi teži, da preveč okrog hodim in da me ni velik domauser posted image user posted image Mislim, haaaloooooo???? Večino dneva sem doma, včeraj sem šla k svoji babici malo z Vito, pa ker se sama okrog vozim z avtom, je potem moj čisto paničen... OOOBUUUUPuser posted image user posted image Mi je blo tok dost vsega, da sem se sam še user posted image user posted image user posted image pa šla spat!! A še katera sama vozi avto???user posted image Sicer pa mislim, da je user posted image bolj živčen kot jaz - ki res nisem nič - zarada poroda!!user posted image Je blo že prvič takouser posted image user posted image

Mene je pa zdaj dopoldne nekaj začelo špikat. Gledam na uro, ampak se mi bolečina v križu in v spodnjem delu trebuha pojavlja tam na 9 minut, traja pa slabe pol minutke. Bom še čakala, če se bo pa začela pojavljati ta bolečina na krajše intervale, bom pa svojega poklicala, pa se potem popoldne šla pokazat v P! Upam, pa da čimprej rodim, ker včeraj sem imela en kup neodgovorjenih klicev, ampak nisem klicala nazaj, ker vem kaj jih zanimauser posted image Bo že vsak prav čas izvedel!!!

Žabica22, sej se bomo kmalu rešle teh tegob, pa bo potem bolj luštno!!! Ti pa pošiljam user posted image user posted image in user posted image user posted image

papa

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
5.8.2010 10:54:27   
kai1
danuser posted image

anchy82, jaz še normalno vozim. Sicer malo težje, saj se težje obrnem, ampak malo več previdnosti, pa gre.

Amoss, drži seuser posted image user posted image user posted image

Z mojim Anžetom sva pa imela včeraj sistematski psihološki pregled pri 3. letih. Moram rečt, da se je odlično odrezaluser posted image , me je na trenutke kar presenetil s kako izjavo.

Sicer, pa pri meni nič kaj novega, boli me medenica, sploh ponoči, ko je treba vstat za na wc, popadekov  je vsak dan nekaj, trebuh se mi pa niti ni spustil. Se mi tudi 1. ni.

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
5.8.2010 11:11:59   
Aisha86
hej-hoj!
Prišla s pregleda...čist nesrečna...user posted image sm se zdej pou ure jokala me je moj mogu tolažt...CTG-vse normalno, ne duha ne sluha o kakšnem popadku, G me je spet pregledu in reku da zaenx ni še zrelo (1cm odprta) in to je blo to.
Pred CTGjem dve punci čakali za rodit - čez rok brez popadkov, kr na silo...mene je tkooo strah teh umetnih popadkov da joj! user posted image Zato sm tko nesrečna oz. kr tremo dobim. Jst bi rada da me zagrabi kr naenx in naravno. Ne pa to neki na silo. Čakajo pa do 10 dni so mi rekli.  Zdej se morm prov z nečim zamotit, da ne bom spet neumnosti začela razmišljat...bom rajš mislila na Amoss in držala pesti zanjo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
5.8.2010 12:28:11   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

IZVIRNO SPOROČILO: žabica 22

Sem se včeraj s svojim user posted image spričkala, in to samo zarad tega, ker mi teži, da preveč okrog hodim in da me ni velik domauser posted image user posted image Mislim, haaaloooooo???? Večino dneva sem doma, včeraj sem šla k svoji babici malo z Vito, pa ker se sama okrog vozim z avtom, je potem moj čisto paničen... OOOBUUUUPuser posted image user posted image

Amosss, se pridružujem Žabici22!!!

Moj tud ni presrečen, če hodim okoli, ozr. da se vozim okoli...tako, da ko mi je potem zvečer hudo (popadki, tiščanje dol...) ne upam nič jamrat, ker vedno reče: "Nam so v MŠ rekli, da moraš več počivat, če se to dogaja!" Potem sem pa rajši tiho. Se pa ne kregam z njim, ker vem, da mi noče slabo...mal ga pobožam, poljubčkam...pa se oba potolaživa.

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
5.8.2010 12:30:09   
žabica13
Aisha86 user posted image user posted image  upam da se bo detece čimprej samo odločilo da si želi na ta svet. Kaj pa če z dragim poskusita z user posted image , je celo babca v šoli za starše rekla da to včasih spodbudi, sploh sprerma naj bi imela neko snov v sebi ki tam spodaj mehča. Malo kmečki nasvet user posted image

Za amoss pa upam da že carta svojo punčkico, na seznam jo bom pa dala ko se nam javi.

Mene pa odkar se je detece spustilo non stop na wc tišči, ne samo lulat, sem bla od včeraj že ene 5x na wc-ju user posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
5.8.2010 14:15:56   
sky77
amoss ima na FB že objavljeno da je rodila in sicer: rodila se je moja lepotička sem Leia Klara velika sem 50.5 cm in tehtam 3.3 kg

čestitke amoss user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
5.8.2010 14:18:45   
Zoya27
čestitke Amoss za Leio Klarouser posted image user posted image user posted image

in čimhitrejše okrevanje

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
5.8.2010 14:18:56   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

amoss ima na FB že objavljeno da je rodila in sicer: rodila se je moja lepotička sem Leia Klara velika sem 50.5 cm in tehtam 3.3 kg

ČESTITKE AMOSS, lepo cartanje!!!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
5.8.2010 14:53:28   
žabica13
Amoss čestitke ob rojstvu tvoje princeske! Tebi želim čimhitrejše okrevanje in čimveč cartanja! user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
5.8.2010 15:05:13   
kamelija
Čestitke Amoss in Lei Klari!user posted image user posted image user posted image !

Kuk lepo, zjutraj prečekiram še nič, pridem s pregleda pa že imamo novo pupiko! No pri meni CTG še ne kaže nič posebnega, mi je bilo pa kar neudobno ležat na tisti trdi postelji. Sploh danes me je v trtici ful zagrabilo, da komi hodm. Je pa že 3,1 kg težka moja miška in če bo do roka pričakuje še ene dobre pol kile gor. No bomo videli. Je bila pa tale nadomestna G ful groba na ultrazvoku! Ne morem verjet kok me je tiščala s tisto napravo, kar zvijala sem se in rekla da me boli pa je odvrnila samo: ja vem, majčkeno boli! Mislim moj G je kar se pa tega tiče carski!

Avto jaz še vozim in ga bom po moje do konca na kratke razdalje. Se pa moram malo bolj potrudit in skoncentrirat na cesto! V bistvu sploh nimam nekega obstanka, kar naprej nekaj prekladam, pucam, se vozim - kr neki!

Kai1 user posted image za psihološki pregled. A to je rutinsko pri treh letih?

Je pa neki res v zraku en čuden pritisk, meni se je včeraj kar malo vrtelo vsake tok časa in še dons sm mal čudna. In neki mi spet ful za jest paše tko da grem neki konkretnega prigriznituser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
5.8.2010 16:14:23   
žabica13

user posted image

Datum rojstva:  Mamica:    PDP:     Ime otroka:  Teža:     Dolžina:
user posted image  11.07.2010    SOLIS     10.08.    ANA              2310g

user posted image  14.07.2010    BarbiG     03.08.    ENEJA          2440g   48cm
                                                              ELA              2180g   47cm

user posted image  
21.07.2010    BK355      06.08.    ENEJ             2910g   49cm

user posted image  26.07.2010    Saša36     05.08     JAN LUKA     2520g   45cm

user posted image  26.07.2010    Ooooo       10.08.     ENEJ             3515g   57cm

user posted image  
27.07.2010    Tinky        01.08.     MAJA           2990g    53cm

user posted image    27.07.2010   Ledenkaa  14.08      TIJANA        3120g    50cm

user posted image    29.07.2010    Listek1     08.08.     ANA              2980g    50cm

user posted image    29.07.2010    Igmipi      15.08.      METKA         2920g    51cm

user posted image  
31.07.2010   Masha_M    11.08.     VAL              3630g    53cm

user posted image   01.08.2010    Lenny1      01.08.     ROBIN          3150g    50cm

user posted image    02.08.2010  Spacebaby   01.08.    DAVID         3080g     55cm

user posted image   
03.08.2010   Biba77        03.08.     ANA            4160g     54cm

user posted image     05.08.2010   Amoss        17.08    LEIA KLARA   3300g    50,5cm

user posted image user posted image  = 9
user posted image user posted image  = 6

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
5.8.2010 16:14:24   
Aisha86
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13
Kaj pa če z dragim poskusita z user posted image

Brez skrbi, sva! user posted image user posted image ...pa ne sam zaradi upanja na pospešitev, ampak ker sva (glede na druge nosečnice) še kr aktivna v postli user posted image ...  Čeprov v torek k sm rekla mojmu da je G med pregledom zatipov tud glavico otroka zdj ni več tko navdušen nad user posted image , ker je prepričan, da ga potem tud on med sexom "tolče po glavi" user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE MAMICI AMOSS, LEPO SE CARTKAJTE!! user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
5.8.2010 16:21:26   
nimanorwen
ojla souser posted image  in mamice!

najprej:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE AMOSS ZA LEIO KLAROuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugač pa se počutim fulll slabuuuu....že par dni skp mi je slabu po malem, sm dons mi je pa že ceu dan. se čudm, da nism nč tečna zarad tega. kr mirno prenašam. čist ne moj stiluser posted image a je še keri slabu? drgač sm mela pregled pr g in me je po 100 letih vaginalno pregledala in sm še zaprta k radenskauser posted image al pa k coca cola. skratka neprebojno še čist. damn. user posted image zamermuser posted image  pa še 10 dni do pdp. obnašam se pa k da sm 10 dni po pdpuser posted image itak tamala dons ni hotla sodelvat na ctg. najprej je spala, ni blu nč od nje, pol drugo rundo (po enournem čakanju in hranjenju mame se pravi mene) se je gospodična pa zbudila in skakala po trebuhu, je mogla bt sestra skus pr men in lovit njen utrip. jao bože, ta k bo vn pršla bo terminator. user posted image  tk da nasledn pregled 12.8.
miska333 - globoko sočustvujem s tabo. maš vso pravico na svetu bit tečna in user posted image  in vse user posted image
spust - moja user posted image  je full spuščena že en mesc skp. pa mi nč kej ne pomaga tu, sm boli me vseuser posted image
duda - bom vzela s sabo. ampak tu sm zatu, ker mam skor čist prazno torbo, pa se mi neumn zdi tuk prazno s sabo vlačt (pa sploh ni velika, sm kr nekk nimam prtlage) in sm pač uzela. zapakirani v tuperware kastrolciuser posted image
požrešnost - zdej mou bl jem ja, ker sm pogruntala, da če mam kej v želodcu, da mi je manj slabu.
mayci - joooj, nimate sreče z zdravjem. tk k jest z mački ne.user posted image upam, da bo tamali ok, da se pocajta in da bo uživou na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image
barbet - joj, boga, da moraš bit sama. upam, da mu bojo pol, med očetovskim, res dal mir!
limma - dej mi pošlji na zs tvoje ime in priimek za fb, mene ne boš mogla najt, mam tk naštiman.
anchy82 - boga ... sm če tk pogledaš, so moški ful ubistvu revčki. ker so samu opazovalci. in so pomoje zrt tega full živčni, ker pač ne morjo nč ukrent glede ničesaruser posted image  drugač pa jest tut še sama vozm, pa se usi čudjo. user posted image  nekk upam in mislim, da ne bo že 1. popadk tuk močan, da bi se kr zabila km. al pa tuk boleč, da bi skp padla al pa kejuser posted image user posted image
aisha86 - jooooj, držim pesti, da se bo kej začel ... k čist brez svojih it rodit res najbrž ni fajn ... drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mrde bi res s user posted image user posted image user posted image  probala ... pol itak ne bo nč neki časa šeuser posted image

dolgčas mi je. u knižnci so use knige izropane in ni nč pametnga za brat in sm čist nesrečna. paše mi jest full, ampak itak se že 8,5 mescu full nazaj držim in ne mislm usega pokvart na konc. lepo se mejte!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
5.8.2010 18:52:51   
žabica13
pravkar priletel sms, domnevam da je od Anchy82, saj omenja sestrico Vito:

"Danes je Vita postala velika sestrica! Ob 17.47 uri se nam je pridružil čudovit fantek Aljaž, dolg 52 cm in težak 3500 g! Mamica Anka se super počuti, ati je presrečen!"

Anchy82 iskrene čestitke ob rojstvu sinka, vam želim neskončnost prelepih skupnih trenutkov in čimveč prespanih noči user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
5.8.2010 19:00:03   
žabica13

user posted image

Datum rojstva:  Mamica:    PDP:     Ime otroka:  Teža:     Dolžina:
user posted image  11.07.2010    SOLIS     10.08.    ANA              2310g

user posted image  14.07.2010    BarbiG     03.08.    ENEJA          2440g   48cm
                                                 ELA              2180g   47cm

user posted image  
21.07.2010    BK355      06.08.    ENEJ             2910g   49cm

user posted image  26.07.2010    Saša36     05.08     JAN LUKA     2520g   45cm

user posted image  26.07.2010    Ooooo       10.08.     ENEJ             3515g   57cm

user posted image  
27.07.2010    Tinky        01.08.     MAJA           2990g    53cm

user posted image    27.07.2010   Ledenkaa  14.08      TIJANA        3120g    50cm

user posted image    29.07.2010    Listek1     08.08.     ANA              2980g    50cm

user posted image    29.07.2010    Igmipi      15.08.      METKA         2920g    51cm

user posted image  
31.07.2010   Masha_M    11.08.     VAL              3630g    53cm

user posted image   01.08.2010    Lenny1      01.08.     ROBIN          3150g    50cm

user posted image    02.08.2010  Spacebaby   01.08.    DAVID         3080g     55cm

user posted image   
03.08.2010   Biba77        03.08.     ANA            4160g     54cm

user posted image     05.08.2010   Amoss        17.08.   LEIA KLARA  3300g    50,5cm

user posted image      05.08.2010   Anchy82    09.08.     ALJAŽ          3500g    52cm

user posted image user posted image  = 9
user posted image user posted image  = 7

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
5.8.2010 19:38:30   
kamelija
Anchy82 čestitke!!! si le dočakala svoj zakladekuser posted image !

Vidim, da punčke še zmeraj vodijo, ampak tud fantki ne zaostajajo prav dosti!

Nimanorwen
te čist štekam, jaz mam še 19 dni do PDP in se tud obnašam kot da sm že ful čez.
Pa pr meni je bil trebušček že v tretjem mesecu ful viden in vsi mislijo da je že zdavni čas za rodituser posted image !

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
5.8.2010 19:39:10   
kai1
 Amoss  in   Anchy82,čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Psihološki testi pri 3-h letih so pa rutinsko. Dobiš vabilo od psihologa.
Prejle me je pa Anže tako razkuru, je imel izpad v trgovskem centru in ni ubogal ne mene ne mojega. Dru se je še v avtu cca 20min, celo pot domov. Se mi zdi, da bolj ko prihaja dan D, bolj je zahteven in vse hoče takoj. Pa zvečer hoče, da zaspim pri njemuser posted image  Izsiljuje toli časa, da se uležem zravem in potem šele zaspi.  Upam, da se ne stopnjuje oz., da se umiri, ker tako ne bo šlo, saj sem večina popoldne sama doma.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
5.8.2010 19:52:51   
barbet
Ojla souser posted image in mamice!

ČESTITKE Anchy82 in Amoss in vajinim sončkom!!!

Jaz pa sem vse manj tečna bolj se bliža konec nosečnosti user posted image (bolje, da se ne hvalim, da me ne bo že jutri zagrabilo). Mal mi je sicer zmanjkalo časa za dokončno ureditev hiše, ampak mi začuda sploh ni tako hudouser posted image

Jaz tudi še vozim avto - so me včeraj čist čuden gledal, ko sem povedala za pdp. Je pa bejba že tako nizko, da me kar mal moti. Pa opravila sem vse "cestne opravke" in najbrž konec "volanjenja" zame.
Sem pa vsa srečna, ker mi je na koncu še k frizerju uspel ituser posted image .

nimanorwen - moja bo tudi terminatorka ali pa športnica - sploh ne zna biti več na miruuser posted image Mogoče pa hoče ven pa prostostuser posted image

aisha86 - buta v glavouser posted image priuser posted image !!!Ha hauser posted image . Moj je pa dejal, ko sem kasneje povedala za 1 cm odprosti, da se mu je zdel, da ga je nekaj bolj not vlekeluser posted image
Jaz tudi ne bi imela umetnih popadkovuser posted image . Hočem svoje. Ampak kar bo pa bo.
žabica13 - sva že dve stalni obiskovalki wc-ja (čeprav je pri meni danes bolje)
požrešnost - mene je pa na srečo to minilouser posted image Je pa tudi meni zadnje čase slabo, če dolgo ne jem. Moram imet zjutraj zajtrk kar z mojim, ko gre v službo, potem pa nazaj v posteljo še eno odspatuser posted image
Sicer pa ne kompliciram pri prehrani. Je zadnjič ena na telovadbi razlagala, da ji je g dala kar list, kaj se sme in česa ne jest med nosečnostjo in je punca čist zafrostrirana, da ja ne bo česa neprimernega pojedlauser posted image

a rabite še kakšen link za pogledat -tokrat previjanje http://www.youtube.com/watch?v=XDrgWMLuUYM&feature=related

Bodite lepo in ne se pustit vremenskemu vplivuuser posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
5.8.2010 20:18:40   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: barbet

nimanorwen - moja bo tudi terminatorka ali pa športnica - sploh ne zna biti več na miruuser posted image Mogoče pa hoče ven pa prostostuser posted image
aisha86 - buta v glavouser posted image priuser posted image !!!Ha hauser posted image .

a rabite še kakšen link za pogledat -tokrat previjanje http://www.youtube.com/watch?v=XDrgWMLuUYM&feature=related

Naša je tud skoz bolj živahna user posted image , danes je imela že navsezgodaj aerobiko al kaj??? In tako ves dan...sem hotla poslušat CD (Priprava na porod in sproščanje) in ravno, ko tipček reče: "posvetite se samo sebi, svoji notranjosti" je začela s takim plesom, da je bilo mojega sproščanja takoj konec user posted image user posted image user posted image .

Mojga je tud nasmejal to - buta v glavo user posted image !!!! Ne pa tud oviral user posted image !
Hvala za link...tist o handlingu je pa res koristen user posted image user posted image user posted image !!!

ČESTITKE Anchy82!!

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
5.8.2010 20:41:06   
Zoya27
anchy82, čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image

tudi jaz še vedno vozim, pa sem 3 dni čez rok... druga mi itak ne preostane, saj nekako moram priti do P, da grem na CTG, možek je namreč v službi. sem pa opazila, da se moram včasih res prepričevat, da ostanem skoncentriranauser posted image . mekr malo skrbi, samo kaj ko ni druge

kar se pa požrešnosti tiče, pa je pri meni samo na sadje. nektarin in breskev se kr ne morem najestiuser posted image

jaz sem tudi bila prejšnji teden pri frizerju, sem mislila kako fajn, bom rodila brez narastka, samo če bo šlo tako naprej, se bo naastek spet pokazal, preden bom jaz zibalauser posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
5.8.2010 20:45:15   
mayci
Amoss in Anchy, ČESTITKE!!! Lepo se crkljajte z vajinima sončkoma! user posted image

Jaz sem danes veliko boljše volje, le pregled danes me je popolnoma razočaral...user posted image Moja G je šla na dopust in sem bila naročena v patološki ambulanti v P. Čakala sem več kot dve uri in pol, nisem imela niti napotnice za oddajo urina, niso mi izmerili niti pritiska, niso me vprašali za kilograme, za počutje...kaj šele, da bi kdo preveril, če sem morda že kaj odprta...user posted image Prisotni doktor je samo komentiral ctg (tole dete je hudičevo zdravo ) in me vprašal, kdaj bi rada rodila in sem mu pač odgovorila, da itak enkrat kmalu bom. user posted image Potem me je naročil za drug teden (12.8.), en dan po PDP, naj pridem na ctg in če bo vse pripravljeno, me bi on kar poslal rodit...user posted image Samo meni se pa malo neumno zdi, da bi sprožali po nepotrebnem in na sporžitev kar tako ne bom pristala, bom kar počakala (če še do takrat ne bo nič), da se samo začne...user posted image

Zaenkrat se poslavljam, pa se tipkamo!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
5.8.2010 20:47:33   
Lenny1
Drage user posted image  in mamice!

Najprej iskrene čestitke vsem novim mamicam, ki so rodile zadnje 3 dni. user posted image

Joj koliko se nas je že nabralo, pa smo komaj 5. avgusta... Upam, da ostale ne čakate preveč težko, čeprav od nekaterih berem, da že kar... Skratka, držite se, tudi ve boste kmalu s svojimi user posted image !!!

Midva sva včeraj prišla iz porodnišnice, pa je bila kar sprememba in nekaj novega, ko si doma. V bolnici "all inclusive", doma se moraš pa kar znajti. user posted image  Prva noč je za nami in je bilo kar dobro. Samo ene 3x sva z mojim vstala in skupaj rihtala user posted image . Danes je pa že nov dan, smo se že navadili eden na drugega in se imamo prav lepo. Trenutno mali Robin (joj, res je majčken) spi in se vam (končno) oglašam. Sem prav pogrešala forum.

Pa še moja porodna zgodba:
iz sobote na nedeljo so se mi ob1h začeli popadki na 5-10 min. Ponoči še nisem hotela "obremenjavati" mojega in starše, ob 7h zjutraj pa sem se odločila, da gremo v porodnišnico (cela odprava). Po CTG-ju so me kar sprejeli (odprta 3cm), sem bila kar malo presenečena, da ne grem več domov. user posted image
Ob 9h sem prišla v porodno sobo (odprta 5 cm) in do 11h samo "počivala" ob svojih popadkih. Zdravnica je prišla in mi predrla mehur, ter aplicirala Dianatal gel (porabili smo samo 1 flaško).
Ob 11h so mi dali umetne popadke in injekcijo proti bolečinam. No potem je pa kar bolelo, vsak popadek bolj... Pa je prišla maska in je bilo boljše.
Ob 13:16 smo pa že imeli malega Robina. Največ mi je pomenila, da me niso nič rezali, šivali in da sem bila čez nekaj ur že, kot da nebi rodila.

Najprej sem bila v sobi sama, potem sem dobila še sosedo. Še enkrat malo "praktičnih" informacij za LJ porodnišnico:
- vložkov dobiš samo 1 zavitek (potrebuješ vsaj še enega svojega); če vam ni škoda denarja, kupite ene "konkretne" za po porodu (jaz jih nisem, pa mi je bilo žal)
- brisač, spalnih srajc, kopalnih plaščev je dovolj
- čaja in mleka je dovolj
- če izbereš vegetarijansko hrano si lačen user posted image
- obiski 15h-18h 100% samo za partnerja in otroke (ni varjante za še koga)
- ostalo pa vidiš, ko si tam...

Joj, kako sem bila dolga... Upam, da ne predolga...

Zaenkrat lep večer in lahko noč!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
5.8.2010 21:00:09   
Tinky
ejla nosečke

amOSS, ČESTIKTEuser posted image user posted image
anchy ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa imamo spet en ekspresen porod user posted image

Mi smo tako tako, Maji se je že v porodnišnici vnelo oko, od pediatrinje sem dobila navodilo, da ji redno čistim s fiziloško.
Po prihodu domov pa je stanje samo še slabše, patronažna mi je rekla, da naj še naprej pogosto čistim in, da če se stanje ne bo izboljšalo naj jo peljem pediatrinji. Bova šli že takoj jutri zjutraj, ker je moja pikica prav boga, zjutraj se zbudi z zlepljenim učkom, tako da ga niti odpret ne more user posted image user posted image
Upam, da nima zamašenega solzevoda, ker preden se to pozdravi traja tudi do pol leta user posted image user posted image

Drugače smo pa super, Maja je full pridna, Teo jo ima full rad in sem prav vesela!
V 5 dneh se je zredila za 200 g in je spet na porodni teži - 3kg.
Jaz sem kot rožica, kile kar kopnijo, pismo sej ni čudno.....spijem 4 litre čaja na dan in se full pazim pri prehrani. Maaaa, kako bi pojedla en hamburger s pomfrijem in spila eno veliko koka kolo user posted image

Lenny, super da ste že doma user posted image
A ti Robina tudi ponoči previjaš? Jaz Majo pustim spat, ko se zbudi jo samo podojim in takoj nazaj zaspi, previjem jo le, če se pokaka.
Pri Teotu sem se pa striktno držala navodil patronažne, da ga zbujam in previjam na 3 ure. NAPAKA, ker potem se mali kar navadi na ta ritem in smo prve mesece kar precej noči prežurali .

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?