|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
4.8.2010 15:53:50   
Mišyka
Jst bi na tvojem mestu vseen probala mal preklicat in nekje ti bi že lahko našli kšno luknjo in te vseeno naročili na NS. Kaj pa vem... mislim da bi vse me težko zdržale do morfologije, če nebi blo še NS vmes.

Tud pr men se neki dogaja tam spodej. Me začenja neki srbet tko da dons posežem po bioclin gelu, da se mi nebi še v kej slabšega razvilo. Očitno da so nam te zadeve kr skupne... Ampak mislim, da dokler ni izcedek krvav oz. rjav in zelo obilen, ni panike.

(odgovor članu alyiah)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
4.8.2010 15:57:56   
Anonimen
Dekleta zmotno je zavarovalnica ti plača 10 ultrazvokov! 11 plačajo, če je otroka prenosič, sepravi, da se ga nosi čez datum PDPja.

G zelo lepo opisuje:
http://www.ginekoloska-ambulanta-meglic.si/pregledi_nosecnost_36_teden.html

(odgovor članu alyiah)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
   [Brisano sporočilo]
4.8.2010 16:03:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
4.8.2010 16:08:48   
alyiah
Ja, tisto je 10 pregledov, ne 10 UZ-jev. Jutri bom poskusila poklicati, upam, da še pridem skoz za NS.
Ker me je g res razočaral in bom imela vsaj po NS neko zadoščenje. (če mi bo ratalo se naročit).

Some people wait a lifetime for a moment like this....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
4.8.2010 16:17:04   
Mišyka
Držim pesti da ti uspe user posted image user posted image user posted image

Drugače pa samoplačniško seveda lahko greš na UZ kadarkoli. Cene... verjetno so različne.

(odgovor članu alyiah)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
4.8.2010 17:05:46   
Nina33
Ojla souser posted image !
Glede čisto drugih znakov bi tudi jaz mislila, da bo to pot punčka, ampak skoz' pa na fanta govorim o "trebušnem" otročku. Pa ime mi za punčko nobeno ne sede nekak, za fanta imam pa še od prej ene dva na zalogi pa se je vseeno še eno ime "pojavilo" user posted image , tko da... Se bom tud jaz pustila presenetit, čeprav moj user posted image grozno navija, da bi vprašala. Na NS se HB ni nič videlo. Mogoče bo do morfologije pozabil user posted image .
Tudi jaz sem nekje zasledila, da se verjetnost splava po "opaženem" srčku grozno zmanjša, za kolk ne vem, se naj bi pa. Sem pa jaz v prvo zaradi krvavitev tud bila fest živčna, še potem ko sem ga čutila že brcat, in bi najraje vsak dan večkrat na UZ šla preverit, če je vse OK user posted image . Z Angelsoundom se baje kar dobro sliši user posted image , samo bolj sigurno šele malo kasneje se mi zdi. Jaz ga raje nisem kupovala, ker bi kuj paniko zagnala, če slučajno ne bi kaj slišala user posted image . Je treba pozitivno gledat na vse, pa bo.
Glede toksoplazme pa tud ni panike, če si jo že prebolela. Če imaš prisotna le kronična protitelesa, si jo prebolela že enkrat davno in je sploh vse kul, če so pa še akutna prisotna pa z dodatnim odvzemom preverijo ali padajo ali ne, da določijo, kdaj je prišlo do okužbe - če je pred zanositvijo, poj je spet vse kul user posted image . Tako da, če ti je G rekla, da je vse OK, poj lahko tud umazano zelenjavo ješ user posted image .
Pa še nekaj: a se keri že popek hoče ven vržt? Pri prvem sem imela od enega 6 meseca "popkovo ravnino", ven ni skočil sploh user posted image , se mi pa zdaj pri še ne 13-ih tednih trebuh že solidno vidi in popek kar nekaj ven sili user posted image Saj ne, da bi me motilo, mi je pa nekam zgodaj, a ni?
Aja, pa odnos enih G je pa pod vsako ravnijo! Če že ne pokaže dobre volje za UZ pregled (sploh ker nimaš znakov pa to), bi lahko vsaj malo lepše stvari glede zavarovalnice povedal. Upam, da je imel "samo" slab dan, ker takega vsak mesec gledat je pa tut "veselje". Upam, da boš dobila kakšen samoplačniški termin prav na hitro.
Joj, sem pa čveka user posted image , bom še za kasneje kaj pustla.
LP vsem, Nina

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
4.8.2010 17:31:16   
Anonimen
Jaz pa mislim, da G nič ne stane, če printa tisti mali listek, nam pa to veliko pomeni user posted image Že iz tega stališla, bi lahko neko naklonjenost naredil, sploh sedaj, ko smo bolj občutljive in bi skos gledale tisto malo bitje user posted image Je pa to očitno različno, meni je rekla, da na vsakem G pregledu, je tud UZ pregled in mi ga prav zveseljem sprinta.

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
4.8.2010 19:35:21   
DIANE
user posted image čer šla na NS vendar sm pršla tja in so rekli kao da so klical in je vrjetn napačna številka me niso dobl zato ker so mi prestavli na jutri in to šele 19:30obup tok sm bla razočarana a zej bom pa spet čakala k me že tk skrbi...

tut mene tm v spodnem štuku neki srbi groza..kaj pomaga? A z kremo canesten se lahk kej namažem?

Nč lepo bote upam da mi čimprej mine in da bom jutr takle čas že veselo gledala našega čmrlčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
4.8.2010 20:15:57   
tanjusi
Jaz sem imela precej pekoče tam spodaj , pa kar precej povečan izcedek... po moje kar hudo vnetje... k sreči sem imela takrat kar hitro pregled... mi je dala canesten vaginalitete- 3 pa je boljš, sedaj sem si pa kupila vitagyn c... bi naj blo kar fajn za spodnji štukuser posted image
Samo a veš da sem se ful prestrašla ko sem vidla tvojga smeškota ki joče Diane...sem najprej pomisla da ni kaj ok...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
4.8.2010 20:44:45   
trsica
No, pa še mi iz NS. Oba otročka sta živa in živahna, čisto po JUS-u, mož pravi, da sta parček. user posted image Naslednji pregled imam 11.8. user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
4.8.2010 20:56:10   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

tut mene tm v spodnem štuku neki srbi groza..kaj pomaga? A z kremo canesten se lahk kej namažem?

Ti kar mirno s Canestenom namaži, se lahko uporablja

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
4.8.2010 21:06:11   
trsica
Meni je pa rekla, da canesten zdajle še ni ok. In mi je dala vagisan globule. Pri teh pa tudi piše, da se jih lahko uporablja v nosečnosti.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
4.8.2010 21:13:48   
tincha21

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image ,  P: 11.8.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 6.8.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 4.8.
user posted image suzy29, 29,Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 19.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image ,  P: ___
user posted image sara1986, __, _______, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , NS:___, P: 28.7.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , , P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , NS: 2.8.,P: ___
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image  urshy*,26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS + P: 22.7.

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image ,  , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 10.8.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 2.8., P: 2.8.
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , NS+P: 27.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image   ,  user posted image   P:17.8.,M:___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS: 2.8., P: 27.8.

8.2.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image ,user posted image , user posted image ,  P: 10.8.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 4.8.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 4.8., P: 16.7.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 7.7.
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 23.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: 13.7.

15.2.
user posted image huda83, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS:5.8., P: 23.8
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , NS:7.8., P:12.8.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8., P: 14.7.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 11.8.,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P: 20.7.

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , NS: 9.8., P:___

19.2.
user posted image Registrirana
, 31, Štajerska, 2.user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8.; P:30.8.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS: 7.8., P: 30.7.

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana 3.user posted image , user posted image , user posted image , NS:4.8., P: ___.
user posted image
22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 6.8., P: 30.8.

23.2.
user posted image
IsabellaLana, __, ______, ___, user posted image , user posted image , NS:16,8, P: ___
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS: 12.8., P: 3.8.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 7.8.

24.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 15.7. 

25.2.
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image samsara04
, 27, Piran, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 3.8.
user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.

28.2.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

Spremenila sem svoje podatke + PDP, ter Jekici sem tudi spremenila PDP. Ostale pa če seveda želite, si  preglejte svoje podatke, si jih dopolnite in ažurirajte .

[/quote]

*Peace*

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
4.8.2010 21:35:39   
babynitka
user posted image Vsem user posted image za dobre novičke na NS... Sem vam kar malo "fouš" ker imate to že za sabo - moja NS je še daleč 26.8.sem naročena... No,naslednji pregled pa imam 12.8. pa upam da mi bo naredila UZ da vidim mojo bebico.
Tudi meni so izginili vsi znaki...user posted image No,edino mozolji so me napadli in vsa sem napihnjena... Upam da je vse ok z user posted image ...
Mi je pa fino, da lahko berem o stvareh in skrbeh, ki tudi meni "kravžlajo" živčke. user posted image

Lepo se razvajajte souser posted image .

(odgovor članu tincha21)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
4.8.2010 21:47:19   
tincha21
Me veseli, da imate same dobre rezulatate z NS.
Mi pa nismo nič kaj veseli.. Pri mojih 21ih imam razmerje 1:1300 kar ni ravno bleščeče.. Dodatno so me poslali na odvzem krvi.. Moj me tolaži, da to le ni tako slabo razmerje ampak mene tako skrbi, da se mi kr meša.. Upam na čimboljše krvne izvide..
Tistim, ki pa še greste na NS pa vso srečo.

*Peace*

(odgovor članu tincha21)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
5.8.2010 7:18:56   
Mišyka
tincha21 a na te krvne preiskave si šla takoj po NS? To se verjetno potem še dodatno plača. Kolk časa pa morš čakat na rezultate? Upam, da bo potem rezultat boljši, da boš mirno šla naprej skoz nosečnost. Držim pesti.

(odgovor članu tincha21)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
5.8.2010 7:31:11   
Mišyka
Jst mam pa malega na počitnicah pri mojih starših, ker je vrtec zaprt, onadva mata pa dopust. Midva z možem sva se pa že drugo popoldne lotila okna štrihat. In v celem tednu bova nardila res velik, ker če smo skupej, maš tamalga ves čas pod nogami, al pa gremo kam ven, pa gre teden okrog brez da kej nardiš.

Jst res obožujem barvanje, beljenje, štrihanje... in očitno da mi v nosečnosti to sploh paše. Dons me pa trebuh boli, ker sem se očitno mal preveč stegovala.  Bo že minil... upam!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
5.8.2010 7:32:46   
vipercat
cao punce
ste pa pridne, par dni me ni pa ste tok naklepale, da moram jet kar par strani prebrat. no jest sem na bolniški. poleg slabosti in rednega obiskovanja wcja sem se še prehladila, kot da samo slabosti niso dovolj user posted image

no grem brati kaj se dogaja

trsica - imaš podobne probleme kot jaz. nič ne morem piti. jaz sedaj kombiniram nekaj požirkov navadne vode, potem pa čez nekaj časa nekaj požirkov pingo soka za razrečit...no ni rečeno da ne bo šlo ven, samo nekaj pa le spijem tako. včeraj sem morala spet dati vodo, ker sem tudi jaz imela vnetje in potem po antibijotikih še gljivice, sedaj pa je z vodo bilo vse ok. me je že malo prestrašla da me bo poslala na infuzijo, pa so hvala bogu izvidi bilo kar ok

glede mozoljev in tečnobe, sem bila v prvi nosečnosti dosti hujša. sedaj nozoljev ni, tečna pa tudi nisem... no razen ko jokam na wcju in potem sem malo razdražena - ne pa tako kot pri prvi nosečnosti ko se moj še vedno heca če je kdo tečen in reče: si pa hujši kot moja ko je noseča hahaha

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
5.8.2010 7:52:45   
sara1986
Dobro jutro. Ja tako je. Pripadata samo dva ultrazvočna pregleda, to je prvi potrditveni in drugi je morfologija. user posted image  čisto bedno.. zvedla sem to ravno pred parimi dnevi.. Naslednjic bom mojega sončka vidla na morfologiji user posted image

(odgovor članu alyiah)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
5.8.2010 8:39:17   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Dobro jutro. Ja tako je. Pripadata samo dva ultrazvočna pregleda, to je prvi potrditveni in drugi je morfologija. user posted image  čisto bedno.. zvedla sem to ravno pred parimi dnevi.. Naslednjic bom mojega sončka vidla na morfologiji user posted image

Jap. Tako, kot sem rekla. Tako je bilo že 7 let nazaj in očitno se ni še nič spremenilo. In kolikor sem prebrala na linku od PilotGirl7, so v tem času še ukinili par stvari. user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
5.8.2010 8:41:47   
Mišyka
Je treba šparat!!! user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
5.8.2010 8:43:55   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

trsica - imaš podobne probleme kot jaz. nič ne morem piti. jaz sedaj kombiniram nekaj požirkov navadne vode, potem pa čez nekaj časa nekaj požirkov pingo soka za razrečit...no ni rečeno da ne bo šlo ven, samo nekaj pa le spijem tako. včeraj sem morala spet dati vodo, ker sem tudi jaz imela vnetje in potem po antibijotikih še gljivice, sedaj pa je z vodo bilo vse ok. me je že malo prestrašla da me bo poslala na infuzijo, pa so hvala bogu izvidi bilo kar ok

Hm. Zgleda, da imam tudi jaz zaradi tega slab izvid vode. user posted image Bom videla naslednji teden, ko grem spet na pregled.

Zdaj moram rečt, da ni več tako hudo, a vseeno bi lahko bruhala vsak trenutek. Če bi se le prepustila. Tako pa raje malo zadržujem in potrpim bolečine v trebuhu. user posted image Res ne želim ven metat kisline. user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
5.8.2010 9:17:07   
hel32
Lep pozdrav, user posted image

Imam danes prgled NS ob 16:30 in kommmmajjj čakam, da vidim, kako je naš čmrlj velikuser posted image
Pripadata nam samo 2 UZ, če G ne presodi drugače, če je naprimer tveganje večje od korist, jaz sem imela v 2.user posted image  sladkorno in sem imela enih 8 UZ, ker mi ga je skozi kontroliral, če se ne preveč redi,no HB je bilo vse ok.

Glivice, so v nosečnosti zelo pogoste, zato se jaz skozi umivam z intimnim milom, in pomaga, so pa zelo nadležne, bolj močan izcedek v prvem in drugem 3-mesečju je pa normalen, v zadnjem tromesečju izgine.

Tincha, upam, da bojo krvne preizkave boljše kot NS, včasih ni nujno, da je kaj narobe, pa ravno zadnjič sem slišala za neko 26-letnico, je rodila 3 otroka in ni bila na NS, ima Dawnow sindromuser posted image , to se mi zdi pa res, čist neodgovorno.

Mali mi raztura po bajti, vse je pospravouser posted image , tak, da ni kam stopituser posted image
Javim, kako in kaj je bilo na pregledu, v tem času pa lepo bodite in pazite svoje trebuščke!

< Sporočilo je popravil hel32 -- 5.8.2010 9:18:27 >

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
5.8.2010 9:21:17   
jekica
Hojla punce,

sem včeraj nesla G izvide od nuhalne in dobila datum za naslednji pregled: 23.8.
So pa res začeli šparat: če nisi v privat ambulanti s koncesijo, ti pripadata samo 2 uz-ja;  a tudi ti s koncesijo (vsaj moja) so ukinili en pregled - tam okrog 12t, tako da če ne greš na nuhalno, imaš komaj naslednji pregled v 16t. res kriza. bom videla kaj še sledi....

čestitam za lepe izvide, tiste ki pa še greste držim pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
5.8.2010 10:29:30   
Anonimen
tincha21 Jaz se sem na spletni strani G, ki sem jo tudi prilepila, koliko pregledov nam pripada, napisala, da po NS, če ni ravno blesteče razmerje ni nujno, da je Dawnow sindrom.
Tu si preberi, so primeri, ko je potem vse ok, da te malo razbremenim srahu. http://www.ginekoloska-ambulanta-meglic.si/nuhalna_svetlina.html

(odgovor članu jekica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?