|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
6.8.2010 10:58:07   
hayabusa
Moje mnenje glede G in UZ je tako, da se G. samo zgovarjajo na zavarovalnico. kolikor vem sploh ni znanstveno dokazano da Uz škduje plodu. Drugače pa mislim da se zgovarjajo zato ker se UZ ob uporabi ne obrablja ali kaj podobnega, vse kar se troši je gel za UZ, mislim tudi da se nobena ne bo pritoževala če ne bo dobila slikice (če že šarajo na papirju), samo da na ekranu vidi da je z otrokom vse ok. Moj g. mi je v prejšnji nosečnosti in tudi do sedaj vsakič naredil UZ. sem zelo hvaležna.

Moj pri porodu sigurno ne bo zraven. Je to jasno dal vedet že prvič, ker so mu bolnišnice nekaj najbolj gronega na svetu. Sem ga prvič prisilila da gre zraven,če ne druga da vidi vsaj kaj se dogaja, pa sem ga čez 10 min ven poslala, ker je bil čist zgubljen in zmeden, ko je videl kako "tripm" user posted image In nekaj časa po porodu se kar nisem mogla sprijaznit z dejstvom da mi ni stal ob strani. Po pogovoru z nekaterimi drugimi očeti sem mu potem nekako "odpustila".

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
6.8.2010 11:02:24   
trsica
Hayabusa, moj se je pa ravno v pogovoru z drugimi, ki so bili zraven odločil, da mora obvezno biti zraven. user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 11:05:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1253
6.8.2010 11:11:02   
antoninap
Tudi moj ima namen biti zraven pri porodu najinega 1. rojenca/rojenke. Upam, da bo preživel. Sem ga pa že zdaj opozorila, da bolje, da od pasu dol ne pogleduje preveč, da ga ne bo kaj minilo user posted image

Se mi pa zdi poden od podna, da morajo očetje, ki želijo biti zraven, plačati, vsaj ponekod po Sloveniji je tako user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
6.8.2010 11:21:57   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Sem ga pa že zdaj opozorila, da bolje, da od pasu dol ne pogleduje preveč, da ga ne bo kaj minilo user posted image

Če moj ne bi pogledal "tam spodaj", bi babca zamudila, ker je v sosednji sobi istočasno rojevala še ena. user posted image In popkovino je tudi prerezal. Pravi, da je kot gumijasta cev. user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
6.8.2010 11:48:27   
DIANE
Moj bo tudi zraven. Danes grem še k ginekologinji da vidimo kako in kaj. Tut jaz sm kupla magnesol tablete k me neki špika tm spodaj.
Slikice sem dodala v album.user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
6.8.2010 12:06:07   
samsara04
Jap, tudi moj mi bo pomagal pri porodu, če ne fizično pa vsaj psihično user posted image

Drugače pa z veseljem pregledujem vaša sporočila in slikice. Pred kratkim sem diplomirala in še nisem zaposlena, zato sem večinoma doma in sem zadnje čase kar preveč osamljena...sej grem plavati pa na daljše sprehode, vendar tok pogrešam več aktivnosti (kolesarjenje, rolanje). Ma bo že, danes bežim za nekaj dni domov, na Koroško user posted image

Magnesol tablete pa vzamem vsake toliko, če me kaj zašpika. In pomagajo.

Lep vikend vam želim,

lp

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
6.8.2010 12:13:59   
Mišyka
Jst sem tud zdej začela Magnesol pit, če me začne kej zbadat. Sam so precej drage, glede na to, da naj bi vzel vsak dan po 2 (1 tabl. ima samo 150 mg Mg), FidiMag je pa pol cenejši, če gledaš količino oz. vsebnost mg (300 mg Mg na tableto in še 120 mg c vitamina). Naslednjič kupim sigurno te, zadnjič pa je mela samo Magnesol.

A katera ve glede tega Femibiona, katere barve so Femibion 1 in katere Femibion 2? Mislim da sem to že enkrat spraševala.

Res lepe slikice punce!

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
6.8.2010 12:14:30   
alyiah
Cela blažena vam sporočam moje rezultate iz včerajšnje NS. Razmerje 1:7000 (pa še nekaj)-super. Veliki smo 7,2 cm. Moj je šel zraven in je še vedno pod vtisi. Pravi, da je mali/mala pravi vragec, kako se premetava. In res, niti malo ni bil/a pri miru. Ravno toliko, da je dr. Pelkičeva lahko izmerila ns. Je rekla, da je vse čisto ok. Srček bije 158 na minuto. user posted image Vprašala sem za spol. Vedno sem si želela deklico, pa mi je namignila, da je fantek, ker mu nekaj "stoji" med nogami.user posted image Ampak, ko sem zagledala mojo bibo na monitorju, mi je bilo čisto vseeno, katerega spola je. Sicer je rekla, da ni 100%, tako, da bomo verjetno več videli na morfologiji. Ful sem si oddalhnila in sem takooo srečna zdaj...
Aja, po nuhalni sva šla še k moji mami, naključje je želelo, da je ravno bila tam moja sestra in...Sva povedala, da bova dobila dojenčka. Tako da, domači zdaj vejo, zdaj pa se bo novica itak širila kot ogenj. user posted image
Naj še povem, da je dr. Pelkičeva res ful fajn. Prijazna (tudi ob sedmih zvečer, po celodnevnem delu), vse razloži in na sploh strokovna. Za pohvalit.

Some people wait a lifetime for a moment like this....

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
6.8.2010 12:19:13   
cukica
Alyiah čestitam,sem vesela za vaju sploh,ker si mela probleme z g,...zdaj pa le uživej in misli na svojo pikico,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu alyiah)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
6.8.2010 12:19:20   
Mišyka
To so pa super novičke alyiah. No vidiš, pa so bile vse skrbi odveč. Dej kšne slikice še ti prpopej od svojega velikančka user posted image  Uživaj v vtisih...

(odgovor članu alyiah)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
6.8.2010 12:40:15   
sara1986
Tudi moj sigurno ne bo zraven, ker se boji bolnic in sama misel na bolnico mu je ....

Sem pa prosila sestro,da bi bila ob meni in verjetno tudi bo.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
6.8.2010 13:12:04   
HoneybeeMaja
Pozdravljene user posted image ,
jaz sem imela pa pravkar UZ v porodnišnici,moja dvojčka sta bihoriata (to pomeni da sta vsak v svoji posteljici) in biamniota (to pomeni,da sta dva ovoja),imamo torej dvojajčne dvojčke,en meri 7,2 cm,drugi pa 6,8 cm,oba sta poskočna in kljub temu,da se je ginekolog res trudil,pa naredil kar nekaj slikic,se žal na nobeni nič ne vidi,tako da upam,da bosta v ponedeljek ko imamo NS bolj fotogenična user posted image .Sem pa čisto raznežena,tudi bodoči očka,je lahko bil zraven,pa je smrkal... user posted image

Tudi vsem ostalim čestitke za NSuser posted image ,vsem,ki pa še čakate,pa naj čimprej mine!

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
6.8.2010 13:21:03   
jekica
Čestitke za super rezultate na NS, le tako naprej.

Moj bo definitivno zraven, tako kot je bil prvič. Ga je bilo res lepo videt, ko je bil tako ganjen in ko je prvič držal sinka v rokah ... ni lepšega.
Pri meni ne bi palil izgovor, da so mu bolnice ...., saj so meni tudi in zato ne rečem, da bom doma rodila. Tak da če sva se oba odločila za otroka, morava tudi oba skozi porod. Pač moje mnenje.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
6.8.2010 13:47:37   
Grozdek
IZVIRNO SPOROČILO: tincha21

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image ,  P: 11.8.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 6.8.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 4.8.
user posted image suzy29, 29,Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 19.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image ,  P: ___
user posted image sara1986, __, _______, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , NS:___, P: 28.7.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , , P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , NS: 2.8.,P: ___
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image  urshy*,26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS + P: 22.7.

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image ,  , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 10.8.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 2.8., P: 2.8.
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , NS+P: 27.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image   ,  user posted image   P:17.8.,M:___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS: 2.8., P: 27.8.

8.2.
 user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 24.8.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image ,user posted image , user posted image ,  P: 10.8.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 4.8.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 4.8., P: 16.7.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 7.7.
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 23.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: 13.7.

15.2.
user posted image huda83, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS:5.8., P: 23.8
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , NS:7.8., P:12.8.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8., P: 14.7.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 11.8.,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P: 20.7.

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , NS: 9.8., P:___

19.2.
user posted image Registrirana
, 31, Štajerska, 2.user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8.; P:30.8.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS: 7.8., P: 30.7.

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana 3.user posted image , user posted image , user posted image , NS:4.8., P: ___.
user posted image
22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 6.8., P: 30.8.

23.2.
user posted image
IsabellaLana, __, ______, ___, user posted image , user posted image , NS:16,8, P: ___
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS: 12.8., P: 3.8.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 7.8.

24.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 15.7. 

25.2.
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image samsara04
, 27, Piran, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 3.8.
user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.

28.2.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

Spremenila sem svoje podatke + PDP, ter Jekici sem tudi spremenila PDP. Ostale pa če seveda želite, si  preglejte svoje podatke, si jih dopolnite in ažurirajte .

Dodala sem svoje podatke, ker so se nekje vmes izgubili :))user posted image

(odgovor članu tincha21)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
6.8.2010 14:01:06   
Grozdek
Pozdravljene...

Čestitke za NS! Tudi če niste zadovoljne z rezultatom je bila NS vsekakor dobra odločitev.user posted image  Mi smo imeli NS včeraj in rezultati so odlični. Je pa vsekakor še zmeraj prisotnega kar nekaj strahu in skrbi. Tako tudi bo, dokler ne držiš v rokah svoje kepiceuser posted image . Potem pa že kot bi babice rekle Majhni otroci majhne skrbi, veliki otroci velike skrbi.user posted image

Vsem vam želim čim bolj mirno in sproščeno nosečnost. Sedaj smo šele prav zakorakele v njouser posted image .

Aja, pa še glede partnerja pri porodu: jaz ne vem kako bi prvič rodila brez njega, v veliko oporo mi je bil in upam in si želim, da bo tudi v drugo tako.

(odgovor članu Grozdek)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
6.8.2010 14:21:57   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: jekica
Pri meni ne bi palil izgovor, da so mu bolnice ...., saj so meni tudi in zato ne rečem, da bom doma rodila. Tak da če sva se oba odločila za otroka, morava tudi oba skozi porod. Pač moje mnenje.

Tudi pri meni ni ampak 5 minut preden ga je kap (bojda bi ga celo lahko kak je bil) sem ga ven poslala, se mi pa vseeno zdi da sem jaz tista s katero se je treba ukvarjat in ne on ;)

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
6.8.2010 14:29:59   
hayabusa

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image ,  P: 11.8.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 6.8.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 8.9.
user posted image suzy29, 29,Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 19.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image ,  P: ___
user posted image sara1986, __, _______, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , NS:___, P: 28.7.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , , P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , NS: 2.8.,P: ___
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image  urshy*,26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS + P: 22.7.

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image ,  , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 10.8.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: 23.8.

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , NS+P: 27.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image   ,  user posted image   P:17.8.,M:___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS: 2.8., P: 27.8.
hayabusa, 30, 2. , , , , P: 30.8.

8.2.
 user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 24.8.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image ,user posted image , user posted image ,  P: 10.8.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 4.8.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 4.8., P: 16.7.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 7.7.
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 23.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: 13.7.

15.2.
user posted image huda83, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS:5.8., P: 23.8
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , NS:7.8., P:12.8.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8., P: 14.7.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 11.8.,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P: 20.7.

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , NS: 9.8., P:___

19.2.
user posted image Registrirana
, 31, Štajerska, 2.user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8.; P:30.8.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS: 7.8., P: 30.7.

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana 3.user posted image , user posted image , user posted image , NS:4.8., P: ___.
user posted image
22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 6.8., P: 30.8.

23.2.
user posted image
IsabellaLana, __, ______, ___, user posted image , user posted image , NS:16,8, P: ___
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS: 12.8., P: 3.8.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 7.8.

24.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:26.8, P: 12.8.

25.2.
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image samsara04
, 27, Piran, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 3.8.
user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.

28.2.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

Spremenila sem svoje podatke + PDP, ter Jekici sem tudi spremenila PDP. Ostale pa če seveda želite, si  preglejte svoje podatke, si jih dopolnite in ažurirajte .

(odgovor članu Grozdek)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
6.8.2010 14:33:05   
hayabusa
Upam da sem v redu spremenila datume pregledov, se opravičujem če sem ga kje pobiksala. Mi pa je končno potegnilo zakaj nam tu in tam kak podatek dol pobegne, ker ne urejamo zmeraj zadnjega seznama, ampak tudi starejše ;)
uredila sem tudi svoj PDP ki je 7.2 in bo baje tak ostal oz. smo ga določili za uradnega ;)

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
6.8.2010 14:41:53   
sara1986
Evo dobila še izvide dvojnega hormonskega testa. Hvala bogu je vse ok, tveganje za DS, je nizko 1:17000. user posted image   Lep vikend vsem skupaj! user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
6.8.2010 14:42:43   
ninchi9
Res iskrene čestitke vsem za uspešne NS. Res je lep občutek, ko vidiš ta mala bitja na ekranu.. In mislim, da smo kar vse po vrsti blažene, ko to vidimo..user posted image user posted image

Sem pa malo brskala po drugih forumih in moram priznati, da imamo res tak pozitivno energijo pri nas februarkah... Sem res vesela. Lahko bi celo organizirale kakšno srečanje tam nekje oktobra, novembra... Seveda tiste, ki ste za to.. Bi mi bilo res v čast, da se vidimo tudi v živo in malo poklepetamo.. user posted image user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
6.8.2010 14:43:03   
sara1986
Punce dejte prosim popravit moj PDP , na 05.02.2011. Pa če se lahko dopiše še starost 24, Ljubljana

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
6.8.2010 14:43:53   
sara1986
Dobra ideja, zakaj pa ne user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
6.8.2010 14:45:52   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Dobra ideja, zakaj pa ne user posted image

jaz sem tudi za,če mi bo ratalo prit je pa druga stvar;)

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
6.8.2010 15:21:40   
maurica
Punce (Diane, Hel32, alyah), super za dobre rezultate za NS! user posted image

Hel32, a je še kaj torte ostalo? Ko sem prebrala, so se mi kar sline zacedile user posted image .

hayabusa; uh, same lepe stvari iz Amerike user posted image . Najprej je nabavil par takih zadev, ki so pri nas ful dražje (aventove stekleničke, mikrovalovni sterilizator, električna pumpica za prsi), kupil je še tako ful dobro igralno površino za dojenčka (http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2402051) - se mi zdi, da je to kar se tiče igračk dovolj za otroka do njegovega prvega leta, saj ima vse kar potrebuje. Nabavil je še nekaj bodijev, pa tak kompletek iz flisa, da mu bo toplo, ko bomo šli iz porodnišnice, pa še en kompletek. Je rekel, da so cunje ful poceni in da bova drugo leto (ko bo šel tudi tja) seznam za celo leto napisala. Škoda, ker še ne vemo spola, tako da ni mogel še nič bolj konkretnega kupit (npr. kakšne oblekce za punčko). Ja, pa meni je par nosečniških majčk prinsel user posted image . Super je vse izbral.  
Moj mož bo tudi ob meni v porodnišnici user posted image .  Razmišljava tudi o shranitvi matičnih celic. A ima katera izkušnje s tem?

ninchi9; super za predlog. Ena (mislim, da cukica ma nisem sigurna) je že enkrat predlagala srečanje, pa sem samo jaz odgovorila. No, jaz sem za!!! user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?