|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI
4.8.2010 7:39:29   
loremi
elle7 dobrodošla tu in srečno na poti do vajine male sreče!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 301
4.8.2010 7:40:19   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
zadeva je sledeča: prva špikica je že padla (jaz bi bla zelo slab narkič user posted image  )
dobila sledeče: Diphereline, Menopur in Bravelle

user posted image user posted image user posted image  user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 302
4.8.2010 7:41:27   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: Buska
tudi sama sem bila danes na pregledu (posvetu), stvar je taka, da od danes jemljem 7 dni na 8 ur (3xdnevno) Prometrium ... potem, ko pride user posted image , pa nadaljujemo s konjsko dozo 4x Menopur ...

srečno! user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 303
4.8.2010 7:51:10   
MP30
Punce pozdravljene!
Najprej WP ja super, čestitam končno zopet ena, ki nam bo malo v pozitivo!
Jaz sem danes štartala z novim postopkom in prvi UZ imam 10.avg.
Lp vsem.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 304
4.8.2010 7:56:35   
mausikaa
WP  user posted image   držim pesti da je to to!

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 305
4.8.2010 8:48:14   
womanpolice
Hvala punce;

sej to me je mal strah, da mogoče je še to vpliv od injekcije ampak srčno upam, da ni in da sva končno prišla do magičnega pluska. Upam, da je to to. Vam sporočim. Mogoče pa se bom res do LJ zapeljala na krvnega pa da vidimo kje smo.

lp

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 306
4.8.2010 9:04:42   
Aljonka
womanpolice user posted image user posted image user posted image  sigurno je to to!

mausika, buska - srečno naprej močno navijam

elle - dobrodošla in srečno želim, ne vem pa ti povedat kako stvari potekajo v MB, ker sem v LJ, bo pa sigurno sedaj vse hitro steklo, ko enkrat vedo, kje se skriva problemček.

MP30 - bravo za štart bomo navijal močno!

Jaz sem se končno naročila in imam prevzem zdravil 23.8.2010

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 307
4.8.2010 11:04:47   
elle7
Hvala vsem za vzpodbudne besede, pa ko bom vedla kaj novega vam javim, itak.....

Vsem, ki pa pričajunete agustauser posted image  pa držim pesti.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
4.8.2010 11:05:54   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Punce, tak sem iz sebe, da vam morm kar napisat... ker ne morm verjet... in ker gledam in gledam in ne morm verjet... A je tudi mene KONČNO doletela sreča?!? ALELUJA! Pa še vedno ne morm verjet - strmim v CB in gledam ali je to sploh mogoče?!???

Moram vam povedat, da sem šla po zamrznjenčka in vam o tem nič povedala, ker sem tokrat hotela skoz to it na nek način "sama". Bala sem se ponovnega razočaranja, zato nism skoraj nikomur povedala. Pa sem šla po našega edinega BORČKA, ki je preživel odmrznitev in kot izgleda ostal pri meni. Ampak še vedno ne morm verjet in še vedno nism prepričana čist, zato mislim, da bo še jutri in v petek še kr test padel, da se popolnoma prepričam...

Danes sem 8. dan po ETZ in je na testu vidna rahla črtica - je pa vidna. Jo vidim pa še kr gledam, če jo res vidim al se mi le zdi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak sem bla iz sebe, da sm odhitela v spalnico, prižgala luč in rekla mojmu "očitno boš končno ati".... Ne morm verjet....

Še vam poročam kako bo naprej...

Kaj pa vi mislite? Ali je to zagotovo to TO? Ali je to zagotovo nosečnost?

p.s. v MB sem pri transferju dobila nekakšno injekcijo v trebuh - to bi naj bilo namesto utrogestana al nekaj podobnega - neko takšno vlogo bi naj imelo...

Lp, wp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

Neposredna povezava do sporočila: 309
4.8.2010 11:07:31   
Buska

Aljonka :
Jaz sem se končno naročila in imam prevzem zdravil 23.8.2010

pa bomo skupaj trepetale :-)

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 310
4.8.2010 12:52:43   
womanpolice
Hvala vam punce. sem šla v Adrialab na krvnega-čez 10 minut izvem rezultat. sem pa tud pogledala na obvestilo zdravniku, da sm dobila le 2500 enot Pregnila, in glede na to, da bi se naj na dan izločilo cca. 1000 enot iz telesa tega hormona od Pregnila, bi moralo to biti to... ja nič... še malo bomo trepetali ali je to to al... ah, grde misli stran. Vem, da sem končnoooooooooooooooooooooo  - verjamem v to.

lp, wp

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 311
4.8.2010 12:53:20   
Anonimen
WP, držim pesti!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 312
4.8.2010 12:59:25   
womanpolice
sm klicala in še nimajo rezultata   user posted image - rekli so da naj pokličem čez slabo uro.

tak da vam sporočim takoj ko izvem.

lp

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.8.2010 13:00:14   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

WP, držim pesti!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz, tudi jaz

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
4.8.2010 13:04:20   
Roži_
WP, uauuuuuuuuu, sem zelo vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim močno pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 315
4.8.2010 13:05:14   
Roži_
Mausi, tebi čestitke za odličen štart, in želim ti iz srca da bo tudi takšen konec, verjami v touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 316
4.8.2010 13:05:39   
mausikaa
nekaj mi pri dozah ni jasno: kaj pomeni 4 - za Menopur in Bravelle? kakšne so dragače doze ki jih predpisuje atej? ve katera?

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 317
4.8.2010 13:05:45   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

sm klicala in še nimajo rezultata   user posted image - rekli so da naj pokličem čez slabo uro.

tak da vam sporočim takoj ko izvem.

lp

ful držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 318
4.8.2010 13:06:05   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

WP, uauuuuuuuuu, sem zelo vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim močno pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

roži_  hvala ti. Jst res upam, da je končno tudi za naju posijalo sonce... bi bil že čas. Čeprav še ne vem zihr al je to to, imam občutek, da je in sem že sedaj tak vesela...da ti povedat ne morm...zgleda, da je MB res zakon!!!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 319
4.8.2010 13:07:56   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

nekaj mi pri dozah ni jasno: kaj pomeni 4 - za Menopur in Bravelle? kakšne so dragače doze ki jih predpisuje atej? ve katera?

menopur se meša z vodo ki jo dobiš v steklenički. jst sm v LJ imela 3 za Menopur. Kar pomeni 3 praške menopurja v katere zmešaš vodo in si to vbrizgaš. Bravelle pa ne poznam, ampak mislim, da je na isti način.

velik sreče!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 320
4.8.2010 13:22:07   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

womanpolice sem mela že ob postopku upanje, da bo, ko si bila ravno po operaciji, no zdej je pa le tu magični plusek! user posted image  user posted image  user posted image
verjetno si ob ET-ju dobila injekcijo za podporo nosečnosti (v LJ to dajo, očitno tudi v MB) in v teh primerih je test nekak bolj ziher 10. dan po ET, tko da ti lepo na 10. dan test ponovi.
waw, super, čestitke!!

Ja, glej ŽIži mi je tole napisala, tak da glede na napisano imam več občutka, da je to to, saj sem jst dobila samo 2500 enot Pregnila:

citiram gigi: "WP kot sem ti že povedala po tel. močno držim pesti, da je to to user posted image user posted image user posted image

A se mogoče spomniš ali si dobila 1 ampulo ali 2?? Nekaj sem premišljevala. Se mi zdi, da se stopka kot podpora daje ponavadi 1 ampula - tj 5000 IUE. Stopka v postopku je pa 10000. Če prav mislim, je to polovička stopke in je v tem primeru vpliv hormonov manjši, oz. krajši čas. Če stopka 10000 vpliva do 14 dni, bi ta po neki računici (ni rečeno ampak...) vplivala krajši čas - recimo 7-10 dni in bi to res lahko pomenilo, da gre za nosečnost user posted image .
V primeru, da ti HCG na krvnem pokaže več kot 100 je to res že super znak. Čeprav po rahli črtici sklepam, da danes HCG še ni 100. No...kot sva govorili premisli. Edino kar je sigurno, da če bi šla danes in jutri na krvnega in HCG hormon narašča je to to user posted image ."

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 321
4.8.2010 13:30:18   
mausikaa

Mausi, tebi čestitke za odličen štart, in želim ti iz srca da bo tudi takšen konec, verjami v touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rožica hvala, naj se ti besede pozlatijo...

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 322
4.8.2010 13:31:08   
Roži_
WP, kateri točno dan si ti danes od stopke?
Glej jaz sem delala vsak dan testke-za seznamuser posted image in 6 dan se je že videla komaj komaj komaj črtica, seveda prve dneve je bil močen plus, zaradi stopke, ampak kasneje se je samo brisala, tako da jaz mislim, če si kakšen 8-9 dan, je to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 323
4.8.2010 13:35:08   
Roži_
To mislim, za zamrznjenčkauser posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 324
4.8.2010 14:09:42   
womanpolice

WP, kateri točno dan si ti danes od stopke?
Glej jaz sem delala vsak dan testke-za seznamuser posted image in 6 dan se je že videla komaj komaj komaj črtica, seveda prve dneve je bil močen plus, zaradi stopke, ampak kasneje se je samo brisala, tako da jaz mislim, če si kakšen 8-9 dan, je to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"stopkO" sem dobila na dan ET, danes pa sem 8.dan po etz

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?