Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 7:39:29
|
|
|
|
loremi
|
elle7 dobrodošla tu in srečno na poti do vajine male sreče!
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 7:40:19
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa zadeva je sledeča: prva špikica je že padla (jaz bi bla zelo slab narkič ) dobila sledeče: Diphereline, Menopur in Bravelle
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 7:41:27
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska tudi sama sem bila danes na pregledu (posvetu), stvar je taka, da od danes jemljem 7 dni na 8 ur (3xdnevno) Prometrium ... potem, ko pride , pa nadaljujemo s konjsko dozo 4x Menopur ... srečno!
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 7:51:10
|
|
|
|
MP30
|
Punce pozdravljene! Najprej WP ja super, čestitam končno zopet ena, ki nam bo malo v pozitivo! Jaz sem danes štartala z novim postopkom in prvi UZ imam 10.avg. Lp vsem.
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 8:48:14
|
|
|
|
womanpolice
|
Hvala punce; sej to me je mal strah, da mogoče je še to vpliv od injekcije ampak srčno upam, da ni in da sva končno prišla do magičnega pluska. Upam, da je to to. Vam sporočim. Mogoče pa se bom res do LJ zapeljala na krvnega pa da vidimo kje smo. lp
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 9:04:42
|
|
|
|
Aljonka
|
womanpolice sigurno je to to! mausika, buska - srečno naprej močno navijam elle - dobrodošla in srečno želim, ne vem pa ti povedat kako stvari potekajo v MB, ker sem v LJ, bo pa sigurno sedaj vse hitro steklo, ko enkrat vedo, kje se skriva problemček. MP30 - bravo za štart bomo navijal močno! Jaz sem se končno naročila in imam prevzem zdravil 23.8.2010
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 11:04:47
|
|
|
|
elle7
|
Hvala vsem za vzpodbudne besede, pa ko bom vedla kaj novega vam javim, itak..... Vsem, ki pa pričajunete agusta pa držim pesti.
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 11:05:54
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice Punce, tak sem iz sebe, da vam morm kar napisat... ker ne morm verjet... in ker gledam in gledam in ne morm verjet... A je tudi mene KONČNO doletela sreča?!? ALELUJA! Pa še vedno ne morm verjet - strmim v CB in gledam ali je to sploh mogoče?!??? Moram vam povedat, da sem šla po zamrznjenčka in vam o tem nič povedala, ker sem tokrat hotela skoz to it na nek način "sama". Bala sem se ponovnega razočaranja, zato nism skoraj nikomur povedala. Pa sem šla po našega edinega BORČKA, ki je preživel odmrznitev in kot izgleda ostal pri meni. Ampak še vedno ne morm verjet in še vedno nism prepričana čist, zato mislim, da bo še jutri in v petek še kr test padel, da se popolnoma prepričam... Danes sem 8. dan po ETZ in je na testu vidna rahla črtica - je pa vidna. Jo vidim pa še kr gledam, če jo res vidim al se mi le zdi.... Tak sem bla iz sebe, da sm odhitela v spalnico, prižgala luč in rekla mojmu "očitno boš končno ati".... Ne morm verjet.... Še vam poročam kako bo naprej... Kaj pa vi mislite? Ali je to zagotovo to TO? Ali je to zagotovo nosečnost? p.s. v MB sem pri transferju dobila nekakšno injekcijo v trebuh - to bi naj bilo namesto utrogestana al nekaj podobnega - neko takšno vlogo bi naj imelo... Lp, wp
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 11:07:31
|
|
|
|
Buska
|
Aljonka : Jaz sem se končno naročila in imam prevzem zdravil 23.8.2010 pa bomo skupaj trepetale :-)
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 12:52:43
|
|
|
|
womanpolice
|
Hvala vam punce. sem šla v Adrialab na krvnega-čez 10 minut izvem rezultat. sem pa tud pogledala na obvestilo zdravniku, da sm dobila le 2500 enot Pregnila, in glede na to, da bi se naj na dan izločilo cca. 1000 enot iz telesa tega hormona od Pregnila, bi moralo to biti to... ja nič... še malo bomo trepetali ali je to to al... ah, grde misli stran. Vem, da sem končnoooooooooooooooooooooo - verjamem v to. lp, wp
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 12:53:20
|
|
|
|
Anonimen
|
WP, držim pesti!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 12:59:25
|
|
|
|
womanpolice
|
sm klicala in še nimajo rezultata - rekli so da naj pokličem čez slabo uro. tak da vam sporočim takoj ko izvem. lp
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 13:04:20
|
|
|
|
Roži_
|
WP, uauuuuuuuuu, sem zelo vesela zate Držim močno pesti
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 13:05:14
|
|
|
|
Roži_
|
Mausi, tebi čestitke za odličen štart, in želim ti iz srca da bo tudi takšen konec, verjami v to
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 13:05:39
|
|
|
|
mausikaa
|
nekaj mi pri dozah ni jasno: kaj pomeni 4 - za Menopur in Bravelle? kakšne so dragače doze ki jih predpisuje atej? ve katera?
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 13:05:45
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice sm klicala in še nimajo rezultata - rekli so da naj pokličem čez slabo uro. tak da vam sporočim takoj ko izvem. lp ful držim pesti
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 13:06:05
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ WP, uauuuuuuuuu, sem zelo vesela zate Držim močno pesti roži_ hvala ti. Jst res upam, da je končno tudi za naju posijalo sonce... bi bil že čas. Čeprav še ne vem zihr al je to to, imam občutek, da je in sem že sedaj tak vesela...da ti povedat ne morm...zgleda, da je MB res zakon!!!
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 13:07:56
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa nekaj mi pri dozah ni jasno: kaj pomeni 4 - za Menopur in Bravelle? kakšne so dragače doze ki jih predpisuje atej? ve katera? menopur se meša z vodo ki jo dobiš v steklenički. jst sm v LJ imela 3 za Menopur. Kar pomeni 3 praške menopurja v katere zmešaš vodo in si to vbrizgaš. Bravelle pa ne poznam, ampak mislim, da je na isti način. velik sreče!
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 13:22:07
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi womanpolice sem mela že ob postopku upanje, da bo, ko si bila ravno po operaciji, no zdej je pa le tu magični plusek! verjetno si ob ET-ju dobila injekcijo za podporo nosečnosti (v LJ to dajo, očitno tudi v MB) in v teh primerih je test nekak bolj ziher 10. dan po ET, tko da ti lepo na 10. dan test ponovi. waw, super, čestitke!! Ja, glej ŽIži mi je tole napisala, tak da glede na napisano imam več občutka, da je to to, saj sem jst dobila samo 2500 enot Pregnila: citiram gigi: "WP kot sem ti že povedala po tel. močno držim pesti, da je to to A se mogoče spomniš ali si dobila 1 ampulo ali 2?? Nekaj sem premišljevala. Se mi zdi, da se stopka kot podpora daje ponavadi 1 ampula - tj 5000 IUE. Stopka v postopku je pa 10000. Če prav mislim, je to polovička stopke in je v tem primeru vpliv hormonov manjši, oz. krajši čas. Če stopka 10000 vpliva do 14 dni, bi ta po neki računici (ni rečeno ampak...) vplivala krajši čas - recimo 7-10 dni in bi to res lahko pomenilo, da gre za nosečnost . V primeru, da ti HCG na krvnem pokaže več kot 100 je to res že super znak. Čeprav po rahli črtici sklepam, da danes HCG še ni 100. No...kot sva govorili premisli. Edino kar je sigurno, da če bi šla danes in jutri na krvnega in HCG hormon narašča je to to ."
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 13:30:18
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Mausi, tebi čestitke za odličen štart, in želim ti iz srca da bo tudi takšen konec, verjami v to Rožica hvala, naj se ti besede pozlatijo...
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 13:31:08
|
|
|
|
Roži_
|
WP, kateri točno dan si ti danes od stopke? Glej jaz sem delala vsak dan testke-za seznam in 6 dan se je že videla komaj komaj komaj črtica, seveda prve dneve je bil močen plus, zaradi stopke, ampak kasneje se je samo brisala, tako da jaz mislim, če si kakšen 8-9 dan, je to to
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 13:35:08
|
|
|
|
Roži_
|
To mislim, za zamrznjenčka
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 14:09:42
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ WP, kateri točno dan si ti danes od stopke? Glej jaz sem delala vsak dan testke-za seznam in 6 dan se je že videla komaj komaj komaj črtica, seveda prve dneve je bil močen plus, zaradi stopke, ampak kasneje se je samo brisala, tako da jaz mislim, če si kakšen 8-9 dan, je to to "stopkO" sem dobila na dan ET, danes pa sem 8.dan po etz
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?