|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
3.8.2010 19:33:32   
TAMIKA3
pri nas tudi dežuje user posted image
pridna user posted image user posted image ... mene tudi čaka kuček za likat user posted image

ti si/vama kar privošči user posted image user posted image ... boš kasneje skrbela za kilce user posted image ... jaz jih imam tudi viška, pa kar nočejo stran user posted image user posted image user posted image user posted image
noč žiga ... sladke sanje user posted image user posted image

kdaj se vidimouser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
3.8.2010 19:36:44   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ojla urša

hvala user posted image ... mai se tudi zahvaljuje za čestitko user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika
ma sej me je kr sram k sem čist pozabla, včerej sem še mislila na to dons pa tema user posted image user posted image user posted image user posted image . In kaj si je zaželel za roj. dan? Me mal firbček matra k bo Nejc čez pol leta 4user posted image . A je ati tud z vami praznoval?

ne obremenjuj se, saj si user posted image
moram priznati, da so vsi zelo skromni in jim je user posted image čisto dovolj ... tako da...
ne, atija žal ni, sta pa prišla moja mami in brat, pa bratranec z ženo

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
3.8.2010 19:56:27   
TAMIKA3

pri nas tudi dežuje user posted image
pridna user posted image user posted image ... mene tudi čaka kupček za likat user posted image

ti si/vama kar privošči user posted image user posted image ... boš kasneje skrbela za kilce user posted image ... jaz jih imam tudi viška, pa kar nočejo stran user posted image user posted image user posted image user posted image
noč žiga ... sladke sanje user posted image user posted image

kdaj se vidimouser posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
3.8.2010 20:20:20   
sjmm
čer!

šoping opravln, zaloge nafilane

Maj toooooooooooooooooook tečkanuser posted image ...se mi že kr meša...sam cmenka skoz po malem...gremo kr v kupatilo..pa šlafn

kolumbo...sedežna 5+, ...tako mi rabmo..JESuser posted image ...ja štacuna vaša je pa zlo obiskana...sobice pa so sploh kjut

tamika...tudi mi voščimo Mai-ju vse naj naj..veliko srečnih otroških dni in lepih družinskih trenutkov, pa naj brezskrbnost traja kar se da dolgouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

surf...tenx za naslov..jo bom pojedlauser posted image

zdej pa grem mal red nardit, dons so otroc tečn k muhe..skoz morm neki zjat....joj, sm že kr sita tega tedna, pa se je šele začel...a je kej takega u luftu al kvauser posted image

katjuša....moj glih nad ploščicam ni najbolj navdušen, sam če je to treba zrihtat...bo rade volje prstavu kako roko...nej ga kr tvoj narufa....041 462 115

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
3.8.2010 21:16:21   
sjmm
sm podabuuser posted image ....tamika in čebel@.....slikce in vsi na slikcah...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
3.8.2010 21:54:48   
Katjusa
Čebela user posted image user posted image user posted image user posted image kaka frajerka je Hana..... držim pesti še za eno punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image (imam pol oba fanta poženjena:))

Tamika kako ste luštni ti kar žariš kako ti rata? Zmenjeno sem mojmu omenla je reku da bo šel zraven tak da se mormo zment med vikendom ampak najboljše na nedeljo..... sam povej katera ti bolj paše ta al naslednja...:)

Mi imamo še vedno vročino.....

sjmm sma prišla prepozno domov ga bo ju3 poklical pa se bosta zmenla..... hvala za telefonsko

grem na špagete in spat:) lahko noč:)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 22:10:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
4.8.2010 7:57:16   
petrušk_
jutro punce...ena virtualna kavica za začetekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
slikc spet ne znam prlimatuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...hudoooooooo...ful dobra sobica, da o supermarketu niti ne govorim :)
pa super za počitek pri mamiciuser posted image in sandalčke

tamika...upam, da niste mel spet kakšne toče....pa breavo za tortico!!! - BTW super zgledateuser posted image
čebela....kakšna huda bejba....pa bravo za tollk fajno malco user posted image user posted image user posted image
kaj pa je to za ena hiška k ressss hudooo zgleda

urša...pr nas je pa na žalost celga kupa cunj včer zdržalo vreme do pol 10h zvečer, pol se je pa ulilo, ko sm šla spat....heheheh....bo pa dons treba mašinco zalaufatuser posted image user posted image user posted image

sjmm bravo za šoping...tale tečnitis nej pa res čimprej mine :)
ej kolk ste mel cifro hiške v straškem...mi je ful znana tale vaša terasica :)
a stolček ste pa s sabo peljal??

katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
4.8.2010 8:45:42   
Urša08
jutro

Meni pa kar paše tole spanje do 8 user posted image . Sedaj sem si kavico nardila, Žiga je zajtrk že pojedel, možek pa še spi.

petrušk hvala za kavico

Tamika plan je bil med tem dopustom pridt v vaše konce, so se pa plani malce spremenili, ker je Nejc skoz na morju, no sej mi dost ne zaostajamouser posted image .  Pridemo še predno grem rodit a provuser posted image

Sjmm upam, da se je Majči lepo naspančkal in bo danes dobre volje.

kolumbo spet ste mel pestro popoldanuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
4.8.2010 8:58:50   
Katjusa
Dobro jutro.....

bi mogla nujno v trgovino pa ne morem, ker ima Beni spet oz. še kr vročino 39,5user posted image bošček moj mali ne vem kaj ga muči sicer je boljše volje, kot pretekle dni pa tud spal je od 21 do 8:30, ko ga je verjetno Florjan zbudil, ko je vrata odpru.....
za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ze vse mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dejte tiste k imate punčke še kako fotko gor, da se ne bdo vsi  fantje za čebelino Hano tepliuser posted image user posted image user posted image user posted image verjamem, da imamo več februarskih lepotičkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 4.8.2010 8:59:07 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
4.8.2010 9:05:28   
TAMIKA3
jutro user posted image

no je že alarm

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
4.8.2010 9:10:43   
TAMIKA3
katjuša imaš mail... please help user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
4.8.2010 9:11:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

plastična vrtna hiška-take kot imajo pri gostilnah

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
4.8.2010 9:16:56   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sj jo mamo mi tud sam ni tolk huda kt vašauser posted image user posted image user posted image user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=198591

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
4.8.2010 9:18:47   
Čebel@

sj jo mamo mi tud sam ni tolk huda kt vašauser posted image user posted image user posted image user posted image

ta vaša je mani full hudauser posted image user posted image user posted image .....bom slikala Hanino in ti jo pokazalauser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
4.8.2010 9:21:32   
sjmm
dan!

Majči spal od 9h do polnoči...pol sva mi2 hotla spat...je bil pa do 2.30 cel cirkus...sm mislila, da čist vse boli k se je tok jokal...pol smo šli pa v dnevno, se je pa 1 uro brez kake solzice z avtočki igral...pol smo šli pa nazaj spat...sam se je še premetaval, a jokal ni več..v glavnem zelo kašlja...ga glih s čajem nalivam, a vročine ni imel...tko, da imam prov zvezane roke in morm sam čakat, da mineuser posted image user posted image

Jan ne gre ju3 v Litijo, ker toooo mač kreha...grozn res, ne morš verjet, da smo sred poletjauser posted image ...zdej bomo še vidl, kako bo ..al bosta ostala 2 šla al bosta počakala, da grejo vsi vkup....kar bi men bol pasalouser posted image

zdej pa grem še en kofe nardit...sm ga zelo potrebnauser posted image ...pa lubija grem poklicat k je en mau dežural z nama...po moje kr na x gleda dons k ni navajen, da nebi odspal svojga lepotnega spancauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
4.8.2010 9:22:47   
sjmm

ta vaša je mani full hudauser posted image user posted image user posted image .....bom slikala Hanino in ti jo pokazalauser posted image

men je bla tud Hanina ful gutuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
4.8.2010 9:26:35   
sjmm

jutro punce...ena virtualna kavica za začetekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
slikc spet ne znam prlimatuser posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...upam, da niste mel spet kakšne toče....pa breavo za tortico!!! - BTW super zgledateuser posted image
čebela....kakšna huda bejba....pa bravo za tollk fajno malco user posted image user posted image user posted image

urša...pr nas je pa na žalost celga kupa cunj včer zdržalo vreme do pol 10h zvečer, pol se je pa ulilo, ko sm šla spat....heheheh....bo pa dons treba mašinco zalaufatuser posted image user posted image user posted image

katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, glede cifre...neki 256 al neki takega...v glavnem tam k niso ble toook lepe k une k je bla urša...sam kva čmo..k smo tok na brzake rezerviral

ja, stolček smo imeli pa s seboj...iz izkušenj mi je blo znano, da je tko najlažje, da otrok pač lepo sedi in že od doma ve, da je to prostor in čas, da se poje...pol pa spet v dir...no, vsaj z mojimi "cmoki" je blo vedno tkouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
4.8.2010 9:36:19   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ej, glede cifre...neki 256 al neki takega...v glavnem tam k niso ble toook lepe k une k je bla urša...sam kva čmo..k smo tok na brzake rezerviral

ja, stolček smo imeli pa s seboj...iz izkušenj mi je blo znano, da je tko najlažje, da otrok pač lepo sedi in že od doma ve, da je to prostor in čas, da se poje...pol pa spet v dir...no, vsaj z mojimi "cmoki" je blo vedno tkouser posted image

aha...mi smo mel 89 in je bla res super hiška....
za drugo leto pa 108...smo se pozanimal :)

mi smo pa prakticiral stolček kar.....taveliko deko zvito pod ritko pa stisnt čist k mizici pa je šlo super....mogoč se ji je še bolj zabano zdelo kot pa v svojem stolčku user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
4.8.2010 10:55:06   
Urša08
Katjuša in Sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vajine user posted image

Ajvy kakšno je pa pri vam stanje?

Jaz sem en mali kupček zlikala, sedaj pa mal študiram kaj bi imeli za kosilo. Joj pojma nimamuser posted image . Po kosilu pa mal v šoping po par malenkosti za na morčija. user posted image

petrušk in sjmm mi smo mel številko 112

čebela kako se počutiš?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
4.8.2010 11:30:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela kako se počutiš?

solidnouser posted image ......uživajte na morjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
4.8.2010 11:30:49   
Čebel@
Hana pančka,jaz moram pa nekaj pojest pa posodo pomitiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
4.8.2010 12:05:37   
simonakr
Dan! Evo tamala se sama s sabo pogovarja, upam da hitro zaspi, dons mam namen kuhinjo pospravit user posted image user posted image user posted image

Sva ble zdele na obisku pri eni nosečki, ki je tik pred zdajci (39 tednov) pa je še čist poskočna tko da bomo tole bebico še čakali user posted image .

Katjuša bomo dali slikce gor - takoj ko kakšno naredim, trenutno imam same stare. Če ne prej pa iz morja.

tko zdej se bom pa mal relaksirala in psihično pripravila da se vržem nad kuhinjo user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
4.8.2010 12:14:05   
Čebel@
sem se naročila na NS-komaj 13.9.user posted image ....je pa potrdila PDP 25.3.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
4.8.2010 12:25:56   
sjmm
naš mišek toook sitkan..zdele sam še u mižule

sm mu nardila banano + jogurt...sam neki žličk je pohamsal...pol sm pa željico z borovničevo marmelado ponudila, pa je kr nekaj pojedel...sam to se sploh ne da količinsko primerjat s prej pred boleznijo, zjutri pa je en gresek pojedel

evo...greva pančkat

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.