|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
3.8.2010 16:07:50   
Anonimen
bomo pa mi jedl, ti ns boš pa gledala user posted image user posted image user posted image saj ne user posted image boš pa ti s pršutom pico user posted image al pa kej druzga

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
3.8.2010 21:47:49   
googica
haha, ja sej morm shujšat, res je :)))))
mah, še zmeri sm najdla način da nism bla lačna :)) ni problema sploh..
kolk je fajn, da je tako vreme, mal shladi zemljo in zrak.. paše :).. mi mamo pa že kak teden probleme s spanjem. mene zob boli, zobarja ne dobim.. pa še juš se nama zbuja ponoč.. sicer sam flaša z vodo, spije deci,dva in je to to, ampak vseen je treba vstat in tm stat zraven da se gospod odžeja :)).. ne vem kaj bi mu lah blo hudga, ker se ni nič kej spreminjal dnevov..
naročila sva prstane, dala bova 580 za belo-rumene, z vijugico in s tremi briljanti zame.. eno, še enkrat več od unih iz leklera.. :PP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
4.8.2010 9:42:24   
boob
da se še jaz oglasim po dooolgemmm času.

Glede srečanja, mi bomo takrat pa na morčetu :( škoda, . . pa drugič

googica glede zobarja, ti si itak še študentka, pejd na Aškrčevo. . te morejo vzet!!! Jaz hodim k dr.Volk Karmen, sicer je prjatelca, ampak je edina zobarca ki se je ne bojim user posted image  . . .pa še študentaka nism več user posted image

sedežek mi imamo od kiddya in je super, v drugem avtu imamo pa od nania in tamala se vedno dere ko je not,tako da študirava še enega kiddya kupit.

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
4.8.2010 14:42:55   
Rižkoo
Hoj.., evo še jst mal.
Kar se srečanja tiče... , ok. Načeloma prideva. Ja, brez atija, je na službeni poti. Pa odvisno je tud od našga malega cimra iz porodnišnice, piha 1. svečko en teden za nami.
Drugač pa super lokacija, poznam, že bla tm. Na sploh okolica je krasna. Upam, da nam rata, če ne.. pa sej bo še kdaj multi piknik user posted image

Eh..sm hotla še pisat, pa se je mali zbudil. Pol mal več.

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
4.8.2010 17:36:33   
Anonimen
rižko ... a ti kej pričakuješ? a je že + ???

(odgovor članu Rižkoo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4680
4.8.2010 20:21:50   
Rižkoo
majcy_m..., od kod ti to?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
4.8.2010 20:24:20   
Anonimen
na tikerčku ti piše da je 4 tedne pa 3 dni mem, da še 249 days to go user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4682
4.8.2010 20:49:04   
Rižkoo
Ti si ena baraba... nisi mogla pustit saj kšn dan, dva..., da mam tickerčka. Sm ga na skrivaj pripopala, da vidim.. kdaj bo kera me dobila... in lej, naslednji post TI.. razkrinkala!! Frajerka..!!
Ja, pričakujemo in upam, da vse bo ok.user posted image
Jupi..., kar sm hotla, to dobilauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
4.8.2010 21:30:19   
lenika83
Rižkoo user posted image user posted image user posted image  čestitam!!! Sem ful vesela zate, ker vem kako močno si si to želela. Zdaj pa držim pesti, da je user posted image in ne user posted image   user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
4.8.2010 21:40:30   
Anonimen
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
veeeeeeeeeseeeeeeeeelaaaaaaaaaaa fuuuuuuuuuuuuuuuul zaaaaaaaaaaaaaateeeeeeeeeee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti da bo vse ok!!!!!!

ma pa če sm vidla čist slučajno da maš 2 tikerčka, pa grem pogledat pa nč jasn user posted image
pa sm ti hotla že  zs poslat, pa sm pol kr tle napisala user posted image

wiwiwi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa si spet user posted image
se je takoj k si nehala dojit prjel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 4.8.2010 21:48:21 >

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4685
4.8.2010 22:21:23   
najčka
Rižko čestitam!!!!user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
4.8.2010 22:39:21   
Anonimen
najčka ... kaj je blo pr dohtarju? kaj so ugotovl?

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4687
4.8.2010 22:58:25   
Anonimen
Rižko ... Ninasiki ti sporoča:

ČESTITKE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4688
4.8.2010 22:58:32   
Rižkoo
HVALAAA... ma vesela sm res!! user posted image
mayci_m.. prava detektivka.user posted image user posted image Ma sej sm hotla bit mal tih... vsaj do prvega pregleda.. ampak vem, da je in bo vse ok. Pa itaq smo ble skoz od začetka skupaj in ne od 3ega mesca naprej.., a ne?user posted image
ninakiski, HVAAAAAAAAAALLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAA..., čakam te.user posted image

lenika83, iiiiiii, res sm si. Zdej pa sam do konca.

Drugač pa... slabosti.... in to je to.

Ma neki sm zašuštrala in se zbrisala z RR, zdej mam pa sam eno zvezdico in najmanj objavuser posted image .

Tassika... zakaj mamo stare borke zaklenjeno temo!!!??? Nč ne morem gor mojim ženskam napisat. Sm se hotla pohvalit prvo vam/nam in....zaklenjeno.

Ženske, ODPIRAM SEZONO NOVIH NOSEČK.... , kera je naslednja..., nočm bit sama..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 4.8.2010 23:03:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
4.8.2010 23:18:18   
majakla

Rižkoo: čestitava tudi midva z Nikcem.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Iiiiiiiiiiiiiiii, kak' fajn. Pa valda bo vse ok.
Grem računat kdaj 'maš rok? user posted image

(evo, za tebe vse v roza user posted image )

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
4.8.2010 23:30:51   
Rižkoo
majakla.. iiii všečččč. Rozika.user posted image Lupčki Nikeca, HVALA vama.

Ej punce, vabila moram naredit za roj. dan. A kera kej predlaga?? A zna kera delat lepa vabilčka? Plačam. Al pa kakšen program... karkoli. Nimam niti ene same ideje. Moram pa to uredit v 1 tednu, pol gremo že na morje, ko se vrnemo... že praznujemo!! Helpite nosečkiuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
5.8.2010 0:01:10   
frrrr
Rižkoo, čestitke! lepo nosečnost ti želim in zdravo dete!

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
5.8.2010 10:13:22   
googica
rižko iiii čestitam!! hitr vama je tole uspelo :)) ful dobr... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glede vabil, nam je za krst in za poroko delala crystal.. je fuuul dobr nardila, res.. na FB ima tudi slikce, da vidiš kakšne ima že narejene.. tud naši so vmes :))

juš je pa včeri naredil prvi korak .. se je po stanovanju sprehaju in mel tisto veliko žogo za oporo, pol mu je pa mal pobegnila,in je kar stopil do nje :)) dvakrat je to naredu.. iii mi pa vi veseli :))) spet bomo dirkal :))

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
5.8.2010 10:15:25   
Anonimen
no za srečanje ... brunarca rezervirana za 12.9.2010 ... cena je 50€ če mamo svojo pijačo in nič če pijemo njihovo, hrane oni nimajo, majo pa eno gostilno blizu ki jim za taka srečanja dostavlja po naročilu (zrezki, čevapi, ...), rekla mi je tut, da majo tm ful srečanja mamice in mi dala idejo, da bi vsaka ki pride lahko neki spekla in prinesla tja (al pa kupla če ne zna pečt).
Glede €, bomo poračunal tm, ko bomo vidl končno št., bi pa blo na družino in ne na glavo.

No mnenja ...???

joj rižko ... še zdj sm fuuuul vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4694
5.8.2010 10:41:04   
sine bine
rižko- sm zdele vidla...user posted image user posted image user posted image BRAVO BRAVO BRAVO... user posted image user posted image user posted image kok vama je hitr ratal. Zdej ti pa želim čim manj nosečniških težav pa bo .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
5.8.2010 11:34:55   
googica
majcy.. mislim da bo to super ja.. bomo že kaj napekle za prinest ane :))) men bo pa ziher še od poroke ostal, bom kr na kup nametala pa je :)))
najbolš da se kr pobere tam, ko se bo vidl kolko nas dejansko bo prišlo, ane.. edino glede pijače se bo mogl vnaprej mal okvirno vidt število... joj, komi čakam, upam da ne bomo šli na morje :)) tolk bi vas že rada spoznala..

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
5.8.2010 12:03:22   
vrtnica83
žIVJO
EVO RIŽKO SVA ŽE DVE V NOVI SEZONI :)))))   LP

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
5.8.2010 12:10:29   
majakla
Majcy: super. Evo, mi bomo kupli, pridemo z morja,
bomo naslednjič sami spekli (če nam bo user posted image ).

Komaj čakam, upam, da nas bo ful.

Rižkoo: meni se kar smeje, tak sem vesela zate.

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
5.8.2010 12:11:26   
Anonimen
vrtnica čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4699
5.8.2010 12:14:19   
Anonimen
pijača tm ni tok draga, tko da pomojm, če njihovo pijemo ne vem no ... al pa če se kera javi da jo gre iskat pa se pol € poberejo :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?