donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i Pikapolonči, res te občudujem, da si tako vse skupaj prebesla, bo pa tudi zate prej ali slej posijal sonček. Donna22, razumem te, da imaš željo po še eni bebici, ti le prepričaj svojega pa bo. saj vem, da se sliši noro ampak jaz sploh nebi imela nič proti, če bi zdaj bila takoj ponovno noseča. No moj dragi pa bi me vprašal, če mam vročino. ve, ki ste že mamice, kdaj ste imele po porodu prvič odnose? ste čakale do pregleda? pa kakšno zaščito imate sedaj? kaj je najbolj pametno? ker tablet nočem, zdaj razen, če bi ta obroček ali pa pač nič pa če se kdaj zgodi še mamo enega in potem neko trajno metodo. ? Moja mala je zaspančkala zdaj, tako, da grem jaz tudi. lepo spite. Lahko noč Hehe, nisi nora, jaz sem tudi tak kmalu potem, ko se je Zala rodila, tudi že začutla željo po novem Samo se potem glede na razum odločiš, da še lahko malo počaka Glede cotik pa moram rečt, da ima Zala tudi modre, zelene, rumene itd. - samo so večinoma skoraj vse punčkasti model Tak da od tega res malo pride v poštev za fantka, tak da bi blo s tega vidika najbolj praktično, da še eno punčko naštimava Odnosi po porodu: mi2 sma počakala 6 tednov po porodu, se pravi do pregleda. Uporabljama kondome, tabletke bodo še malo počakale, dokler se fiksno ne odločima, da pa nekaj let res ne bo nič.
|