|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
28.7.2010 22:01:34   
BabyKitty
pinky86 jaz sem kupila bolj ali manj vse v številki 56... vsaj te bodije ipd... no saj jih nimam še na tone user posted image bom gotov še kej kupla user posted image pajacka imam 2 v številki 56 več jih pa ne bom kupovala... bom raje večje... oz. videla kakšna bo potreba in nagonila mojega najdražjega v trgovino (ko bo dete že doma user posted image ) sem pa ena izmed tistih, ki bo morala praktično vse kupiti novo... samo košek bom podedovala user posted image

donna22 sej tudi jaz nimam kakšnih nenormalnih problemov z user posted image ampak ko berem tiste revije, me mine volja do življenja, kaj šele do nosečnosti user posted image user posted image user posted image res je vse tko napisan, da te boli k samo bereš user posted image na srečo imam samo 2 reviji in sem rekla, da jih ne kupim več user posted image

anity_1 ta RR vodnik po nosečnosti je bolj žalost user posted image piše iste kot na portalu, zraven sta pa še ene dva dnevnika, enih super modernih očkov, ki se bojijo iti stran od svojih mamic in prevzeti odgovornost... vglavnem bull shit user posted image moj najdražji rad prebere in se potem malo norca delava user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 601
29.7.2010 13:46:52   
egleria
meni je bila nosečnost zelo lepo obdobje, brez posebnih težav. tudi čevlje sem si sama vsak dan zavezovala do zadnjega dne sama..
edino potem po porodu je pač utrujenost, pa zlatenico je imel patrik. sej to ni nič hudega če za to poskrbijo v porodnišnici. tak da punce ne se pustit odgnat če bo otrok imel zlatenico.
Patrika so imeli samo en dan pod lučko, in ko je bilo malo bolje so naju poslali domov. doma pa je bilo vse skupaj še huje..

pa revij ne preveč brat ko same oslarije pišejo notri user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 602
29.7.2010 13:51:01   
zaljubljena23
Rabljene stvari..Hmm na začetku bila mišljenja, da bo tole pri nama obveljalo...Potem pa razmišljam in gledam cene...Posteljice se prodajajo povprečno po 70 evrov, jaz sem našla eno zelo lepo za 79, previjalne mizice isto...Na bolhi povprečna cena nekje 80 evrov, novo dobiš že za 130  (zelo lepo), če si jo narediš sam, še prideš ceneje skozi...Potem pa se tukaj vprašaš, a se splača? Voziček, ne bomo imeli samo enega otroka, to je stvar, ki se zelo veliko uporablja in spet, a se splača kupiti rabljenega? jogi vložek, definitivno novega, o razlogih zakaj, ne bi govorila..Ker jih itak poznate, že če malo pokukate pot temo smrt v poseljici...
Sicer pa če pogledam tako, tole je najin prvi otrok in še ziher bomo kakšnega imeli, kar pomeni, da te stvari bodo prišle v poštev še kasneje...Nekako če kupiš rabljeno stvarco ima tudi neko omejitev in ni nujno, da bo potem zdržala še tvoja dva otroka in boš potem itak moral kupiti spet novo...Sicer pa se tudi sama 'odrekam' nekaterim nepotrebnim stvarem, kot so AS, nosečniških oblačil še tudi ni potrebno nabavit, tako da tudi tukaj že kaj prišparamo...Itak, pa je to samo moje mnenje...
Aja, tudi jaz spadam v kategorijo, kjer boma morala vse kupit sama

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 603
29.7.2010 14:00:36   
Eva19
heeej user posted image jst tud še nisem na morju, grem pa danes al pa jutri, odvisno če bo moj jutri še delal, sva pa že vse napakirala in zdej čakava da bo ura 3, ko mu sporočijo za jutri. uglavnm komi čakamo že vsi trije user posted image user posted image user posted image user posted image
samo upam da bo vreme, da ne bo skos dž user posted image user posted image

vidm da se pogovarjate o nosečnosti, oh, moja je bla tko fajn user posted image user posted image skos sem se dobr počutla, do 7ga meseca sem še za šankom delala polna energije, uglavnm res je blo fino. je mela pa lia isto zlatenco, sva ble en dan pod lučko, tko da sva ble 4 dni v porodnišnici, no to je bla pa muka,sam tud to sva dale čez user posted image

stvari za dojenčka, jaz sem vse dobila, razen oblekc, pa še tega je bilo neki, mamo tako velko žlahto da pač stvari kar krožjo..ampak seveda vse lepo ohranjeno, kar mi pa ni bilo všeč sva pa kupila sama, pa jogi seveda obvezno nov.
no mojedva user posted image pa lih oba spita, pa sm se spomnla da pridem mal pokukat user posted image mi se zdej veselo plazimo in postavljamo na noge, tko da bo na morju še posebi zanimivo user posted image bova verjetno nazaj bol zmatrana pršla user posted image

dons pa kr dežuje, tko zaspan dan je, najbolš da se grem še jaz mal uležt user posted image

lepo se imejte, se slišimo po morju enkrat kej, sepravi čez približno 18 dni

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 604
29.7.2010 21:10:13   
Lun1ca
Dober večer punce!

Evo me z dopusta.. končno!! user posted image Je že blo skor mal preveč user posted image včeraj zvečer sma se le vrnila in sem se po dolgem času fajn naspala v svoji postelji..
Pol dopusta sem preživela super, drugo polovico sem pa prespala in prebruhala user posted image Da ne govorim o problemih z zaprtostjo in letanju po lekarnah in preizkušanju vseh možnih živil ki "poženejo". No ampak odkar smo doma je vse super in tudi bruham več ne user posted image user posted image

wiii zdaj pa že lahko počasi odštevam dneve do prvega UZ.. No še 2 tedna pa bo! No pa seveda tu okoli že skor vsi vejo da sem noseča, ker tudi moja mami ni mogla držat jezika za zobmi. Teta se je baje kr jokala od sreče in ju3 grema tja na obisk. Upam da ne bo spet šla skozi to fazo joka user posted image

No sem se oglasla sam malo na brzino, se grem zdaj dalje posvetit bodoči babici in dedku, ker sta čist reveža zdaj ko hčerkice ni blo 14 dni na obisk user posted image user posted image

Lep preostanek večera vsem..

aja, pa sem plavala tudi za vas, pa tudi velik sladoleda sem še za vas pojedla user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 605
29.7.2010 21:55:49   
BabyKitty
Lun1ca preveč sladoleda si zame pojedla pa premalo plavala, ker se še kar redim user posted image user posted image user posted image

Lepo, da si uživala na morju, tiste slabosti pa pozabimo, ker jih ne bo več! user posted image

Eva19 uživajte na morju!

zaljubljena23 tudi jaz imam podobno miselnost... škoda kupovati rabljene stvari, ker je razlika v ceni minimalna, že v samem občutku in vonju nove stvari vidiš, da se splača user posted image jaz sem se recimo raje kot za nek extra drag voziček, odločila za cenejšega in pride ceneje, kot bi "ta drag" rabljen... Pa je nek tak dobr filing, če maš novo stvar no user posted image ne znam razložit user posted image se pa tudi jaz odpovedujem "luksuzu" na račun tega... nisem kupila angel sounda, nosečniških cunj tudi ne in jih tudi ne mislim... bodo morale tunike in pajkice za te 3 mesece na plano user posted image pa zadnja odpoved, je tudi odločitev, da ne bom šla na 3D/4D... ker je res vse skupaj bolj za šov... sej vem, da je fino videti pikico, ampak bo pa čez nekaj mesecev toliko lepše, ko bova dobila najino presenečenje user posted image vglavnem gorenjka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 606
29.7.2010 23:14:09   
donna22
Glede vozička je moj rekel, da bi vzela enega od njegovih sorodnikov, pa sem rekla, da ne, da hočem novega, svojegauser posted image Tudi zato, ker to najbrž ne bo edini otrok in bi lahko potem imel to naslednji ... Ampak sem si pa zdaj že ta novega nagledala za naslednjegauser posted image user posted image In sicer tega: http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-abc-design-cobra-i719.shtml , ker zdaj vem, kaj iščem, in vem, da ima ta prav vseuser posted image
Posteljici pa sem 2 dobila, tak da to pa res imam za Zalo in še za naslednegauser posted image Pa previjalno sem tudi dobla .... Oblačila pa ima čisto vsa svoja, sem tudi rekla, da jih zdaj kupujem, pa bo tudi naslednji imel in ne bo skrbi s tem, pa vračanje, pa spet posojanje itd. Je pa res, da bo malo problematično, če bo naslednji user posted image user posted image user posted image

Aja, pa našla sem otroško sobico, no pravzaprav že mladinsko za Zalo: http://www.recinko.si/mladinska-soba-zvezda-p-2381.php - ne vem, če pokaže ta pravo, mladinska soba Zvezda.

Drugi četrtek pa gremo mi na morje na Krkuser posted image user posted image Komaj čakamuser posted image

Lun1ca, welcome backuser posted image user posted image Boš vidla, prvi pregled bo hitro tu ... in potem samo še malo, pa bo tvoj otrok imel že 1 letouser posted image user posted image Vsaj meni se tak zdi, da čas tak leti ...

Neposredna povezava do sporočila: 607
30.7.2010 11:46:05   
zaljubljena23
BabyKitty, a dokončno sta se odločila, da ne gresta na 3D/4D...Midva bova videla sproti, odvisno kako bo narejena morfologijauser posted image Ampak po vsej verjetnosti tudi ne bova šla ;)...

donna, luštna sobicauser posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 608
30.7.2010 20:35:48   
BabyKitty
zaljubljena23 ja kr dokončno je... pikica na morfologiji ni hotla spola pokazat... drugače je pa pridna in zdrava in tudi brca me že tako močno, da trebušček kar skače user posted image in sva rekla, da je ne bova motla user posted image da potem, če se pa noče pokazat, naj bo pa čisto presenečenje kaj bo... v končni fazi mi je čisto vseeno... vem, da je lepo ko vidiš obrazek in vse ampak bo pa še toliko bolj čarobno decembra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 609
30.7.2010 21:24:34   
Anonimen
Hej punce!No tudi jaz sem mlada in z željo po otročku,...me pa zanima koliko ste kaj finančno preskrbljeni,...in sicer služba,stanovanja,..Upam da ni preveč osebno vprašanje,...A ste večinoma študentke in so vaši partnerji zaposleni?Kaj pa stanovanje oziroma hiša?A ste v pričakovanju vaših sončkov na veliko prenavljali stanovanje,gradili hišo ali ste pač imeli že vse prej porihtano,..?Če je pa o tem že potekala debata se pa opravičujem že vnaprej, sem nareč nova na tem forumu,..

Neposredna povezava do sporočila: 610
30.7.2010 21:29:31   
BabyKitty
Anonimna moje mnenje je tako, da moraš biti pač finančno sposoben, če se zavestno odločiš za otročka, kar pomeni, da ga skrbno načrtuješ... ampak če pa tega ni in se pač "zgodi" se pa tudi to da speljati... Kjer je volja tam je pot pravijo...

Sama na srečo nimam težav s financami, s partnerjem imava podjetje, jaz še študiram on pa ima poleg še redno službo... Kupila sva stanovanje in sedaj ga adaptirava, da se lahko vseliva... ampak ta ni bil kupljen zaradi otročka, ampak je otroček se odločil, da zdej k pa ma sobico, pa lahko pride user posted image

Z veliko dela se vse da... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
30.7.2010 21:42:04   
zvonci
Sve že dve istega mnenja,...midva bova še verjetno malo počakala, sama moram še spisat diplomo, moj pa ima drugače solidno službo za nedoločen čas,...sicer sva si pri meni letos zrihtala novo spalnico , je pa še vseeno mnogo stvari za narest,..Pa tudi sama sva taka da hočeva meti raje nekaj svojega in -torej stanovanje ali pa hišo ,..Čeprav se mi pa zdi na vse to čakat in potem meti otročka lahko tudi preteče kar nekaj let,...Je pa res da moraš nekomu dati prednost,...

Neposredna povezava do sporočila: 612
30.7.2010 21:52:37   
BabyKitty
zvonci idealnega časa tako ali tako ni... danes je problem diploma, jutri je problem, ker ne moreš kar tako iz nove službe na porodniško, potem je problem, ker bi ravno takrat lahko napredovala pa bla bla...

Sama mislim, da je tisti TAPRAVI čas takrat, ko se v tebi nekaj premakne in si rečeš ZDEJ HOČEM! user posted image

Jaz sem tudi mislila še malo počakati... potem pa se je nekaj v meni premaknilo in sem vedla, da hočem takoj zdele pikico user posted image no in od tega je že 2 leti, ker pikica še ni hotla k meni user posted image imam za narest še en letnik in diplomo... ampak bomo že... zdej je na 1. mestu crklanje moje pikice user posted image

(odgovor članu zvonci)
Neposredna povezava do sporočila: 613
30.7.2010 22:02:55   
pinky86
Jaz pa nimam nobenih predsodkov pred rabljenimi stvarmi, saj greš pač pogledat in če res ni lepo ohranjen ne vzameš ane...to je kar se vozička tiče. Ostale stvari dobim pa od sodelavke in prijateljice, tko da vem od koga in v kakšnem stanju user posted image kako bo pa z opremo pri naslednjem otročku pa še ne razmišljam. Predvidevam, da v prvem letu otrok ne zgoni toliko stvari, da jih ne bi mogel uporabiti še pri naslednjem...

Midva sva v lastnem stanovanju, ki sva si ga privoščila lani (2 in pol sobno) novogradnja, tko da sva tudi na novo opremljala - vse s kreditom. Oba imava službe za nedoločen čas, jaz pa sem tudi tik pred diplomo, tako da se mi po porodniški obeta višje delovno mesto in s tem tudi skoraj 1x višja plača.

Babykitty na 3D tudi midva ne greva...sploh nisva razmišljala, da bi šla ubistvu...itak vidiš pikico, ko se bo rodila...saj so lepi posnetki na tem 3D, samo še vedno je samo posnetek, ki ni čisto realen...mah, bomo že zdržali. Čez 14 dni imam morfologijo - komaj čakam user posted image Tudi jaz sem začela kilce dobivat hah in tudi buši raste yei čutim ga pa še ne - kmalu.

JUTRI GREM NA DOPUST - končno, sem bila že čisto neučakana.

Lun1ca WELCOME BACK user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu zvonci)
Neposredna povezava do sporočila: 614
30.7.2010 23:54:44   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: pinky86

Jaz pa nimam nobenih predsodkov pred rabljenimi stvarmi, saj greš pač pogledat in če res ni lepo ohranjen ne vzameš ane...to je kar se vozička tiče. Ostale stvari dobim pa od sodelavke in prijateljice, tko da vem od koga in v kakšnem stanju user posted image kako bo pa z opremo pri naslednjem otročku pa še ne razmišljam. Predvidevam, da v prvem letu otrok ne zgoni toliko stvari, da jih ne bi mogel uporabiti še pri naslednjem...

Kdo pa ima predsodke? Pač razmišljamo drugače, zgleda, da imaš ti predsodke proti novim stvaremuser posted image Pa verjemi, otrok uniči več, kot si misliš, poleg tega marsikatera stvar ni samo za prvo leto. Na vozičku se slej ko prej začne poznat, da je v rabi, tudi npr. rob na posteljici mi je Zala že pošteno zglodala z zobmi, tudi kaka oblačila včasih stran vržeš - zdaj mogoče zaradi kakšnih madežev, kasneje se tudi raztrgajo. Če kupiš res dobro ohranjen voziček, še gre skozi, drugače pa kasneje kupiš še enega rabljenega, pa si na istem, kot če bi kupil enega novega.
Poleg tega sem jaz mnenja - za koga pa bom zapravljala, če ne za svojega user posted image Dosti rajši kupim njej kaj novega kot sebi, tudi prej bom njej novo pohištvo kupila kot sebi itd.

Midva sva v lastnem stanovanju, ki sva si ga privoščila lani (2 in pol sobno) novogradnja, tko da sva tudi na novo opremljala - vse s kreditom. Oba imava službe za nedoločen čas, jaz pa sem tudi tik pred diplomo, tako da se mi po porodniški obeta višje delovno mesto in s tem tudi skoraj 1x višja plača.

Babykitty na 3D tudi midva ne greva...sploh nisva razmišljala, da bi šla ubistvu...itak vidiš pikico, ko se bo rodila...saj so lepi posnetki na tem 3D, samo še vedno je samo posnetek, ki ni čisto realen...mah, bomo že zdržali. Čez 14 dni imam morfologijo - komaj čakam user posted image Tudi jaz sem začela kilce dobivat hah in tudi buši raste yei čutim ga pa še ne - kmalu.
Zakaj pa posnetek ni čisto realen?!? Seveda je! Jaz sem šla na 3D in je blo nepozabnouser posted image Poleg tega če primerjam Zalo, ko se je rodila in Zalo na 3D, se vidi tako očitna podobnost, da je sigurno realno[sm=smiley1.gif]

JUTRI GREM NA DOPUST - končno, sem bila že čisto neučakana.
Uživaj, mi pa gremo drug teden[sm=bravo.gif]

Lun1ca WELCOME BACK user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 615
31.7.2010 9:24:04   
BabyKitty
donna22 tudi jaz imam probleme z zapravljanjem za pikico namesto zase user posted image jst bi pikici kr vse kupla pa čeprav zase nimam user posted image sem se tako matrala v času razprodaj, da sem si kupila par novih oblekic, ki sem jih že nuuujno potrebovala, saj je bilo vse ostalo že ozko user posted image sem takoj potem rabila protiutež in sem kupla še pikici približno toliko user posted image slaba vest user posted image

Glede tega za koga pa bom imela denar če ne za svojo user posted image se pa čisto strinjam...

pinky86 bo mala žverca hitr pokazala kaj zna user posted image mene moj lumpi tako brca, da se zbujam ponoči... in je prav zanimivo kako ima svoje ure... vsak dan ob 23.00 je najbolj vesel... mi trebuh skače user posted image potem pa ob 3.30 pa še zjutraj čisto malo... (se vidi, da ni jutranji tip... po mamici user posted image )

Pa uživaj na dopustu!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 616
31.7.2010 12:21:08   
egleria
rabljene stvari: kar so mi drugi dali sem vzela in porabila tisto kar je bilo uporabno: npr.: previjalno mizo, ki sva jo z mojim malo dodelala, zibelko (je še moja in je pač neki simboličnega), posteljico - je nerabljena (imela jo je znanka, ki je ni nikoli uporabila), cotke (uporabila sem tisto kar je bilo še v lepem stanju).
kupovala preko bolhe ali pa kaj takšnega nisem pa nič.. razen vozička (marela) - pa še to rabljenega samo 2 tedna.
sem pa srečna da sva toliko dobila ker se nama je žal na polovici nosečnosti vse skupaj zalomilo in sva mogla na hitro poiskat stanovanje, ga opremit, se vselit itd...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 617
31.7.2010 15:24:59   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

donna22 tudi jaz imam probleme z zapravljanjem za pikico namesto zase user posted image jst bi pikici kr vse kupla pa čeprav zase nimam user posted image sem se tako matrala v času razprodaj, da sem si kupila par novih oblekic, ki sem jih že nuuujno potrebovala, saj je bilo vse ostalo že ozko user posted image sem takoj potem rabila protiutež in sem kupla še pikici približno toliko user posted image slaba vest user posted image

Glede tega za koga pa bom imela denar če ne za svojo user posted image se pa čisto strinjam...

No, vidim, da nisem edinauser posted image Jaz si tudi zase nekaj kupim šele, ko je res že NUJNO potrebnouser posted image Še z denarjem, ki sem ga dobila za svoj rojstni dan, si nisem mogla kar samo za sebe it kaj nabavituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 618
1.8.2010 18:59:19   
Lun1ca
Kaj a dans ste pa na pavzi vse? user posted image

Meni je pa že cel dan tak slabo user posted image user posted image seicer ne fejst, ampak je pa prav moteče. Na bruhanje mi sicer ne sili, čeprav mislim, da bi mogoče blo boljše, če bi se zbruhala in bi pol bil mir. Pa še grozno zaspana sem.. kot vedno zadne čase user posted image

Uf 3D user posted image men se to zdi zelo lepo, ampak tudi izkoriščanje nosečnic, ker cena ni glih ugodna. Jaz sem rekla, da načeloma ne bom šla. Ampak ker je mojega dragega zanimalo kako to izgleda, sma si pogledala posnetke na youtube-u in zdaj je čist nor in je reko da boma verjetno šla na 3D. Tak da bomo vidli kak se bomo pol na koncu odločli. Res je da že za ta denar dobim pošteno posteljico user posted image

Kar se pa tiče rabljenih stvari. Tudi jaz jih bom dobila ogromno od sestrične in fantove sestre. So otroci še čist majhni in stvari je ogromno in tudi lepe. Govorim pa o oblekcah. Itak da bom kupila tudi kaj svojega. Ampak če bom mela doma 20 pajackov št. 62, ne bom potem kupila še jaz enega user posted image tako nekako.. no sicer pa vse ob svojem času.. kje je še to user posted image

Jupiii 13.8. in prvi UZ je pa vedno bližje user posted image naj že mine hudiča!!!! user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 619
2.8.2010 11:42:15   
zaljubljena23
anonimna, sama sem trenutno brezposelna, v začetku julija sem diplomirala...Moj ima redno službo, HB..Nimava še svojega stanovanja ali hiše, imava pa nekaj prostora tudi zase v hiši pri njegovih in mojih...Finace, v teh letih sva kar veliko privarčevala, še ko sem sama delala preko ŠS in HB, lahko zdaj prenavljama sobice in si ogledujeva opremo za bebico..

pinky, uživaj an dopustuuser posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 620
3.8.2010 7:16:37   
MEGi20
Punce zanima me kaj vidite na tej sliki je ali ni user posted image  kajti na vseh testih je druga črtica konkretno švoh user posted image Aha pa da ne pozabim jutri naj je nebi bilo .. tečke mislim - upam, da je nebo.

user posted image

< Sporočilo je popravil MEGi20 -- 3.8.2010 7:17:24 >

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 621
3.8.2010 8:19:01   
BabyKitty
MEGi20 mičkena črtica je... ampak počakaj še kakšen dan, da bo zihr user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 622
3.8.2010 9:54:59   
MEGi20
BabyKitty ja mislim, da bo kr treba počakati na orng črtico, ker sem še vedno v dvomih user posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 623
3.8.2010 10:21:14   
BabyKitty
MEGi20 pri meni je bila en dan po zaostanku M komaj vidna... sicer popoldne... sem mislila, da si jo domišljam... naslednji dan zjutraj je ni bilo... šele po 4 dneh zaostanka M se je prikazala lepa črtica... tako, da počakaj... je veliko možnosti, da je uspelo, ampak saj veš... zgodbe so različne s temi testki in dokler ni res konkretna črtica ne moreš biti 100%

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 624
3.8.2010 11:44:21   
sa5i
pozdravljene!

sem vas kar malo zapustila kaj?? se opravičujem, ampak naša Špela je bila že bolana, je dobila drisko in sva hodili le okrog zdravnikov zaradi dehidracije, ker ni hotela več jesti pa na teći je veliko preveč izgubila amoak sedaj je vredu se spet redive. heh user posted image nikoli si nisem predstvlala, da te je lahko tako strah ko tvoj otrk zboli in počutiš se čisto nemočnega, ko jo boli trebušček in  je ne moreš  potolažiti ali pač pa še to le za sekundo. user posted image

glavno, da je mimo. in ve kako ste? Nosečke ste zdrave? Mamice pa pridno pazite na svoje male navihančke user posted image Naša je stara že čez mesec kako hitro gre čas kar ne morem verjeti pa tako kot če bi včeraj delala test nosečnosti.

Megi, držim pesti, da je to to. črtica je sicer vidna amoak boš morala počakati ne le kak dan ampak kar teden. imaš pa lahko upanje ker CB je manj občutljiv testek in malo pozneje pokaže ampak zanesljivo. user posted image

Donna,  če bo v drugo fantek pa boš pač nakupila malo modrih stvari zraven pa saj ti mali ne rabijo nevem koliko oblačil razen badijev malo več. Če je prišla že želja, da dobi Zala družbo??user posted image

Jaz sem ogromno pajackov dobila ampak sem ji oblekla mogoče 3x za spanje pa potem hitro šla kupit nove, saj niso tako dragi, če ne greš ravno v najboljšo trgovino. drugače pa pajacki so se nosili prej sedaj pa so bolj moderni športni modeli in midva sva ji vse novo kupila pač hlačke predvsem.... če bo kdaj dobila bratca pa bomo pač še njemu, da ne bo ravno  v rozanem.

BabyKitty, Po mojih izkušnjah boš imela punčko, če se ne vidi, navadno je tako, imaš pa prav, v decembru je vedno fajn biti presenečen.

Lun1ca, Želim ti, da ti slabosti čimpprej minejo

uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......