donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: pinky86 Jaz pa nimam nobenih predsodkov pred rabljenimi stvarmi, saj greš pač pogledat in če res ni lepo ohranjen ne vzameš ane...to je kar se vozička tiče. Ostale stvari dobim pa od sodelavke in prijateljice, tko da vem od koga in v kakšnem stanju kako bo pa z opremo pri naslednjem otročku pa še ne razmišljam. Predvidevam, da v prvem letu otrok ne zgoni toliko stvari, da jih ne bi mogel uporabiti še pri naslednjem... Kdo pa ima predsodke? Pač razmišljamo drugače, zgleda, da imaš ti predsodke proti novim stvarem Pa verjemi, otrok uniči več, kot si misliš, poleg tega marsikatera stvar ni samo za prvo leto. Na vozičku se slej ko prej začne poznat, da je v rabi, tudi npr. rob na posteljici mi je Zala že pošteno zglodala z zobmi, tudi kaka oblačila včasih stran vržeš - zdaj mogoče zaradi kakšnih madežev, kasneje se tudi raztrgajo. Če kupiš res dobro ohranjen voziček, še gre skozi, drugače pa kasneje kupiš še enega rabljenega, pa si na istem, kot če bi kupil enega novega. Poleg tega sem jaz mnenja - za koga pa bom zapravljala, če ne za svojega Dosti rajši kupim njej kaj novega kot sebi, tudi prej bom njej novo pohištvo kupila kot sebi itd. Midva sva v lastnem stanovanju, ki sva si ga privoščila lani (2 in pol sobno) novogradnja, tko da sva tudi na novo opremljala - vse s kreditom. Oba imava službe za nedoločen čas, jaz pa sem tudi tik pred diplomo, tako da se mi po porodniški obeta višje delovno mesto in s tem tudi skoraj 1x višja plača. Babykitty na 3D tudi midva ne greva...sploh nisva razmišljala, da bi šla ubistvu...itak vidiš pikico, ko se bo rodila...saj so lepi posnetki na tem 3D, samo še vedno je samo posnetek, ki ni čisto realen...mah, bomo že zdržali. Čez 14 dni imam morfologijo - komaj čakam Tudi jaz sem začela kilce dobivat hah in tudi buši raste yei čutim ga pa še ne - kmalu. Zakaj pa posnetek ni čisto realen?!? Seveda je! Jaz sem šla na 3D in je blo nepozabno Poleg tega če primerjam Zalo, ko se je rodila in Zalo na 3D, se vidi tako očitna podobnost, da je sigurno realno[sm=smiley1.gif] JUTRI GREM NA DOPUST - končno, sem bila že čisto neučakana. Uživaj, mi pa gremo drug teden[sm=bravo.gif] Lun1ca WELCOME BACK
|