|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
2.8.2010 10:27:24   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: eva2010

Dobro jutro user posted image !

Glede na to, da se danes zaćne v Lj., jaz pa ne smem it, me zanima ali je katera spraševala oz. če katera ve koliko časa velja obisk MŠ za očete? Jaz sem rodila pred 4 leti in takrat sva tudi oba obiskovala MŠ. Zdaj bi pa moj samo plačal tistih 16 EUR. Ali katera ve kako je s tem?

ms samo za ocke traja en dan mislim da cirka tri ure - to v stari lj porodnisnici, mislim da potrdilo velja 5 let,ceprav so govorice da samo tri leta,nam so lansko leto rekl 5,loh pa poklices v babisko solo pa ti bodo povedale,pol samo se prispevek placasuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala

Srečanje - 13.8. če ne bom preveč utrujena pridem, kje točno je Kaval..me že mal skleroza daje

ce se ne motim na brodu - tinka a mam prav - sej gres loh dol z obvoznice pa si skor tam a neuser posted image

dopoldanska kavica - jaz zal ta teden ne bom mogla k mam se ful za narest,ce pa ne rodim pa nasledn teden itak...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
2.8.2010 11:23:24   
Anonimen
jutro!

ja dans pa sem si jaz malo privoščila poležat v postelji... matuser posted image r me bolijo kolki pa vse nazaj v hrbtenico... podlagam noge, pa nič ne pomaga... hodim pa itak ko difektna raca user posted image ... še dober da me nobena ne vidi hehe user posted image

srečanje: mariborčanke mamo srečanje v petek 6. 8. ob 10h v pohorski kavarni user posted image
jaz mam že prevoz organiziran hehe, tak da priem spet v mb...

tejči!!! da ti na pamet ne pade it rodit... ne pozabi ke smo se zmenle, da bomo skup v sobi... jaz še zagotovo nisem v pripravljenosti... vsaj znaka ni nobenega user posted image

popek: moj štrli menda že mal več kot en mesec ven... kožica pa je tak občutljiva, da mam občasno občutek, da mi bo kar počila... user posted image

posteljnina: evo, jaz sem se odločla, da jo kar sama doma zašijem... sramota bi bla če nebi, ko pa sem neki oblikovalec učeni user posted image tak da sem se dans skomandirala, da bom lepo prišparala cca 30 eur... ni malo al? user posted image

nič, šibam zdaj...
mejte se, papa

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4502
2.8.2010 11:33:31   
Klemcy
Hjoj ja to spanje!! Ponoči sem se zbudila z nenormalnimi bolečinami v celem spodnjem delu trebuha, ki so izžarevale po celi hrbtenici. To je tako bolelo, da ne znam opisat user posted image  Sem se obrnila na hrbet pa je potem hb minilo. Pa itak me skos trebuh boli, kot da imam vsak dan M krče.

tpmc - malinov čaj, glede na to, da si iz mb, sem jaz kupla v lekarni Lah na taboru. Stane 3,55€. Sem si ga pa že enkrat pripravla, čeprav še ni čas, me je zanimalo, če je res tako ogaben, pa sploh ni user posted image
Sem pa brala na enem forumu, da ga je ena pila že od 3 mesca dalje, pa je normalno donosila do konca, pa še proti krčem ji je pomagal. user posted image  
No glede seksa, pa ti jaz ne znam povedat, ker midva že lep čas tega ne delava, pa bi z veseljem, če ne bi mene ta moj buši tako zelo bolel user posted image  Mah, bomo nadoknadli user posted image

srečanje - ja ob 10ih tut meni paše. Jaz bom pridrvela kar z električnim kolesom, ker sem blizu, se mi je tak fajn z njim vozit, sam na gas tiščim, pa čist narahlo zraven gonim user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
2.8.2010 11:37:05   
Jinx
Živjo!

Dopoldansko kofetkanje in srečanje v Kavalu: jaz sem za, tako da me lahko obakrat kar štejete zraven user posted image

Popek: moj je še vedno notri, je pa res, da imam drugače zelo globokega, zdaj pa je čisto plitek user posted image

Likanje cotk: jaz sem vse posušila v sušilcu in jih takoj zatem zložila. Zlikala sem samo tisto, kar se mi je zdelo zmečkano.

Drugače pa imava danes z mojim 2. obletnico poroke, na kosilo me je peljal že včeraj (in se nisem prav nič nazaj držala user posted image ), danes se bova pa bolj sproščala in uživala user posted image

Lepo se imejte!

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
2.8.2010 14:21:56   
sarcy21
No evo mene da se še jaz pofočkam srečanje v Kavau takoj za bom prišla peš k sm tuki doma hehe Drugače pa z nama s punčko vse ok mal so preveliko paniko naredili zarad njihove napake da ima mala 1600 g (ima 2500) drugače pa v porodnišnici na 4 oddelku vidiš svašta k zdajle pogledam nazaj tale teden huh ne grem nikoli več GROZNO sicer sestre so zakon folk je bil super (nismo sploh vedele da smo v bolnici) Samo nekatere zdravnice pa f...... do amena sploh ena k je šla dons na dopust hvala bogu je 1 mesec ne bo njej bi pol otrok pomrlo ker si pač nosečnice kao zmišljujejo in sploh ne jemle resno pacientk

bom potem kaj več napisala sam da najdem kaj več časa

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 2.8.2010 14:23:24 >

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
2.8.2010 14:38:48   
hanizali
Sarcy21 dobrodošla še tukaj,hb da je z vama vse v redu...

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
2.8.2010 17:22:31   
NiNiBo
sarcy super, da je vse uredu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

potrdilo za ocke je danes tinkatonka vprasala na MS koliko casa velja potrdilo in iz prve roke je informacija do 5 let.

spanje jaz imam zadnji WC tam ob 23-24 ure, potem pa spim do 5-6 do prvega WC in potem potegnem se za kaksno 1-2 urici. Jaz tezav z spanjem nimam.

kislina tudi tu mi je prihranjeno. Sem pa opazila, da je bolje da jem nakasneje tam ob 18-19 pa ne prevec, kajti potem imam obcutek, da ko grem spat je zelodcek ze prazen in me trebuscek ne ovira prevec.

dopoldanski kofetek jaz sem za. Jutri sicer ni MS, moram it pa na polikliniko na test za sladkor, tako da ce se dobite jutri se vam pridruzim ce bom le vse opravla. Tiste, ki ste bile a mi lahko svetujete:
  • kdaj naj bom zjutraj tam
  • koliko casa naj racunam, da bom cakala

Midva sva pa danes do konca uredila uvoz avta in moj ima registrsko ki se zacne z NL-potem pa stevilka. Kaksno nakljucje, kajti nizozemska je kot drzava oznacena z NL-se mu tolk kul zdi user posted image . Edino, kar nama je se ostalo je zavaraovanje za mojega in moji papirji za CSD. Upam, da nama vse uspe do dopusta.  

Tako, moj danes kuha vecerjo za moje starse. Ker pa sva kupila tudi super zeleno barvo za sobico od nase strucke, grem jaz sedaj lepo pobarvat eno steno.  

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 2.8.2010 17:23:25 >

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
2.8.2010 17:29:50   
tejči28

Meni se očitno dogaja po planih, saj mi je včeraj po kapljicah že odteklo nekaj plodovnice...za primerjavo z lani to pomeni, da ( UPAM!!!) imam časa še par dniuser posted image

OOOOO Bambinca,srečnica,se boš rešla.jaz bi se tudi rada.Kaki je tvoj nasvet? Vem,da si ful delala in pucala,to pa meni ni user posted image ,je še kaj drugega?

Sarchy21 a pol si še vedno 2v1?

Kislina me mantra zelo.Pijem pač donat.In vzglavje imam fejst gor.Ponoči pa tak zelo slabo spim.Včeraj me je tak bolela glava,da sem ogla pojest lekadol,ni šlo drugače.

malinov čaj-
ga bom začela pit ta teden,ker bom tak dopolnila 36t,edino morem si ga še kupit prej.Nekaj sem ga že iskala v dmju un mullerju,pa ga nisem našla.Kje ste ga ve kuple?

trebuh mi že zelo pogosto otrdeva.Samo saj vem,da to nima veze,da to še lahko traja in traja.Na koncu še lahko rodim po roku.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 2.8.2010 17:34:14 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
2.8.2010 17:52:53   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

malinov čaj-ga bom začela pit ta teden,ker bom tak dopolnila 36t,edino morem si ga še kupit prej.Nekaj sem ga že iskala v dmju un mullerju,pa ga nisem našla.Kje ste ga ve kuple?

Čaj boš našla samo v domačih lekarnah... jaz sem ga zadnjič kupila v lekarni Lah na Taboru. Ampak rečt moraš Čaj iz malinovih listov.user posted image  Sem pa prebirala, da ga lahko pijemo po dopolnjenem 34. tednu. Kaj pa vem, vsepovsod piše drugače user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
2.8.2010 17:58:58   
kajča
najprej, tudi jaz sem za srečanje v Kavalu in za dopoldansko kavico (samo povejte kje in kdaj)

malinov čaj - jaz ga bom začela pit, v prvo sem ga pila po cca. 1l user posted image na dan in sem 10 dni prej rodila, v drugo pa 2 dcl in sem bila 1 dan čez PDP. Verjamem pa, da mi je obakrat pomagal, ker nisem bila ne prerezana ne strgana.

otrdevanje trebuha - meni zadnja dva dni pospešeno otrdeva trebuh in me pritiska navzdol. Najbolj čudno mi je pa to, da je bila naša user posted image  obrnjena lepo navzdol, zdej pa spet nimam pojma kako je. Brca me sicer nad popkam in tudi kdaj v rebra, ampak tudi kolca zgoraj user posted image user posted image  Res ne vem.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
2.8.2010 18:23:23   
tinkatonka

Glede na to, da se danes zaćne v Lj., jaz pa ne smem it, me zanima ali je katera spraševala oz. če katera ve koliko časa velja obisk MŠ za očete? Jaz sem rodila pred 4 leti in takrat sva tudi oba obiskovala MŠ. Zdaj bi pa moj samo plačal tistih 16 EUR. Ali katera ve kako je s tem?

Velja 5 let. Edino kar je treba je, da dvigneš potrdilo v babiški šoli in greš na blagajno (leonišče, med 8h-16h) plačat. babice so v babiški šoli ponavadi pred samim predavanjem. Npr v četrtek bom šla jaz ob 8:30 tja (ob 9h se nam začne predavanje). Če boš šla kak drug dan, pa pokliči prej ,pa vpraši kdaj točno bo tam, da se lahko tvoj dragi oglasi.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 2.8.2010 18:31:32 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
2.8.2010 18:30:50   
tinkatonka
jinx...čestitke za obletnico! user posted image

sarcy21...no samo da je vse OK.  user posted image Čuvaj se!

popek...je notri, je bilo od prej preveč zaloge okrog njega, je pa plitvejši user posted image

dopoldanski kofetek....kje in kdaj? Mogoče bi bilo fajn, da je zraven kakšen parking, kaj pa če kar Zvezda v BTC-ju? A rečemo kar jutri ob 10h, če vam je lokacija seveda OK.

Kaval - lokacija.....link je tu. Kjer najdete tudi lokacijo in naslov. Ni pa to na brdu, kot je mislim, da napisala Katrinka, ampak v smeri proti Tacnu, proti Šmarni Gori.

Uf danes je pa aktiven dan za mano.  Parkirala v Mostah, blizu tržnice, šla peš do stare P v MŠ (do cca11h), potem sem šla peš naprej do Kotnikove do mojih bivših sodelavk in potem še peš do prešerca do zdajšnjih sodelavk, da smo šle skupaj na kosilo in sladoled. Nazaj do avta seveda spet peš iz centra do tržnice v Mostah.user posted image Sem naredila nekaj km peš. user posted image user posted image  pridna, a ne? user posted image Mož meni, da želim sprožit porod, ampak itak zdaj sploh ne smem rodit, dokler ne najdeva imena za fantka. Grrr user posted image user posted image  Potem pa sem šla še seveda po Aneja v vrtec, zdaj grem pa vlagat breskov kompot.

Čav bav

Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 2.8.2010 18:41:12 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
2.8.2010 18:46:30   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Velja 5 let. Edino kar je treba je, da dvigneš potrdilo v babiški šoli in greš na blagajno (leonišče, med 8h-16h) plačat. babice so v babiški šoli ponavadi pred samim predavanjem. Npr v četrtek bom šla jaz ob 8:30 tja (ob 9h se nam začne predavanje). Če boš šla kak drug dan, pa pokliči prej ,pa vpraši kdaj točno bo tam, da se lahko tvoj dragi oglasi.

še to...MŠ za očete ( ta hiter tečaj) je v ponedeljek 9.8. ob 18h, traja pa 3.šolske ure.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
2.8.2010 19:08:10   
mala
Kofetek - se strinjam za jutri v Zvezdiuser posted image , se vidimouser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

Neposredna povezava do sporočila: 4514
2.8.2010 19:10:34   
bambinca
Tejči nič posebnega nisem delala...no, če misliš user posted image , potem je odgovor ne, ker še vedno mislim, da je lani to pospešilo mojo poplavo med nogamiuser posted image
...pa ti? A bova skupaj na daljavo al kajuser posted image user posted image user posted image
Sem pa živčna, ker še vedno čakam na košaro in lupinico!!!

moje poslanstvo so moji otroci

Neposredna povezava do sporočila: 4515
2.8.2010 19:24:42   
tejči28
Jaz ta teden še ne smem rodit,ker sta moja starša na dopustu,ki bota mela Dominika med tem,ko bom jaz v P.Moj ima namreč potem tako gužvo v službi,da sma se zdaj odločla,da naj hodi v službo in bo raje doma pol,ko pridema domov,da se bomo skupaj navajali in mi bo potem  pasalo več pomoči.

Kak pa bote ve to imele rešeno? Bodo vaši user posted image takoj doma,ko grete v P ali ko pridete domov?

malinov čaj- hvala bom pogledala v zeliščnih lekarnah.Odpirala sem se slabo in bila rezana,nisem pa pila čaja.Tokrat ga bom.

bambinca kdaj dobiš lupinico? To rabiš nujno za domov iz P,na košarico še že lahko počakaš kaki dan,al misliš na tisto košarico ko bo spala not?

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 2.8.2010 19:25:49 >

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
2.8.2010 19:28:44   
bambinca
jaz še ne vem, kdaj bo moj ostal doma; lani je tisti dan, ko sem šla jaz domov, letos bo pa po moje kak dan prej, ker je mali še premajhen, da bi bil več dni brez obeh, pa še potem bo bogi, ko mu ne bo nič jasnouser posted image  ga pa navajam na dojenčka- hodim okoli po hiši  z igračo dojenčkom in ga skupaj božavauser posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
2.8.2010 19:30:59   
bambinca
bambinca kdaj dobiš lupinico? To rabiš nujno za domov iz P,na košarico še že lahko počakaš kaki dan,al misliš na tisto košarico ko bo spala not?

upam, da do konca tednauser posted image  oboje sem dala prerihtat, ampak košara ni tako pomembna, ker imam zibelko, lupinca je pa zeloooo pomembna

Tejči če boš sploh imela čas za pitje čajauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 2.8.2010 19:33:45 >

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
2.8.2010 19:36:21   
nadka30
jaz sem pa zdajle na 120 jezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pravkar s pregleda in najrajši bi nekja ljudi poslala v triuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,Vete kdaj imam naslednji pregled 7.9 ja prav ste prebrale , do takrat bom jaz že zdavnaj rodila, enostavno gre moja G na dopust, nadomešča jo nobeden in sesta mi je lepo rekla da če bo pa kaj pa tako lahko grem v porodnišnico.Mislim za znoret in v bistvu ne bom imela nobenega CTG v končni fazi nič.Sem ji rekla da bi rada šla na odvzem brisa za streptokok B in mi rečejo da naj se pri drugem g zmenim za njega, ja hvala lepa za to.
In sedaj punce rabim pomoč, ali katera ve kje na celjskem območju bi lahko šla na ta test, bom probala iti še v porodnišnico celje vprašat.Tako sem razpizdjena da bi lahko pa tudi ponorelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Se javim še kaj kasneje ko me jeza zapusti.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
2.8.2010 19:36:41   
tejči28
ja,midva sma se zmenla,da bo moj po službi šel k mojima in bo tam tudi spal,da ne bo cele dneve dominik sam.Če bo pa prehudo,bo pa bil doma.Če ne bo šlo drugače,bo šel v bolniško.

nadka ja pa haaaloooo.Te čisto razumem.Kak te ona lahko gre na dopust in nobenega pregleda za nosečnice? HALO? 7.9. Itak,da boš prej rodila,če imaš CR? Zakaj pa ti ne da napotnice za CTGje v P? Saj to je tudi možno.Pa jaz bi jo ubila no. Zdaj pa si išči ti novega G preg konce user posted image ?
Pa kaj si ti nor? To ni za verjet no.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 2.8.2010 19:40:01 >

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
2.8.2010 19:40:41   
bambinca
ja, tud opcija! ampak pri mojih bojo že vse kapacitete zasedeneuser posted image , pa tudi ne živimo tako blizu...ampak ima itak še skoraj ves letošnji dopust pa bo še to koristil...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
2.8.2010 19:42:14   
bambinca
madonca Nadka, pa saj ti ja pripadajo pregledi vsak teden za ctg!!!

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
2.8.2010 19:46:27   
malecka_mateja
dan!

kako ste?
jaz sem še kar moj je bil zdaj bolan je angino fasal bil na antibiotikih zdaj pa sem še jaz fasala amapk bom probala brez antibiotikov preživet. drugače pa menne tudi že malo mantra amapk mislim da nebom še šla.

mariborčanke jaz pridem v petek amapk verjetno bom malo zamudila ker imam v P pregled ctg in posvet za CR tako da nevem kdaj bom gotova. ampak pridem pa. no tejči tebe bom prosila če bi mi dala gsm ali tebe natalija da vas lahko pokličem če ste še tam. bom šla že zjutraj ob 8 tja amapk sej veste kako je upam da nebom predolgo.

sobica je tudi že pripravljena kinderbet sestavljen previjalna tudi tako da samo drug ted še  torbo za P pripravim in lahko gremuser posted image user posted image user posted image user posted image sej ne upam da bo počakal do dogovorjenega datuma na CR. amapk bomovideli. če pa mi rečejo da bom v eni uri rodila pa podpišem takojuser posted image user posted image user posted image user posted image

tjaša je zdaj cel mesec doma tako da je pestro sicer je šla danes malo k babici na počitnice za kaka dva dni ker moj še ta teden dela drug teden imajo kolektivnega in bomo probali za kako kopanje izkoristit če nam rata.

zdaj pa grem ležat ker se mi malo vrtiuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
2.8.2010 19:51:05   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

ja,midva sma se zmenla,da bo moj po službi šel k mojima in bo tam tudi spal,da ne bo cele dneve dominik sam.Če bo pa prehudo,bo pa bil doma.Če ne bo šlo drugače,bo šel v bolniško.

nadka ja pa haaaloooo.Te čisto razumem.Kak te ona lahko gre na dopust in nobenega pregleda za nosečnice? HALO? 7.9. Itak,da boš prej rodila,če imaš CR? Zakaj pa ti ne da napotnice za CTGje v P? Saj to je tudi možno.Pa jaz bi jo ubila no. Zdaj pa si išči ti novega G preg konce user posted image ?
Pa kaj si ti nor? To ni za verjet no.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sem razpizdjena da se reče, sem pa vsaj nekaj pametnega zvedela da mi verjetno ne bo potrebno imeti CR, ker se je naš bejbi končno lepo postavil na glavo in tako da bom lahko poskusila naravno rodit.Vsaj nekaj dobrega.
Ja v bistvo ne bom imela nobenega CTG, pa po resnic povedano ne da se mi sedajle s tem **** ker bom tako znorela.
Ja ni čudno da je slovensko zdravstvo v kuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa škoda se je jezit, ker ob prmi stavri, ki mi en bo ok grem v P in pošljem vse v tri krasne.
No upam da mi bo lahko katera pomagala glede s tem modvzemom brisa, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
2.8.2010 20:35:29   
corfu
Nadka30, upam, da najdeš nadomestnega ginekologa in uspešno opraviš testiranje oz. bris. Malo smotana zadeva poskusi se pomirit, saj s tem ko si tako jezna žal sebi čisto nič ne pomagaš. Je pa neprijetna situacija.
Moja G je bila tudi na dopustu, jo je pa vmes ena nadomeščala, no vsaj mene je vzela, če ne bi imela razmak med pregledoma skoraj 11 tednov, tako da sama sem že navajena user posted image . Srečno!

A kaj zdaj pa že vse nekaj čutite, al kako? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No jaz čutim čisto običajne zadeve, ki so normalne za te tedne, občasno otrdevanje trebuha, špikanje, občasne bolečine v križu in v ledvenem delu, vse skupaj me dol tišči, pa še bi se našlo...ampak se počutim ok user posted image user posted image user posted image  in še ne mislim it rodit user posted image

Čaj iz malinovih listov nisem pila, nisem pa bila nikoli šivana, trgana ali rezana. Prvič rodila dva dni čez rok, drugič na rok. Upam, da bo tokrat zgodba podobna. Tako da težko rečem, če pomaga ali ne.

Uživaj življenje...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?